Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öncelikle hayırlı olur inş.canım aşılaman,moralini bozacak bişi yok,ilk aşılama tutmucak die bi kaydede yok,ilk aşılaması tutan çok kişi var bu topikde olmasa bile(,bizler biraz şansısız topikçe:)ii düşünkü ii olsun,hem ne güzel senin olursa topiğimizdende bi hamiş çıkar fenamı,stres yapma bu çok kötü etkiler,bol bol dua et,rahat ol...

test yaptırman için daha çok erken,11-12 gün olsun öncelikle,belki geç döllenme olabilir,bence zamanını bekle canım,az kalmış,rahat ol,hayırlı haberlerini bekliyoruz,kasık ağrılarında çok normal canım...

kızlar bilen deneyen biri yok mu aranızda bana bi cvp yazın

Geçmiş olsun cnmm. Kan testi yaptırdın değil mi ?Diğer teste güven olmaz çünkü. İğnede bir kaç tip var göbekten vurulan ve kalçadan vurulanlar mevcut. Fiyatları 150 ile 400 arası değişiyor. Göbekten vurulanlar daha pahalı ama etkileri aynı hiç bi farkı yok sadece göbekten olanları kendin vurabiliyosun ve hiç acımıyo kullanımı kolay yani Rapor alan arkadaşlar çok uzun sürmediğini söylüyo ama sen adet görür görmez git bi ssk hastanesine bir dahaki adete kadar yetişir kesin

Cnm yaa stres yapma şimdidenn rahat olmaya çalışınn. Bizim topikte ilk aşılamada hamiş olan yok ama sonuçta olmıycak diye birşey yok. Topiğimizin ilk aşılamada hamiş kalan ilk kişisi olabilirsin mesalaa neden olmasınn :) Herşeye hazırlayın yinede kendinizi. Eşler biraz daha olumlu yaklaşıyorlar kesin olucak felan diye. Onlar çok fazlada okuyup araştırmadıkları için Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Aşılama sonrası bekleme heyecanınıda paylaş bizimle

canım benım benım yumurta ıcın verılen ıgne menogon du 2 kutu aldım bırde pregly catlatma ıgnesı aldım hepsı 280 tl rapor konusundada bılgım yok cnm

Selam cnm kasık ağrıları gayet normal rahat ol Test için 14.gün kanda net çıkıyor . Ama idrarda adet gününü 2-3 gün geçirmen lazımm. Öncesinde hiç test yapma moralin bozulmasınn biraz sabırr

tşk ederim canım cvp için kan testim 2.57 çıkmıştı dün en son idrar testimi yaptım önceleri silik çıkıyodu bunda hiç bi şekilde ikinci çizgi yoktu hayırlısı olsun kısmet degilmiş

Cnm merak etme 3-4 gün var daha önünde onlar günde 2mm civarı büyüyolar en son günlerde .. İlaç kullanırken bitkisel ürün uygulamanın pek yi olmadığını söylüyolar. Yeterli büyüklüğe ulaşmıycaklarını çıkar aklında dr onu bi şekilde ayarlar. Hiç bilmedin en son gün dozu yükseltir şoklar yumoşları.

Canım benim yaa kıyamam ben sana öyle her söylenene de inanma herşeyin en iyisini bilen Allahtır.Bana da %10 şansın var demişlerdi.Ama Allahın izniyle ilk aşılamam da hamiş kaldım.Heyecanını anlıyorum kolay değil yaşayan bilir. Benim de bir yumurtan büyümüştü. Bol bol oku öcellikle Meryem süresini ve artık ağlama canım o bile isyana giriyor. Bak bizlerde senin gibiyiz biz niye varız burda ortak sıkıntılarımızı dertlerimizi paylaşmak için Rabbim en kısa zaman da evladına kavuşturur inşallah hakkında hayırlısı olsun........

canım merhaba bende gonal f kullandm 3 kutu aldm 435 tl ödedim rapor ise rapora konulacak belgeler var onları toparladığnda rapor bir hafta içinde çıkıyo hatta daha erken :)) hangi hastaneye gidiyorsun??

kızlar selam carsıdaydım anca geldim ay cok yoruldum yaaaaaaaaa sizden naber sıkıntı varmı stres varmı

Cnmm gittin mi dr'a ne dedi haber et bizede

selam herkese ..özge sana ilacı sormuştum ama cevap vermedin ..burda zaten bana cevap veren adam yerine koyan yok

yok canım okumadım öyle bişi ben ne zaman sordun neden adam yerine koymayayım olrmu öyle şey ilac romanyada satılan bi ilac orda var sadece erkek ve kadın kısırlıgına ii gelio bircıok kisi hamile topicte senin sorunun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…