Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ikinci kişi bellimi ben çok istiyorum bu ilacı çok inandım şu düşük olayından sonra umut oldu belli etmediysen ben talibim canım

gogiciğim arkadaş listeme hoşgeldim bu topik hepimize güzellikler getirsin bu arada kızlar fetih ve meryem sureleri pek kıymetli fırsat buldukça bu niyet için okuyalım birbirimize olmazmı süper olur birlikten kuvvet doğar plan yapalım günde bir kere hepimize mesela kimimizin duası tutar bellimi olur sonuç hepimize faydalı olur tamam diyenler için liste yapalım

hosbulduk canım ınsallah dualarımızla olsun bebıslerımız ınsallah canım fazla bekletmeden gelsınler kucaklarımıza :)

KIZLAR GÜNAYDIN DÜŞÜNDÜMKİ HEPİMİZ AYNI DERTTEN MUZDARİP KİŞİLERİZ VE İZMİRDE OTURAN ARKADASLARLA TANISIP DERTLEŞMEK BİZE İYİ GELECEK BU SEBEPLE BAYRAMDAN SONRA ORTAK KARARLAŞTIRACAGIMIZ BİR GÜN TANIŞMA GÜNÜ AYARLAYALIM DİYORUM GOGİ ARKADASIMIZIN BİR KAHVALTI EVİ VAR ORAYA GİDEBİLİRİZ DİYE DÜSÜNDÜM GÜZEL OLUR BENCE KATILMAK İSTEYEN İZMİRLİ KKCILAR ÖZELDEN MES ATABİLİR BURAYADA YAZABİLİR ÖNCE GÜN KARARLASTIRALIM 15 KASIM SALI GÜNÜ UYGUN OLUR BENCE SİZDE FİKİR VERİN AYARLAYALIM BU İŞİ TANIŞALIM DERTLEŞELİM DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

selam herkese .. ben de adet oldum bugün 5.günüm..ben bi dönem ara vermek kafamı dinlemek istiyorum çok bunaldım hastaneye gel git ..eşim istiyorsan yaptıralım 2.aşılamayı diyor ama herşeyden soğudum ,bebek fikrinden ,doktordan ,hastaneden..şuan beklemedeyim bilmiyorum ..olacağı varsa her halukarda olur aslında hastanelerde uğraşmaya gerk yok .. ama özge senin ilacı merak ettim doğrusu fiyatı ne kadar

bana uyar canım arkadaslarda ok derse beklerım bayramdan sonra :)

Selam kzlar.benım doktor işi yarına kaldı bugun doluymuş...haber vermek ıstedım.yarın 4.30randevum aksam.

Selam kzlar.benım doktor işi yarına kaldı bugun doluymuş...haber vermek ıstedım.yarın 4.30randevum aksam.

aaaaaaaaaaaaaaa ama neden yaaa merak edıyordum bende araya sıkıstıramadılarmı senı neyse sen kafanı rhaat tut baaklım cnm hayırlısı neyse o olsun

Ben sakinliğimi koruyordum ama dün 13.gün adet gördüm, dr yine de BHCG istedi, sadece emin olmak için yani

kuzum izmir dışında oalnlar napıcak(

gelinnn tabi basımızın üstünde yeriniz var yada sizde kendi şehrinizde toplanın hiç olmadı

canım ikinci kişi bellimi ben çok istiyorum bu ilacı çok inandım şu düşük olayından sonra umut oldu belli etmediysen ben talibim canım

canım ikinci kişide belli oldu
ben bir araştırırım belki interneten sipariş verirsem postayla gönderebilirler

Ben sakinliğimi koruyordum ama dün 13.gün adet gördüm, dr yine de BHCG istedi, sadece emin olmak için yani
olsn bizim umudumuzda sabrımızda tükenmez inşALLAH bu olmadıysa diğerini denersn ve inşALLAH anneliği tadar tüm isteyenler.. bende 13. günümdeym bugün kısmet napalm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…