Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İşte geldimm burdayımmm :))Ayyy cinumm inş. hayırlı haberlerinizi alırız sizin haftayaa bugün dananın kuyruğu kopmuş olur herhaldee :)Yine bizi unutmayın ama heee arada bu topiğede gelirsinizz :))

arkadas kullandı benim etkisi yok malesef mstafa eraslanın ilacı zaten o adam ticari yapıo bu işi ondan olmadı yani sonra branca ursuli getirtti şimdi hamile bende getirtiyorum bakalım ne etkisi olcak erkek infertilitesini de cözüo

Son düzenleme:

Hayırlı olsun o zaman yeni iş yenide bebek gelir üstüne inşallahh :)) Bende böylee pasta yapimm,kurabiye yapimm organizasyon olsun çok isterdim ama yokk bankaya düştümüde çıkılmıyo bi daha kötü yol gibi bişeyy:))) Hayırlısı bakalımmm bebek olduktan sonra belki farklı alanlara kayarızz kötü yoldan kurtulurum bendee :))

Cnmm senin ilaç ne zaman geliyo. Ne zaman ve ne kadar süre kullanıcaksınn ?? Birde dr'una söyliycekmisin bişey ilaç kullanıcam felan diyee.

aaa ölemi canım bbenim bi arkadaşta alacaktı söliyem madem almasın az parada değil 120 lira bir kutusu bende internette araştırdım bayaa bi yararlı ilaç sanmıştım.senin kullanacağın ilaç ne yazda bende sorayım bi doktoruma

doktouma söylemicem cünkü kabul etmicek romanya da ve fransada satılan bi ilac eczanede satılıyo topicte coook kişi hamile şu anda hemde 1 aydan kısa kullanmak yetmiş hepsine tüp bebek yapıp basarısız olanlar bile hamile erkek infertilitesine de ii geldigi için deli gibi satılıyo dün link vermiştim bakın mesajlarıma ordan okyun adı branca ursului

hehehehe valla aynen ablamda ole dıyodu ama kurtulamadı bebegı 2,5 yasında oldu hala calısıyor ıstanbulda bıde bızdende uzak hergun anneme zırlıyo :))) ınsallah cnım yenı mekan yenı bebek dıye bende cok umıtlenıyorum ınsallah sende kısa zamanda kurtulursun bankadan gercı saglık yonunden guzel oluyor karsılamaları ben acayıp kullanıyorum ::)))))) hayırlısı canım hakkımızda

amın canımmm ınsallahh allah en kısa zamanda gonlumuze gore verır...buraya yazı yazdıkca sohbet ettıkce kendımı cok rahat hıssedıyorumm

fatma hosgeldınnn HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAHH guzel haberlerını bızımle paylasırsın ..bende sanırım kasımda yaptırmayı dusunuyorum asılama..

kuzum doktor kontrolü olmadan bilinçsiz kullanılan ilaçlar zararlı olabilir ona göre kullan bence benim eşim sağlıkçı bi soriyim bari

kuzum doktor kontrolü olmadan bilinçsiz kullanılan ilaçlar zararlı olabilir ona göre kullan bence benim eşim sağlıkçı bi soriyim bari eczanelerde satılıyorsa bilir.

kuzum doktor kontrolü olmadan bilinçsiz kullanılan ilaçlar zararlı olabilir ona göre kullan bence benim eşim sağlıkçı bi soriyim bari eczanelerde satılıyorsa bilir.

valla kimseye zararı olmamıs bide eczanede satılıyo bakanlık onaylı bi ilaç o kadar kişi kullanmıs ve hamile kalmıs icinde zaten tavsancıl otu var o da aktarda satılan bişi zararlı olsa orda satılmaz

Kızlaaaaar selam:)
bugün kontrol vardı pazartesi aşılamaya geçiyoruz her iki taraftada 1er yumurtam varmışş ama çift rahim olduğu için iki tarafa da ayrı işlem yapılcak hayırlısı olsunnn Allahım daha fazla bekletmeden göndersin miniklerimizi sağlıcakla

romanyada ilac burda degillll

canım iyi cesaretliymişin daha çok erken hele idrar testine bende 10 ekimde yaptırdım aşılamamı ama kanda bile yaptırmaya cesaretim yok daha çok erken bekle güzelim bekle işimizin adi ne bekleyecez)))))))

romanyada ilac burda degillll

canım mrb,eşime bahsettim bende korktuğum gibi olmadı gayet sıcak karşıladı,inet.bakdık biraz bi siteden alışveriş linki vardı ama yinede emin olamadım canım almaya,biraz daha araşdırayım dedim,fiyatı hakkında bilgin varmı bu ilaç için,int.hesapladığımızda çok pahalı değil,eczanelerde nekadra satılıyormuş acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…