Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anammm süper cnm yaaa bencedee 3.gün git hemen dr'a 1 kere daha deneyin şansınızııı :)

canım benımde geldı ılac ama baslamıyorum bekle sende esının gonlu olsun yapılsın bıklere daha asılaman belkı ılacada gerek kalmıcak olcak bebıssss

Hayırlısıyla yakında burda anne olmayan kalmayacak inşallahh..arka arkaya gelecek herkesten güzel haberler..

Çok şükür bu kısmını atlattın :) benım bayramdan sonra İNŞALLAH buradan sık sık yazıcam zaten gelişmeleri.. İNŞALLAH senden hayırlı haberler alırız.. Belki sen beni sakinleştirirsin nasip.. Allah yar ve yardımcın olsun..

inşallah duam hep sizinle benmde duaya ihtiyacım var allah gönlümüzden geçeni nasip etsn bizee..

hadi hayırlı olsn allah sevindirsin sizi inşallahhh, benim olmuştu kanamam onlar normal bişey hiç bişeye taklma stres yapma oluruna bırak dua oku çok okuyamazsan dinle allah nasip eder inşallahh

ah keşke kuzucum ama benim 6 kaybım var altısıda aynı böyle oldu nasip

selam kızlar adet oldumm tutmadı((((((((((((( paramızda yok 2. için gidemicezz artık ocak ayına inşallah

selam kızlar adet oldumm tutmadı((((((((((((( paramızda yok 2. için gidemicezz artık ocak ayına inşallah

canım benım uzme kendını sakın lutfen nasıp degılmıs ınsallah kendılıgınden hamıle kalırsın allah hepımızın yardımcı olsun uzulmeee ınsallah kavuscaz bebıslere

benim catlatma ignemide kendim vurmam gerekiyor oyle soylemisti(digerlerini esim yapiyor karnimdan ama catlatma ignesi korkutuyor siringa seklinde oldugu icin kendimiz nasil vururuz diyebakalim carsamba kontrol var ne diyecekler.

benimde ilk asilamam iptal edilmisti yumurtalarim sagda 14 un uzerindeydi solda da 11 tane kadardi!!su anda yeniden igne ve ilac kullaniyorum carsamba gunu kontrolde belli olacak asilama yapip yapmayacaklari.soyledigin gibi bende asilama asamasina gelsem razi olacagim...insallah bu kez o asamaya geliriz:)

Selamlar kızlar...gecenın bu saatı oldu uyku tutmuyor benı...off.
YASKA demek annen boşnak yaska olmandan anladım:)ben de has arnavutum iki taraftan da:)evet cnm benım garıp bı durum oldu.gebelık olmus demedı doktor ama şüphelı test demıstı...şmdı yenıden olcam ıns..senınkı bayram sonrası hadı ıns bebıslerımız gelır cnm.benımkı de byram snrası.
NURSENAAA tebrıkler canım cok sevındım.Allah sag salım kucagına almayı nasip etsin...
NURSİMLA aşılamanı olmuşsun hadı hayırlısı cnm.ıns bebegın tutunur annecigine.amin.
JOLLY cim cnm,ins senınde adetle atılcak hepsı ıkıncı asılamanda ıns gebesın kuşum:)
KVRCK bence o deger katlar.şmdı bundan önce düşüğün oldugu için inanasn gelmıyodur ama inş hamişsndır cnm.
GOGİcim eşinin amelıyat günü belli olmuş hayırlı olsun.ıns 6 ay'ı bulmadan hamiş olursun tatlım.
ÖZGE adet olmuşsn cnm hayırlısı.ilacında geldı ama ben kacırdım galıba neden ıcmedıgını hayırdır cnm?
BETERAY üzülme cnm ya tahmin edıyorum nasl oldugunu...ins iş güç yoluna girer de tekrar olursun skma canını.
DELİKIZ sende o ilactan ıstyosn demek ıns getırtebılırsın..ama gerek kalmadan hamiş olman dilegimle.
HERKESE TATLI RÜYALAR.Ben bugun pek iyi dglm aslnda.evden taşınıyoruz 15güne.evsahibinin kızı eşinden ayrlyormuş.benım dairede yaşayacklarmş.15gunde ev nsl bulucam.aşılama üstü tam..ALLAHIM yardım et

Almina selam altta gördum de...senın durumu atlamısm galıba,telefondan braz zor oluyor benım ıcın...suan aşılama oldun mu?yoksa ne zaman cnm?

Almina selam altta gördum de...senın durumu atlamısm galıba,telefondan braz zor oluyor benım ıcın...suan aşılama oldun mu?yoksa ne zaman cnm?

yeni farkettim yazdigini:))ben su anda igne ve ilac kullaniyorum carsamba gunu gidecegim kontrole.okudugum kadariyla Turkiyedeki prosedur biraz daha farkli asilamada.yazdiklarinizi okuyunca biraz farklilik gordum.eger carsamba gunu hersey normal olursa catlatma ignemi yapacagim ve sonrada asilama insallah!sen yaptirdin mi hic asilama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…