Gogıcım ne guzel ya bsylerle mesgulsun ama yınede yorma kendını cnm...ben şaka dedm kusmuyuz dıye yoksa niye olalm dımı...cnm bende gögus agrısı yoktu ama acımaya basladı,bıde kasık agrısı arada bı oluyo sureklı degıl.dün de belım agrıdı bugun belim iyi kasklarda pek agrımıyo bende bsy anlamamdm yani:)iste ne konussak bos aslnda.bunlar bebıstende olabılır adettende...dedgn gıbı beklıcez bakalım bende aynen pek umut etmıyorum kendımı olumlusuna dgl de olumsuza hazırladım...
Ahsn sagol cnm hayırlsı ya.ne desek bos.bı tek rabbım bılıyo...
Pordakal üzülme sakn cnm ya.ıns bıdahakıne tatlım.
Yenı ugrayan arkadaslar hosgelmısler...
Bıde doa vardı gunu gecmıstı naptı acep...bugun jolycımde ugramamıs.
Demir selam...bence sen o testı yapmadın farzet.daha 11.gunun cnm.sabret.bence hala fazlasyla umut var.ıns hamılesındır.
Kızlar ben bi ilaç duydum bizim durumda olanlara ii geliyomuş kullanıpta çocuğu olanlar çok sadece bu sorunlara değil birsürü yararları var bu ilacın adı Clavis Panax;
aklınıza gelicek her Erkek ve bayanlardaki kısırlık problemlerinde,
- Kadınların yumurtalık problemlerinde
aranızda bu ilacı duyan yada kullanan varmı arkadaşlar
benım esımde bankacı bılıırm canım ayrıca ablamda bankacı bı bayan ıcın ne kadar zor oldugu tartısılmaz bıle..ben aslında guzellık uzmanıyımdaha once salonum falan vardı ama kapattım evde can sıkıntısına annemde ısyerınden ayrılınca hadı dedık acalım bıyer daha 20 gunluk :))) yanı evet zevklı fakat sabah 6 bucukta dukkanda olmak bıraz zor :)))
arkadas kullandı benim etkisi yok malesef mstafa eraslanın ilacı zaten o adam ticari yapıo bu işi ondan olmadı yani sonra branca ursuli getirtti şimdi hamile bende getirtiyorum bakalım ne etkisi olcak erkek infertilitesini de cözüo
arkadas kullandı benim etkisi yok malesef mstafa eraslanın ilacı zaten o adam ticari yapıo bu işi ondan olmadı yani sonra branca ursuli getirtti şimdi hamile bende getirtiyorum bakalım ne etkisi olcak erkek infertilitesini de cözüo
Hayırlı olsun o zaman yeni iş yenide bebek gelir üstüne inşallahh :)) Bende böylee pasta yapimm,kurabiye yapimm organizasyon olsun çok isterdim ama yokk bankaya düştümüde çıkılmıyo bi daha kötü yol gibi bişeyy:))) Hayırlısı bakalımmm bebek olduktan sonra belki farklı alanlara kayarızz kötü yoldan kurtulurum bendee :))
Seni okadar iyi anlıyabılıyorumkı cnm bende 2 kere düşük yaşadım 2 gebeliğim ıkızdı hemde hep 6 haftada kaybedıyordum 1.de kurtaj oldum 2.de kendım duşurdum dr kendınde düşürebilirsin çok parça kalmamış dedı çok çok ıyı bılıyorum çok acı ALLAH kımseye yaşatmasın her seferınde toparladım kendımı puregonla yumurtalarımı gelıştıtıp dogal yolla gebe kalıyodum şuanda tup bebek merkezıne gıdıyorum hısteroskopi yapıldı içerde bır duvar varmış tam kalbı atacak atıyomuş bebegı ole anlatmıştı dr onu kestıler ılk defa deneme yaptık bakalım sana ole bışey yapmadılarmı hıç o çok onemlıymış bu arada orda aşılama denedı dr.bu ay yoksa tup bebek yapıcaktı fakat yterlı sayıda yumurta olmadı şuan beklemedeyım haftaya net sonuç bellı olacak ınsanın aılesı bıle anlamıyorum annemler çok acele edıyosun bekle zamana bırak şu tedavılerı bırak dıyolar
bunu yaşamayan bılemez dıyorum anlamıyorlar bır arar çocuk gormek bıle ıstemıyodum arkadaşım dogum yaptı benım ıkıncı gebelıgımle aynı anda gebe kaldık kızla konuşmak bıle ıstemıyodum sırf aynı tarıhte oldu dıye o aralar şımdı ıyıyım toparlandım geldım kendıme ALLAH yardımcımız olsun ALLAH EVLATSIZ BIRAKMASIN KUCAKLARIMIZI AMA HAYIRLISINI SAGLIKLISINI VERSIN ınş bızlerınde olacak .
