cnm bende asılama yaptırnlardanım ama tutmadı dun aksam adet oldum canımnasıp degılmıs kac gun gectı asılamının ustunden normalde adet gunun gecmeıdkten sonra ıdrarda cıkmıyo cnm cıksada yanıltııc olabılıyormus ılacların etkısıyle eger 12. gunun gectıyse asılamadan sonra kanda baktırırsan cıkar cnm kesın ama ıdrara guvenme. ınsallah hamıelsındır cnm hayırlısıyla kavusursunbebeısıne
iyi dileklerin için tşkler hayatım geçmiş olsun umarım önümüzdeki ay gönlüne göre verir rabbim..9.günü bugün aşılamanın tam 4 tane test yaptım 1 tanesi hariç silik ikinci çizgi çıktı hepsinde beklemek çok sabır istiyo offf allahım hepimiz için hayırlısını versin..
canım daha cok yenı asılaman 12.gunden sonra kanda cıkıyor ıdrarda geenlde adet tarıhın gectıkten sonra saglıklı sonuc alınıyor ama ıdrardanda yapsan 12.13.gunlerı bekle canım sık dısını canım ınsallah hepımız allahın ıznıyle kavusuruzz bebıslerımıze
kızlar nabersiniz kimsenin aşılaması tutmuyo bu ara ya b u ne böyle sinir bozucu
kızlarr benden daha tecrübeli yardımcı olacak birine ihtiyacım var..Ayın 19 unda aşılama oldum bir kaç gündür test yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullandım onun etkisi olabilir diye duydum acaba hamilemiyim ilac etkisiyle mi böle çıkıyo kanda kesin sonuç almak için erken mi beklemelimiyim bilmiyorum ltfn bilen biri varsa acil yardımm :s
bırde ustune grıp olunca ınan cok daha zor oluyor canım yatak dosek yatıyorummm(((
aşılama yaptıran arkadaşlar bi sorum varrr
ben pazartesi aşılama yapptırdım bugün otururken gülüyodum bi sancı girdi ama böle patlıcak gibi karnım...sonra yine otururken bişeye uzandım yana doğru yine aynı şekilde ağrıdı şimdide az az devam ediyo normalmiii
canım yaaa kıyamam bende az önce ovulasyon testi yaptım bu aralar catlaması lazım ilk defa cizgi cok belirgin cıktı baya kırmızı degerlendirelim bakalım
Merhaba arkadaslar. Cafe Mom isminde bir site var bilenleriniz vardir kadinlar klubunun Amerikan versiyonu.Ben oraya da uyeyim ve gecen gun asilama ile alakali topic lere bakarken beni sok eden bir seye rastladim.Asilamayi evde yapabilmen icin bir kit satiyorlar.spermi yikayacagin kimyasal ve sanirim gerekli olan hersey var icinde. Daha uyguna geldigi icin bunu deneyenler varmis!!buyuk cesaret!Kendi kendine asilama yapip hamile kalan oldu mu bilmiyorum ama...
Bu arada bende ilaclara haftaya basliyorum insallah!Gecen ay ilaclar yan etki yapmisti ve cok fazla yumurtam vardi tedaviyi iptal ettiler.Bu ay dozunu azaltacaklar.Heyecanli gunler basliyor...
nekadar güzel birşey ya aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum bu konuda hassas olduğumdanmıdır yada insanalrın nekadar düşüncesiz olmasındanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama laf sokmalar iğneli laflar insanın çok zoruna gidiyor.dediğin gibi benim kaynanada aynı psikolojimi bozdu.daha neler neler.şuanda tedavimi gizli tutuyorum sölemedim sölemekte istemiyorum.içimden bir his olacak diyor ama nezaman olduğunu allahtan başka kimse bilemez.eskiden çok umutsuzdum tedavi gördüğümde içimdeki ses olmayacak olmayacak diye sölenip duruyordu şükür şimdi böle hislerim olmuyor.aşılama bu ay oldum ama hüsransana bişey sormak istiyorum aşılama olduğunda günler nasıl geçtiben çok heyecan yaptım çok zor geçti günler..ister istemez stres yaptım senin bugünlerin nasıl geçti açıklarmısın?
bişeydaha bu otu sıcak suyla kaynatcan falan diyorlar yada sıcak suyun içine atılcak diyorlar kafam karıştı hangisi doğru acaba?
kaynanı hiç takma söylenenleri kulak ardı et.dinliyormuş gibi yap dinleme sana gelen lafları en önemlisi sabır et. Bende sakladım eşimin ailesinden aşılamayı eğer duysalar daha neler söylerdi. Allah bilir sende söyleme. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma hep iste bitanem hemde çok iste rabbim sadece sevdiği kullarına dert verirmiş ki onlar ona daha çok yönelsin herkezden daha çok istesin diye, sen de öyle yap çok dua et.soruna gelince bende çok heyecanlandım aşılamadan sonra beklemek ömrümden ömür aldı sanki ama kendimi telkin ettin. Dış dünyadan koptum sürekli dua ettim. Tabi umudum yoktu ama bir yandan da rabbim senden umut kesilmez sen herşeyin doğrusunu bilirsin. Hakkımda hayırlısıysa bana evlatdın kokusunu duymayı nasip et dedim. Bu zaman zarfında ramazandı orucumu hiç bırakmadın umarım rabbim kabul eder. Hamile olduğumu duyduğumda yani 17 ağustosta ramazanın ortasındaydık ve ben orucumu allahın izniyle sonuna kadar tuttum bırakmadım.
canım otu yıkadıktan sonra normal suya koydum ben hiç kaynatmafalan duymadım canım...
Kızlar selam...bugun aşılamanın 16.günü.dün geceden berı agrım cok.bugun doktora gtmeyı dusunuyorum.5günddmd 3test yaptm.git gide sonuncu testte cizgi iyice soluk cıktı.yanı ılaclardan öyle cıkmıstı demekki.ya bide bsy sorcam,ben normalde 2ayda zor adet olurum pkodan dolayı.ama asılamada böyle adetın gecıkmesı normal mi ?östrojen ve progestan da aldım biteli 4gun oldu.adet de gelmıyo kasıklarımda kötü of.kasıgın ustu karık bölgem acıyo bide.
Biliyorum gogicim ya senin adet evet niye öyle erken oldu bende anlamadım.ben progestan ictigimde bikac gun icinde adet oluyorum.hala olmadı ama bugun bu agrıyla kesin gibi.hakkımızda hayırlısi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?