Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım dualarım seninşle Raabbim bebişine versile kılsın inşallah bu günü

canım bende pko yok şükür. doktor senin sorunun yok dedi. işte eşimin sperm sayımı düşük 1 seneyi geçti korunmadık ama olmadı. eşimin sperm sayımı çok düşük ama yok değil Allahaşükür.. benimde işte kafama iğneler filan takıldı soruyum dedim. Zor bu işler.. Allah kolaylık versin.. inşaAllah tüp bebeğe gerek kalmaz ama hayırlısı.. ibrahim saraçoğlunun çayını ısmarladık. bayrama kadar gelir inşaAllah.. keçiboynuzu kürü yapıyoruz.. hem vitaminlerini içiyor hem de bunları yapıyoruz bakalım.. inşaAllah aralık ayına kadar faydasını görürüz... Senin eşine uyguladığın bir yöntem var mı? Bir de ebnim eşim çabuk morali bozuluyor.. pes etmesinden korkuyorum.. bu aşılama yapıldığında tutmazsa çok çabuk pes eder ne yapacam bilmiyorum. şimdiden bak moral bozma yok diye konuşuyrm ama bakalım..

SLM canım bende eşime bu kürü uygulamayı düşünüyorum birde kendimde incir kürüne başlasammı başlamasammı bilmiyorum kararsızım.ama bu kürleri araştırdım bayaa faydasını gören olmuş inşallah bizede iyi gelir.

canım bende esıme kecıboynuzu kaynatıyorum nası yaptııgmıda amlatayım sana 7-8 adet kecıboynuzunu kırıyorum yarım lıtre suya 3 dakıka kaynatıyorum sonra 20 dakıka dınledıırıyorum sonra kecıboynuzlarını ıcınden alıyorum busekılde yarısını sabah ac karnına yarısınıda gece yatarken ıcıyor esım bu 3 ay dewam edılıyo 3 ay soınrasadece gecelerı ıcıyor canım esım. bunun yanında havuc suyu ve harnup pekmezıde ıyı dedıler onlarıda dusunuyorum yapmayı pes etmesın cnm benımde ılk asılamam tutmadı allahtan umıt kesılmez bende kecıboynuzu kurunu ıbraHIM saracoglundan almıstım onun cayının ucretı nekadarmıs cnm onu bılmıyorum bırde onu getırtırım daha olmadı bende.

merhaba canım... devlet hastanesinde sadece 2 aşılama yapılıyor, 3. sü denenmeyecek o yüzden, direk tüp bebek yapılacak ama dediğim gibi bir ay ilaçların etkisinin geçmesi beklenecek 1 ayda yapılacak tesler tahliller sürse 2 ay var önümde....

benim de kafamı romanyadan getirtilen ilaç karıştırdı, bir şekilde temin edip bu süre zarfında onu mu kullansam... hastanelerde çok yıprandım... ve canımı acıtan en kötü şeyde bir sorun olmaması , bir sorun olsa sorunum şu ondan olmuyor diyip kendimi teselli edecem ama bu şekilde boşa kürek kazıyormuşum gibi...

Ekim ayında ikinci aşılamamı oldum.sonuç negatif 1. ve 2. aşılama peş peşe olmuştu. doktor en fazla 3 kere yapılır dedi. ben de tekrar doktora gitmedim psikolojim çok yıprandı çünkü. 3. aşılama da olumsuz olursa diye çok korkuyorum. tedaviye ara vermeyi düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım??

merhabalar canım...

bende senin gibi ikinci aşılaması olup negatif sonuç alanlardanım...
ne yaşadığını ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki...

bende defalarca tedaviye aramı versem dedim kendi kendime... ama sonra düşündüm.. ara verdikten sonra bu stresten belki kurtulacağım... ama evlat hasretim hiç dinmeyecek ki ... sonra sil baştan tekrar başlayacağım tedaviye... bu sefer tekrar sıkılacağım , bunalacağım.... belki de yıkılacağım...

aynı şeyleri yaşamak için ara vermeye ne gerek var dedim kendi kendime ve son noktaya kadar gitmeye karar verdim....

