ben diger topicte ne dedim sanaaa bir damladan oluyo bebek bak işte süper sevindim canım inşallah yükselirrrrrrrr iyiceeee
Merhaba arkadaşlar....
Bu gün saat 14:30' aşılamam yapıldı... şimdi 15 günlük süreyi bekleyeceğim.... doktor 3 gün rapor verdi, cuma günü iş başı yapacam.... cumayı da istedim ama vermedi(((
3 gün boyunca yatıp dinleneceğim bakalım... gerçi bu benim ikinci aşılamam ilkinde 1 hafta boyunca hep yatmıştım ama tutmadı... inşallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür....
hayırlısı olsun cnm inş. bu defa tutar. aramızda bir hafta var bende geççen hafta bugün yaptırdım ilk aşılamamı. dokor 10 gün sonra kanda baktır dedi erken değil mi? ben 13. gün gideyim diyorum progesteronda bakılacak çünkü düşüklerim var.
canım bana ilk aşılamamda da 15 gün sonra gel test yaptır demişlerdi bu seferkinde de aynı şeyi dediler...
netten araştırdığım kadarıyla erken yapılan testler sağlıklı sonuç vermiyormuş çünkü embriyo rahime tutunsun diye progestan hormonu içeren bir jel kullanılıyor bana da vajinal jel verdi doktor ... bu ilaçtan dolayı hamilelik olmasa bile beta hcg yüksek çıkabiliyormuş....
benim bildiğim bu güzelim...
ilk aşılamamda 15 inci gün bayrama denk gelmişti test yaptıramamıştım zaten bayramın 2. günü akşamda adet oldum...
sonucundan beni muhakkak haberdar et olur mu ... ve birbirimize dua edelim bol bol...
cnm bana jel, hap falan vermedi doktor sadece çatlatma iğnesi etki edebilir onunda etkisi 10 gün. doktor sonucu görüpte eğer döllenme olduysa ona göre verecekmiş progesteron takviyesi. içimden olacakmış gibi gelmiyor. allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inş.
cnm bana jel, hap falan vermedi doktor sadece çatlatma iğnesi etki edebilir onunda etkisi 10 gün. doktor sonucu görüpte eğer döllenme olduysa ona göre verecekmiş progesteron takviyesi. içimden olacakmış gibi gelmiyor. allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inş.
yok cnm ben değildim. benim doktorum vermiyor olsun diye bekliyor zaten döllenme olana kadar çokta etkisi olmuyormuş. hapa boğmak istemiyor. zaten jel vermesin ben süremem onu :)vermedi mi aaaaa yoksa mes attıgım kişi senmiydin canım erol tavmergene gitmedin inş
olumlu düşünmek istiyrum ama bu defada çok ümitlenip üzülmekten korkuyorum. kafaya takmamak mümkün mü?
ne demek olacakmış gibi gelmiyor.... olumlu düşün olumlu olsun.... kafanı takmamaya çalış olur mu????
yok cnm ben değildim. benim doktorum vermiyor olsun diye bekliyor zaten döllenme olana kadar çokta etkisi olmuyormuş. hapa boğmak istemiyor. zaten jel vermesin ben süremem onu :)
hapı bilmem ama jel cok etkili canım spermleri tutunduruyo şansını baya arttırıo inşallah tutar asılaman ama tutmazsa bidahakine jel iste benim doktorum hamile kalınca bile kullandırcak bana ilk 3 ay düşük riskini coook azaltıo cünkü
yok cnm ben değildim. benim doktorum vermiyor olsun diye bekliyor zaten döllenme olana kadar çokta etkisi olmuyormuş. hapa boğmak istemiyor. zaten jel vermesin ben süremem onu :)
hapı bilmem ama jel cok etkili canım spermleri tutunduruyo şansını baya arttırıo inşallah tutar asılaman ama tutmazsa bidahakine jel iste benim doktorum hamile kalınca bile kullandırcak bana ilk 3 ay düşük riskini coook azaltıo cünkü
canım bana ilk aşılamamda da 15 gün sonra gel test yaptır demişlerdi bu seferkinde de aynı şeyi dediler...
netten araştırdığım kadarıyla erken yapılan testler sağlıklı sonuç vermiyormuş çünkü embriyo rahime tutunsun diye progestan hormonu içeren bir jel kullanılıyor bana da vajinal jel verdi doktor ... bu ilaçtan dolayı hamilelik olmasa bile beta hcg yüksek çıkabiliyormuş....
benim bildiğim bu güzelim...
ilk aşılamamda 15 inci gün bayrama denk gelmişti test yaptıramamıştım zaten bayramın 2. günü akşamda adet oldum...
sonucundan beni muhakkak haberdar et olur mu ... ve birbirimize dua edelim bol bol...
