Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Selammm cnmm yazık sanaa :) Hadi bakalım bu sefer dr 'da daha dikkatli olucaktır zaten inş. sorun çıkmaz. Gonal-f göbekten yapıldığı için o iğneleri evde kendimiz uyguluyoruz. Ama en son vurulan çatlama iğnesi kalçadan ve onu hastanede vuruluyosun. Zaten dr'lar genelde o iğneyi gece vurduruyolar. Gece 11 yada gece 12'de vurul felan :)

Aaaa hemşeri çıkıcaz bakk :)

bana 1 tane catlatma iğnesi vuruldu kalçadan. bu normal mi arkadaslar çünkü sanırım herkes bir çok iğne vurulmuş? kafam karıştı, bir kac saat sonra aşılamam olacak duanızı bekliyorum.

bana 1 tane catlatma iğnesi vuruldu kalçadan. bu normal mi arkadaslar çünkü sanırım herkes bir çok iğne vurulmuş? kafam karıştı, bir kac saat sonra aşılamam olacak duanızı bekliyorum.

Yok cnm çatlama iğnesi 1 tane oluyo 2 toz 1 su karıştırılıp vurulmuştu banada. Onun öncesinde yumurtalar gelişsin diye yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar iğne olunuyo. Senin yumurtlamada sorun yoksa vurulmamıştır iğneler. Yada öncesinde hap felan mı kullandın ?

5 gün klomen hap kullandım. 3 gün sonra gittim yumurtaların çok iyi gelişmiş dedi doktorum. o akşam ilk çatlatma iğnem vuruldu. şuan eşim doktorda. birazdan da beni gelip alacak

tesekkür ediyorum canım :) bende cok istiyordum ikiz bebek ama tüp bebekte artık tek gönderiliyormuş ama aşılamada bilmiyorum çift tutarmı ki :) tabi sağlık herseyden önemli canım, önce bir bebişimiz olsun hele
benim bu tutmazsa direk tüp bebeğe gececeğiz. gece de karnımın şişkinliğinden uyku tutmadı. kahvaltıda yapmadım heyecandan olumsuz etkilemez inş. senin 2. ne zamana düşünmektesiniz :)

5 gün klomen hap kullandım. 3 gün sonra gittim yumurtaların çok iyi gelişmiş dedi doktorum. o akşam ilk çatlatma iğnem vuruldu. şuan eşim doktorda. birazdan da beni gelip alacak

ALLAH yardımcın olsun inşALLAH nasip olur anne olmak.. aşılama olucaksn die stres yapıyosan çok basit bi işlem normal muayne gibi..

bizde de durum aynı, önce istemiyorduk sonra zor olacağını öğrenince aşka geldik işte :) ama şimdi çokkk istiyoruz bakalım nasip :) bizimde temmuzda 3.yılımız bitti. nasiptren ötesi yoktur. doğru zaman hepimiz için en çok istediğimiz zamandır

ALLAH yardımcın olsun inşALLAH nasip olur anne olmak.. aşılama olucaksn die stres yapıyosan çok basit bi işlem normal muayne gibi..

umutsuzluğun stresi sarıyor biraz işte... birazda heyecanlıyım tutabilme ihtimalinden dolayı. duanızı bekliyorum ... inş.hepimize nasip olur buradan birileriyle aynı duyguları paylaştığım için çok huzurluyum.

canım var ya sende yazdım böyle benim umut temelli gitti. seninki 64 milyon. bizimkinin 2 milyon. rabbim aratmasın.. hayırlı ömürlüsünü versin evladın.. bende korkuyorum ya eşim umudu keserse diye. bu işlerle uğraşmak zor. ama beklersen de yaş gidiyor. 30 a gireceğim ben. nereye kadar bekleyeceğiz. rabbim isteyen hayırlısını versin.. senin ilk defa mı oldu aşılama yoksa baya yaptırdın mı? sende sorun var mı?

umutsuz olma benmde aşılamamın 16. günü bugn hiç umudumu kaybetmedm üstüne düşmedm kendime çok dikkat ettim sende öyle ol stres en büyük düşman unutma.

Benim klomenle olcak gibi değildi cnm direk gonal -F iğnee :) Senin ne güzel hap cvp vermiş işte tedaviye.

Bilmiyorumki cnm yaa topikte çok var ikiz anneleri büyük çoğunlukta tüp bebek ve aşılama.. Ama bende duymuştum tek embriyo göndermeleri gerek diye. Transferde şansı arttırsın diye 2-3 adet gönderiyomuş dotorlar halen hayırlısı bakalım :)

:)) Hayırlısıyla gelsin o zaman bebecikk. Hadi bakalımm dua edicez sana bol bol. Hiç stres yapma güzel haberlerini bekliyoruzz

umutsuz olma benmde aşılamamın 16. günü bugn hiç umudumu kaybetmedm üstüne düşmedm kendime çok dikkat ettim sende öyle ol stres en büyük düşman unutma.

Cnmm sen daha test yaptırmadın mııı ??? Gelsin bebiş gelsinn artık

16.gününde belli olmuştur artık :) acil haberlerini bekliyoruz arkadasım:)) bebişin olunca yazmayı unutma olurmu tesekkür ediyorum yanıtın için peki strese son

ayyyy daralıyorum yaa yazılanları okuyunca ..sperm sayımız iyi ,4 tane yumurtamın olup hepsinin çatlayıp hamile kalamadığım ay oldu ..sperm vs bunlar hep bahane artık ben inanmıyorum ..insanlar 3-5 milyon spermle hamile kalıyor bizde 65 milyon ama olmayınca olmuyor ..herşey ALLAHIN TAKDİRİ o yüzden üzülmeye hiç gerek yok ..ALLAHIN TAKDİRİNİ beklemek en mantıklısı ..doktorların elinde kobay gibiyiz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…