sealam kızlarr bugün aşılamanın 8. günü bugün test yaptım negatiff olmadı sanırım
Gogicim,sabah 8..de aradım cnm,dolu dedı.dedım ama ben aşılama olmuştum görunmem lazım mutlaka.ben goruseyım dönucem size dedı..snra aradı bhcg istemis benden testını yaptrsn gelsn hemen demıs.ama ben adet oldum dedım.kız da,o zaman yarına yazıyorum dedı.iyi pekı o zaman dedım.byle ıste.
ayyy hadı bakalım ınsallah canım pozıtıf haberlerını verırsın bıze gergın olmaa canım hayırlı haberlerını beklıyoruzselam kızlar bugn aşılamamın 13. günü idrar testi yaptım adetimde 1 gün geçiyor. idrarda çıkmadı yarın ya da çarşamba kan tahlilinde baktırcam ilk defa bugün gerginimmm :S
selam kızlar bugn aşılamamın 13. günü idrar testi yaptım adetimde 1 gün geçiyor. idrarda çıkmadı yarın ya da çarşamba kan tahlilinde baktırcam ilk defa bugün gerginimmm :S
slm kızlar.nasılsınız?ben idare ediyorum işde,bu aşılamadan sonra adet düzenim bozuldu,adetim bittikden 10-15 gün sonra lekelenmelerim oluyor ,sizede böle oldumu,,,??
yaa ne bileyim belirsizliklere gelemiom olumlu olumsuz sonucu hemen almam lazımama cok erken bide idrar testi en erken 15 günde sonuc verio nie kafanı bulandırdın canım yaaa
Beteraycım aşkolsun ya dur daha kıs 8.gun kanda bıle cıkmaz bılıyosun.o testı yapmadın bızde görmedik 1hafta daha bekle tatlım:)
tamam canım yaaa çokk umutsuzum beennnn(( e şimdi 2 gün sonra yapsam onudamı görmezden gelceksiniz:))))
ayyy hadı bakalım ınsallah canım pozıtıf haberlerını verırsın bıze gergın olmaa canım hayırlı haberlerını beklıyoruz
kızlar bugün hastaneye gittim aşılama tedaviyi başlamak için ama bayramdan dolayı gelecek aya kaldı
her işte bir hayır var ...
inşALLAH hayırlısı olsun sakinliğimi koruyodm bugün stresten kendimi temizliğe verdim ya
slm cnm bende aynısını sorucaktım gercı benım bıtelı daha 2 gun oluyor ama normalde zaten 3 gun surerdı ama hala ara ara lekelenmem oluyo normalmı bılmıyorum ınsallah bısey yoktur adetımde ole cok yogun olmadı bu ay zaten sadece erken geldı senın zamanındamı oldu canım adetın?
:)) sen genede hareketlerıne dıkkat et canım bılıyosunkı adet gecıktıkten sonra sorumluuk bıze aıt oluyo :) ınsallah bebıısn vardır ve sıkı sıkı tutunur saana canım beklıyoruz guzel haberlerını
yaa ne bileyim belirsizliklere gelemiom olumlu olumsuz sonucu hemen almam lazım
Beteraycım aşkolsun ya dur daha kıs 8.gun kanda bıle cıkmaz bılıyosun.o testı yapmadın bızde görmedik 1hafta daha bekle tatlım:)
tamam canım yaaa çokk umutsuzum beennnn(( e şimdi 2 gün sonra yapsam onudamı görmezden gelceksiniz:))))
ne yani test yaptında kesinlik aldınmı yine belirsiz canı myaaa bosu bosuna acaba olustu kafanda 13. gün kanda baktır idrar testleri saglıklı diil erken oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?