Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mantıksız bişi yapmıssın kabul etmek neden zorki bu kadar hepimiz illa herzaman dogru seyleryapmıyoruz ayrıca 8 9 günlükken yapılan test dogru sonuc vermez şimdi aklın karıstı işte acabalar cogaldı kafanda ve stres yapıosun haliyle haksızmıyım bunlar hassas konular uyaralım ki tekrarlamayın kötü yerden algılama yani

konuşma tarzın yanlış sadece benim mantığımı yada hastanedeki hemşirelerin mantığı sorgulamak sana düşmez diye düşünüyorum üstelikte hepimizin morale ve desteğe ihtiyacı olduğu bu süreçte.

valla bana kalsa kullancam da kavga etmek istemiyorum sonucta eşlerimiz bizim gibi arastırmıo ne nedir die ne kadar anlatsak ta boş sagolsun getirti ilacımı bukadarı bile yetti şimdi onun istedigini yapıcam artıkkk

o ilacı kullansan yine aşılama yaptırsan olmazmı?

teşekkürler cevabın için. umarım herkes hayırlısıyla mutlu haberleri alır.bayram giriyor araya diye dayanamadım yaptırdım.14.gün tekrarlıycam ama bir umut işte

Rica ederim cnm ne demekk.. Sende haklısın bayrama denk geldi ve bu süreçte yapamıycaksın testini. Bayramdan sonraki perşembe hemen yaptır bakalım inş. gelmez kırmızılar güzel haberlerini bekliyoruzz

Selammmm...
Ooo jolly:)demek hemşerı cıkıyoruz ne guzel...aynen ya 2012ye hamiş girelım ınş...ya sorma kadına dıyorum ya bulamazsam sende kalır biraz yok diyo baska bşy demıyo ya delircem.
Gogicim stres olma tatlım amelıyattan sonrakı süreci dusunerek rahatla cnm.
Özgecim iyice karar verdin mi şimdi ikinciye?hadi hayırlısı inşallah..hepımız hamiş cıkalım kasımda.

Ahsn cım sen neler yapıyosn cnm bayadr konusmadık ıyısın ıns?
Almina aşılaman şimdiden hayırlı olsun cnm.yurtdışndasn heralde...valla burda da ilk önce yumurta gelistirici ıgne yada hap,snra folikul takıbı yeterlı buyume varmı diye buyuyunce de çatlama ignesı ve ertesı gun aşılama...ama igneden 34-36saat snrası aşılama.benım tam denk gelmişti.

burdaki asilama prosedurunde bir aslimadan bir hafta sonra test yapiliyor ve progesteron hormonuna bakiliyor.bebegin yerlesip yerlesmeyecegini bu sekilde tahmin edebildikleri icin.ardindan 1 hafta sonrada gebelik testi yapiyorlar...

ben Amerika'da yasiyorum daha once asilama hakkinda bilgim yoktu ama ayni oldugunu dusunmustum Turkiye ile. Doktorumun soyledigini sadece ilac ya da sadece igne ile yaptiklari asilamada sonucun genellikle olumsuz olduguydu.Bu yuzden ikisine birden basliyoruz asilama tedavisi icin.ardindan yumurtalar sayiliyor hormon testi yapiliyor eger yumurtalarda sorun yoksa catlatma ignesini yapip 36 saat icinde gidip asilama yapiliyor.asilamadan 1 hafta sonra progestron hormonuna bakiliyor ve 1 hafta sonrada gebelik testi...insallah o asamaya gelebilirim bende...

olmuo cnm o ilac zaten yumurta büyütüo bide igneyle büyücek degişik seyler olabilirrrr kullanmam korkarım öyleee

ANAA ozaman aşılama yaptırceksen sakın kullanma bak yinede olumlu düşün negüzel kocan konuşuyo seninle benimkini görsen konuşmayı bırak bebek konusunu bile açmıyo( en azından seninki yine aşılama istiyo bu bile büyük gelişme benim için.

