Benim klomenle olcak gibi değildi cnm direk gonal -F iğnee :) Senin ne güzel hap cvp vermiş işte tedaviye.
Bilmiyorumki cnm yaa topikte çok var ikiz anneleri büyük çoğunlukta tüp bebek ve aşılama.. Ama bende duymuştum tek embriyo göndermeleri gerek diye. Transferde şansı arttırsın diye 2-3 adet gönderiyomuş dotorlar halen hayırlısı bakalım :)
:)) Hayırlısıyla gelsin o zaman bebecikk. Hadi bakalımm dua edicez sana bol bol. Hiç stres yapma güzel haberlerini bekliyoruzz
çıktı dün hamileyim allahın izni ile duanızı eksk etmeyn herşey yolunda gitsin. benmde duam sizlerle
çıktı dün hamileyim allahın izni ile duanızı eksk etmeyn herşey yolunda gitsin. benmde duam sizlerle
çok sağol inşallah öyle olur allahım nasip eder inşallah kimse bilmiyor ailem ve eşim dışnda. 88,91 çıktıCnmm süper haber buu kaç çıktı değerinn inşallah katlana katlana giderr :) Yarın evlilik yıldönümüzdü galiba dimi yoksa bugünmüydüü :)) Ayy çok sevindimmm etrafta kimseye söylemeyin cnmm eşinle sen bil yeterr. Maşallahh maşallahh
tesekkür ediyorum. yarın asılaması olacak tek kişi benim sanırım :)
dualarınıza güveniyorum...
TEBRİK EDERİM BİTANEM BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN..... ......... ................ ....... ....... :81:......:118::128::129:
nursenacım tebrıkler cnm allahım kucagına almayı nasıp etsın saglıkla huzurla.. bızlere dua et canım benımde esımın amelıayt gunu bellı oldu ınsallah amelıyat sonrası sayılar duzelır bende yasarım aynı mutlulugu cnım
çok teşekkürederim allahım sizede nasip eder inşallahh duanızı eksk etmeyinn :)müthiş bir haber bu harikaaa çok sevindim tanımıyorum sizleri ama yazarken bile heyecanlanıyorum :)
umarım hersey yolunda gider tebrik ederim. :)
çok sağol inşallah öyle olur allahım nasip eder inşallah kimse bilmiyor ailem ve eşim dışnda. 88,91 çıktı
nursenacım tebrıkler cnm allahım kucagına almayı nasıp etsın saglıkla huzurla.. bızlere dua et canım benımde esımın amelıayt gunu bellı oldu ınsallah amelıyat sonrası sayılar duzelır bende yasarım aynı mutlulugu cnım
Aaaa hemşeri çıkıcaz bakk :)
Maşallahh maşallahhh değerinedee:) Bizi unutma aklına geldikçe dualarını bekliyoruzz. Bi çocukların bi hamişlerin duası kabul olurmuş derlerr. Sende şu anda ikiside mevcuttt :))
nursenacım tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inşallah. Benim ikinci aşılama tedavim de iptal edildi. İlkinde fazla yumurta gelişimi olduğundan, ikinci de yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmadığından. Şaka gibi. Dr umla birlikte verdik iptal kararını. Üzülmedim bu sefer. Zaten ilacım da kalmamıştı. İkinci ilaç raporu için başvurdum. Aşılama aşamasına gelmek bile benim için mucize olacak. Ama inançla sabırla bekliyorum. Allah hepimize çabalarımızın karşılığını almayı nasip etsin.
kader arkadaşıydık zaten birde aynı memleketten çıkıcaz.. Ama bir şey daha varki biz allahın sevgili kullarıyız sabrımızı evlet ile deniyor. Ne kadar sabırlıysan o kadar meyvesini alıcaksın bu bedenin.. Dualarımız kabul olsun arkadaşım :))
birşey sormak ıstıyorum sana ayrıca sigara kullanıyorum ben çok fazla değil ama içiyorum günde 6 7 tane. acaba etkisi olurmu doktoruma soramadım bunu korkudan kızabılır bana dıye
Sizin ne zaman şimdi ameliyat cnmm ? İnsan bişeyleri hallettikçe daha bi umutlu oluyo. O bile biraz rahatlatmıştır sizi. Düzelir düzelir tabi merak etme. Hiç bi daha aşılamaya b ile gerek kalmaz inşallahh kendliğinden gelir bebiş
çok sağol inşallahhhh duanı esirgeme daha çok küçük o
17 kasımda amelyat olucak canım 6 ay sonra duzelıyormus degerler ancak ınsallah zaten asılama yaptırmamız cok hataymıs cnm ınsallah amelıayt sonrası gelır bebıs cok bekletmez bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?