beni tüp bebeğe sevk ettiler, kaç tane tüp bebek uygulaması hakkım var bilmiyorum, ama sonuna kadar kullanacam onunla da olmazsa artık o zaman ara vereceğim.... belki ondan sonra doktora değil de bitkisel kürlere filan başlarım herhalde...

kısacası naçizane tavsiyem.. ARA VERME... sonrasında yine aynı şeyleri yaşayacağız çünkü, bol bol dua et, kendini sakinleştirmeye çalış....

tavsiyen için teşekkür ederim. inşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun. benim canımı sıkan şey, eşimde de bende de sorun yok denirken hala bebeğin olmayışı. gerçi bunda da vardır bir hayır. bu ay tekrar gideyim o zaman ben doktora değil mi:) umarım hayırlı haberlerimizi de burdan paylaşırız.

yumurta büyütmek için ilaç verdi. çatlatma iğnesini de oldum. ama çatlamadı kerata:) sonuç olarak o günden bu güne, iinci aşılamam da tutmadı(((sanırım şimdi 3. aşılama yapılacak.

haklısın güzelim. gerçekten tedavi sürecimiz gerçekten çok stresli ve yıpratıcı.... umarım eşinin ameliyatı sonrasında bebişine kavuşursun....

Merhaba,
Bu ay ikinci aşılama tedavimi görüyorum. Eylül ayında fazla sayıda yumurta geliştiği için tedavim iptal edildi. Hemde tam yeterli büyüklüğe ulaşmışken. Bu ay dr um dozu düşürdü ve ikinci aşılamanın 14. günündeyim, ancak bu sefer de yumurtalar büyümüyor. 12 mm de takıldık kaldık. İlacım da çok az kaldı. Dr um endişelenmeme gerek olmaıdğını, bazen 17-18. günde yeterli büyüklüğe ulaşabildiğini söyledi, ancak vaktim de kalmadı. Bu kezde büyüme olmadığından tedavi iptal edilirse çok üzülürüm. Geçen ay olduğu gibi fazla sayıda gelişmiş yumurta olur diye dozu da yükseltmiyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Bazı başlıklarda bir takım yumurta geliştirici karışımlardan bahsedildiğini okudum. Onlardan kullansam faydası olur mu? Yeterli büyüklüğe ulaşmazsa aşılama yapılamaz mı? Kaçıncı güne kadar devam eder. Yardımcı olursanız sevinirim

mrb canlar aşılamamın 14. günü bugün test yaptım negatif daha önceleri çıkan silik çizgi çatlama iğnesinin etkisiydi sanırım bayramdan sonra 2. aşılama için gidicem ilk aşılamamı klomenle olmuştum şimdi iğneyle yumurta geliştirecegini söledi doktorum iğne kullananlardan blgi almak istedim adı ne ve fiyatı? birde rapor olayı varmış sanırım ne kadar sürüyor ve ne gerekiyor rapor alma işlemi için

Selam kızlar.. bende bu ay ilk aşılamammı oldum bugün 8. günüm test için 12 günü beklemekmi gerekiyor. Daha önce öğrenme şansım varmı?? ve sürekli devam eden kasık ağrılarım oluyor sizlerde de öylemi?

Merhaba arkadaşlar... Uzun süredir takip ediyorum yazıları ama bi türlü yazamıyordum fırsat bulup. Ben de bu ay aşılama yaptıracağım hatta bugün çatlatma iğnesi yapılacak perşembe günü de 12-13 arası aşılama olacak ama bazı yazıları görünce moralim bozuldu. İlk aşılamada tutmuyor demiş çoğu kişi. Umarım o genellemeye girmeyiz. Öyle heycanlıyız ki hele eşim... 1 hafta iğneden sonra yumurtalar 10mm olmuş. 3 gün daha dedi doktor ve 4mm daha büyüdü. 3 gün daha kullanırsan tam istediğim gibi olacak dedi. Bi yumurtam büyümüş bunun da iyi olduğunu söyledi. Öyle hassaslaştım ki yazıları okurken bile ağlıyorum artık. En zor kısma geldik artık beklemek. Bi an önce belli olsun istiyorum. Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin cümlemize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…