öyle cnm hayırlısı buymus..aynen dıger denemelerde olacakms gıbı hssedyorum nedense.ıns.oyuzden vakıt kaybetmek ıstemıyorum.
Ayy hadi bakalım cnmm bir an evvel içmeye başlaa inş. faydasını görürsün. Gogi'cimm seninde ilaç geliyomuş çok sevindim cnmm. Hadi peşpeşe hamiş kalın bizede umut olun. Hamiş kaldıktan sonra elinizde ilaç kalırsa kalanlarıda bize gönderirsiniz :)
selam bayanlar bende kasım aralık gibi tedaviye başlayacağımm allah hepimizin kucağını doldurur inşallah
selam kızlar ben aşılamanın 14. günündeyim yarın nasipse test yaptırıcam ama çok fena ağrıyo kasıklarım arada..ayağa kalkınca dahada çok oluyo(
slm cnm hayırlısı olsun senın ıcın de hepımız ıcınde ınsallh fazla bekletmeden gelır bebıslerımız
selam bayanlar bende kasım aralık gibi tedaviye başlayacağımm allah hepimizin kucağını doldurur inşallah
Tedavi sürecin şimdiden hayırlı olsun cnmm. Bizde eylülde başladık işte ekim,kasım,aralıktan devam ediyoruz :) Gitgide kalabalıklaşıyoruz. Nüfus patlaması yaşatıcaz bu toopiktee :)Sizde sorun neydi ? Yaş kaç , kaç yıllık evlisin felann :)
Selamm cnm hayırlı olsun aşılaman öncelikle. Yarın olumlu yada olumsuz haberlerini bekliyoruzzz. İnşşş.güzel haberler verirsin bizee.. Kasık ağrıları normal cnm inş. rahim kasılmalarından dolayıdırr :) Sizde sorun neydi ?
ınsallah cnm hepımız hamiş olalım ınsallah hamişler topiğini yerinden oynatalım :))))))) bende nedense bır umut var asılama sonrası kendıgılınden hams olcam gıbı gelıyo tabı sadece bı umut bu :) rahım fılmınden sonrada aynısını hısstmıstım ama olmamıstı :) hıslerıme fazla guvenmem yanı ama ne bılım umut edıyorum ıste hayırlısı olsun hepımız ıcın cnım
kızlarrr slmmm benim halim nolcak banada fikir verin geçen pazartesi test yaptırdım negatif çıktı yani kan degerim belli degil sonuçta sadece negatif yazıyordu 5 gün geçti ben hala adet olmadım biran önce gelsede tekrradan başlasak dedik ama yok sizce ne yapmalıyımmm
kızlarrr slmmm benim halim nolcak banada fikir verin geçen pazartesi test yaptırdım negatif çıktı yani kan degerim belli degil sonuçta sadece negatif yazıyordu 5 gün geçti ben hala adet olmadım biran önce gelsede tekrradan başlasak dedik ama yok sizce ne yapmalıyımmm
sağolasın canım inşallah uzamaz tedvilerimiz valla ben bi hamile kalayım bırak topiği dünyayı patlatırım herhalde, anlatayım:
belirli sorunum yok aslında adet düzensizliğim var ve düzene girmiyor neler denedik sonuç alamadık
20 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim 2006 yılında
evliliğimde 6. senemi eylül ayında doldurdum
24 yaşındayım (şubatta 25 olacağım) benim hikayem böylee
benim hikayem çook uzun.hidrosalpenksim vardı yani sıvı birikmesi ve 2 ameliyat geçirdim sonunda çok şükür 1 yıldır sağlığıma kavuştum sok tüpüm bağlandı.ama yumurtalıklarda sorun yok ikisindede.bu 1 yıl içinde klomen kullandım 4 kutu 2 defada çatlatma iğnesi ama olmadı..3 ay öncede tsh 4,30 çıktı yani yüksek.guatr çıktı.neyse ilacıma başladım değerlerim düştü ve bu ayda aşılama yapıldı.yumurta gelişimimde hiçbir sorun yok çok sayıda yumurtam oluşuyo ve gelişiyo.eşimdede bir sorun yok.ben olmamasının nedenini guatra bağladım ama bakalım değerim düştü ve aşılama yapıldı ne olucak.buda olmazsa zaten yapıcak bişey yok vakti gelmemiş diye düşünücem.ama inşallah vardır 4 yıllık emeklerim boşa gitmez.rabbim dualarımı kabul eder.birde bu kadar ağrı olurmu bilmiyorum 3 gündür böyle.kasılma mı adet sancısımı anlamadım ama sanki adet olmuşum sancı çekiyorum gibi...
canım bana eylul ayında ılacsız yumurta takıbı yapıldı doktorum ılıskı gunlerını falan soyledı ama olmadı gene ekımdede asılama yapıldı ıgne falan kullandım gene olmadı ama benım esımın sayıda ve hareketlılıktede var sorun benım yumurtalarım buyudu cok sukur catlamada oldu ama bebıs olamadıAyy inş. cnm yaa kendiliğinden olması hele süper olurr:))Yumurtalık takibi yapılıcakmı peki bu ay? Ben kendi kendime yumurtlayamadığım için benim öyle umutlarım yok tabii:)
Derinsu slm.... kadınlarklubu forumu 1 senedir okuyorum ama bugüne kadar hiç yazmadım.... 5 seneden beri evliyim ve hamile kalamadım, branca ursului ile ilgili gecen sene bir arkadaşım söyledi bende 3 ay denedim hiç bir şey olmadı :) tüplerim tıkalıymış... gecen ocak ayında laparaskopi ameliyatı yaptırdım ve şimdi ilaçı yeniden denemek istiyorum.... yarın sabah üniversite hastanesine bağılı tüp bebek merkezine gitmek istiyorum aşılama tedavisini başlamak için :)
bence cok tehlikeli yumurtalar nası büyücek ne kadar büyüdügünü nAsıl anlayacagız ultrasyon olmadan kanül takmadan rahime nasıl gidecek sperm zaten yurt dsında asılamalar bu tarzda yapılıo yumurtayı dogru dürüst büyütmeden asılama oluyo bi arkadas dert yanmıstı
canım benımde esımın sperm sayısı yıkanmadan 8 mılyondu ılk asılma yapıldı ama malesef tutmadı varıkosel amelıyatı olucak benım esım bayramdan sonrakı hafta ınsallha. amelıyat sonrası sans daha cok artıyor asılamadan sonrada adetım 5 gun erken geldı canım
Allah sağlık versin inşaAllah.. Benimde bu ay bayrama denk geldi takip aşılama filan bu ay pas geçtik. diğer ay inşaAllah olacak. aralık ayı yanii. benim eşimde varikosel çıkmadı. doktor muayene yapmıştı öyle dedi. inşaAllah doğrudur. yani varikosel olmazsa da sperm sayımı düşük olabiliyor mu? bir de aşılamdan önce klomen içeceksin dedi doktor. ama işte bu ay pas geçtik hapı diğer ay içeceğim. bir de iğne veriyormuş. onu ne zaman veriyorlar? yumurtlama takibinde mi yoksa aşılamadan sonra mı? hayırlısı olsun.. Allah cümleden yardım etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?