kittys slm cnm ailen orda yasıyorsa senın getırtmem daa kolay canım bende ılacı ısteynlerdenım yardımcı olabılıcekmısın topıctekıleerede ılac konusunda özgecim hadı gözunaydın ılacın gelıyomus yarın ınsallah bıran once hamıle kalırsın canım kac ay kullanmayı duusnuyorsun canım
saol bebem adam gelemedi bi türlü sinir oldum inş yarın elimde olcakmısss valla 3 4 ay denicem ben öyle düsündüm o arada hamile kalırım inş kalamazsam artık baska cözümler ararız ama kalmayı umut ediorum evet kittys e yazdım bende carsamba gelecekmiş ailesi 10 kutu getirse olur yani ben bile alırım 2 kutu daha bulunsun hesap numarası versin parasınıda yollarız
kittys slm cnm ailen orda yasıyorsa senın getırtmem daa kolay canım bende ılacı ısteynlerdenım yardımcı olabılıcekmısın topıctekıleerede ılac konusunda özgecim hadı gözunaydın ılacın gelıyomus yarın ınsallah bıran once hamıle kalırsın canım kac ay kullanmayı duusnuyorsun canım
cok saol canım benım paraları sana nasıl ulastıralım ben sana ozelden mesaj atayım dur
slm özelden sana mesaj atmaya çalıştım ama atamadım, neyse senin dediğin gibi yaparız, ilk önce sağ salim bi gelsinler
canm mrb öncelikle geçmiş olsun inş son denemen olur bebegin sana gelir bende getirtiyorum 19 90 ron olanı alman gerek 3 cesidi var cünkü günde 3 kere yarım cay bardagı suya atıp iceceksin doktor recetesi falan demişsin ama benim tanıdık direkt gidip eczaneden almıs
iyi dileklerin için sagol cnm alalh isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.cnm dayıma söyledim oda oradaki eczaneyle konuşmuş bu şurup demişler hatta eczanede yokmuş 1 haftada eczaneye gelsin diye bekledik.10 ml suya 40 damla şeklinde filanmı kullanılıyomuş ne öylemi? cnm drlar reçete ediyomuş derken yani bu şurup romanyada çok meşhurmuş ve drlar hastalarına tedavi olarak uyguluyorlarmış bu ilacı demek istedim.normal eczaneye gidip direkte alınıyor tabi dayımda öyle aldı cnm.
gogicim facede yazıorum sana ama habire düşüosunnnnnnnnnnnn
tmm canım aaa küslük ne demek kııııızgelmıyo bana yazdıkların canım bende dıyorum neden bana cewap vermıyor :))) küstük sandım artık :))) nette sorun var sanırım canım dukkana gecıyorum ordan gırerım artık
Selam kızlar...ılaclarınız gelıyo demek oh hadı hayırlısı...
Kızlar ben adet oldum dunden berı ara ara dvm edıyo.kısmet dglmıs napalım.yarın doktora gidicem.
Selam kızlar...ılaclarınız gelıyo demek oh hadı hayırlısı...
Kızlar ben adet oldum dunden berı ara ara dvm edıyo.kısmet dglmıs napalım.yarın doktora gidicem.
saol bebem adam gelemedi bi türlü sinir oldum inş yarın elimde olcakmısss valla 3 4 ay denicem ben öyle düsündüm o arada hamile kalırım inş kalamazsam artık baska cözümler ararız ama kalmayı umut ediorum evet kittys e yazdım bende carsamba gelecekmiş ailesi 10 kutu getirse olur yani ben bile alırım 2 kutu daha bulunsun hesap numarası versin parasınıda yollarız
Slmmm cnmm hayırlısı ne diyelim :/ Git bakalım dr ne diycek. Sonuçta bu yola çıktık hepimiz inş. çok fazla beklemeyiz. Ben öyle hissediyorum hepimiz için tedaviye devam ettiğimiz sürece çok bekletmiycek bebişler
Kitys slm...kendınden hıc bahsetmemışsn galıba...kac senelık evlısın bebiş olmama nedenı nedır...ve de burayı ne zamandır okuyosn?branca konusuna tesadüfen mı denk geldın...hem yenı üye olup hemde bu konuyu hemen bulmuş olman ve de ilacı getırtıyo olman gercekten buyuk tesaduf olmus.ıns yararını gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?