tavsiyen için teşekkür ederim. inşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun. benim canımı sıkan şey, eşimde de bende de sorun yok denirken hala bebeğin olmayışı. gerçi bunda da vardır bir hayır. bu ay tekrar gideyim o zaman ben doktora değil mi:) umarım hayırlı haberlerimizi de burdan paylaşırız.
ayağa kalkınca yürüyünce pırrt geldi o sıvı:) uykuda deilselam canlarım naberr?
bi sorum varr bugün 9. günüm aşılamada...akşama doğru uyku bastırdı uyuyakalmışımm bi kalktım altımda bi ıslaklık,çamaşırım resmen altıma kaçırmış gibi ıslanmış ne renk var ne koku sadece su çok şaşırdımm bu ne olabilirr?oluyomu sizde deee
Slm kızlar aşılaması tutanlar varmı bir kaç gündür siteye giremedim geçmişi okumaya vaktim de yok
merhaba arkadaslar.
sürekli olarak siteyi takip ediyorum ama henüz aramıza hoşgeldin diyen olmadı :) olsun ben herkes için duacıyım. bu ay ilk aşılamamıza basladık. sperm sayısı düşük olduğu için direk yüp bebek dediler.
doktorum yumurta takibine aldı. 5 gün klomen kullandım. bugün gittiğimde yumurtaların çok iyi geliştiğini ve istersem yüzde 2 umutta olsa aşılama yapabileceklerini söyledi.
akşam 19:00 da ilk çatlatma iğnemi vuruldum.
persembe günü ise transfer yapılacak.
sonrasında olumsuz olursa tüp bebeğe gececeğiz ama azda olsa umudumuz var bakalım nasip :)
çatlatma iğnesi vurulunca neler oluyor, ya da transferden sonra bir değişiklik oluyormu çok meraktayım...
bilgi verecek bir arkadas olursa sevinirim.
ayağa kalkınca yürüyünce pırrt geldi o sıvı:) uykuda deil
Beyaz şeffaf bişey bendede oldu cnmm hatta sürekli yumurtam geçmi çatladı bugün mü çatladı diyodumm:) Baktım son günlerde bile geliyo dedim herhalde alakası yok ama neden olduğunu bende bilmiyorum :)
yok canım okumadım öyle bişi ben ne zaman sordun neden adam yerine koymayayım olrmu öyle şey ilac romanyada satılan bi ilac orda var sadece erkek ve kadın kısırlıgına ii gelio bircıok kisi hamile topicte senin sorunun ne
canım bende esıme kecıboynuzu kaynatıyorum nası yaptııgmıda amlatayım sana 7-8 adet kecıboynuzunu kırıyorum yarım lıtre suya 3 dakıka kaynatıyorum sonra 20 dakıka dınledıırıyorum sonra kecıboynuzlarını ıcınden alıyorum busekılde yarısını sabah ac karnına yarısınıda gece yatarken ıcıyor esım bu 3 ay dewam edılıyo 3 ay soınrasadece gecelerı ıcıyor canım esım. bunun yanında havuc suyu ve harnup pekmezıde ıyı dedıler onlarıda dusunuyorum yapmayı pes etmesın cnm benımde ılk asılamam tutmadı allahtan umıt kesılmez bende kecıboynuzu kurunu ıbraHIM saracoglundan almıstım onun cayının ucretı nekadarmıs cnm onu bılmıyorum bırde onu getırtırım daha olmadı bende.
arkadaşlar öncelikle bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin diye başlamak istıyorum.
benim sorum belkı klasikleşen bi soru ama bilen birilerinden duymak her defasında beni rahatlatıyor..
2 yıllık evlıyım ve polikistik over hastasıyım 3 aydır tedavi goruyorum klomen ile yumurtam buyutulup iğne ile çatlatılarak gebe kalmayı amaçladı doktorum ... tutmadı. fakat artık aşılama yapalım dedi.. Önce çok ağladım fakat belkı benım için hayırlısı budur dedim. bu ay yumurtalarım buyumedıği için bu ay ara vermiş olduk... hikayem bundan ibaret...
arkadaşlar allah rızası için bana yardım edin aşılama olupta gebe kalan kaç tane polikistik over li bayan var.. artık kendi kendime konuşmaya başlıcam korkuyorum.. küçük bi yerde yaşıyoruz kimseylede konusamıyorum,, bana cevap veren olursa çok sevinirim... kasım 20 gbı aşılamam olucak yanı benım hesabıma gore oyle.. lutfen bı allahın kulu yardım etsın..
