Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi dileklerin için tşkler hayatım geçmiş olsun umarım önümüzdeki ay gönlüne göre verir rabbim..9.günü bugün aşılamanın tam 4 tane test yaptım 1 tanesi hariç silik ikinci çizgi çıktı hepsinde beklemek çok sabır istiyo offf allahım hepimiz için hayırlısını versin..

canım daha cok yenı asılaman 12.gunden sonra kanda cıkıyor ıdrarda geenlde adet tarıhın gectıkten sonra saglıklı sonuc alınıyor ama ıdrardanda yapsan 12.13.gunlerı bekle canım sık dısını canım ınsallah hepımız allahın ıznıyle kavusuruzz bebıslerımıze

inşallah canım amiiinnnn beklemekten başka çare yok :) umarım güzel allahım duar sesimizi emeklerimiz karşılıgını görmeyi nasip eder.Ha birde canım msjını gördüm yeniyim daha sitede 100 msjdan sonra özel msj yazabiliyormuşum cvp veremedim o yüzden :)

merhaba, aynı gün aşılama olmuşuz ama ben hiç test faln yapmadım bekliyorm 14. günü inşALLAH ALLAH bize de nasip edr anne olmayı bu arada canm idrar testi yapmak istiyo :))

bırde ustune grıp olunca ınan cok daha zor oluyor canım yatak dosek yatıyorummm (((

canım yaaa kıyamam bende az önce ovulasyon testi yaptım bu aralar catlaması lazım ilk defa cizgi cok belirgin cıktı baya kırmızı degerlendirelim bakalım

aşılama yaptıran arkadaşlar bi sorum varrr
ben pazartesi aşılama yapptırdım bugün otururken gülüyodum bi sancı girdi ama böle patlıcak gibi karnım...sonra yine otururken bişeye uzandım yana doğru yine aynı şekilde ağrıdı şimdide az az devam ediyo normalmiii

gayet normal ben bazen ayyy die bagırdıgımı biliyorum rahat ol

Merhaba arkadaslar. Cafe Mom isminde bir site var bilenleriniz vardir kadinlar klubunun Amerikan versiyonu.Ben oraya da uyeyim ve gecen gun asilama ile alakali topic lere bakarken beni sok eden bir seye rastladim.Asilamayi evde yapabilmen icin bir kit satiyorlar.spermi yikayacagin kimyasal ve sanirim gerekli olan hersey var icinde. Daha uyguna geldigi icin bunu deneyenler varmis!!buyuk cesaret!Kendi kendine asilama yapip hamile kalan oldu mu bilmiyorum ama...
Bu arada bende ilaclara haftaya basliyorum insallah!Gecen ay ilaclar yan etki yapmisti ve cok fazla yumurtam vardi tedaviyi iptal ettiler.Bu ay dozunu azaltacaklar.Heyecanli gunler basliyor...

bence cok tehlikeli yumurtalar nası büyücek ne kadar büyüdügünü nAsıl anlayacagız ultrasyon olmadan kanül takmadan rahime nasıl gidecek sperm zaten yurt dsında asılamalar bu tarzda yapılıo yumurtayı dogru dürüst büyütmeden asılama oluyo bi arkadas dert yanmıstı

Kaynanı hiç takma söylenenleri kulak ardı et.Dinliyormuş gibi yap dinleme sana gelen lafları en önemlisi sabır et. Bende sakladım eşimin ailesinden aşılamayı eğer duysalar daha neler söylerdi. Allah bilir sende söyleme. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma hep iste bitanem hemde çok iste rabbim sadece sevdiği kullarına dert verirmiş ki onlar ona daha çok yönelsin herkezden daha çok istesin diye, sen de öyle yap çok dua et.Soruna gelince bende çok heyecanlandım aşılamadan sonra beklemek ömrümden ömür aldı sanki ama kendimi telkin ettin. Dış dünyadan koptum sürekli dua ettim. Tabi umudum yoktu ama bir yandan da rabbim senden umut kesilmez sen herşeyin doğrusunu bilirsin. Hakkımda hayırlısıysa bana evlatdın kokusunu duymayı nasip et dedim. Bu zaman zarfında ramazandı orucumu hiç bırakmadın umarım rabbim kabul eder. Hamile olduğumu duyduğumda yani 17 ağustosta ramazanın ortasındaydık ve ben orucumu Allahın izniyle sonuna kadar tuttum bırakmadım.

canım benim orucunuda tutmuşsun bırakmamışsın allah kabul etsin.ramazanda bende çok dua ettim şuandada öle herzaman dua ediyorum ve rabbime isteyen herkese hayırlı evlatlar vermesini diliyorum..ben çok kafaya takıyorum çok stres yapıyorum eşim kızıyor böle yapma diye ama elimde değil ki sürekli kafamda atamıyorum içimden bu bebek konusunu içim içimi yiyor belki aklımdan çıkarsam atsam bu duyguyu olacak ama toparlanamıyorum.çok zor.sen nasıl dayandın canım sanırım sen yeni evlisin ben evleneli 5 sene oldu hatta doldu.yıllar geçtikçe ister istemez insan umudunu kaybediyor.bi kür varmış onuda öğrenince denemeyi düşünüyorum.çevremde gördüğüm hamileleri kıskanıyorum konuşmak duymak istemiyorum çok zoruma gidiyor.rabbim sınıyor biliyorum ama sabretmekte çok zor.

canım otu yıkadıktan sonra normal suya koydum ben hiç kaynatmafalan duymadım canım...

kuzum dün eşime söledim senin içtiğini bizde içelim yapalım dedim tamam dedi.ama senin gibi yapmayı düşünüyorum iğneleri kullanmaya başladığımda yapıcam inşallah yararını görürüz.okadar çok istiyorum ki allahıma diyorum allahım tek duam tek isteğim bu diye.birde psikolojik destekmi alsam diyorum şu kafamdan atamıyorum ya((

Kızlar selam...bugun aşılamanın 16.günü.dün geceden berı agrım cok.bugun doktora gtmeyı dusunuyorum.5günde 3test yaptm.git gide sonuncu testte cizgi iyice soluk cıktı.yanı ılaclardan öyle cıkmıstı demekki.ya bide bsy sorcam,ben normalde 2ayda zor adet olurum pkodan dolayı.ama asılamada böyle adetın gecıkmesı normal mi ?östrojen ve progestan da aldım biteli 4gun oldu.adet de gelmıyo kasıklarımda kötü of.kasıgın ustu karın bölgem acıyo bide.

Son düzenleme:

umıdını yııtrme canım hala umut var unutmakı buarada benım adette erken geldı bılıyosun oldugumuz ıgneler yuzunden hormonlarımız oynuyor oyuzdende degıskenlık olabılıyor artık kan testı yaptır bence mutlaka cıkar cunku buarda bendede pko var

Biliyorum gogicim ya senin adet evet niye öyle erken oldu bende anlamadım.ben progestan ictigimde bikac gun icinde adet oluyorum.hala olmadı ama bugun bu agrıyla kesin gibi.hakkımızda hayırlısi.

Biliyorum gogicim ya senin adet evet niye öyle erken oldu bende anlamadım.ben progestan ictigimde bikac gun icinde adet oluyorum.hala olmadı ama bugun bu agrıyla kesin gibi.hakkımızda hayırlısi.

canım umutsuz olma morelınıde bozmak ıstemem ama bılıyosun benımde cok agrım oldu pesıne o aksam adet olmustum ınsallah sen olmassn bebıısn vardır cnım hayırlısı tabı bozma morelını bak uzulmuyorum ben griple mucadele edıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…