Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biliyorum gogicim ya senin adet evet niye öyle erken oldu bende anlamadım.ben progestan ictigimde bikac gun icinde adet oluyorum.hala olmadı ama bugun bu agrıyla kesin gibi.hakkımızda hayırlısi.

yumurtalar iyileştirildigi icin ve mükemmel hale geldigi icin biz gec adet gören pcoluların erken adet görmesi dogal ama gec kalması dogal diil yada hamilesinnnnnnnnn

canım umudunu kaybetme inşallah hamilesindir . birde progeton yapabiliyomuş gerçi bende öle bir şey olmadı ama çoğu kişide geçikme yaşanıyormuş. ama umarım adet olmazsın bebeşin seninledir.

canım sende adet olmuşsun sanırım yazmışsın. geçmiş olsun . inanıyorum ki bir gün hepimiz anne olacağız inşallah.

kızlar yarın aşılamam var 10,30 da beim için dua edin . herkese stres yapma diyen ben bu seferde kendime söz geçiremiyorum sanırım acayip gerildim yaaa

kızlar bugün aşılamamın 10.günü 3 tane idrar testim silik çizgi çıktı bugüne kadar ve 2 gündür yapmıyordum test.Bugün hastaneye gittim kan testi için bHCG 2.57 çıktı ( sanırım hamişş degilim ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama daha önce çatlama iğnesi vurundugumda hiç böle silik çizgi bile çıkmıyordu bu kez neden böle oldu bi yanımda hala umut var kanda idrardan erken çıkar diye biliyordum ama negatif olunca çok moralim bozuldu 5 6 gün sonra değişir mi acaba offfss allahım yardım et

hamiş diilsin canum ama moral bozma dua et anladıgım kadarıyla cok streslisin 3 tane test falan 2 kere asılama yaptırmıs biri olarak sunu diyebiirim ki cok test yaptıkca acabalar artar buda seni yıpratır idrar testini dogru bulmuyorum heleki asılamada beklemek en iisi

saol canım ilgilendigin için ilk aşılamam oldugu için sanırım bu kadar büyüttüm tutmuş olma umudumu rabbim hepimize tatdırsın inş. evlat duygusunu..Daha soğuk kanlı olmaya çalışıcam bundan sonra

Merhaba, benim de bugün aşılamamın 11.günü, dr 04/11/2011'de bhcg yaptırmamı söyledi, sabırla bekliyorum:)
Sen daha 10. günde test yapmışsın, biraz sabret belki de hamilesindir.

Merhaba, benim de bugün aşılamamın 11.günü, dr 04/11/2011'de bhcg yaptırmamı söyledi, sabırla bekliyorum:)
Sen daha 10. günde test yapmışsın, biraz sabret belki de hamilesindir.

mrb hiç sanmıyorum ama umarım şaşırtır beni bebişim sanada allah sabır versin beklemek zor inş ulaşırız en kısa sürede emelimize.

Selam kızlar...bugun doktora gdcktm önceden bı arıym dedım aradm tamam kan testı yaptr dedıler.bende orda degılde baska hastanede testımı yaptrdım her zmn orda yaptrırım...degerim 6.34 çıktı...kendı doktoruma gıtmedım daha ama orda bı kadn dogumcuya sordum şüphelı bı durum dedı...normalde 5in uzerı pozitiftr ama buda cok düşük yanı.jollycım hemen sen geldın aklıma senın dgrde bunun gıbı cıkmstı yukselmemıstı dımı?neyse hayrlısı artık.yarın kendı doktoruma gtcem muhtemelen bı daha kan testı ıstıcek...haber vermek ıstedım.

canım benim hıc morelını bozma pozıtıf dusun heerzaman allahım hayırlısını versın belkıde vardır bebısın ve sıkı sıkı tutunur ınsallah sana canım degerının yuksek cıksın ınsallah yarın haberlerını beklıyoruzzz cnm

ayyy caanııım inşallah yeni yerleşiyor olsun bebeğin sağlıklıysa ve hayırlısıysa tabii canım

Gogim ins cnm ya...belkıde catlama ıgnesndendır dıyorum yınede.hayırlsı ıns.
Beteraycım sagol cnm ıns dedıgın gıbı hayırlısıysa eger..saglıcakla olsun inş o önemlı.

Cnm'cım inş. değerin artarak yükselirr :/ 3 gün sonra testini yenilettir belki geç döllenme olmuştur. Ama ilaçla ilgili değil kesinlikle.Çatlama iğnesinin 1 hafta sonra etkisi tamamen kayboluyormuş. Hadi 8-9 gün diyelim maks.. 12.günden sonra test yapılabiliyor. Tüp bebektede aynı şekilde. Benim ilk değerim 12,8 çıkmıştı. İlk değer için normal dedi dr. 3 gün sonra 30'lara yükselmesi gerekiyordu ama 6,8 'e düştü.Sonra gebelik sonlandı zaten. Ama bu değerler giderek artan ve normal gebelik yaşayan bir sürü insanda var. İnş. düşük olmaz seninde cnm ..

kızlar yarın aşılamam var 10,30 da beim için dua edin . herkese stres yapma diyen ben bu seferde kendime söz geçiremiyorum sanırım acayip gerildim yaaa

Cnmmm geçmiş bitmiştir şimdi herhaldee. İnş.güzel haberlerini alırız. Umudumuz olursun :)

merhaba arkadaşlar, aşılama sonucu öğrenmek için gün sayanlar bu günler nasl geçiyor ben aşılamamın 11. günündeyim ve kasık ağrılarım faln 2 gündür çok azaldı ve bugün adet günüm. aşılama olan arkadaşlar neler yapıyor nelere dikkat ediyorr kimler sonuç içn sabırsız kimler sakinliğini koruyor :))))

Selamlar.CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN kızlar...
Jollcim sagol tatlım.ınsallah.Allahım hepımızın yardımcısı olsun...bugun nerdeyse hic agrm yok bu ıyımı onuda bılemedım.ayakta kalırsam oluyo bıraz..adet gelmedı bugun 17.gun hayırlısı ıns.
Samyelım şmdı dınlenıyodur.umarım minikler döllenmeye çalışıyodurlar bak gene minikler dedim elımde olmayarak:)

He bu arada bugun gıdemıyorum doktora,randevu almak icin aradım bugun seminerı oldugunu söylediler.pazartesiye kaldı kontrol kızlar.

sizinde CUMHURİYET BAYRAMINZ KUTLU OLSN. hamilemsn DerinSu yoksa hala sonuç belli değil mi ??

slm kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun biraz buruk bir bayram oldu ama sağlık olsun
DERİNCİM değerin 6 çıkmış pozitif aralıklarda inş. daha da yükselecektir birde ben özellerin labaratuarına da güvenmıyorum ben adetin geçmesinin 5. günün de özelde test verdim 496 çıkmıştı 2 gün sonra devlette yaptırdım 1700 çıktı dr en fazla 1000 cıkması gerekiyordu dedi ama yüksek cıkması daha güzel dedi farklı hastane oldugu için böyle dedi sen devlet hastanesinde farkli bir hastanede tekrarlat kuşum inş. güzel sonuçlar cıkacak ben inanıyorum
PELİNCİM senin de kırmızılar gelmiş inş. önümüz ay güzel haberler verirsin canım
SAMYELİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN EMEKLERİN BOŞA GİTMEZ İNŞ. RABBİM YÜZÜNE BAKSIN GÜZEL HABERLER AL İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…