Selamlar kızlar...gecenın bu saatı oldu uyku tutmuyor benı...off.
YASKA demek annen boşnak yaska olmandan anladım:)ben de has arnavutum iki taraftan da:)evet cnm benım garıp bı durum oldu.gebelık olmus demedı doktor ama şüphelı test demıstı...şmdı yenıden olcam ıns..senınkı bayram sonrası hadı ıns bebıslerımız gelır cnm.benımkı de byram snrası.
NURSENAAA tebrıkler canım cok sevındım.Allah sag salım kucagına almayı nasip etsin...
NURSİMLA aşılamanı olmuşsun hadı hayırlısı cnm.ıns bebegın tutunur annecigine.amin.
JOLLY cim cnm,ins senınde adetle atılcak hepsı ıkıncı asılamanda ıns gebesın kuşum:)
KVRCK bence o deger katlar.şmdı bundan önce düşüğün oldugu için inanasn gelmıyodur ama inş hamişsndır cnm.
GOGİcim eşinin amelıyat günü belli olmuş hayırlı olsun.ıns 6 ay'ı bulmadan hamiş olursun tatlım.
ÖZGE adet olmuşsn cnm hayırlısı.ilacında geldı ama ben kacırdım galıba neden ıcmedıgını hayırdır cnm?
BETERAY üzülme cnm ya tahmin edıyorum nasl oldugunu...ins iş güç yoluna girer de tekrar olursun skma canını.
DELİKIZ sende o ilactan ıstyosn demek ıns getırtebılırsın..ama gerek kalmadan hamiş olman dilegimle.
HERKESE TATLI RÜYALAR.Ben bugun pek iyi dglm aslnda.evden taşınıyoruz 15güne.evsahibinin kızı eşinden ayrlyormuş.benım dairede yaşayacklarmş.15gunde ev nsl bulucam.aşılama üstü tam..ALLAHIM yardım et
teşekkürederim canm inşALLAH kucağıma almak nasip olur inşALLAH sizinde sevincinizi göstersn rabbiimSelamlar kızlar...gecenın bu saatı oldu uyku tutmuyor benı...off.
YASKA demek annen boşnak yaska olmandan anladım:)ben de has arnavutum iki taraftan da:)evet cnm benım garıp bı durum oldu.gebelık olmus demedı doktor ama şüphelı test demıstı...şmdı yenıden olcam ıns..senınkı bayram sonrası hadı ıns bebıslerımız gelır cnm.benımkı de byram snrası.
NURSENAAA tebrıkler canım cok sevındım.Allah sag salım kucagına almayı nasip etsin...
NURSİMLA aşılamanı olmuşsun hadı hayırlısı cnm.ıns bebegın tutunur annecigine.amin.
JOLLY cim cnm,ins senınde adetle atılcak hepsı ıkıncı asılamanda ıns gebesın kuşum:)
KVRCK bence o deger katlar.şmdı bundan önce düşüğün oldugu için inanasn gelmıyodur ama inş hamişsndır cnm.
GOGİcim eşinin amelıyat günü belli olmuş hayırlı olsun.ıns 6 ay'ı bulmadan hamiş olursun tatlım.
ÖZGE adet olmuşsn cnm hayırlısı.ilacında geldı ama ben kacırdım galıba neden ıcmedıgını hayırdır cnm?
BETERAY üzülme cnm ya tahmin edıyorum nasl oldugunu...ins iş güç yoluna girer de tekrar olursun skma canını.
DELİKIZ sende o ilactan ıstyosn demek ıns getırtebılırsın..ama gerek kalmadan hamiş olman dilegimle.
HERKESE TATLI RÜYALAR.Ben bugun pek iyi dglm aslnda.evden taşınıyoruz 15güne.evsahibinin kızı eşinden ayrlyormuş.benım dairede yaşayacklarmş.15gunde ev nsl bulucam.aşılama üstü tam..ALLAHIM yardım et
eşime laf anlatamıyorum canım illa bi kere daaha asılama deyip duruo artık sıkıldım bende ok dedim napayım hemde ne ümitle bekled,mmmm offfo f
ilaç 10 tl canum biz kamyoncuya söyledik o getirdi gelişi uzun sürüo ama yine gidecekmiş bayramdan sonra ama dönüsü uzun sürecekmiş anca 2 aya gelirr istersen getirteyim
Belki yükselir cnm yaa testi 3 gün sonra mı tekrarlıycaksın şimdi dr'lar ne diyor peki ? Direk tüp bebek yapılsa aslında hiç önerdiler mi ?
şlm kızlar temmuzda aşılama için iğnelere başladım ama çok fazla geliştiği için iptal oldu sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım.ve adet olmadım .daha sonraki ayda adet olmam için ilaç kullandım ve o ay oldum. klomen kullandım.daha sonra ovitrelle çatlatma için ve ekim 28te aşılama oldum. bugün 8. gün dayanamayıp kan testi yaptırdım. 6,4 çıktı sizce nasıl.
eşim bi kere daha asılama dio olmazs kullan dio canımm
slm arkadaşlar 2. aşılama için bugün ilaca başladım bikezdaha deneyelim dedi doktorum ama ben bu defa önceki kadar güçlü hissetmiyorum aynı şeyleri yaşamak korkutuyor sanırım beni hayırlııs olsun hepiniizn duacısıyım silerde dua edin rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam cnm yaa öyle düşünme.2 aşılamada ilkinden daha fazla umutlu olman lazım. Sonuçta istatistiksel olarak bile şansın daha yüksek. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur inşallah
benim catlatma ignemide kendim vurmam gerekiyor oyle soylemisti(digerlerini esim yapiyor karnimdan ama catlatma ignesi korkutuyor siringa seklinde oldugu icin kendimiz nasil vururuz diye bakalim carsamba kontrol var ne diyecekler.
ona sen karar vercen canım hayırlısı olsun
arkadasın biri 8. gün test yaptırmıs ve acaba dio ama birazz beklemek gerek dimi herseyin bizamanı var neden kafanı karıstırıyorsunki olur olmadık seyler yaparak sonucta hepimiz gectik bu yoldan ve doktor ne dediyse onu yaptık bi bildikleri olmasa bize bırakırlardı test zamanını nolur biraz mantıklı olalım sonra kafamız karısıo acaba diyerek günümüzü zehir edioruz ve stres dogurganlıgın en büyük düsmanı
tşkr. ederim arkadaşım cevabına ama mantıksızlıkla suçlar gibi cevap vermen hoş olmamış. sonuçta ben aşılamamı yaptırdığım yerde testimi yaptırdım ordaki hemşirelerde yaptır 14. gün tekrar yaptırırsın.yükselirse pozitifdir dedi.bu yüzden yaptırdım.daha önce aşılama yaptıranlarda orada konuştum ve 8-9. günlerde yaptıranlarda var. sadece benim sonucum sınırda çıktığı için sordum buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?