Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özgeözge sana özelden yazamıyorum doktorun hakkında bilgi almak istiyorum.mail adresini özelden yazar mısın ?haberleşelim.bizi takip edebilecek zaman ayırabilecek bir doktor arıyoruz

selam arkadaslar siteye üye oldum ancak uzun suredır takıp edıyorum yazılarınızı asılama yaptırdım demıssınız asılama ıslemınde cok canınız acıdımı persembe gunu asılamam yapılıcak benımde sorun esımde sayıda.lutfen cewap verın asılama sırasında ve sonrasında neler yaptınız

smear testinden farkı yok canım 4 dk sürüo zaten sonrasında 15 dk yatıp normal hayatına devam ediceksin hiç korkma cok kolay bişi

smear testinden farkı yok canım 4 dk sürüo zaten sonrasında 15 dk yatıp normal hayatına devam ediceksin hiç korkma cok kolay bişi

ayy cok rahatladımm ınan sımdı heryerde farklı seyler yazıyor rahım fılmı cektırmıstım cok zor gecmıstı neysekı kanallar acıktı ama acısı cok fazlaydı 2 saat yatıcagımı soyledı doktorum orda bende ıslemmı okadar uzun suruyor dıye endıselendım cok saol allah hepımıze bebıslerımızı nasıp etsın ınsallah

sakıan korkma korku cok etkilio doktorun ii biri merak etme rahat ol

evet doktorum ıcın hep ıyı seyler soylenıyor bende cok memnunum sıteyı fazla kullanmayı bılmıyorum :) tekrar bulabılrısem buraları gelısen durumlarımı paylasırım sızınle msn face gıbı adresler veremıyoruz sanırım ozel mesj attırtmıyo bana zaten tesekkurler cewapların ıcın..

gogi selam öncelikle şimdiden hayırlı olsun hiç korkma canım bende 1 kere yaptırdım aşılama hiç acımıyor diyebillirim zaten bir heyecanla giriyoesun odaya ne olduğunu anlamadan çıkıyorsun.
canım bende izmirdeyim devlette yaptırıdm ilk aşılmamı ama pekte ilk tecrübem iyi gecmedi 22eylülde oldu sonuç negatif 2 ay ara dediler.ama birde özelde denemek istiyorum doktor araştırıyordum sen memnunmusun doktorundan ekodom nerde ve ücret hakkında bilgi verirsen cok sevinicem.

ben cok ama cok memnunum doktorumdan cok sakın psıkolog gıbı bı doktor muayene sırasında bıle gulduruyo senı muayenesı 120 tl smear 80 tl kan tahlıllerı bıraz pahalı ama ıstersen dısardada yaptırabılıyorsun ıkı doktor bırlıkte calısıyorlar zaten hüseyin bey ve ahmet bey ben huseyın beye gıdıyorum bornova manavkuyuda gıdecegın zaman bende yardımcı olurum sana

saol canım çok tesekkür ederim yardımcı olduğun için iyi oldu böyle tavsiyelere cok ihtiyacım var insan nereye gidiceğini hiç bilemyor hakkındada yazılanlara baktım doktorun gayet güzel seyler var.çok saol tekrar.aşılamayla ilgili sormak istediğin birsey varsa ben burdayım :))

ben acısından cok korkuyorum cunku rahım fılmı cekılırken cok acı cektım bundada oyle acı duycam dıye kokruyorum.2 saat orda yatıcakmısım daha sonra neler yapmam gerekıyo bılmıyorum ılk asılama olucak bu doktorumuza gore daha asılama ıcın erken dıyor cunku evlenelı 1 sene oldu ama ocak ayından beri bebiş istiyoruzz en azından 1 yıl deneyın demıstı doktorum ancak benım esımın saysında sorun var baya bı az oyuzden deneylım dedı. sen tekrar yaptırcakmısın asılama?senın sorun nedır?

