Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy canım allah sağlıklı kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin o dediğin otdan bendede var bi arkadaşım getittirmişti ama ne tedavide nede aşılamadan önce içtim çok önceden içtim ama bişey olmamıştı.yeniden tedaviye başlicam yani kaldığım yerden olmazsa bende senin gibi yapayım içeyim allahtan ümit kesilmez sağol canım.

Amin canım amin nasıl kullanmıştın sen o otu

birde ben bu otun asıl amacının hamileleyken doğuma yakın içildiğnde doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.hacdayken satan kişi sölemiş.

birde ben bu otun asıl amacının hamileleyken doğuma yakın içildiğnde doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.hacdaki satan adam sölemiş

Amin canım amin sen o tu nasıl kullanmıştın

birde ben bu otun asıl amacının hamileleyken doğuma yakın içildiğnde doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.hacdayken satan kişi sölemiş.

Tamam doğru duymuşsun doğumu da kolaylaştırıyor ama en büyük özelliği infertiliteye iyi geliyor.Hem bayan hemde baylarda orda çocuğu olmayanlara bu ottan içirirlermiş.

amin canım amin nasıl kullanmıştın sen o otu

bana alan kadına bu fatma ananın otunun asıl amacının doğumu kolaylaştırdığını asıl içilmesi gereken bi ot varmış adam onuda vermiş tam hatırlamıyorum ama o ot bana ulaşana kadar kurudu kullanamadım senin dediğin otu suyun içine atıyosun o açılıyor ben 1 yada 2 kere içtim hala duruyor olmazsa tekrar içerim.şifadır.ama sen doğuma yakında iç fatma anamızın eli otunu.

tamam doğru duymuşsun doğumu da kolaylaştırıyor ama en büyük özelliği infertiliteye iyi geliyor.hem bayan hemde baylarda orda çocuğu olmayanlara bu ottan içirirlermiş.

sen nasıl içtin kuzum eşinde içmiş galiba anlatsana bende hem içeyim hemde içireyim.

Hımmmm doğrudur canım evet aynen dediğin gibi susys attım acılmaya başladı. Tabi innamakta lazım ama sen yine iç....

hımmmm doğrudur canım evet aynen dediğin gibi susys attım acılmaya başladı. Tabi innamakta lazım ama sen yine iç....

senin hikayini okudum içim açıldı ilkbaşları hüzünlü olsada allah sonunda yüzünü güldürmüş. Darısı isteyen herkesin başına...aşılamanı nezaman olmuştun birde ilk aşılaman tutmuş ne güzel

sen nasıl içtin kuzum eşinde içmiş galiba anlatsana bende hem içeyim hemde içireyim.

Canım önce bir sürahinin içine suyu doldum. Otu suya koymadan önce iyice yıkadım artık sarı sarı suyarı akmaya başladı. Daha sonra tüm bildiğim süreleri okudum tabi eşimle birlikte bir o bir ben okuduk bilemediklerimi de bir kaynaktan okudum. Her okuduğum süreyi ayetleri suya üfledim. Dolaba attım zaten yazdı soğuk soğuk kolay içiliyo. Yoksa biraz zor içerdim sanırım. Sabah akşam bazende günde üç kere içtik.Eşimde hiç zorlanma olmadı hem okuyarak besmeleyle içti. Allahın izniyle ilk aşılamam da hamiş kaldım canım..

Nerden okudun. Başka konudan mı canım yaaa işte bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim. Rabbim çok sınadı çok kaynanam bir yandan eşimin akrabaları bir yandan şimdiki halime binlerce şükürrr. 23 temmuzda regli oldum.3 ağustosta aşılama 17 ağustos yani evlilik yıl dönümümde hamiş olduğumu öğrendim.

canlarım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyi dir birazdan doktara gitcem benim için dua edin. umarım yumoşlar büyümüştür .hafta sonuna aşılamam olur. kendinize iyi bakın . görüşürüz.

bende aşılama sonucumu evlilik yıl dönümümde öğrenicem dua et bana da :))

nekadar güzel birşey ya aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum bu konuda hassas olduğumdanmıdır yada insanalrın nekadar düşüncesiz olmasındanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama laf sokmalar iğneli laflar insanın çok zoruna gidiyor.dediğin gibi benim kaynanada aynı psikolojimi bozdu.daha neler neler.şuanda tedavimi gizli tutuyorum sölemedim sölemekte istemiyorum.içimden bir his olacak diyor ama nezaman olduğunu allahtan başka kimse bilemez.eskiden çok umutsuzdum tedavi gördüğümde içimdeki ses olmayacak olmayacak diye sölenip duruyordu şükür şimdi böle hislerim olmuyor.aşılama bu ay oldum ama hüsransana bişey sormak istiyorum aşılama olduğunda günler nasıl geçtiben çok heyecan yaptım çok zor geçti günler..ister istemez stres yaptım senin bugünlerin nasıl geçti açıklarmısın?

bişeydaha bu otu sıcak suyla kaynatcan falan diyorlar yada sıcak suyun içine atılcak diyorlar kafam karıştı hangisi doğru acaba?

kızlarr benden daha tecrübeli yardımcı olacak birine ihtiyacım var..Ayın 19 unda aşılama oldum bir kaç gündür test yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullandım onun etkisi olabilir diye duydum acaba hamilemiyim ilac etkisiyle mi böle çıkıyo kanda kesin sonuç almak için erken mi beklemelimiyim bilmiyorum ltfn bilen biri varsa acil yardımm :s

cnm bende asılama yaptırnlardanım ama tutmadı dun aksam adet oldum canım nasıp degılmıs kac gun gectı asılamının ustunden normalde adet gunun gecmeıdkten sonra ıdrarda cıkmıyo cnm cıksada yanıltııc olabılıyormus ılacların etkısıyle eger 12. gunun gectıyse asılamadan sonra kanda baktırırsan cıkar cnm kesın ama ıdrara guvenme. ınsallah hamıelsındır cnm hayırlısıyla kavusursunbebeısıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…