slm cnm, şu an maalesef sadece 2 kişi için getirebilirim çünkü annem benim içinde getiriyor ve uçakla geliyorlar gümrükte problem çıkmasın, annemle konuştum yarın eczaneden alır ve getirir, gogi sana veririm ve 1 kişiye daha verebilirim.
gogiciğim arkadaş listeme hoşgeldim bu topik hepimize güzellikler getirsin bu arada kızlar fetih ve meryem sureleri pek kıymetli fırsat buldukça bu niyet için okuyalım birbirimize olmazmı süper olur birlikten kuvvet doğar plan yapalım günde bir kere hepimize mesela kimimizin duası tutar bellimi olur sonuç hepimize faydalı olur tamam diyenler için liste yapalım
KIZLAR GÜNAYDIN DÜŞÜNDÜMKİ HEPİMİZ AYNI DERTTEN MUZDARİP KİŞİLERİZ VE İZMİRDE OTURAN ARKADASLARLA TANISIP DERTLEŞMEK BİZE İYİ GELECEK BU SEBEPLE BAYRAMDAN SONRA ORTAK KARARLAŞTIRACAGIMIZ BİR GÜN TANIŞMA GÜNÜ AYARLAYALIM DİYORUM GOGİ ARKADASIMIZIN BİR KAHVALTI EVİ VAR ORAYA GİDEBİLİRİZ DİYE DÜSÜNDÜM GÜZEL OLUR BENCE KATILMAK İSTEYEN İZMİRLİ KKCILAR ÖZELDEN MES ATABİLİR BURAYADA YAZABİLİR ÖNCE GÜN KARARLASTIRALIM 15 KASIM SALI GÜNÜ UYGUN OLUR BENCE SİZDE FİKİR VERİN AYARLAYALIM BU İŞİ TANIŞALIM DERTLEŞELİM DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE
Selam kzlar.benım doktor işi yarına kaldı bugun doluymuş...haber vermek ıstedım.yarın 4.30randevum aksam.
merhaba arkadaşlar, aşılama sonucu öğrenmek için gün sayanlar bu günler nasl geçiyor ben aşılamamın 11. günündeyim ve kasık ağrılarım faln 2 gündür çok azaldı ve bugün adet günüm. aşılama olan arkadaşlar neler yapıyor nelere dikkat ediyorr kimler sonuç içn sabırsız kimler sakinliğini koruyor :))))
kızlar günaydın düşündümki hepimiz aynı dertten muzdarip kişileriz ve izmirde oturan arkadaslarla tanısıp dertleşmek bize iyi gelecek bu sebeple bayramdan sonra ortak kararlaştıracagımız bir gün tanışma günü ayarlayalım diyorum gogi arkadasımızın bir kahvaltı evi var oraya gidebiliriz diye düsündüm güzel olur bence katılmak isteyen izmirli kkcılar özelden mes atabilir burayada yazabilir önce gün kararlastıralım 15 kasım salı günü uygun olur bence sizde fikir verin ayarlayalım bu işi tanışalım dertleşelim destek olalım birbirimize
canım ikinci kişi bellimi ben çok istiyorum bu ilacı çok inandım şu düşük olayından sonra umut oldu belli etmediysen ben talibim canım
canım ikinci kişide belli oldu
ben bir araştırırım belki interneten sipariş verirsem postayla gönderebilirler
gelinnn tabi basımızın üstünde yeriniz var yada sizde kendi şehrinizde toplanın hiç olmadı
olsn bizim umudumuzda sabrımızda tükenmez inşALLAH bu olmadıysa diğerini denersn ve inşALLAH anneliği tadar tüm isteyenler.. bende 13. günümdeym bugün kısmet napalm :)Ben sakinliğimi koruyordum ama dün 13.gün adet gördüm, dr yine de BHCG istedi, sadece emin olmak için yani
olsn bizim umudumuzda sabrımızda tükenmez inşALLAH bu olmadıysa diğerini denersn ve inşALLAH anneliği tadar tüm isteyenler.. bende 13. günümdeym bugün kısmet napalm :)
Benim BHCG negatif. Alahım sizlere anneliği nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?