amincnm ınsallah tuttmustur benımde aynı sekılde cok asırı hassasıyet vardı aama suanda yok sadece bugun kasıgım cekılıyo nedense.bende 30 una kadar beklıcem menogon ıgne vuruldum ben cnm catlatma ıcınde pregly vuruldum hayırlısı olsun hakkımızda
menogonla puregon aynı sanırım bende pregnyl vuruldum goguslerım acıyo bırde dunden berı vajınama agrı gırıyo hayırlısı bakalım beklemek çok zor evde sadece yemek yapıyorum iş bile yapmıyorum hayırlısı herşeyın benım tutmadı gibi içimde bir hıs var yaşayıp bunuda gorecez ALLAHIN ıznıyle .
merhaba kıslar nasılsınız
gogi canım sana özelden msj atmıştım gördünmü
nasılsın neden ağrın var
ben sadece ılk gun yattım delı gıbı kosturyoum bırhaftadır doktorum unut asılama oldugunu dedı sadece ılk olduugm gun yt dedı bakalım hyırlısı valla artık ınsallah guzel haberler verırız bırbırmıze
hayırlısı inş. sağolasıncanım seninde aşılaman hayırlı olsun .. güzel haberlerini bekliyoruz. hakkında hayırlı olanı versin rabbim ..
hayırlısı olsun cnm bende 13 ekımde oldum beklıyorum 30 yada 1 i adet olmam gerekıyo ınsallah olmayız hayırlısıyla gelır bebıslerımız
hayırlısı inş. sağolasın
neden 30 u onu anlamadım ..progestanı ne zaman bırakacaksın ..bana aşılamadan 2 gün sonra başla on gün kullan dedi ..pazar günü bitiyor ..bittikten bir iki gün sonra da adet oluyorum ben zaten ..sennki niye o kadar uzun onu anlamadım
bende asılamanın ertesı gunu basladım gunde 3 kere alıyorum esımle kan uyusmazlıgımızda var adet tarıhım 30 ekım cnım son gune kadar beklemek ıstıyorum tabı bekleyebılırsem progetanıda 10 gun ıcıcem doktorum ben senı arıcam sen gııdp test yaptırma dedı esımıde tehbıhledı evde test bulundurmayın dedı :)))))
valla benimkide kızdı ama ikna ettim denemekten ne cıkar hem ilac eczanede satılıyomus romanyada fransa da patent almıs ordada satılaakmıs bana gelsin ilaç sanada isterim eşim gömrük müşaviri kamyonculara rica etti onlar alıp getircek gümrükten gecerken 2 pakete izin varmıs inş bi sorun cıkmaz
kan uyuşmazlığının gebe kalamamada bir etkisi yokki ..bizde de var .doktorun ne dediyse uy tabi ..
ahhh ahhhh keske cnım ya bıranda cıkıversınler kahvaltı evım var benım musterı geldıkce unutuyprum bos dururken dusunuyorum ıster ıstemez
merhaba arkadaşlar....
bende 11. Ekim'de 2. aşılamamı olmuştum,,, sonuç için günümü bekliyordum,,,, ama dayanamayıp dün akşam evde gebelik testi yaptırdım.... VE NEGATİF ÇIKTI....
moralim çok bozuldu...
aşılama olduğum günden beri kafama takmamaya çalıştım.... ama negatifi görünce de alt üst oldum.. aslında 26 sında kanda baktıracaktım ama karnım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı, evde de test vardı yapayım. dedim...
kafaya takmak istemiyorum, ama elimde değil, ben adliyede çalışıyorum, iş ortamım çok stresli,,, ve bu aralar iş yüzünden çok gerildiğim zamanlar oldu, bu stresten kaynaklı olabilir mi bilmiyorum....
sizlerde böyle birşey oldu mu gebelik testinde negatif çıkıpta kanda pozitif çıktığı...
haberlerinizi bekliyorum....
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar......
Ayyy ne güzel işş çok eğlenceli olsa gerekkk bende istiyorumm :))) Bankada sürünüyorum bende yahuu kurtuluş yok artıkkk burda çürüycemm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?