Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cok şekersin seeen hepimizi yazmıssın adet oldum dedim ama aksamdan beri gelen giden yok pembe lekelenme olmustu kırm ızıya yakın ama şimdi gelmedi anlamadım bende bu işi yumurtalara afalladı sanırım kocam ilaçtan önce bir daha asılama die diretiyo benide verem edio ama yaptırcam artık napayım gerilmek istemiyorum daha fazla adamları idare edicez die yırtınıyoruz valla öf öfffff

teşekkürederim canm inşALLAH kucağıma almak nasip olur inşALLAH sizinde sevincinizi göstersn rabbiim

ilaç 10 tl canum biz kamyoncuya söyledik o getirdi gelişi uzun sürüo ama yine gidecekmiş bayramdan sonra ama dönüsü uzun sürecekmiş anca 2 aya gelirr istersen getirteyim

çok ucuzmuş fiyatı özge ..tamam getirtebilirsen ii olur özge ..2 aya hamile kalırsam da başka birine veririm

tesekkurler cnm bende nerelerde bu kız dıyodum gorunmedın ev sahıbının yaptgına bak yaastres yapma cnm benım hayırlısyla halledersın ınsallah.bendede amelıyat stresı basladı ben olucam sankı :)))

Belki yükselir cnm yaa testi 3 gün sonra mı tekrarlıycaksın şimdi dr'lar ne diyor peki ? Direk tüp bebek yapılsa aslında hiç önerdiler mi ?

tüp yaptırsamda değişmiycek ki
sonuçta bebek oluyo ama içerde durmuyo bence tüpte de aynı sonuç olcak
benim problemim tüpü durdurabilmek

şlm kızlar temmuzda aşılama için iğnelere başladım ama çok fazla geliştiği için iptal oldu sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım.ve adet olmadım .daha sonraki ayda adet olmam için ilaç kullandım ve o ay oldum. klomen kullandım.daha sonra ovitrelle çatlatma için ve ekim 28te aşılama oldum. bugün 8. gün dayanamayıp kan testi yaptırdım. 6,4 çıktı sizce nasıl.

Bak seninlede toprak çıktık cnmm :))Bizde hem anne baba tarafından hemde eşten iki taraftan da:) İnşallahh bakalım cnm yaa bayramdan sonra hepimiz için yeni serüvenler başlıyor 2012'ye hamiş olarak girsek iyi olcaktıı bakalım kısmett Offf bu mevsimdede olucak işmi yaa gitsin bi süre anasının evinde otursun Allah allah :) İnş. en kısa zamanda istediğiniz gibi bi ev bulursunuz cnm yeni eve yeni bebek olur

Selamm cnmm öncelikle inşş. hamişsindirr. Ama çok erken test yaptırmışsın. İnş . hamileliktir fakat çatlama iğnesinin etkisi zaten B-hcg değerini yükseltiyor. Bununda etkisi 10-12 gün gibi devam ediyormuş. Testini 14.gün gibi yenilersin katlanarakk artar inşallahh

teşekkürler cevabın için. umarım herkes hayırlısıyla mutlu haberleri alır.bayram giriyor araya diye dayanamadım yaptırdım.14.gün tekrarlıycam ama bir umut işte

slm arkadaşlar 2. aşılama için bugün ilaca başladım bikezdaha deneyelim dedi doktorum ama ben bu defa önceki kadar güçlü hissetmiyorum aynı şeyleri yaşamak korkutuyor sanırım beni hayırlııs olsun hepiniizn duacısıyım silerde dua edin rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selam cnm yaa öyle düşünme.2 aşılamada ilkinden daha fazla umutlu olman lazım. Sonuçta istatistiksel olarak bile şansın daha yüksek. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Selam cnm yaa öyle düşünme.2 aşılamada ilkinden daha fazla umutlu olman lazım. Sonuçta istatistiksel olarak bile şansın daha yüksek. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur inşallah

canım tskler umut oldun Allah hepimiizn yardımcısıolsun şu karamsarlığıda üzerimden bir atabilsem ilaç elimde hala bekliyorum içisemmi içmesemmi diye((((

benim catlatma ignemide kendim vurmam gerekiyor oyle soylemisti(digerlerini esim yapiyor karnimdan ama catlatma ignesi korkutuyor siringa seklinde oldugu icin kendimiz nasil vururuz diyebakalim carsamba kontrol var ne diyecekler.

Cnm bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesini reçetesiz bile hastanede vurmuyolar,siz nasıl kendiniz vurucaksınız?bence yine sor,yanlış anlamış olabilirsin..

ona sen karar vercen canım hayırlısı olsun

valla bana kalsa kullancam da kavga etmek istemiyorum sonucta eşlerimiz bizim gibi arastırmıo ne nedir die ne kadar anlatsak ta boş sagolsun getirti ilacımı bukadarı bile yetti şimdi onun istedigini yapıcam artıkkk

Son düzenleme:
arkadasın biri 8. gün test yaptırmıs ve acaba dio ama birazz beklemek gerek dimi herseyin bizamanı var neden kafanı karıstırıyorsunki olur olmadık seyler yaparak sonucta hepimiz gectik bu yoldan ve doktor ne dediyse onu yaptık bi bildikleri olmasa bize bırakırlardı test zamanını nolur biraz mantıklı olalım sonra kafamız karısıo acaba diyerek günümüzü zehir edioruz ve stres dogurganlıgın en büyük düsmanı

tşkr. ederim arkadaşım cevabına ama mantıksızlıkla suçlar gibi cevap vermen hoş olmamış. sonuçta ben aşılamamı yaptırdığım yerde testimi yaptırdım ordaki hemşirelerde yaptır 14. gün tekrar yaptırırsın.yükselirse pozitifdir dedi.bu yüzden yaptırdım.daha önce aşılama yaptıranlarda orada konuştum ve 8-9. günlerde yaptıranlarda var. sadece benim sonucum sınırda çıktığı için sordum buradan.

canım stres yapma kendıne 14. gun tekrar yaptır ınsallah yukselır degerın ıgnelerın etkısı degıldır bebısın vardır ve sıkı sıkı tutnur sana ınsallah canım ama lutfen 14.gune kadar stres yapma kendıen dıkkat et yeter gercekten stres cok etkılıyor bızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…