Biliyorum gogicim ya senin adet evet niye öyle erken oldu bende anlamadım.ben progestan ictigimde bikac gun icinde adet oluyorum.hala olmadı ama bugun bu agrıyla kesin gibi.hakkımızda hayırlısi.
Kızlar selam...bugun aşılamanın 16.günü.dün geceden berı agrım cok.bugun doktora gtmeyı dusunuyorum.5günde 3test yaptm.git gide sonuncu testte cizgi iyice soluk cıktı.yanı ılaclardan öyle cıkmıstı demekki.ya bide bsy sorcam,ben normalde 2ayda zor adet olurum pkodan dolayı.ama asılamada böyle adetın gecıkmesı normal mi ?östrojen ve progestan da aldım biteli 4gun oldu.adet de gelmıyo kasıklarımda kötü of.kasıgın ustu karın bölgem acıyo bide.
umıdını yııtrme canım hala umut var unutmakı buarada benım adette erken geldı bılıyosun oldugumuz ıgneler yuzunden hormonlarımız oynuyor oyuzdende degıskenlık olabılıyor artık kan testı yaptır bence mutlaka cıkar cunku buarda bendede pko var
kızlar bugün aşılamamın 10.günü 3 tane idrar testim silik çizgi çıktı bugüne kadar ve 2 gündür yapmıyordum test.Bugün hastaneye gittim kan testi için bHCG 2.57 çıktı( sanırım hamişş degilim ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama daha önce çatlama iğnesi vurundugumda hiç böle silik çizgi bile çıkmıyordu bu kez neden böle oldu bi yanımda hala umut var kanda idrardan erken çıkar diye biliyordum ama negatif olunca çok moralim bozuldu 5 6 gün sonra değişir mi acaba offfss allahım yardım et
hamiş diilsin canum ama moral bozma dua et anladıgım kadarıyla cok streslisin 3 tane test falan 2 kere asılama yaptırmıs biri olarak sunu diyebiirim ki cok test yaptıkca acabalar artar buda seni yıpratır idrar testini dogru bulmuyorum heleki asılamada beklemek en iisi
kızlar bugün aşılamamın 10.günü 3 tane idrar testim silik çizgi çıktı bugüne kadar ve 2 gündür yapmıyordum test.Bugün hastaneye gittim kan testi için bHCG 2.57 çıktı( sanırım hamişş degilim ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama daha önce çatlama iğnesi vurundugumda hiç böle silik çizgi bile çıkmıyordu bu kez neden böle oldu bi yanımda hala umut var kanda idrardan erken çıkar diye biliyordum ama negatif olunca çok moralim bozuldu 5 6 gün sonra değişir mi acaba offfss allahım yardım et
Merhaba, benim de bugün aşılamamın 11.günü, dr 04/11/2011'de bhcg yaptırmamı söyledi, sabırla bekliyorum:)
Sen daha 10. günde test yapmışsın, biraz sabret belki de hamilesindir.
Selam kızlar...bugun doktora gdcktm önceden bı arıym dedım aradm tamam kan testı yaptr dedıler.bende orda degılde baska hastanede testımı yaptrdım her zmn orda yaptrırım...degerim 6.34 çıktı...kendı doktoruma gıtmedım daha ama orda bı kadn dogumcuya sordum şüphelı bı durum dedı...normalde 5in uzerı pozitiftr ama buda cok düşük yanı.jollycım hemen sen geldın aklıma senın dgrde bunun gıbı cıkmstı yukselmemıstı dımı?neyse hayrlısı artık.yarın kendı doktoruma gtcem muhtemelen bı daha kan testı ıstıcek...haber vermek ıstedım.
Selam kızlar...bugun doktora gdcktm önceden bı arıym dedım aradm tamam kan testı yaptr dedıler.bende orda degılde baska hastanede testımı yaptrdım her zmn orda yaptrırım...degerim 6.34 çıktı...kendı doktoruma gıtmedım daha ama orda bı kadn dogumcuya sordum şüphelı bı durum dedı...normalde 5in uzerı pozitiftr ama buda cok düşük yanı.jollycım hemen sen geldın aklıma senın dgrde bunun gıbı cıkmstı yukselmemıstı dımı?neyse hayrlısı artık.yarın kendı doktoruma gtcem muhtemelen bı daha kan testı ıstıcek...haber vermek ıstedım.
kızlar nabersiniz kimsenin aşılaması tutmuyo bu ara ya b u ne böyle sinir bozucu
kızlar yarın aşılamam var 10,30 da beim için dua edin . herkese stres yapma diyen ben bu seferde kendime söz geçiremiyorum sanırım acayip gerildim yaaa
Selamlar.CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN kızlar...
Jollcim sagol tatlım.ınsallah.Allahım hepımızın yardımcısı olsun...bugun nerdeyse hic agrm yok bu ıyımı onuda bılemedım.ayakta kalırsam oluyo bıraz..adet gelmedı bugun 17.gun hayırlısı ıns.
Samyelım şmdı dınlenıyodur.umarım minikler döllenmeye çalışıyodurlar bak gene minikler dedim elımde olmayarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?