Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
he bu arada bugun gıdemıyorum doktora,randevu almak icin aradım bugun seminerı oldugunu söylediler.pazartesiye kaldı kontrol kızlar.

sonucunu çok merak ediyoruz allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..bizde sevinelim sevincine ortak olalım(aminnnnnn)

kızlar yeni düşük yaptım moralim çok bozuk. çok zor hamile kalmıştım hemde çikolata kistim varken şu romanyadadaki ilacı duydum bir arkadaştan araştırma sonucu yazılarınıza ulaştım yeniden umut oldu hamile kalabileceğim etkin bir ürün bulmak hemen hamile kalıp bu psikolojiyi atmak istiyorumda ne olur bilgi verin 2 ay beklemem lazım bu arada bişiyler yapmak istiyorum sitede verilen adrese girdim sipariş vs bişi anlamadım yabancı bir site çıkıyor çözemedim kullanan fayda bulan varmı almak istersem nasıl bulacağım ne olur yardım edn çok ihtiyacım var

caqnım şu an kullanıp hamile kalan cok topicte ben paylasmıstım yazdıgım mesajlara bakarsan profilimden görebilirsin romanyadan gelio ilaç benim eşim gümrü müsaviri oldugu icin kolay buldum pazartesi elimde olacak cok sayıda kişi hamile kaldı ilac sayesinde

Gogim ins cnm ya...belkıde catlama ıgnesndendır dıyorum yınede.hayırlsı ıns.
Beteraycım sagol cnm ıns dedıgın gıbı hayırlısıysa eger..saglıcakla olsun inş o önemlı.

canım ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz pzt gunu sonuc bellı olur olmaz haber ver bıze ınsallh bebısın vardır saglılı huzurla gelır canım benım

NURSENA şuan belli dgl cnm.dun kan testınde 6.34 cıktı.doktora sordum şüpheli dedi.kendı doktoruma p.tesı gtcem tabı adetlenmezsem.
TOSTİM öyle mi dersın cnm?ya ben hep orda yaptryorum her testım 2 cıkıyodu.ya cok ilgınc dun hep kanda baktranlarn sonuclarını okudum 3 den 4den bıle katlananlar var.bıraz ümit oluyo okuyunca ama dusukle sonuclananlarda var..bı dahakı testı yıne aynı yerde yaptrmam daha mantklı dglmı aslnda baska yerde farklı yükseklıkte ckarsa senınkı gibi.şmdı kafam karıstı. Neyse hayırlısı ya.
AHSNcnm cok sagol,sadece benden dgl hepınızden hayırlı haber almak dılegımle tatlım.
MYLADYhosgelmşsın...cok geçmiş olsun cnm,rabbım bıdahakıne saglıcakla versin melegini...ins özgenin dedigi ilaca ulaşırsn ama inş da gerek kalmadan 2 ay içinde hamis olursun.amin.
GOGİM haber etmez miyim hemen yazıcam pozitif veya negatif artık hayırlısı ne ise.

inşALLAH hamilesndr bize de umut olursn..

merhaba cnm ben 2 tüp bebek denemesi ğeçirdim 2 side negatif sonuçlandı şimdi bu balanca insulını denemek istiyorum şansıma dayım romanyada yaşıyor ve yolladı şuan postada gelmesini bekliyorum 1 ay kadar bu ınsulını kullanıcam olmazsa 3.deneme tüp bebek yaptırıcam 2.denemeden sonra oluşan yumurtalık kistim var 2 tane bu kistler hala varken bu ınsulını kullansam olurmu acaba bu adete belkide atarım o kistleri diye düşünüyorum ama.cnm birde eşimdede bendede bir sorun bulamadılar sebepsiz inf teyiz yani.bu ilacı nasıl kullandınız anlatırsanız çok sevinirim

derinsucuğum çok teşekkür ederim bu yaşadıklarımı Allah yaşatmasın sizlere çok zormuş sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi inşallah
özgeciğim satışını yapacak herhangi bir site vs varmı bu topiktemi deneyip fayda bulan arkadaşlar var umut oldu bize ben öyle her şeye inanmam ama ön sezilerim bana umut olacağını söylüyor banada ececiğim söylemişti araştırmak istedim sen kullanmaya başladınmı inşallah canım şifa olur sizlere ececiğime hepimize:))

