hadi hayırlı olsn allah sevindirsin sizi inşallahhh, benim olmuştu kanamam onlar normal bişey hiç bişeye taklma stres yapma oluruna bırak dua oku çok okuyamazsan dinle allah nasip eder inşallahh
geçmiş olur inş...
eşiniz ne ameliyatı olacak arkadaşım?
merhaba arkadaşım, teşekkür ediyorum moralim hamdolsun yüksek seviyede :) benim eşimde de varikosel çıkmıştı tek taraflı, gecen yıl ameliyat oldu. ameliyat sonrası sayımız artacağına düştü nasip. ama varikoselin etkisi çokmuş sperm geçişini engelliyormuş. inş.size yararı olur. bir çok kişinin ameliyat sonrasında sonuçaları çok artmış :) testi 14.gün inş.yapacağım ama idrar testi için adet günümü beklersem bir 10 gün daha beklemem gerekir14.çıkan sonuca güvenmiyeyim mi yani ?
inş.güzel haberler alıp vermeyi diliyorum.
arkadaşlar aşılama sürecinde tahmini ne kadar ücret alınıyor merakındayım.
ben sadece klomen için 5 tl.verdim. çatlatma iğnemide hastaneden 20 tl.ye temin ettim. vurulurken dahi farklı bir saatte gitmemize rağmen ücret alınmadı.
şimdide aşılamam oldu ve ödeme yapmadık. 15 gün sonra hastaneye gidip test yaptırdığımızda alınır diye eşimle düşünmekteyiz ama ya o hastaneye gitmezsek?
sizlerde ücreti ne kadar ve nasıl temin etmişlerdi bilgilendirebilir misiniz arkadaşlar?
canım sen ozeldemı devlettemı yaptrıdın eger devlette yaptırdıysan zaten para vermessın dıye dusunuyorum ama ozeldede yaptırdıysan almıs olmaları gerkeıyordu ıslem sonunda ben ozelde yaptırmıstım asılaama sonrasında aldılar benden ucretı sen herhangı bır fıyat konusmadınmı asılama ıcın devlet baya uygundur eger ucret alınıyorsa tabı devlette
anladım canım ya bashekımın esını tanıdıg ıcın yaptıgı bır guzellık bu yada yumurta takıbıne vermıssın ya 200 tl o asılamada dahıl cunku hıc yumurta takınınde ucret alındıgını duymadım ben buaarada tup bebek ııcnde cok guzel fıyat vermısler canım ben ızmırdeyım 5 mılyardan asagı fıyta duymadım hıc allah ınsallah bebısını nasıp eder snaa tup bebege falan hıc gerek kalmaz canm. 15 gun sonra orda yaptırmak zorunda degılsın kan testını ıstedııgn yerde yaptırabılırsın cnmümraniye erdem hastanesinde yaptırdım. öncesinde görüşme için gittiğimizde direk tüp bebek dediler. bizde aşılama için hazır olduğumuzu söyleyince doktorum yumurta takibinden sonra sansımız olursa asılama yapılacağını yoksa tüp bebeğe gececeğimizi söyledi. asılamada sansınız yoksa paranız boşa gitmesin dediler.
doktorum bunu anlamak için ücretsiz yumurta takibi yapacağını söyledi.
takip yapıldı tek hapa para verdim . takip zaten 200 tl.civarıymış.
sonra çatlatma iğnesi vurul dediler 20tl.ye hastanenin eczanesinden temin ettim vuruldum. enjeksiyon ücreti dahi almadılar.
o gün çıktık. birşey varmı yapılacak dedik yok dediler.
özel sigortamızda var ancak çocuk istemde o gecerli olmuyormuş.
hastanenin bas hekimi eşimin tanıdığı. ilk onunla görüşmüştük. kolaylık sağlıyacağını söylemişti. şimdi artık kesin ücret alınmadı diye düşünmeye basladık. sonuç negatif olursa gelin tüp bebeğe hemen gecelim dediler durum böyle bende sasırdım suan. asılama günü eşim verdi sandım o da doktorla görüştüğünde birşey söylenmemiş. 15 gün sonra belki temin ederler bilemiyorum.
devlette işlemler rapor bile cokk uzun zamanlar alıyor. olumlu birsey duymadığım için direk özelde basladık. tüp bebekte acısını çıkarırlar belki, gerci ona da 3.5 milyar dediler bakalım. tekraren konuşacağız arkadasım.
