saat farkindan dolayi ben yazdigimda kimse olmuyor burda( dun igne ve ilaca basladim...gecen ayki gibi yumurtalarimda bir sorun cikmazsa insallah haftaya ilk asilamam yapilacak...su anda stresli degilim fakat biraz korku var..gecen ay ilaclari kullanirken cok problem yasadim normal yan etkiler dedi dr ama yinede agir geldi bana.karnim cok sisti, agridi, ateslendim surekli ve cok stresliydim.ilaclara karsi vucudum asiri hassasmis ve bu yuzden gereginden fazla yumurta vardir.cogul gebelik tehlikesinden dolayi iptal edildi o ay..simdi ilaclarin dozunu azaltti umarim hersey normal seyrinde gider...
merak ettigim bisey var butun igneleri kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa klinikte mi yapiyorlar?ozellikle catlatma ignesini?
Hoşgeldim canım Allah razı olsun. NURSİMLA arkadaşıma bende hoşgeldin diyeyim :)) Evet annem Boşnak benım ee halıyle annemızın kızıyız onu tarafına çekiyoruz.. Sanırım hamilelik tasti yanılması olmuş yine.. benımde olmustu doktorum kullandıgım ilaçların etkısı oldugunu soyledı progestan içmiştim geçen ay o kadar ümitlendirmiştiki beni.. yumurtam çatlamış en son kontrole gıttiğimde bu ilacı verdı.. Sonrası malum :)) neyse guzelım hayırlı haberlerını beklıyoruz allahım yardımcın olsun..
Selammm cnmm yazık sanaa :) Hadi bakalım bu sefer dr 'da daha dikkatli olucaktır zaten inş. sorun çıkmaz. Gonal-f göbekten yapıldığı için o iğneleri evde kendimiz uyguluyoruz. Ama en son vurulan çatlama iğnesi kalçadan ve onu hastanede vuruluyosun. Zaten dr'lar genelde o iğneyi gece vurduruyolar. Gece 11 yada gece 12'de vurul felan :)
bana 1 tane catlatma iğnesi vuruldu kalçadan. bu normal mi arkadaslar çünkü sanırım herkes bir çok iğne vurulmuş? kafam karıştı, bir kac saat sonra aşılamam olacak duanızı bekliyorum.
Yok cnm çatlama iğnesi 1 tane oluyo 2 toz 1 su karıştırılıp vurulmuştu banada. Onun öncesinde yumurtalar gelişsin diye yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar iğne olunuyo. Senin yumurtlamada sorun yoksa vurulmamıştır iğneler. Yada öncesinde hap felan mı kullandın ?
Cnm valla ne güzel anlatmışsın her kelimesine katılıyorum. Ben çocukluğumdan beri hep ikiz çocuklarım olsun isterdim. 15 yaşından beri ikiz çocuk nasıl olur diye siteleri kurcalardım :)benim olurmuki acaba diye düşünürdüm Şimdi diyorum belki Allahım bu duamı kabul edicek bu yüzden aşılama yada tüp bebek yaptırmam gerek belli mi olur :)Bu yüzden hiç isyan etmedim.1. tutmadı 2.yi deniycez oda olmassa 3.oda olmassa tüp bebek artık. Gerçi 1 tanesinede razıyım sağlıklı olsunda hemen arkasından tedaviye başlarım yine Allah başka dert vermesin sağlık olsun yeterki
5 gün klomen hap kullandım. 3 gün sonra gittim yumurtaların çok iyi gelişmiş dedi doktorum. o akşam ilk çatlatma iğnem vuruldu. şuan eşim doktorda. birazdan da beni gelip alacak
Rahat ol cnm güven dr'una zaten hiç bişeyde hissetmiyceksin. Bizde 4-5 yıl istemiyoduk cnm yaa ama dr zaten kendiliğinden deneseniz olması güç ,bebek istediğiniz zaman tedavi gerek deyince şimdiden başladık tedavimize. Bizimde evlilikte 3 yılımız bitti. Ama dr öyle deyince birden çocuk aşkı geldi. Şimdi diyorum keşke daha önce isteseymişim bide 3 yıldan fazla doğum kontrol hapı yuttum yutmasamda bişey olucağı yokmuş :))
ALLAH yardımcın olsun inşALLAH nasip olur anne olmak.. aşılama olucaksn die stres yapıyosan çok basit bi işlem normal muayne gibi..
ben aşılamaya innamıyorum artık yaa ..bir kaç doktora da sordum sorunu olmayan çiftlerde normal ilişkiden farkı yokmuş ...bizde 64 milyon sperm vardı da ne oldu olmayınca olmuyor ..aslında akışına bırakmak en iisi ..hastanelerde harap oluyoruz.biz zorladıkça olacağı varsa da olmuyor ..çok bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
umutsuzluğun stresi sarıyor biraz işte... birazda heyecanlıyım tutabilme ihtimalinden dolayı. duanızı bekliyorum ... inş.hepimize nasip olur buradan birileriyle aynı duyguları paylaştığım için çok huzurluyum.
5 gün klomen hap kullandım. 3 gün sonra gittim yumurtaların çok iyi gelişmiş dedi doktorum. o akşam ilk çatlatma iğnem vuruldu. şuan eşim doktorda. birazdan da beni gelip alacak
tesekkür ediyorum canım :) bende cok istiyordum ikiz bebek ama tüp bebekte artık tek gönderiliyormuşama aşılamada bilmiyorum çift tutarmı ki :) tabi sağlık herseyden önemli canım, önce bir bebişimiz olsun hele
benim bu tutmazsa direk tüp bebeğe gececeğiz. gece de karnımın şişkinliğinden uyku tutmadı. kahvaltıda yapmadım heyecandan olumsuz etkilemez inş. senin 2. ne zamana düşünmektesiniz :)
bizde de durum aynı, önce istemiyorduk sonra zor olacağını öğrenince aşka geldik işte :) ama şimdi çokkk istiyoruz bakalım nasip :) bizimde temmuzda 3.yılımız bitti. nasiptren ötesi yoktur. doğru zaman hepimiz için en çok istediğimiz zamandır
umutsuz olma benmde aşılamamın 16. günü bugn hiç umudumu kaybetmedm üstüne düşmedm kendime çok dikkat ettim sende öyle ol stres en büyük düşman unutma.
Cnmm sen daha test yaptırmadın mııı ??? Gelsin bebiş gelsinn artık
geliyoo geliyooo dua edin banaaaALLAHım sizede tüm uğraşanlarada nasip etsn
umutsuz olma benmde aşılamamın 16. günü bugn hiç umudumu kaybetmedm üstüne düşmedm kendime çok dikkat ettim sende öyle ol stres en büyük düşman unutma.
Ayyy inşallahh bakalımmm ne zaman çıkıcak sonuç ?
çıktı dün hamileyim allahın izni ile duanızı eksk etmeyn herşey yolunda gitsin. benmde duam sizlerle
Tebrikler canım bizim içinde dua etmeyi unutma.. allahım yardımcın olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?