Ay cnmm inş. hamişsindir yaa.. Zaten bu değerle adet olmanda pek mümkün değil cnm rahat ol. Benim 6.84'e düştükten 6 gün sonra gelmişti. Aşılamanın 23. gününde yani . Değerim anca 6 günde düşmüştü. İnşş seninki artar 9 ay görmezsin kırmızıları :)Söylediğin gibi olucak olduktan 250'lerden değeri düşüp düşük yapanlar var ama 5 'ten bile katlanarak artan sağlıklı hamişlerr var. Dualarımız seninlee kuzumm)

canım arkadaşım bu ilaca ben çok inandım niyeyse ben alternatifçiyimdir bilirsin çikolata kistlerimi bile alternatifle küçülttüm doktor hayret etti bu ilaçta anlattığın anda bana heyecen duyurdu İnşallah canım bebişin için sebep olur sen her şeyin en güzelini hakediyorsun:))

sagol cnm benim alalh seninde güzel gönlüne göre versin inşallah .cnm banada çok umut verdi bu ilaç birde romanyada drlar reçete ediyolarmış bu ilacı inşallah bizede şifa olur cnm allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

amin bitaneciğim cümlemize ben evime geçeceğim artık inşallah artık bir zahmet:)) düşük yaptık diye kocayı kaybetmeyelim bir müddet buralarda olmayabilirim zaten ikna ettim eşimi bayramda annemin köyündeyim biraz zor ikna oldu ama şimdi eve gideyimde biraz gönlü olsun bari

Sagol nursena ins cnm.
Jollym ins tatlım ya valla bı turlude ınsan rahat dusunemıyo noldugunu bılmedıgım ıcın.hakkımızda hayırlısı ins.
Mylady ıns bı daha yaşamazsn öyle bşy cnm.bende 4yıl önce bı dusuk yasadım zor gercektende...rabbım cabalarımızı vesile kılsın...o ilacı türkiyede kullanıp sonuc alan yok mudur acaba?ins ıyı gelır kullananlara.

derinsucuğum inşallah son olur allah sanada yaşatmaz evladını hayırlısıyla alırsın kucağına canım methini duydum ama duyanlar hep birilerine fayda ettiğini söyledi daha bizzat fayda bulanla karşılaşmadım araştırıyorum bakalım hamile olacağım benim tesellim bunun için emek harcıyorum mutlu ediyor bu çabalayış beni bakalım haırlısı olacaksa bana ve diğer arkadaşlara nasip olsun

canm mrb öncelikle geçmiş olsun inş son denemen olur bebegin sana gelir bende getirtiyorum 19 90 ron olanı alman gerek 3 cesidi var cünkü günde 3 kere yarım cay bardagı suya atıp iceceksin doktor recetesi falan demişsin ama benim tanıdık direkt gidip eczaneden almıs

sonuc alan dolu topicte benim attıgım mesajlara bak paylasmıstım yazılarını canım baya kişi hamile

merhaba kızlar
bende branca ursului getirtiyorum, benim ailem romanyada yaşıyor ve çarşamba günü geliyorlar :)
branca ursului prospektini okudum internete, adetin ilk gününde başlıyorsun ve en az 1 ay sürekli alıyorsun, normalde 3 ay almalısın
günde 3 sefer alıyorsun ve 1 tatlı kaşık şurup 1 bardak suyla alıyorsun
ilaççı erkeklerde alabilir, kadınlar için ovulasiyon döneminde yardımcı oluyor ve erkekler için sperm sayısı artıyor

ailen romanyadaysa topicte cok ilac isteyen var onlarada yardımcı olurmusun ben getirticektim ama dolaylı yolla ancak 2 ayı bulacak 1 aya kalmadanda hamile kalanlar var topicte valla sen yardımcı olabilirsin benden cok bi ilgilenirmisin isteyen sana ulassın

kittys slm cnm ailen orda yasıyorsa senın getırtmem daa kolay canım bende ılacı ısteynlerdenım yardımcı olabılıcekmısın topıctekıleerede ılac konusunda özgecim hadı gözunaydın ılacın gelıyomus yarın ınsallah bıran once hamıle kalırsın canım kac ay kullanmayı duusnuyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…