ohh ohhhhKızlaaaaar selam:)
bugün kontrol vardı pazartesi aşılamaya geçiyoruz her iki taraftada 1er yumurtam varmışş ama çift rahim olduğu için iki tarafa da ayrı işlem yapılcakhayırlısı olsunnn Allahım daha fazla bekletmeden göndersin miniklerimizi sağlıcakla
ohh ohhhhhadi bakalım cnm..o 19 lar şimdi olmuştur 22 falan tam ideal hadi hayırlısı bakalım...inşşşşş melegin gelir beteraycım...
selamlar kızlarrr...kimseler ugramamış yaaaaa nerelerdesiniz bakalım...gogiş bugün yogunsundur kesin cnm malum pazar kahvaltıları:)))günümüzede az kaldı kuzum bugün 11 daha erken test için..ben yarın yapıcaktım ama vazgeçtim yaa cesaretim yok rukiyenin dedigi gibi...
ohh ohhhhhadi bakalım cnm..o 19 lar şimdi olmuştur 22 falan tam ideal hadi hayırlısı bakalım...inşşşşş melegin gelir beteraycım...
selamlar kızlarrr...kimseler ugramamış yaaaaa nerelerdesiniz bakalım...gogiş bugün yogunsundur kesin cnm malum pazar kahvaltıları:)))günümüzede az kaldı kuzum bugün 11 daha erken test için..ben yarın yapıcaktım ama vazgeçtim yaa cesaretim yok rukiyenin dedigi gibi...
11.gündyim canım ya erken daha...degişiklikleri alta yazcam ikinize birden:)senin kaçıncı günün canım, ne gibi değişiklikler var senin
ben gıtmedım canım bugun dukkaana annem gıttı mısafırım gelıcek evdeyım ben evet canım 11.gun varmı sende degısıklıkler ben kosturmaktan anlamıyorum bısey haberleselım bırlıtke yapalım testlerı evde aynı gun :)))))
11.gündyim canım ya erken daha...degişiklikleri alta yazcam ikinize birden:)
ya kızlar...ben kendimi bazen dinliyorum bazen çok boşveriyorum...degişiklik şöyle var..mesela aşılama gününden bu yana hiç gögüs acım olmamıştı..ama bikaç gündür özellikle sol tarafa dokunamıyorum...dün bişy daha farkettim...progestan bende çok baş dönmesi yapıyor tamam...içtikten sonra 2 saat içinde en fazla şöyle bi 5-10 dk sürekli dönüyo ama geçiyor...dün öglene dogru içtim 1-2 saat sonra braz dönme oldu...sonra 6 gibi bi başladı yine çok fena başım dönüyo.şuanda da aynı şey oluyor inanın abartmıyorum oturdugum yerde yer altımdan kayıyo ilacı içeli saatler oldu..bilmiyorum belki geç etki ediyoda olabilir..sonra akıntım fazlalastı...gece 4 kre idrara çıktım.bugünde çok çıktım normal dışı yani...mide bulantısı en çok olan beli,rti mesela ama bende hiç bualntı yok..sırf bu yüzden olumsuzluga sürükleniyorum...hee bide uyku basmaları var.belki havadan belki bebişten bilemiyorum..biz hep oraya çekmek istedigimiz için belkide..hayırlısı inş...