Cnmm selamlarr . Çok streslisin ama azıcık rahat ol. Stres başlıca düşmanızmız elbet olucak merak etme :) Pco bayanlarda biraz özel durum. Ancak pco olupta hamile kalmayan insan yok cnm. Sadece biraz daha fazla özel çaba gerekiyor. Sen tedavini aksatma ve en önemlisi pes etme. 1.de olmaz belki 2.'de olur Ondada olmaz 3.'ü gerekir.( Tabiki inşallahh ilkinde tutunur bebişin ) Yeterki sabırlı olalım. En azından tedavi olucak gücümüz kuvvetimiz var. Pco olduğumuzu biliyoruz.Hiç bi şekilde dr 'a gitmeye durumu olmayan ve bebişinin gelmesini bekleyen insanlar var. Allah hepimize göndersin meleklerimizi beklemekte güzell :)
arkadaşlar öncelikle bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin diye başlamak istıyorum.
benim sorum belkı klasikleşen bi soru ama bilen birilerinden duymak her defasında beni rahatlatıyor..
2 yıllık evlıyım ve polikistik over hastasıyım 3 aydır tedavi goruyorum klomen ile yumurtam buyutulup iğne ile çatlatılarak gebe kalmayı amaçladı doktorum ... tutmadı. fakat artık aşılama yapalım dedi.. Önce çok ağladım fakat belkı benım için hayırlısı budur dedim. bu ay yumurtalarım buyumedıği için bu ay ara vermiş olduk... hikayem bundan ibaret...
arkadaşlar allah rızası için bana yardım edin aşılama olupta gebe kalan kaç tane polikistik over li bayan var.. artık kendi kendime konuşmaya başlıcam korkuyorum.. küçük bi yerde yaşıyoruz kimseylede konusamıyorum,, bana cevap veren olursa çok sevinirim... kasım 20 gbı aşılamam olucak yanı benım hesabıma gore oyle.. lutfen bı allahın kulu yardım etsın..
Hoşgeldinnn Nursimlaaama ben seni ilk defa gördüm cnm daha önce yazmışmıydın ki :44: Tedavin hayırlı uğurlu olsunn diyelim öncelikle :) Hiçç stres yapma çatlama iğnesi bişey yapmıyo. Sadece kasıklarında hafif batmalar ve ağrılar birde akıntı oluyor. Bunun dışında bende aşılama sonrası biraz ateş olmuştu ( 3 gün sonra felan ) Zaten insan kendini dinlediği için illaki bişey buluyo kendinde :) Aşılama yaklaşık ne kadar sperm ile yapılıcak tesste ne kadar çıktı yaklaşık? Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinnn :) İnş. tüp bebeğe gerek kalmadan hemen gelir bebişinn
ay eveeet yumurtammı çatladı acabaaa olur olur vallaa:) sancım başladı benim sanırım geliyor kırmızılarr(((((((((
selam nursimla sonucun olumlu olur inşallah yüzde 3le ilk aşılaması tutan biliyorum canım kısmett
Allah razı olsun canım çok guzel ıfade ettın.. sonuc ta bılıyoruz sebebsız olmayan o kadar cok tanıdıgım varkii. korkum cevre baskısı aslında benım..belkı bıraz cevre yuzunden u kadar sıkıntı halındeyım ama gecıcek bılıyorum.. içimde olucak hıssı hep vardı allahım ınsallah almaz o duyguyu benden buna bıle razıyım. henuz basındayım doktrum olumsuz konusmadıgı için sanslıyım.. İNŞALLAH ılk aşılamada bebegıme kavusurum rabbım utandırmasın.. Haberleşelim burdan canım allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun..
canı gönülden tesekkür ediyorum yanıtınız için , güzel haberler bekliyorum inş.. hepimiz adına yürekten duacıyım.
ben bir kac konuya yorum yazmıştım tüp bebek ve asılama ile ilgili.
sperm sayımız çok düşük 6 ay önce yapılan testlerde 3 milyon civarıydı. yarın net sayı inş.belli olacak bu nedenle biraz tedirginim. yarın saat 14:00 da transfer olacak. henüz 3,5 yıllık evliyim :) 25 yasındayım. iğne sonrası ağrılarım olmadı evet sürekli kendimi dinliyorum ama :) sadece çok halsizliğim var kasıklarımdan rahat hareket edemiyorumyarın için dualarınızı bekliyorum.
inş.sizinde tatlı haberlerinizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?