yiiihuuuuuu bugn süper birgün... doktor muaynem vardı incilerim ((kistlerim)) dökülmüş sonunda erimişler.. 3.kez aşılama tedavimize START ımızı verdik.. doktorum bu defa fostimon iğne verdi yumurtalarım için, daha önceleri hep hap kullanmıstım. şimdilik 8 kutu die basladık bayramın 4. günü kontrolüm var. inş. bu defa bebeğim beni yarı yolda bırakmadan gelirrr...

canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor?ben hergün isteyen herkese dua ediyorum hemde hayırlı evlat diye allahım dularımı kabul edecek ve burdaki herkesin güzel haberlerini alıcaz ben hissediyorum hepbirlikte göricez inşallah..

inşallahhhh... allahım isteyen herkeze aratmadan versin...

hayırlı haberlerini okuruz inşallah şu mübarek günde

Almınacım ıns hayırlısı olur canım...aslnda 1hafta snra progesterona bakılması ve 1hafta sonra test yapılması çok iyi...gerçı bızde de genelde asılamayla bırlıkte progestan hapına başlanıyor.aşılama öncesı de östrojen hapına.hepımız ıcın hayırlı olan neyse o olsun.

bayram sonarsını bekleyelim öyleyse heyecanla:13:

inş.umuyor ve diliyorum ama şansımız çok az olduğu için çokda ümitlenmek istemiyorum eşimde sürekli tutmayacağını ve kendimi tüp bebeğe hazırlamamı söylüyor, beni rahatlatmak için takdir Rabbimizden, biz tedbir için uğrastık uğraşacağız. tabi neden olmasın sürekli yazışırız inş.moral olur hem günlerimizde yakın arkadasım 1 hafta sen beni beklersin, benim sonuç çıkınca da 1 hafta ben seni

duaların için müteşekkirim, aminlerce amin olsun.

AHSN Allah razı olsun cnm.inan bende herzaman hepımıze tum ısteyen arkadaslarıma dıye dualar edıyorum.
HMFSST hosgeldın...hadı bakalım incılerden kurtulmuşsun.benım ıncıler duruyo ama asılamada olcam ne kadar saglıklı bılemıyorum tabı...hayırlısı.

teşekkür ediyorum canım. 5 milyonun altına yapılmıyormuş zaten, doktorumda bir seferde şansın yüksek olması için yıkanmış 15 milyon göndermenin gerektiğini söyledi. hastaneden çıkarkende yüzde on şansınız olabilir yumurtalıklar iyi gelişti vs.dedi. tam karıştık yani :)

dün gelince yattım. dün ayrıca eşimle ilk tanışma yıldönğümümüzdü denk gelmesi tevafuk oldu bizim için. akşam kendi isteğimle biraz yürüyüş yaptım. bugün sabah kalktığımda ise kasıklarımdaki ağrım geçmişti acaba işe yaramadı mı diye endişelendim ama bunu 13 gün sonra anlayacağız. bugünde çok dikkatli davranıyorum , ister istemez sanki gebeymiş gibi insanın psikolojisi etkileniyor, ona göre de hareketlerimiz tabi :2:

ama yatmak en iyisi sanırım, çünkü vicdanen hersey yolundaymış gibi geliyor seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

merhaba arkadaşım, teşekkür ediyorum moralim hamdolsun yüksek seviyede :) benim eşimde de varikosel çıkmıştı tek taraflı, gecen yıl ameliyat oldu. ameliyat sonrası sayımız artacağına düştü nasip. ama varikoselin etkisi çokmuş sperm geçişini engelliyormuş. inş.size yararı olur. bir çok kişinin ameliyat sonrasında sonuçaları çok artmış :) testi 14.gün inş.yapacağım ama idrar testi için adet günümü beklersem bir 10 gün daha beklemem gerekir 14.çıkan sonuca güvenmiyeyim mi yani ?
inş.güzel haberler alıp vermeyi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…