Merhaba arkadaşlar... Uzun süredir takip ediyorum yazıları ama bi türlü yazamıyordum fırsat bulup. Ben de bu ay aşılama yaptıracağım hatta bugün çatlatma iğnesi yapılacak perşembe günü de 12-13 arası aşılama olacak ama bazı yazıları görünce moralim bozuldu. İlk aşılamada tutmuyor demiş çoğu kişi. Umarım o genellemeye girmeyiz. Öyle heycanlıyız ki hele eşim... 1 hafta iğneden sonra yumurtalar 10mm olmuş. 3 gün daha dedi doktor ve 4mm daha büyüdü. 3 gün daha kullanırsan tam istediğim gibi olacak dedi. Bi yumurtam büyümüş bunun da iyi olduğunu söyledi. Öyle hassaslaştım ki yazıları okurken bile ağlıyorum artık.En zor kısma geldik artık beklemek. Bi an önce belli olsun istiyorum. Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin cümlemize..
Selam kızlar.. bende bu ay ilk aşılamammı oldum bugün 8. günüm test için 12 günü beklemekmi gerekiyor. Daha önce öğrenme şansım varmı?? ve sürekli devam eden kasık ağrılarım oluyor sizlerde de öylemi?
yok yarın yaptırıcam inşALLAH pozitif haberler veririm dua edin bana :)
mrb canlar aşılamamın 14. günü bugün test yaptım negatif daha önceleri çıkan silik çizgi çatlama iğnesinin etkisiydi sanırım bayramdan sonra 2. aşılama için gidicem ilk aşılamamı klomenle olmuştum şimdi iğneyle yumurta geliştirecegini söledi doktorum iğne kullananlardan blgi almak istedim adı ne ve fiyatı? birde rapor olayı varmış sanırım ne kadar sürüyor ve ne gerekiyor rapor alma işlemi için
mrb canlar aşılamamın 14. günü bugün test yaptım negatif daha önceleri çıkan silik çizgi çatlama iğnesinin etkisiydi sanırım bayramdan sonra 2. aşılama için gidicem ilk aşılamamı klomenle olmuştum şimdi iğneyle yumurta geliştirecegini söledi doktorum iğne kullananlardan blgi almak istedim adı ne ve fiyatı? birde rapor olayı varmış sanırım ne kadar sürüyor ve ne gerekiyor rapor alma işlemi için
Merhaba arkadaşlar... Uzun süredir takip ediyorum yazıları ama bi türlü yazamıyordum fırsat bulup. Ben de bu ay aşılama yaptıracağım hatta bugün çatlatma iğnesi yapılacak perşembe günü de 12-13 arası aşılama olacak ama bazı yazıları görünce moralim bozuldu. İlk aşılamada tutmuyor demiş çoğu kişi. Umarım o genellemeye girmeyiz. Öyle heycanlıyız ki hele eşim... 1 hafta iğneden sonra yumurtalar 10mm olmuş. 3 gün daha dedi doktor ve 4mm daha büyüdü. 3 gün daha kullanırsan tam istediğim gibi olacak dedi. Bi yumurtam büyümüş bunun da iyi olduğunu söyledi. Öyle hassaslaştım ki yazıları okurken bile ağlıyorum artık.En zor kısma geldik artık beklemek. Bi an önce belli olsun istiyorum. Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin cümlemize..
Selam kızlar.. bende bu ay ilk aşılamammı oldum bugün 8. günüm test için 12 günü beklemekmi gerekiyor. Daha önce öğrenme şansım varmı?? ve sürekli devam eden kasık ağrılarım oluyor sizlerde de öylemi?
Geçmiş olsun cnmm. Kan testi yaptırdın değil mi ?Diğer teste güven olmaz çünkü. İğnede bir kaç tip var göbekten vurulan ve kalçadan vurulanlar mevcut. Fiyatları 150 ile 400 arası değişiyor. Göbekten vurulanlar daha pahalı ama etkileri aynı hiç bi farkı yok sadece göbekten olanları kendin vurabiliyosun ve hiç acımıyo kullanımı kolay yaniRapor alan arkadaşlar çok uzun sürmediğini söylüyo ama sen adet görür görmez git bi ssk hastanesine bir dahaki adete kadar yetişir kesin
Merhaba,
Bu ay ikinci aşılama tedavimi görüyorum. Eylül ayında fazla sayıda yumurta geliştiği için tedavim iptal edildi. Hemde tam yeterli büyüklüğe ulaşmışken. Bu ay dr um dozu düşürdü ve ikinci aşılamanın 14. günündeyim, ancak bu sefer de yumurtalar büyümüyor. 12 mm de takıldık kaldık. İlacım da çok az kaldı. Dr um endişelenmeme gerek olmaıdğını, bazen 17-18. günde yeterli büyüklüğe ulaşabildiğini söyledi, ancak vaktim de kalmadı. Bu kezde büyüme olmadığından tedavi iptal edilirse çok üzülürüm. Geçen ay olduğu gibi fazla sayıda gelişmiş yumurta olur diye dozu da yükseltmiyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Bazı başlıklarda bir takım yumurta geliştirici karışımlardan bahsedildiğini okudum. Onlardan kullansam faydası olur mu? Yeterli büyüklüğe ulaşmazsa aşılama yapılamaz mı? Kaçıncı güne kadar devam eder. Yardımcı olursanız sevinirim
Ayy hadi bakalımm cnmm yarın sabah erkenden ver kanı haberlerini bekliyoruzz güldür yüzümüzzü :))
kızlar selam carsıdaydım anca geldim ay cok yoruldum yaaaaaaaaa sizden naber sıkıntı varmı stres varmı
Gogicim,sabah 8..de aradım cnm,dolu dedı.dedım ama ben aşılama olmuştum görunmem lazım mutlaka.ben goruseyım dönucem size dedı..snra aradı bhcg istemis benden testını yaptrsn gelsn hemen demıs.ama ben adet oldum dedım.kız da,o zaman yarına yazıyorum dedı.iyi pekı o zaman dedım.byle ıste.
Cnmm geldi mi ilacınnn :)
selam herkese ..özge sana ilacı sormuştum ama cevap vermedin ..burda zaten bana cevap veren adam yerine koyan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?