tşkr. ederim arkadaşım cevabına ama mantıksızlıkla suçlar gibi cevap vermen hoş olmamış. sonuçta ben aşılamamı yaptırdığım yerde testimi yaptırdım ordaki hemşirelerde yaptır 14. gün tekrar yaptırırsın.yükselirse pozitifdir dedi.bu yüzden yaptırdım.daha önce aşılama yaptıranlarda orada konuştum ve 8-9. günlerde yaptıranlarda var. sadece benim sonucum sınırda çıktığı için sordum buradan.
mantıksız bişi yapmıssın kabul etmek neden zorki bu kadar hepimiz illa herzaman dogru seyleryapmıyoruz ayrıca 8 9 günlükken yapılan test dogru sonuc vermez şimdi aklın karıstı işte acabalar cogaldı kafanda ve stres yapıosun haliyle haksızmıyım bunlar hassas konular uyaralım ki tekrarlamayın kötü yerden algılama yani
valla bana kalsa kullancam da kavga etmek istemiyorum sonucta eşlerimiz bizim gibi arastırmıo ne nedir die ne kadar anlatsak ta boş sagolsun getirti ilacımı bukadarı bile yetti şimdi onun istedigini yapıcam artıkkk
teşekkürler cevabın için. umarım herkes hayırlısıyla mutlu haberleri alır.bayram giriyor araya diye dayanamadım yaptırdım.14.gün tekrarlıycam ama bir umut işte
mantıksız bişi yapmıssın kabul etmek neden zorki bu kadar hepimiz illa herzaman dogru seyleryapmıyoruz ayrıca 8 9 günlükken yapılan test dogru sonuc vermez şimdi aklın karıstı işte acabalar cogaldı kafanda ve stres yapıosun haliyle haksızmıyım bunlar hassas konular uyaralım ki tekrarlamayın kötü yerden algılama yani
Ahsn cım sen neler yapıyosn cnm bayadr konusmadık ıyısın ıns?
Almina aşılaman şimdiden hayırlı olsun cnm.yurtdışndasn heralde...valla burda da ilk önce yumurta gelistirici ıgne yada hap,snra folikul takıbı yeterlı buyume varmı diye buyuyunce de çatlama ignesı ve ertesı gun aşılama...ama igneden 34-36saat snrası aşılama.benım tam denk gelmişti.
olmuo cnm o ilac zaten yumurta büyütüo bide igneyle büyücek degişik seyler olabilirrrr kullanmam korkarım öyleee
Ahsn cım sen neler yapıyosn cnm bayadr konusmadık ıyısın ıns?
Almina aşılaman şimdiden hayırlı olsun cnm.yurtdışndasn heralde...valla burda da ilk önce yumurta gelistirici ıgne yada hap,snra folikul takıbı yeterlı buyume varmı diye buyuyunce de çatlama ignesı ve ertesı gun aşılama...ama igneden 34-36saat snrası aşılama.benım tam denk gelmişti.
canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor?ben hergün isteyen herkese dua ediyorum hemde hayırlı evlat diye allahım dularımı kabul edecek ve burdaki herkesin güzel haberlerini alıcaz ben hissediyorum hepbirlikte göricez inşallah..
yiiihuuuuuu bugn süper birgün... doktor muaynem vardı incilerim ((kistlerim)) dökülmüş sonunda erimişler.. 3.kez aşılama tedavimize START ımızı verdik.. doktorum bu defa fostimon iğne verdi yumurtalarım için, daha önceleri hep hap kullanmıstım. şimdilik 8 kutu die basladık bayramın 4. günü kontrolüm var. inş. bu defa bebeğim beni yarı yolda bırakmadan gelirrr...
Çok şükür bu kısmını atlattın :) benım bayramdan sonra İNŞALLAH buradan sık sık yazıcam zaten gelişmeleri.. İNŞALLAH senden hayırlı haberler alırız.. Belki sen beni sakinleştirirsin nasip.. Allah yar ve yardımcın olsun..
17 kasımda amelyat olucak canım 6 ay sonra duzelıyormus degerler ancak ınsallah zaten asılama yaptırmamız cok hataymıs cnm ınsallah amelıayt sonrası gelır bebıs cok bekletmez bızı
Hayırlısı bakalım cnm yaa 1 milyonun altı riskli diyor genelde dr'lar. İnş. güzel haberlerini alırız. Şimdi güzelce dinlen bakalım. İlk aşılamamda ben aşılamadan sonra işe dönmüştüm. Bu sefer bende yatışşş yapmayı düşünüyorumm. Bide öyle deniyim bakimm:))
slm canm oncelıkle asılaman hayırlı olsun morelını bozma benımde 2 mılyon spermle yapıldı asılamam sonucu sorarsan negatıf ama bıze doktorumuz demıstı yapmayalım dıye cunku esımde varıkosel var varıkosel olan eslerde once varıkoselın ortadan kaldırılması gerekıyomus yoksa bebek olması zormus ınsallah senın tutunur canım bebıs olurda..kanama ıcınde benımde oldu doktorumu aramıstım onemlı degıl1 gunden fazla surerse gel demıstı ama surmedı canım 15 gun boynca kasık agrısı karın agrısı goğüs hassasıyetı bel agrısı sırt agrısı olabılır bunları tecrubemden dolayı soyluyorum cnm yanlıs anlama ama asılamadan dolayı oluyor ve bır sure sonra gecıyor bırde sakın 14 gunden once test yaptırma derım cnm ılacların etkısıyle yuksek cıkıyor sonra dusunce cok uzuluyoruz oyuzden bekle ınsallah en guzel haberı alırsın ıdrar testınıde adet gunu 2-3 gun gecmeden sakın yapma canımmm guzel haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?