Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol bebem adam gelemedi bi türlü sinir oldum inş yarın elimde olcakmısss valla 3 4 ay denicem ben öyle düsündüm o arada hamile kalırım inş kalamazsam artık baska cözümler ararız ama kalmayı umut ediorum evet kittys e yazdım bende carsamba gelecekmiş ailesi 10 kutu getirse olur yani ben bile alırım 2 kutu daha bulunsun hesap numarası versin parasınıda yollarız

aynen canım bende 4 kutu alırım nolcak dursun eegr getırtırıse ıyı olur kıttys valla once parasını bıle yollarz sorun degıl yanı yeterkı o getırtebılsın carsamba gunu gelıyomus baksana azda kaldı heyecan yaptım bende tamda adetım yeni bıttı ne guzel olurdu buara gelse

slm cnm, şu an maalesef sadece 2 kişi için getirebilirim çünkü annem benim içinde getiriyor ve uçakla geliyorlar gümrükte problem çıkmasın, annemle konuştum yarın eczaneden alır ve getirir, gogi sana veririm ve 1 kişiye daha verebilirim.

cok saol canım benım paraları sana nasıl ulastıralım ben sana ozelden mesaj atayım dur

slm özelden sana mesaj atmaya çalıştım ama atamadım, neyse senin dediğin gibi yaparız, ilk önce sağ salim bi gelsinler

tamam canım 100 mesaj dolmayınca atılmıyor ozelden mesaj haber verırsın ozaman canım senden haber beklıyorum

iyi dileklerin için sagol cnm alalh isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.cnm dayıma söyledim oda oradaki eczaneyle konuşmuş bu şurup demişler hatta eczanede yokmuş 1 haftada eczaneye gelsin diye bekledik.10 ml suya 40 damla şeklinde filanmı kullanılıyomuş ne öylemi? cnm drlar reçete ediyomuş derken yani bu şurup romanyada çok meşhurmuş ve drlar hastalarına tedavi olarak uyguluyorlarmış bu ilacı demek istedim.normal eczaneye gidip direkte alınıyor tabi dayımda öyle aldı cnm.

anladım canım evet zor bulunuyo süper bi ilaç fakat 3 cesidi var bana dedikleri 200 ml olanı 19 90 ron fiyatı da diger 2si 50 ml onlar farklı tentür kısırlıga ii gelmiormus onu demek istedim yanlıs ilaç getirtmeyin

Selam kızlar...ılaclarınız gelıyo demek oh hadı hayırlısı...
Kızlar ben adet oldum dunden berı ara ara dvm edıyo.kısmet dglmıs napalım.yarın doktora gidicem.

Kızlar ben adet oldum dunden berı ara ara dvm edıyo.kısmet dglmıs napalım.yarın doktora gidicem.

canım morelını sakın bozmaaaaaa olcak emın ol az kaldı bızde hamıs olcazzz ınanalım yeter buna morelını bozma gıt bakalım doktorun ne dıyecek hem ara ara dıyorsun belkıde baska bırseydır hyırlısı olsun canım

Kitys slm...kendınden hıc bahsetmemışsn galıba...kac senelık evlısın bebiş olmama nedenı nedır...ve de burayı ne zamandır okuyosn?branca konusuna tesadüfen mı denk geldın...hem yenı üye olup hemde bu konuyu hemen bulmuş olman ve de ilacı getırtıyo olman gercekten buyuk tesaduf olmus.ıns yararını gorursun.

He bu arada baya üst üste sormuşum ama kusura bkma kıty.
Gogıcim sagol cnm ya..pek ıyı sayılmam karnım basım cok agrıyo bıde mıdem kötü.uzgunumde tabı.o test az da olsa umutlandırmıstı.hayırlısı napalım.

Slmmm cnmm hayırlısı ne diyelim :/ Git bakalım dr ne diycek. Sonuçta bu yola çıktık hepimiz inş. çok fazla beklemeyiz. Ben öyle hissediyorum hepimiz için tedaviye devam ettiğimiz sürece çok bekletmiycek bebişler

selam kızlar ben aşılamanın 14. günündeyim yarın nasipse test yaptırıcam ama çok fena ağrıyo kasıklarım arada..ayağa kalkınca dahada çok oluyo(

Ayy hadi bakalım cnmm bir an evvel içmeye başlaa inş. faydasını görürsün. Gogi'cimm seninde ilaç geliyomuş çok sevindim cnmm. Hadi peşpeşe hamiş kalın bizede umut olun. Hamiş kaldıktan sonra elinizde ilaç kalırsa kalanlarıda bize gönderirsiniz :)

öyle cnm hayırlısı buymus..aynen dıger denemelerde olacakms gıbı hssedyorum nedense.ıns.oyuzden vakıt kaybetmek ıstemıyorum.

Derinsu slm.... kadınlarklubu forumu 1 senedir okuyorum ama bugüne kadar hiç yazmadım.... 5 seneden beri evliyim ve hamile kalamadım, branca ursului ile ilgili gecen sene bir arkadaşım söyledi bende 3 ay denedim hiç bir şey olmadı :) tüplerim tıkalıymış... gecen ocak ayında laparaskopi ameliyatı yaptırdım ve şimdi ilaçı yeniden denemek istiyorum.... yarın sabah üniversite hastanesine bağılı tüp bebek merkezine gitmek istiyorum aşılama tedavisini başlamak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…