Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

menogonla puregon aynı sanırım bende pregnyl vuruldum goguslerım acıyo bırde dunden berı vajınama agrı gırıyo hayırlısı bakalım beklemek çok zor evde sadece yemek yapıyorum iş bile yapmıyorum hayırlısı herşeyın benım tutmadı gibi içimde bir hıs var yaşayıp bunuda gorecez ALLAHIN ıznıyle .

ben sadece ılk gun yattım delı gıbı kosturyoum bırhaftadır doktorum unut asılama oldugunu dedı sadece ılk olduugm gun yt dedı bakalım hyırlısı valla artık ınsallah guzel haberler verırız bırbırmıze

Aşılama olan arkadaşlarım biliyorumm beklemek çok zor insan ister istemez stres yapıyo günleri sayıyor ben 2 aşılama geçirmiş ve hala sonuç alamamış biri olarak size sölüyorum sakın stres yapmayın kafanıza takmayın kalbinizi ferak tutun bakın ozaman gebelik oluşacak.

merhaba arkadaşlar....

bende 11. Ekim'de 2. aşılamamı olmuştum,,, sonuç için günümü bekliyordum,,,, ama dayanamayıp dün akşam evde gebelik testi yaptırdım.... VE NEGATİF ÇIKTI....

moralim çok bozuldu...

aşılama olduğum günden beri kafama takmamaya çalıştım.... ama negatifi görünce de alt üst oldum.. aslında 26 sında kanda baktıracaktım ama karnım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı, evde de test vardı yapayım. dedim...

kafaya takmak istemiyorum, ama elimde değil, ben adliyede çalışıyorum, iş ortamım çok stresli,,, ve bu aralar iş yüzünden çok gerildiğim zamanlar oldu, bu stresten kaynaklı olabilir mi bilmiyorum....

sizlerde böyle birşey oldu mu gebelik testinde negatif çıkıpta kanda pozitif çıktığı...

haberlerinizi bekliyorum....

Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar......

benim çok sancılarım oldu o yuzden yat dedıler kendımı yormuyorum işte hayırlısını bekleyelım cnm

moral bozmak yok kıslar yola devam rahat olalım dua edelim hepimiz anne olacagııııııııız

Gogıcım ne guzel ya bsylerle mesgulsun ama yınede yorma kendını cnm...ben şaka dedm kusmuyuz dıye yoksa niye olalm dımı...cnm bende gögus agrısı yoktu ama acımaya basladı,bıde kasık agrısı arada bı oluyo sureklı degıl.dün de belım agrıdı bugun belim iyi kasklarda pek agrımıyo bende bsy anlamamdm yani:)iste ne konussak bos aslnda.bunlar bebıstende olabılır adettende...dedgn gıbı beklıcez bakalım bende aynen pek umut etmıyorum kendımı olumlusuna dgl de olumsuza hazırladım...
Ahsn sagol cnm hayırlsı ya.ne desek bos.bı tek rabbım bılıyo...
Pordakal üzülme sakn cnm ya.ıns bıdahakıne tatlım.
Yenı ugrayan arkadaslar hosgelmısler...
Bıde doa vardı gunu gecmıstı naptı acep...bugun jolycımde ugramamıs.
Demir selam...bence sen o testı yapmadın farzet.daha 11.gunun cnm.sabret.bence hala fazlasyla umut var.ıns hamılesındır.

canım seninde aşılaman hayırlı olsun .. güzel haberlerini bekliyoruz. hakkında hayırlı olanı versin rabbim ..
hayırlısı inş. sağolasın

hayırlısı olsun cnm bende 13 ekımde oldum beklıyorum 30 yada 1 i adet olmam gerekıyo ınsallah olmayız hayırlısıyla gelır bebıslerımız

neden 30 u onu anlamadım ..progestanı ne zaman bırakacaksın ..bana aşılamadan 2 gün sonra başla on gün kullan dedi ..pazar günü bitiyor ..bittikten bir iki gün sonra da adet oluyorum ben zaten ..sennki niye o kadar uzun onu anlamadım

kızlar bugün kontrolüm vardı yumurtam çok güzel büyümüş ama aşılamam h.sonu olduğu için olmuyor devlete gidince böyle ( çatlatma iğnesini oldum dr. ilişki önerdi benim sorum dr.a sormayı unuttum progestan jel kullansam bişey olur mu kaç gün ve kaç defa kullanılıyor ilişkiden hemen sonra mı bilen varsa cvp bekliyorum

bende asılamanın ertesı gunu basladım gunde 3 kere alıyorum esımle kan uyusmazlıgımızda var adet tarıhım 30 ekım cnım son gune kadar beklemek ıstıyorum tabı bekleyebılırsem progetanıda 10 gun ıcıcem doktorum ben senı arıcam sen gııdp test yaptırma dedı esımıde tehbıhledı evde test bulundurmayın dedı :)))))

kan uyuşmazlığının gebe kalamamada bir etkisi yokki ..bizde de var .doktorun ne dediyse uy tabi ..

canım ya çok teşk.ederim,türkiyede yok anladığım kadarıyla,inş.canım,çok sevinirim banada getirtirsen...

kan uyuşmazlığının gebe kalamamada bir etkisi yokki ..bizde de var .doktorun ne dediyse uy tabi ..

evet yok doktorum bu konuda bısey olumsuz bıey demedı zaten ablamında aynı cok sukur 2,5 yasında bebısı var bılgı amaclı paylastım.hayırlısı neyse o olun hakkımızda

Kızlar ben bi ilaç duydum bizim durumda olanlara ii geliyomuş kullanıpta çocuğu olanlar çok sadece bu sorunlara değil birsürü yararları var bu ilacın adı Clavis Panax;
aklınıza gelicek her Erkek ve bayanlardaki kısırlık problemlerinde,
- Kadınların yumurtalık problemlerinde
aranızda bu ilacı duyan yada kullanan varmı arkadaşlar

ahhh ahhhh keske cnım ya bıranda cıkıversınler kahvaltı evım var benım musterı geldıkce unutuyprum bos dururken dusunuyorum ıster ıstemez

Ayyy ne güzel işş çok eğlenceli olsa gerekkk bende istiyorumm :))) Bankada sürünüyorum bende yahuu kurtuluş yok artıkkk burda çürüycemm :))

Cnm yaa yaptığın testi %1 bile ciddiye almaman gerekir :) Zaten şu an hamile olsan biile idrarda çıkması imkansızz. Sen gününü bekle güzelce kan testini yaptır moralinide hiç bozma

Ayyy ne güzel işş çok eğlenceli olsa gerekkk bende istiyorumm :))) Bankada sürünüyorum bende yahuu kurtuluş yok artıkkk burda çürüycemm :))

benım esımde bankacı bılıırm canım ayrıca ablamda bankacı bı bayan ıcın ne kadar zor oldugu tartısılmaz bıle..ben aslında guzellık uzmanıyımdaha once salonum falan vardı ama kapattım evde can sıkıntısına annemde ısyerınden ayrılınca hadı dedık acalım bıyer daha 20 gunluk :))) yanı evet zevklı fakat sabah 6 bucukta dukkanda olmak bıraz zor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…