Cinumm ne güzel belirtiler bunlar böylee hadi bakalım hayırlısı :)) Bendede mide bulantısı hiç olmadı cnm yaa zaten hormon baya bi yükselmeye başladığında mide bulantısı oluyomuş. Umutsuzluğa kapılmaHadi kızlarrr çok meraktayımm ne zaman kan testi yaptırıcaksınız şimdi. Sakın evde yapıp moralinizi bozmayın direk kandan baktırınn:)
çyle mi dersin cnm ya inşallah..valla siz böyle umutlu konusunca içim açılıyor..rabbim hepimizi sevindirsin inşallah...valla kuzu ben direk kanda diyodum hep ama o çift çizgiyi hatta glgeyi bile görmek istiyorum önce eger varsa...ama negatif bile çıksa kanda baktırıcam merak etme bugün 11..daha beklicem
öyle mi dersin cnm ya inşallah..valla siz böyle umutlu konusunca içim açılıyor..rabbim hepimizi sevindirsin inşallah...valla kuzu ben direk kanda diyodum hep ama o çift çizgiyi hatta glgeyi bile görmek istiyorum önce eger varsa...ama negatif bile çıksa kanda baktırıcam merak etme bugün 11..daha beklicem
canım progestan bende hıc etkı yapmadı sadece ılk gun mıdem agrıdı okadar benımde ılk asılamadan sonra göğüslerim cok fenaydı suanda ıse 2 gundur baya azaldı hatta bugun acımıyo gıbı bırsey ama benım dune kadar kasıklarım acıyodu ve batıyodu bunlar ıyımı kotumu bılmıyorum bende ılk once evde test yapmak ıstıyorum ılk ben gormek ıstıyorum varsa cıft cızgıyı ama cıkmassa da tabıkıde kan testıde yaptırıcam sen kacıncı gune kadar beklıceksın??? ben 30 ekımde adet olmam gerekıyor ogune kadar beklesemmıkı dıyorum bırde hıc adet belırtım yok akıntım cok fazlaydı bugun oda azaldı bıraz hayırlısı dıyorum artık dusun dusun nereye kadar :))
İnş cnm yaaBanada o çift çizgiyi görmek daha bi heyecanlı geliyo ama dr yapmıycaksın demişti banadaa :) Ama hamile kaldığımı kandan bile öğrenirsem bi tanede eve alıcam test. Sırf o çift çizgiyi saklamak içinn:) Hadi bakalım çarşamba perşembe hayırlı haberlerinizi alırız inşallahh.
canım mrb,eşime bahsettim bende korktuğum gibi olmadı gayet sıcak karşıladı,inet.bakdık biraz bi siteden alışveriş linki vardı ama yinede emin olamadım canım almaya,biraz daha araşdırayım dedim,fiyatı hakkında bilgin varmı bu ilaç için,int.hesapladığımızda çok pahalı değil,eczanelerde nekadra satılıyormuş acaba ??
Cinumm ne güzel belirtiler bunlar böylee hadi bakalım hayırlısı :)) Bendede mide bulantısı hiç olmadı cnm yaa zaten hormon baya bi yükselmeye başladığında mide bulantısı oluyomuş. Umutsuzluğa kapılmaHadi kızlarrr çok meraktayımm ne zaman kan testi yaptırıcaksınız şimdi. Sakın evde yapıp moralinizi bozmayın direk kandan baktırınn:)
hmm valla bende baş dönmesi çok yapıyo cnm...inş senin belirtilerde iyiye işarettir yaa...dedigin gibi aynı gün yapsak güzel olur canım tabiki:))pazara kadar bekleyebilir misin ki:))valla ben beklerim heralde ama kociş rahat bırakmaz en geç cuma yaparım..ya aynı gün olduk aşılamayı senin adet günün niye daha geç orasını anlamadım ben kuzu?benim geçen ay 26 da oldu..bu ay en geç 27 olur heralde...
2 ekımde oldum ben en son adetımı canım bende beklemek ıstıyorum ama benımkııde ısrar eder kesın bakalım canım hayırlısı olsun ıkımız ıcınde haberlesıp ole yapalım testlerı evde bende saklamak ıstıyorum :)
13. günüm bugün salı çarşamba düşünüyorum ama cesaretimde yokkkk))))
canım alısveriş sitesinden falan alınamıo malesef türkiyeye gönderim yok dedim ben sana cok ii bi ilaç ancak biriyle getirten romanyadan benim eşim gümrikcü o getirtio bana valla 40 50 tl arası bişi sanırım aman 200 olsa ne ıkar işe yarasında
Cnm kanda pozitif çıksında sonra 2-3 gün sonra evdede çift çizgiyi yapıp kopkoyu böylee saklarsınnn bende öyle istiyorum zatenn:))) Perşembe yapın kızlar yaaa daha fazla bekletmeyin bizi :)
orası öle canım,sen banada getirtitrsen ben sana öderim canım ücretini,yeterki işe yarasın,tez zamanda hayırlısıyla...
fatma hosgeldınnn HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAHH guzel haberlerını bızımle paylasırsın ..bende sanırım kasımda yaptırmayı dusunuyorum asılama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?