Anammm süper cnm yaaa bencedee 3.gün git hemen dr'a 1 kere daha deneyin şansınızııı :)
kızlar 3 hafta sonra yeniden adet oldum ben erken geldi bu ay ilaç elimde ama icemiyorum eşim aşılama die tutturduuuuu sinir oldummmmmm
tesekkür ediyorum canım şuan çok iyiyim. aşılamam yapıldı , aşılama saatine yakın kasıklarımda ağrılar coğaldı ama korkulacak bir işlem değilmiş şükürler olsun :) sadece stresten aşılama olunca ağlamaya basladım
15 gün sonra gel dediler. şuanda da geldiğimden bu yana kanamam oldu inş.normaldir, yorumları okudum arastırdım bir çok kişide oluyormuş kanama.
aşılama öncesinde rahim filmi yada test vs.istemediler. aşılama olduğum hastanede kadın doktorumda tüm tetkiklerim vardı o nedenle mi yoksa çok ilgilenmediler mi diye merak etmeye basladım şimdi ..
Hayırlısıyla yakında burda anne olmayan kalmayacak inşallahh..arka arkaya gelecek herkesten güzel haberler..
kuzum ilacını neden içmiyosun?halbuki ne umutla bunca zamandır beklemiştin
özge ilaç ne kadar fiyatı bana da getirtebilirmisin
amin inşallah. tebrih ediyorum hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı diliyorum. benimde yarın çatlatma iğnem cumartesi de aşılamam var Allahım bizi de sevindirir inşallah.. lütfen benim için de dua edin...
hadi hayırlı olsn allah sevindirsin sizi inşallahhh, benim olmuştu kanamam onlar normal bişey hiç bişeye taklma stres yapma oluruna bırak dua oku çok okuyamazsan dinle allah nasip eder inşallahhtesekkür ediyorum. şuan leke seklinde geliyor inş.çoğalmaz. benimde eşim yarım gün izin alabildi hemen işe döndü ama annemle beraber yanımdalardı. onları içeri almadım biraz ağladım geçti sonra :) sperm testimiz daha önce 3 milyondu şuan 2 milyona düşmüş ama moralimi bozmadım ne yapalım elimizden geleni bu... bu şartlarda aşılama olan varmı bilmiyorum ama umut işte
geri sayım başladı evet
dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum :)
çıktı dün hamileyim allahın izni ile duanızı eksk etmeyn herşey yolunda gitsin. benmde duam sizlerle
Cnm tebrik ederim,Rabbim kucağına da almayı nasip etsin,bizlere de nasip etsin inş bu duyguyu..
Cnm ya neden umutsuzlupa kapıldın ki . 13. gün 22.. 15.gün zaten normal test zamanında belki 45-50'ye yükselicek. Değerleri 6'dan katlanıp sağlıkla doğuranlar var. İnş. hakkında hayırlısıyla tutunsun bebişin sımsıkı sana
ah keşke kuzucum ama benim 6 kaybım var altısıda aynı böyle oldu nasip
selam kızlar adet oldumm tutmadı((((((((((((( paramızda yok 2. için gidemicezz artık ocak ayına inşallah
Selammm cnmm yazık sanaa :) Hadi bakalım bu sefer dr 'da daha dikkatli olucaktır zaten inş. sorun çıkmaz. Gonal-f göbekten yapıldığı için o iğneleri evde kendimiz uyguluyoruz. Ama en son vurulan çatlama iğnesi kalçadan ve onu hastanede vuruluyosun. Zaten dr'lar genelde o iğneyi gece vurduruyolar. Gece 11 yada gece 12'de vurul felan :)
nursenacım tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inşallah. Benim ikinci aşılama tedavim de iptal edildi. İlkinde fazla yumurta gelişimi olduğundan, ikinci de yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmadığından. Şaka gibi. Dr umla birlikte verdik iptal kararını. Üzülmedim bu sefer. Zaten ilacım da kalmamıştı. İkinci ilaç raporu için başvurdum. Aşılama aşamasına gelmek bile benim için mucize olacak. Ama inançla sabırla bekliyorum. Allah hepimize çabalarımızın karşılığını almayı nasip etsin.
Almina selam altta gördum de...senın durumu atlamısm galıba,telefondan braz zor oluyor benım ıcın...suan aşılama oldun mu?yoksa ne zaman cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?