Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben diger topicte ne dedim sanaaa bir damladan oluyo bebek bak işte süper sevindim canım inşallah yükselirrrrrrrr iyiceeee

Sağol cnm yaa inş. bakalımm..Seninde çarşamba günü test sonucunu bekliyoruz en yüksek değerleri elde edersinn inşallahhh benim gibi böyle acabalar kalmasın aklında :)Eylül ayı çok boş geçmişti.Ekimde patlaasın artık bombalar :))

Merhaba arkadaşlar....

Bu gün saat 14:30' aşılamam yapıldı... şimdi 15 günlük süreyi bekleyeceğim.... doktor 3 gün rapor verdi, cuma günü iş başı yapacam.... cumayı da istedim ama vermedi (((

3 gün boyunca yatıp dinleneceğim bakalım... gerçi bu benim ikinci aşılamam ilkinde 1 hafta boyunca hep yatmıştım ama tutmadı... inşallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür....

hayırlısı olsun cnm inş. bu defa tutar. aramızda bir hafta var bende geççen hafta bugün yaptırdım ilk aşılamamı. dokor 10 gün sonra kanda baktır dedi erken değil mi? ben 13. gün gideyim diyorum progesteronda bakılacak çünkü düşüklerim var.

canım bana ilk aşılamamda da 15 gün sonra gel test yaptır demişlerdi bu seferkinde de aynı şeyi dediler...

netten araştırdığım kadarıyla erken yapılan testler sağlıklı sonuç vermiyormuş çünkü embriyo rahime tutunsun diye progestan hormonu içeren bir jel kullanılıyor bana da vajinal jel verdi doktor ... bu ilaçtan dolayı hamilelik olmasa bile beta hcg yüksek çıkabiliyormuş....

benim bildiğim bu güzelim...
ilk aşılamamda 15 inci gün bayrama denk gelmişti test yaptıramamıştım zaten bayramın 2. günü akşamda adet oldum...

sonucundan beni muhakkak haberdar et olur mu ... ve birbirimize dua edelim bol bol...

cnm bana jel, hap falan vermedi doktor sadece çatlatma iğnesi etki edebilir onunda etkisi 10 gün. doktor sonucu görüpte eğer döllenme olduysa ona göre verecekmiş progesteron takviyesi. içimden olacakmış gibi gelmiyor. allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

vermedi mi aaaaa yoksa mes attıgım kişi senmiydin canım erol tavmergene gitmedin inş

ne demek olacakmış gibi gelmiyor.... olumlu düşün olumlu olsun.... kafanı takmamaya çalış olur mu????

vermedi mi aaaaa yoksa mes attıgım kişi senmiydin canım erol tavmergene gitmedin inş
yok cnm ben değildim. benim doktorum vermiyor olsun diye bekliyor zaten döllenme olana kadar çokta etkisi olmuyormuş. hapa boğmak istemiyor. zaten jel vermesin ben süremem onu :)

ne demek olacakmış gibi gelmiyor.... olumlu düşün olumlu olsun.... kafanı takmamaya çalış olur mu????
olumlu düşünmek istiyrum ama bu defada çok ümitlenip üzülmekten korkuyorum. kafaya takmamak mümkün mü?

Hayrılı olsun cnm bu kez tutar inş.Raporu kendin mi istedin dr 'mu önerdi. Allah allah yaa benimki bana git işinin başına normal davran dedi. Bende öyle yaptım. Okuduğum kadarıyla hep dinlenme felan vermiş dr'lar. Ben sonrasındada değil normal hayata normal üstü bi 15 gün yaşadımm bakalım neler olucak :/ Bunda olmassa zaten 2.de bende yatıcamm bide öyle denerim :) 2 gün sonra tekrar kan vericem bakalım değer yükselicek mi banadaa duaa edinnn:)

doğru söylüyorsun tutunacak olduktan sonra rabbim verdikten sonra hap falan hikaye. ama işte bir umut. inş kan değerin katlanarak artmıştır güzel haberi verirsin bize.

valla bi laf vardır eşegini saglam kazıga bagla cözemezsen otur agla derler ilk asılamamda ne yanlıslar cıktı ortaya anlatamam ne jel ne hap ne bişi hep keşkeler vaqqr kafamda bu jelinde özelligini bildigim icin kulanmasam hep acaba olurdu kafamda şimdi rahatım bi doktorun progestan vermemesini anlayamyprm ben nedense pozitif etkş eden bişiyi vermiyorsa altında bişi aramak gerek bence belkide ben ilk doktoruma öfkemden böyleyim

cnm ben iki hamileliğimde progesteron içeren hap kullandım ikiside düştü. bende acaba kullansam mı diyorum aslında evdede var doktor söylemesede içebilirdim ama böyle denemek istedim sonuçta kullandığımdada düştü. jeli bilmiyorum hiç kullanmadım ama yan etki olarak onu kullanıp mantara yakalananları okudum ki ben onu süremem birazcık psikolojik. doktoruma güveniyorum allah verecek olduktan sonra doktorum hapı versede vermesede verir.
inş olumlu sonuçlanır bu aşılaman.

Burda aslında dr'a güven çok önemli. Bende Jelin mantar yaptığını duymuştum inş. vermez dedim hatta. Dr 'da gerek yok dedi.Ama gerekli kullanıcaksın deseydi mantarada katlanıcaktık :) Bende Dr'uma çok güveniyorum işte. Yanlış bişey yapmaz gibi geliyo bana. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler ya her doktorun çalışma şeklide farklı oluyo :) Hapı veren iyi yada Jeli veren iyi diye sınıflandıramayız ki sonuçta değil mi.. Bendede kadercilikte vardır biraz. Kısmetten öte yok :)Hepimiz için hayırlısı olsunn diyelimm.İnşallahh olumlu sonuçlarını alırız cnm

evet mantar olmus cogu insan jeli sürüp yatmıs ki tam tersine hareket etmek gerek etmeyince jel bir yerde toplanıyo ve mantar oluyo herkesin inancı farklı işte inş bu sefer seninde düşmez saglıkla gelir kucagına bende yarın teste gidicem sabah bi belirtide yok anlamadım gitti sanırım gene negatif

Sende kesinlikle haklısın cnm dr maduru biri olarak.. Dr'una güveniyosan zaten her dediğini yapıcaksın. İnanmak bile başarmanın yarısı değil mi? Ama dediğim gibi her doktorun kendilerine göre doğruları var. Birinin verdiğini diğeri vermiyo. Birinin yaptığını diğeri yapmıyo. Nedenn bende bilmiyorum :)

iğneden korktuğum gibi jel sürmektente korkuyorum yani korkmak değilde ne bileyim mecbur kalmadıktan sonra kullanmam inş. inş. senin değerlerin katlanırda arkandan bizde geliriz.

bak o mantar olmaması için hareket etmeyi duymamıştım. seninde test günün gelmiş hadi hayırlısı yarın güzel haberlerle gelde sevindir bizi. siz böyle tset dedikçe doktorun dediği gibi cuma gidip yaptırasım geldi ama beklemekte istiyorum

geldi vLL cNIM yaa tedirginim ama yaptırcam mecburen yarın bu gece uyku yok bana yarın haber veririm size hemennnn 10 günde cıkıyomus bazılarının ama geç döllenme olma olasılıgı oldugu icin 15 gün diyolar doktorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…