canım biz 3 yıldır evliyiz 1,5 yıldır korunmuyorz ve olmadı 1 yıldan önce gitmiştik doktora salladılar 1sene bekleyin dediler 12 ay boyunca olmayınca tekrar gittikgerekli testlere başladılar benim tetkiklerde herhangi bir sorun cıkmadı eşimin seperm sayısı ve hareketliliğ düşük.biz devlet hastesinde basladık o yüzden bu kadar sürdü 18.ayda aşılma yapıldı 3-4 ay bekledik yok araya ramazan bayramı falan girdi cart curt rapor hakkımız 2 tane ya eger ilerde tüp bebek yaptırırsak özelde karsılamak zor olur dedik tüpten önce devlette aşılama prosedürü varmış iki kere o yüzden başladık dokuz eylülde oldum ama asisatnların elinde inan harap oldu 3 ayda 3 doktor değişti hepsine ayrı ayrı dert anlat zaten ilki tutmadı ne yazıkki.evet tekrar denicem ama özelde yaptırmak istiyorum orda sıra bekle birde hiçbirsey anlatmıyorlar kafam çok bozuldu.
canım inan hiç acımıyor ya inanamazsın anlamıyorsun bile sadece ama sadece muayene olurken spekulum diye bişe takıyorlar ya sevimsiz bişey onu takarken acı oluyo ama cok az yani işlem sırasında hiç hissetmiyosun bile toplamda 10dakka bile sürmedi benimki bide devlet hastaesi yani nerdeyse benle aynı yaşta asisatan doktor yaptı.beni sadece 20 dakka yatırdılar:))

anladm canım ıyı yapmıssın devlettekı hakkını kullanmakta benım esım bankacı oyuzden benım devlete gıtmem cok zor oluyor bırdolu prosödür yapılıyor banada arkadasım tavsye ettı hüseyin beyi huseyın bey cok sakın ve stressız bı ınsan onun karsısında herkes sakın oluyor zaten okadar guleryuzlukı anlatamam en kotu olayı bıle ornekler vererek ve cok guzel anlatıyor bence vakıt kaybetmeden gıt huseyın beye ssk anlasması yok yanlız kan tahlıllerı ucretlerını kredı kartından almıyo nakıt ıstıyor benım ıcın onemlı bır detaydı bu oyuzden paylasmak ıstedım senınle.hüseyin bey heran her dakıka arayabılıyorum herseyı sorabılıyorum cok rahat yanı gene aklına bısey takılırsa cewaplarım cnm sıteyı cok fazla kullanmayı bılmıyorum yazdıklarımızı bulana kadar canım cıkıyor :) face gıbı kolay degılmıs morelını bozma ben asılama falan demedıgım halde cok karamsardım huseyıne beye gıtmeden once ama sımdı cok pozıtıf bakıyorum ıyıkı huseyın bey var :)

gogi canım bide özel olmazsa aşılamaya ne kadara mal olucak sana.ben devlette hiç para vermedğim için bilmiyorum fiyatları.gecen gün irenbeyi aradım 750 artı ilaçlar dediler.

canım ya inşşallah hakkında hayırlısı olur.kucagına alırsın bebeğini en kısa zamanda.ilk aşılamadan sonra 2 ay ara vermemi söylediler kasımda bayramdan sonra gidicem mutlaka ekodomda özel sağlık geciyormu acaba ben eger özel saglık varsa muayene ve kan tahlillerini özel saglık sigortamdan karsılayabliyorum.

gogi aşılama yöntemleri ve tecrübelerime ordan bu topiğe gir sayfan açık kalsın bi süre sonra sayfayı yenileye basarsan zaten otomatik olarak görürsün cevapları.

gogi canım bide özel olmazsa aşılamaya ne kadara mal olucak sana.ben devlette hiç para vermedğim için bilmiyorum fiyatları.gecen gün irenbeyi aradım 750 artı ilaçlar dediler.

ılaclarım yanı yumurta ıgnesı ve catlatma ıgnesı 280 asılama ucretı 450 huseyın beyde oda 350 ye ındırdı ancak esımın menısı smyrna tup bebk merkezınde sperm yıkama olucak oda 140 tl canım yanı toplam 880 lıra sımdılık canım asılama sonrası ılac verırmı bılmıyorum

saol canım çok teşekkür ederim.aşılama sonrası bana vajina jel vermişlerdi. cok pahalı değil sanırım.yada hap veriyorlarmış bazılarına burdan okumuştum onuda.fiyat uygunmuş canım ben ilaçların yüzdesine 280 lira vermiştim sadece devlette.puregon diye bi iğne catlatma iğnesi ve progestan jel.bana yazılan puregon 500 liraydı raporsuz.demek daha uygun ilaçlar yazmışlar sana.hakkında tekrar hayırlısı olsun sana çok çok tesekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…