17 ekimde aşılama oldum. ilk aşılamam. çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyo. daha bugün 4. günüm 15 gün geçsede test yaptırsam gerçi emin değilim yaptırmakta da adet tarihini beklesem daha iyi olur gibime geliyo. aynı gün aşılama olan varmı beraber bekleyelim o büyük günü...
amın canımmm ınsallahh allah en kısa zamanda gonlumuze gore verır...buraya yazı yazdıkca sohbet ettıkce kendımı cok rahat hıssedıyorumm[/QU
birbirimizi en ıyı bızler anlarız benıde çok rahatlatıyor burası inş geçecek bu gunlermızde haftaya benım sonucum bellı olacak hayırlısı olsun hepımız ıçın
doktouma söylemicem cünkü kabul etmicek romanya da ve fransada satılan bi ilac eczanede satılıyo topicte coook kişi hamile şu anda hemde 1 aydan kısa kullanmak yetmiş hepsine tüp bebek yapıp basarısız olanlar bile hamile erkek infertilitesine de ii geldigi için deli gibi satılıyo dün link vermiştim bakın mesajlarıma ordan okyun adı branca ursului
doktouma söylemicem cünkü kabul etmicek romanya da ve fransada satılan bi ilac eczanede satılıyo topicte coook kişi hamile şu anda hemde 1 aydan kısa kullanmak yetmiş hepsine tüp bebek yapıp basarısız olanlar bile hamile erkek infertilitesine de ii geldigi için deli gibi satılıyo dün link vermiştim bakın mesajlarıma ordan okyun adı branca ursului
kuzum doktor kontrolü olmadan bilinçsiz kullanılan ilaçlar zararlı olabilir ona göre kullan bence benim eşim sağlıkçı bi soriyim bari eczanelerde satılıyorsa bilir.
romanyada ilac burda degillllvalla kimseye zararı olmamıs bide yurt dısında eczanede satılıyo bakanlık onaylı bi ilaç o kadar kişi kullanmıs ve hamile kalmıs icinde zaten tavsancıl otu var o da aktarda satılan bişi zararlı olsa orda satılmaz
merhaba arkadaşlar....
bende 11. Ekim'de 2. aşılamamı olmuştum,,, sonuç için günümü bekliyordum,,,, ama dayanamayıp dün akşam evde gebelik testi yaptırdım.... VE NEGATİF ÇIKTI....
moralim çok bozuldu...
aşılama olduğum günden beri kafama takmamaya çalıştım.... ama negatifi görünce de alt üst oldum.. aslında 26 sında kanda baktıracaktım ama karnım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı, evde de test vardı yapayım. dedim...
kafaya takmak istemiyorum, ama elimde değil, ben adliyede çalışıyorum, iş ortamım çok stresli,,, ve bu aralar iş yüzünden çok gerildiğim zamanlar oldu, bu stresten kaynaklı olabilir mi bilmiyorum....
sizlerde böyle birşey oldu mu gebelik testinde negatif çıkıpta kanda pozitif çıktığı...
haberlerinizi bekliyorum....
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar......
romanyada ilac burda degillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?