Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selam amin inşALLAH, sizin ilk aşılamamı tuttu ??

ınsallah yoktur canım sen ıhmal etme ozaman gıt bı doktora bakalım bende bu ay oldum asılamayı onumuzdekı ay nasıl olur adetım bılmıyorum ınsallah sorun cıkmaz sendede cnım ıhmal etme ama gıt doktora

ama cok erken bide idrar testi en erken 15 günde sonuc verio nie kafanı bulandırdın canım yaaa

merhaba arkadaşlar....

sonucumu sizlere yazmıştım ama yayınlanmamış...

ben 11 Ekim de 2. aşılamamı olmuştum ama test günüm gelmeden ayın 24 ünde adet oldum...

ben zeynep kamil de tedavi görüyorum.. adet olunca gittim hastaneye tüp bebek bölümüne sevk ettiler... dr la görüştüm aşılama için kullandığın ilaçların etkisi geçmesi için bir daha ki adete kadar beklememiz gerekiyor. adet olduğun da hormon testlerini tekrarlayalım dedi..
sonrasın da da bir sürü prosedür var...

bu arada ; yokluğumda yazılanların hepsini okudum.. gogi ben senden çok umutluydum sonucuna çok üzüldüm... ama ilk aşılaman umarım ikinci de olur...

kızlar bir şey sorucam ben bu ay ilaç ve çatlatma iğnesi oldum aşılamam olmadı acaba adetim gelirse aşılamaya yeniden başlasam mı bazı kişiler 1 ay bekliyor hangisi daha iyi

slm canım nasıp degılmıs demekkı aslında ben -kendımden hıc umutlu degıldım zaten esımde varıkosel oldugu ıcın sperm sayısı baya dusuk gerce doktorlar normal yolla bıle kalan var dıyorlar ama olmayınca olmuyor ıste bayramdan sonra esım amelıyat olucak ondan sonra tekrar asılama yaptırımıyız bılmıyorum 6 ay sonra duzelıyormus cunku sayılar canım sende uzme kendını bende erken oldum bu ay adetımı baya ve gıtmedım doktora hatta arayıp soylemedım bıle nedense hıc ııcmden gelmedı canım cok kısa surede cok stres oldum ben bebıs olayında ve esımede cok yansıtıyorum ınan artık kavga edıcek duruma gelıyoruz benım yzuumden oyuzden su amelıyat falan olsun zaman gecsın bıraz ıstıyorum canım hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah cok bekletmeden gelır bebıslerımız

Cnm aşılamadan kalan yumurtaları felan atıyorsundur büyük ihtimalle kötü bişey değildir bence ama sen yinede dr'unla bi görüş. İğneler hormon dengemizide bozabilir yani :/

Selam cnm hayırlı olsun ne diyelim:/ 3. aşılama denenicek mi şimdi yoksa adetten sonra direk tüp bebek mi yapılıcak cnm ? Ya en azında iyi bi doğum hastanesine gidiyosun ve tüp bebeğede orda geçiceksin bugüzel bişey. Ben şimdi 2.aşılamayıda özelde yaptırıcam. 3.olursa onuda. Tüp bebek olursa ne yaparım bilmiyorum. Hadi onunda ilkini kendim karşıladım desem ya 2.yede gerek kalırsa o zaman iflasın eşiğine gelirim artık :) İnş.çok uğraştırmaz bebişlerimizz:18:

kızlar bir şey sorucam ben bu ay ilaç ve çatlatma iğnesi oldum aşılamam olmadı acaba adetim gelirse aşılamaya yeniden başlasam mı bazı kişiler 1 ay bekliyor hangisi daha iyi

Kullandığın ilaca bağlı çok sayıda yumurta oluştuysa kist olma ihtimaline karşı 1 ay bekletiyor dr amcalar :) Adet olursan eğer 3 .gün vajinal ultrosona sokuyorlar. Eğer rahim,uterus ve yumurtalıklar tamamen normalde direk tedaviye başlar. Ama inş.adet olmazsında gerek kalmaz bunlara

Hayırlı olsun bebeişiniz. Bizimde meleklerimize kavuştuğumuz günler gelir inş

selam amin inşALLAH, sizin ilk aşılamamı tuttu ??

