Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende evlilik yıldönümümde pozitif sonucu aldım d.günümdede düşük haberini bi yerde yanlış yaptım ama nerde acabaaa :))) Hayırlısıya alın kucağınıza bebişlerinizi inşallahhh bizleride ihmal etmeyinn :))

nursenacım tebrik ederim canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim bizleride isteyen herkesi de şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sevindirsin

Canım benim yaa öyle söyleme nasip değilmiş demek :85:inşallah rabbim en kısa zamanda sanada bu güzel duyguyu tatırsın inan çok üzüldüm şimdi senide üzdüm sanırım kusuruma bakma hakkında en hayırlısı neyse o olsun dualarım seninle.....

amiin inşallahhh.. ben umudumu kaybetmememiş olmanın mutluluğunu yaşıyorm. şükürler olsun milyonlarca kezz allahım burda bunun için dua isteyen herkese nasip etsnnn..

nursenacım tebrik ederim canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim bizleride isteyen herkesi de şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sevindirsin

çokk teşkederm.aminnn her vakittte duam sizinle bol bol okuyun ayetel kürsinin fazileti çok büyük yasin meryem dilinzden eksk etmeyn allala sığının allahım sizede nasip eder inşallahh

unuturmuyum canım takıpteyım ben :))) evet kecıboynuzu ve havucsuyu ıcıyor esım ınsallah daha cabuk toparlıcak cnm ınsallah sızlerde bıran once kavucursunuz bebısleree

çokk teşkederm.aminnn her vakittte duam sizinle bol bol okuyun ayetel kürsinin fazileti çok büyük yasin meryem dilinzden eksk etmeyn allala sığının allahım sizede nasip eder inşallahh

amin inşallah. tebrih ediyorum hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı diliyorum. benimde yarın çatlatma iğnem cumartesi de aşılamam var Allahım bizi de sevindirir inşallah.. lütfen benim için de dua edin...

Yok cnm üzülmedimm işin gırgırındayım ben hala :) Hakkımızda hayırlısı en doğru zamanda gelsin bebişler

Hayırlı olsun cnm şimdidennn sendende güzel haberler alırız inşallahh

aşılama 13.gün bhcg 22 geldi yine kimyasal olcak kısmet

Cnm ya neden umutsuzlupa kapıldın ki . 13. gün 22.. 15.gün zaten normal test zamanında belki 45-50'ye yükselicek. Değerleri 6'dan katlanıp sağlıkla doğuranlar var. İnş. hakkında hayırlısıyla tutunsun bebişin sımsıkı sana

Canım arkadaşım nasılsın oldumu aşılaman:)

tesekkür ediyorum canım şuan çok iyiyim. aşılamam yapıldı , aşılama saatine yakın kasıklarımda ağrılar coğaldı ama korkulacak bir işlem değilmiş şükürler olsun :) sadece stresten aşılama olunca ağlamaya basladım

15 gün sonra gel dediler. şuanda da geldiğimden bu yana kanamam oldu inş.normaldir, yorumları okudum arastırdım bir çok kişide oluyormuş kanama.

aşılama öncesinde rahim filmi yada test vs.istemediler. aşılama olduğum hastanede kadın doktorumda tüm tetkiklerim vardı o nedenle mi yoksa çok ilgilenmediler mi diye merak etmeye basladım şimdi ..

Cnmmm geçmiş olsunnn bende şimdi sana yazıyodummm :)) Kanama bende hiç olmadı ama olanlar var. Çok fazla değilse problem yok herhalde. İşlem sırasında rahim zedelendiği için kanayabiliyormuş. Ayy zavallı ben aşılamaya tek başıma gittim eşimin çok önemli bi toplantısı vardı izin alamadı. O işini gördü döndü işe :) Yanımda biri olsa benimde kesin sinirlerim boşalırdı.İnsan ister istemez stres yapıyo sonrasında bi boşalma yaşıyosun. Ama yanlız olunca daha bi dik durdumm :))Yok cnm yaa merak etmee takma kafanı 15 gün hiç bişeye aşılma öncesinde farklı bi test birşey yapılmıyor .. Aaa bu arada ne kadar sperm gönderildi ?? Hadi bakalım geri sayım başladııı :)

tesekkür ediyorum. şuan leke seklinde geliyor inş.çoğalmaz. benimde eşim yarım gün izin alabildi hemen işe döndü ama annemle beraber yanımdalardı. onları içeri almadım biraz ağladım geçti sonra :) sperm testimiz daha önce 3 milyondu şuan 2 milyona düşmüş ama moralimi bozmadım ne yapalım elimizden geleni bu... bu şartlarda aşılama olan varmı bilmiyorum ama umut işte

geri sayım başladı evet
dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum :)

Son düzenleme:

Hayırlısı bakalım cnm yaa 1 milyonun altı riskli diyor genelde dr'lar. İnş. güzel haberlerini alırız. Şimdi güzelce dinlen bakalım. İlk aşılamamda ben aşılamadan sonra işe dönmüştüm. Bu sefer bende yatışşş yapmayı düşünüyorumm. Bide öyle deniyim bakimm:))

slm canm oncelıkle asılaman hayırlı olsun morelını bozma benımde 2 mılyon spermle yapıldı asılamam sonucu sorarsan negatıf ama bıze doktorumuz demıstı yapmayalım dıye cunku esımde varıkosel var varıkosel olan eslerde once varıkoselın ortadan kaldırılması gerekıyomus yoksa bebek olması zormus ınsallah senın tutunur canım bebıs olurda..kanama ıcınde benımde oldu doktorumu aramıstım onemlı degıl1 gunden fazla surerse gel demıstı ama surmedı canım 15 gun boynca kasık agrısı karın agrısı goğüs hassasıyetı bel agrısı sırt agrısı olabılır bunları tecrubemden dolayı soyluyorum cnm yanlıs anlama ama asılamadan dolayı oluyor ve bır sure sonra gecıyor bırde sakın 14 gunden once test yaptırma derım cnm ılacların etkısıyle yuksek cıkıyor sonra dusunce cok uzuluyoruz oyuzden bekle ınsallah en guzel haberı alırsın ıdrar testınıde adet gunu 2-3 gun gecmeden sakın yapma canımmm guzel haberlerını beklıyoruz

kızlar 3 hafta sonra yeniden adet oldum ben erken geldi bu ay ilaç elimde ama icemiyorum eşim aşılama die tutturduuuuu sinir oldummmmmm

kızlar 3 hafta sonra yeniden adet oldum ben erken geldi bu ay ilaç elimde ama icemiyorum eşim aşılama die tutturduuuuu sinir oldummmmmm

Anammm süper cnm yaaa bencedee 3.gün git hemen dr'a 1 kere daha deneyin şansınızııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…