anladım canım ya bashekımın esını tanıdıg ıcın yaptıgı bır guzellık bu yada yumurta takıbıne vermıssın ya 200 tl o asılamada dahıl cunku hıc yumurta takınınde ucret alındıgını duymadım ben buaarada tup bebek ııcnde cok guzel fıyat vermısler canım ben ızmırdeyım 5 mılyardan asagı fıyta duymadım hıc allah ınsallah bebısını nasıp eder snaa tup bebege falan hıc gerek kalmaz canm. 15 gun sonra orda yaptırmak zorunda degılsın kan testını ıstedııgn yerde yaptırabılırsın cnm
anladım canım ya bashekımın esını tanıdıg ıcın yaptıgı bır guzellık bu yada yumurta takıbıne vermıssın ya 200 tl o asılamada dahıl cunku hıc yumurta takınınde ucret alındıgını duymadım ben buaarada tup bebek ııcnde cok guzel fıyat vermısler canım ben ızmırdeyım 5 mılyardan asagı fıyta duymadım hıc allah ınsallah bebısını nasıp eder snaa tup bebege falan hıc gerek kalmaz canm. 15 gun sonra orda yaptırmak zorunda degılsın kan testını ıstedııgn yerde yaptırabılırsın cnm
tesekkür ediyorum canım güzel dileklerin için en kocamanlarından da sana iade ediyorumbu arada yumurta takip ücret 200 tl.dediler. onu da almadılar işte. hiç para alınmadı yani toplam 20 tl.ona sasırdık.
arayıp soracağız inş.almamışlardır.
15 gün sonra asılama olduğum yerde test yapacağım çünkü orada tekrar tüp bebeğe hemen gececeğiz o nedenle. erdem hast.3,5 . ama kampanya varmış 3 milyara yapıyorlar şimdi. eslerden sadece birinde sorun olunca asılamada da tüp bebekte de fiyat daha az oluyormuş. bakalım geri sayımdayız. bugün gitti 13 gün kaldı
tesekkür ediyorum canım güzel dileklerin için en kocamanlarından da sana iade ediyorumbu arada yumurta takip ücret 200 tl.dediler. onu da almadılar işte. hiç para alınmadı yani toplam 20 tl.ona sasırdık.
arayıp soracağız inş.almamışlardır.
15 gün sonra asılama olduğum yerde test yapacağım çünkü orada tekrar tüp bebeğe hemen gececeğiz o nedenle. erdem hast.3,5 . ama kampanya varmış 3 milyara yapıyorlar şimdi. eslerden sadece birinde sorun olunca asılamada da tüp bebekte de fiyat daha az oluyormuş. bakalım geri sayımdayız. bugün gitti 13 gün kaldı
yiiihuuuuuu bugn süper birgün... doktor muaynem vardı incilerim ((kistlerim)) dökülmüş sonunda erimişler.. 3.kez aşılama tedavimize START ımızı verdik.. doktorum bu defa fostimon iğne verdi yumurtalarım için, daha önceleri hep hap kullanmıstım. şimdilik 8 kutu die basladık bayramın 4. günü kontrolüm var. inş. bu defa bebeğim beni yarı yolda bırakmadan gelirrr...
teşekkür ediyorum canım. 5 milyonun altına yapılmıyormuş zaten, doktorumda bir seferde şansın yüksek olması için yıkanmış 15 milyon göndermenin gerektiğini söyledi. hastaneden çıkarkende yüzde on şansınız olabilir yumurtalıklar iyi gelişti vs.dedi. tam karıştık yani :)
dün gelince yattım. dün ayrıca eşimle ilk tanışma yıldönğümümüzdü denk gelmesi tevafuk oldu bizim için. akşam kendi isteğimle biraz yürüyüş yaptım. bugün sabah kalktığımda ise kasıklarımdaki ağrım geçmişti acaba işe yaramadı mı diye endişelendim ama bunu 13 gün sonra anlayacağız. bugünde çok dikkatli davranıyorum , ister istemez sanki gebeymiş gibi insanın psikolojisi etkileniyor, ona göre de hareketlerimiz tabi :2:
ama yatmak en iyisi sanırım, çünkü vicdanen hersey yolundaymış gibi geliyorseninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Cnm bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesini reçetesiz bile hastanede vurmuyolar,siz nasıl kendiniz vurucaksınız?bence yine sor,yanlış anlamış olabilirsin..
evet ahsn cim o konuda sanslıyım eşim her kontrole gelir benle işini bırakıp cok ilgili konusabiliyoruz şükür sende konusursun bebem al karsına bi kere sert cık azcıkta agla tamamdır:d
ayy ne güzel benimkinin kontrole gelmemesi daha iyi oluyor.stres yapıyor doktor çok fazla ilgilenmiyor diye benide ger,yor en iyisi gelmemesi ama dediğin gibi sertte çıksam aynı bu konuda geriliyorum diyor konuşmuyor erkekler bizim gibi değil ki içine kapanıklar ben rahat rahat konuşabiliyorum ama o konuyu bile açmıyor sinirleniyor o halinden nefret ediyorum sonuçta birbirimize destek olmamız lazım değilmi?
Süper cnmm hayırlı uğurlu olsun şimdidenn. İnşş. benimde bişeyciğim kalmazda adetle birlikte hemen 2.ye geçebilirizzzYanlız bu ay baya bi aşılama yaptırıcak ve yaptıran varr. Nüfus patlamasını yaşatalım artık bu topiğee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?