yok cnm ben 1 kere ilaçla hamıle kaldım düştü sonra asıama yaptırdık tutmadı 2. asılamada tam yapılamadı ama kısmet işte hamıle kaldım yanı normalmı kaldım o yapılamayan asılamaylamı bılmıyoruz ama bebeğim kollarımda simdi rabbım hepınızın yardımcısı olsun
bosuna testlere vermeyın paralarınızı erken ypılan testlerde bıle cıkmıyo asılamadan sonra 14 15 gun sabredın zor bılıyorum ama bosuna ne cebınızı nede moralınızı bozmayın benım hıc umıdım olmadığı ıcın baktırmamıstım bıle o ay kanım düşüktü onun kontrolu yapılıyodu 3. asılamaya hazırlık ıcın tesadufen öğrendım yanı kısmet ıdrar testlerıne hele hıc guvenmeyın benden nacızane tavsıye lsun

teşekkür ederim inşallah adet olmam

ALLAH bebeğinden bir an bile ayırmasın sizi :) tşekkürederm tavsiyelern içn ben sadece bugün idrar testi yaptım oda öylesine çıkmayacağını bilerk inşallah bizde anne olurz dua edin :))

ALLAH bebeğinden bir an bile ayırmasın sizi :) tşekkürederm tavsiyelern içn ben sadece bugün idrar testi yaptım oda öylesine çıkmayacağını bilerk inşallah bizde anne olurz dua edin :))

ederım tabıkı etmezmıyım çok ıyı bılıyorum beklemek ne demek rabbım hepınızın yardımcısı olsun hayırlısıyla kavustursun bebeklerınıze en önemlısı moral bırbırınıze moral verın kocalarınıza harnup pekmezı ıcırın hareketlılık azsa havuc suyu ıcırın sızde bol bol kuru incir yeyın ınanaın çok faydası oluyo

bende esime kacıboynuzu kaynatıyorum 1,5 ayda 1 mılyon artıs oldu tavsıye ederım havucu ve hernup pekmezınıde duymustum ama hepsını bırden yapmaya kokrtum :))) dönem dönem aralarda onlardanda vermeyı dusunuyorum sayıda ve hareketlılıkte sorunu olan arkadaslara tavsıye

canım ikinci kişide belli oldu
ben bir araştırırım belki interneten sipariş verirsem postayla gönderebilirler

sağlık olsun canım kısmeaklıma bizim daireye krem getiren bir şahıs geldi şimdi raporluyumda o ürünlerini romanyadan getirdiğini söylerdi nasıl iyi geldi tüm sivilcelerimden de kurtuldum daireye başlayım bir danışayım bakalım görebilirsem bellimi olur sizlerede belki getirttiririm herşey kısmet Bugün hcg 55 pregestan 0.46 ya düştüğünü öğrendim 154 tü gecen hafta hızla düşmüş bakalım düşüş başarılı oldu yükseliş başarıısz olsada ama ne aksilikler yaşadım hastanede yarım saatlik işim oldu bir tam gün memur yanlışlık yapmış hcg yi yazmamış acilden tekrar yaptırdım sonra dosyamı kaybetmişler rapor geçersiz dediler aman memuriyetten olacaktım arşivde kendim aradım şükür buldum ama sabiyet sınırım çok yukarılara çıktı
gogi canım keşke izmirde olabilsem hiç kaçırmazdım ne güzel olurdu
derinsu tam anlayamadımda yarıdan başladığım için sen hamişmisin öyleyse Allah yardımcın olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına versin

Varedenin Adıyla..........
arkadaşlar merhaba, evliğimizin beşinci yılındayız. bizimde bebeğimiz olmadı. pko teşhisi konuldu. en sonunda aşılama vakti geldi. yarın gidiyorum dr. bakalım ne diyecek. yumurtalara bakılacak ve şartlar olgunlaşmışsa iğne olacağımı biliyorum sonrası Allah Kerim... çok heyecanlıyım. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. lütfen benim için de dua edin. ve birde burda tecrübelerini paylaşan herkese yürekten teşekkür ediyorum, umutlu yüreklere teselli oldukları için.. Güzel Allahım hepinizden razı olsun inşallah... mutlu haberler yazmak ve okumak dileğiyle hepnizi Yaradana emanet ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…