Cnm benim dr'da jele gerek görmedi. Hepsinin farklı işleyişi var. Progestan hap verdi onada 5.gün başla adet olursan hemen kesicez olmassan bi süre daha devam dedi. Muhtemelen seninkide 10.gün kanda azda olsa yükselme görürse verir progestanı. Gerçi bunlarda işin esprisi gibi geliyo bana. Çocuk tutunmak istedikten sonra hap felan hikaye:)
Cnm benim dr'da jele gerek görmedi. Hepsinin farklı işleyişi var. Progestan hap verdi onada 5.gün başla adet olursan hemen kesicez olmassan bi süre daha devam dedi. Muhtemelen seninkide 10.gün kanda azda olsa yükselme görürse verir progestanı. Gerçi bunlarda işin esprisi gibi geliyo bana. Çocuk tutunmak istedikten sonra hap felan hikaye:)
valla bi laf vardır eşegini saglam kazıga bagla cözemezsen otur agla derler ilk asılamamda ne yanlıslar cıktı ortaya anlatamam ne jel ne hap ne bişi hep keşkeler vaqqr kafamda bu jelinde özelligini bildigim icin kulanmasam hep acaba olurdu kafamda şimdi rahatım bi doktorun progestan vermemesini anlayamyprm ben nedense pozitif etkş eden bişiyi vermiyorsa altında bişi aramak gerek bence belkide ben ilk doktoruma öfkemden böyleyim
cnm ben iki hamileliğimde progesteron içeren hap kullandım ikiside düştü. bende acaba kullansam mı diyorum aslında evdede var doktor söylemesede içebilirdim ama böyle denemek istedim sonuçta kullandığımdada düştü. jeli bilmiyorum hiç kullanmadım ama yan etki olarak onu kullanıp mantara yakalananları okudum ki ben onu süremem birazcık psikolojik. doktoruma güveniyorum allah verecek olduktan sonra doktorum hapı versede vermesede verir.
inş olumlu sonuçlanır bu aşılaman.
cnm ben iki hamileliğimde progesteron içeren hap kullandım ikiside düştü. bende acaba kullansam mı diyorum aslında evdede var doktor söylemesede içebilirdim ama böyle denemek istedim sonuçta kullandığımdada düştü. jeli bilmiyorum hiç kullanmadım ama yan etki olarak onu kullanıp mantara yakalananları okudum ki ben onu süremem birazcık psikolojik. doktoruma güveniyorum allah verecek olduktan sonra doktorum hapı versede vermesede verir.
inş olumlu sonuçlanır bu aşılaman.
valla bi laf vardır eşegini saglam kazıga bagla cözemezsen otur agla derler ilk asılamamda ne yanlıslar cıktı ortaya anlatamam ne jel ne hap ne bişi hep keşkeler vaqqr kafamda bu jelinde özelligini bildigim icin kulanmasam hep acaba olurdu kafamda şimdi rahatım bi doktorun progestan vermemesini anlayamyprm ben nedense pozitif etkş eden bişiyi vermiyorsa altında bişi aramak gerek bence belkide ben ilk doktoruma öfkemden böyleyim
iğneden korktuğum gibi jel sürmektente korkuyorum yani korkmak değilde ne bileyim mecbur kalmadıktan sonra kullanmam inş. inş. senin değerlerin katlanırda arkandan bizde geliriz.Burda aslında dr'a güven çok önemli. Bende Jelin mantar yaptığını duymuştum inş. vermez dedim hatta. Dr 'da gerek yok dedi.Ama gerekli kullanıcaksın deseydi mantarada katlanıcaktık :) Bende Dr'uma çok güveniyorum işte. Yanlış bişey yapmaz gibi geliyo bana. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler ya her doktorun çalışma şeklide farklı oluyo :) Hapı veren iyi yada Jeli veren iyi diye sınıflandıramayız ki sonuçta değil mi.. Bendede kadercilikte vardır biraz. Kısmetten öte yok :)Hepimiz için hayırlısı olsunn diyelimm.İnşallahh olumlu sonuçlarını alırız cnm
evet mantar olmus cogu insan jeli sürüp yatmıs ki tam tersine hareket etmek gerek etmeyince jel bir yerde toplanıyo ve mantar oluyo herkesin inancı farklı işte inş bu sefer seninde düşmez saglıkla gelir kucagına bende yarın teste gidicem sabah bi belirtide yok anlamadım gitti sanırım gene negatif
iğneden korktuğum gibi jel sürmektente korkuyorum yani korkmak değilde ne bileyim mecbur kalmadıktan sonra kullanmam inş. inş. senin değerlerin katlanırda arkandan bizde geliriz.
bak o mantar olmaması için hareket etmeyi duymamıştım. seninde test günün gelmiş hadi hayırlısı yarın güzel haberlerle gelde sevindir bizi. siz böyle tset dedikçe doktorun dediği gibi cuma gidip yaptırasım geldi ama beklemekte istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?