Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gogicim,sabah 8..de aradım cnm,dolu dedı.dedım ama ben aşılama olmuştum görunmem lazım mutlaka.ben goruseyım dönucem size dedı..snra aradı bhcg istemis benden testını yaptrsn gelsn hemen demıs.ama ben adet oldum dedım.kız da,o zaman yarına yazıyorum dedı.iyi pekı o zaman dedım.byle ıste.

sealam kızlarr bugün aşılamanın 8. günü bugün test yaptım negatiff olmadı sanırım

Beteraycım aşkolsun ya dur daha kıs 8.gun kanda bıle cıkmaz bılıyosun.o testı yapmadın bızde görmedik 1hafta daha bekle tatlım:)

selam kızlar bugn aşılamamın 13. günü idrar testi yaptım adetimde 1 gün geçiyor. idrarda çıkmadı yarın ya da çarşamba kan tahlilinde baktırcam ilk defa bugün gerginimmm :S

anladım canım neyse yarınada bısey kalmadı sen kafanı rahat tut lutfen bozma morelını artık bakalım hayırlısyla ne dıyecek doktorun..

slm kızlar.nasılsınız?ben idare ediyorum işde,bu aşılamadan sonra adet düzenim bozuldu,adetim bittikden 10-15 gün sonra lekelenmelerim oluyor ,sizede böle oldumu,,,??

selam kızlar bugn aşılamamın 13. günü idrar testi yaptım adetimde 1 gün geçiyor. idrarda çıkmadı yarın ya da çarşamba kan tahlilinde baktırcam ilk defa bugün gerginimmm :S
ayyy hadı bakalım ınsallah canım pozıtıf haberlerını verırsın bıze gergın olmaa canım hayırlı haberlerını beklıyoruz

kızlar bugün hastaneye gittim aşılama tedaviyi başlamak için ama bayramdan dolayı gelecek aya kaldı
her işte bir hayır var ...

slm kızlar.nasılsınız?ben idare ediyorum işde,bu aşılamadan sonra adet düzenim bozuldu,adetim bittikden 10-15 gün sonra lekelenmelerim oluyor ,sizede böle oldumu,,,??

slm cnm bende aynısını sorucaktım gercı benım bıtelı daha 2 gun oluyor ama normalde zaten 3 gun surerdı ama hala ara ara lekelenmem oluyo normalmı bılmıyorum ınsallah bısey yoktur adetımde ole cok yogun olmadı bu ay zaten sadece erken geldı senın zamanındamı oldu canım adetın?

ama cok erken bide idrar testi en erken 15 günde sonuc verio nie kafanı bulandırdın canım yaaa
yaa ne bileyim belirsizliklere gelemiom olumlu olumsuz sonucu hemen almam lazım

kızlar bugün hastaneye gittim aşılama tedaviyi başlamak için ama bayramdan dolayı gelecek aya kaldı
her işte bir hayır var ...

evet öyle düşün, biliyomusn benmde aşılamaya başlanacak ay ramazan bayramına denk geliyodu ertelendi ekimde oldum hayırlısı olsun inşALLAH :)

inşALLAH hayırlısı olsun sakinliğimi koruyodm bugün stresten kendimi temizliğe verdim ya

:)) sen genede hareketlerıne dıkkat et canım bılıyosunkı adet gecıktıkten sonra sorumluuk bıze aıt oluyo :) ınsallah bebıısn vardır ve sıkı sıkı tutunur saana canım beklıyoruz guzel haberlerını

benim nerdeyse 2 ay olucak aşılama yaptıralı,benim günüm geçmişdi canım aşılamadan sonra 4-5 gün kadar,ama ilaçların etkisiydi,o dönem az oldum 2-3 gün normalde 5 gün falan sürer,sonra 1 hafta sonra 10 gün ara lekelenmem oldu sonra adet oldum normal süerdü,şimdi 1 hafta var adetime gene lekelenmem başladı,umarım bişi yokdur...

inşALLAH vardır :) bugün yoruldum baya sonrada pişman oldm

selam arkadaşlar yazıllarınızı okudum eskı gunlerım geldı aklıma ve bı merhaba demek ıstedım sızlere bende sızler gıbı çok çabalarla umutlarla bekledım ve sonunda meleğime kavustum allah hepinizi hayırlısıyla kavustursun meleklerınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…