Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi hayırlı olsn allah sevindirsin sizi inşallahhh, benim olmuştu kanamam onlar normal bişey hiç bişeye taklma stres yapma oluruna bırak dua oku çok okuyamazsan dinle allah nasip eder inşallahh

teşekkür ediyorum, inş.arkadaşım :) kanamam leke seklinde devam ediyor azaldı da hatta. hatta tüm sancılarımda gecmeye başladı bende acaba'lara başaldım :2:

dua ediyorum bol bol. konuşuyorum herseyin Sahibi'yle...
olmayacak şey yok değil mi O istedikten sonra ...

ınsallah yukselır cnm bızım sayımızda 14. gun ıdrardan bakma derım ben kandan baktır canım mutlaka ve sonrasında zaten 2-3 gun arayla tekrar kan testı yaptır ınsallah degerlerın yuksek cıkar bebısın olur ve sıkı sıkı tutunur sana canım ınsallah hepımızı guzel haberler alıp verelım bırbırmıze canım

evet ahsn cim o konuda sanslıyım eşim her kontrole gelir benle işini bırakıp cok ilgili konusabiliyoruz şükür sende konusursun bebem al karsına bi kere sert cık azcıkta agla tamamdır

arkadaşlar aşılama sürecinde tahmini ne kadar ücret alınıyor merakındayım.
ben sadece klomen için 5 tl.verdim. çatlatma iğnemide hastaneden 20 tl.ye temin ettim. vurulurken dahi farklı bir saatte gitmemize rağmen ücret alınmadı.

şimdide aşılamam oldu ve ödeme yapmadık. 15 gün sonra hastaneye gidip test yaptırdığımızda alınır diye eşimle düşünmekteyiz ama ya o hastaneye gitmezsek?

sizlerde ücreti ne kadar ve nasıl temin etmişlerdi bilgilendirebilir misiniz arkadaşlar?

canım sen ozeldemı devlettemı yaptrıdın eger devlette yaptırdıysan zaten para vermessın dıye dusunuyorum ama ozeldede yaptırdıysan almıs olmaları gerkeıyordu ıslem sonunda ben ozelde yaptırmıstım asılaama sonrasında aldılar benden ucretı sen herhangı bır fıyat konusmadınmı asılama ıcın devlet baya uygundur eger ucret alınıyorsa tabı devlette

ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım. öncesinde görüşme için gittiğimizde direk tüp bebek dediler. bizde aşılama için hazır olduğumuzu söyleyince doktorum yumurta takibinden sonra sansımız olursa asılama yapılacağını yoksa tüp bebeğe gececeğimizi söyledi. asılamada sansınız yoksa paranız boşa gitmesin dediler.
doktorum bunu anlamak için ücretsiz yumurta takibi yapacağını söyledi.

takip yapıldı tek hapa para verdim . takip zaten 200 tl.civarıymış.

sonra çatlatma iğnesi vurul dediler 20tl.ye hastanenin eczanesinden temin ettim vuruldum. enjeksiyon ücreti dahi almadılar.
o gün çıktık. birşey varmı yapılacak dedik yok dediler.

özel sigortamızda var ancak çocuk istemde o gecerli olmuyormuş.

hastanenin bas hekimi eşimin tanıdığı. ilk onunla görüşmüştük. kolaylık sağlıyacağını söylemişti. şimdi artık kesin ücret alınmadı diye düşünmeye basladık. sonuç negatif olursa gelin tüp bebeğe hemen gecelim dediler durum böyle bende sasırdım suan. asılama günü eşim verdi sandım o da doktorla görüştüğünde birşey söylenmemiş. 15 gün sonra belki temin ederler bilemiyorum.

devlette işlemler rapor bile cokk uzun zamanlar alıyor. olumlu birsey duymadığım için direk özelde basladık. tüp bebekte alırlar aşılama ücretini de belki, gerci ona da 3.5 milyar dediler bakalım. tekraren konuşacağız arkadasım.

Son düzenleme:
anladım canım ya bashekımın esını tanıdıg ıcın yaptıgı bır guzellık bu yada yumurta takıbıne vermıssın ya 200 tl o asılamada dahıl cunku hıc yumurta takınınde ucret alındıgını duymadım ben buaarada tup bebek ııcnde cok guzel fıyat vermısler canım ben ızmırdeyım 5 mılyardan asagı fıyta duymadım hıc allah ınsallah bebısını nasıp eder snaa tup bebege falan hıc gerek kalmaz canm. 15 gun sonra orda yaptırmak zorunda degılsın kan testını ıstedııgn yerde yaptırabılırsın cnm

aaaa ama sen yumurta takıbınede vermemıssın para sımdı tekrar okuyunca anladım ksuura bakma cnm :) bence bashekım sıze ındırım yaptrmıs hatta aldırmamıs ucret dıye duusnuyorum hıc sanmıyorumkı 15 gun sonra alınacagını

tesekkür ediyorum canım güzel dileklerin için en kocamanlarından da sana iade ediyorum bu arada yumurta takip ücret 200 tl.dediler. onu da almadılar işte. hiç para alınmadı yani toplam 20 tl.ona sasırdık.
arayıp soracağız inş.almamışlardır.

15 gün sonra asılama olduğum yerde test yapacağım çünkü orada tekrar tüp bebeğe hemen gececeğiz o nedenle. erdem hast.3,5 . ama kampanya varmış 3 milyara yapıyorlar şimdi. eslerden sadece birinde sorun olunca asılamada da tüp bebekte de fiyat daha az oluyormuş. bakalım geri sayımdayız. bugün gitti 13 gün kaldı

anladım canım esın vermedıyse nerden alıncakkı baska ucret dedıgım gıbı bashekımın yaptıgı bır guzellık olabılır bu ınsallah oledırde masrafın az olur.. bende pko var esımde varıkosel var bakalım amelıyat sonrası hamıle kalamassam bızede tup bebek yolu gorunur sanırım aama suanda yaptırmamın maddı yonden ımkanı yok cnm bende esımden faydalanıyorum akbankta calısıyor tup bebegı falanda coka z bır kısmını karsılıyor cnm hadı bakalım az kaldı stres yapma kendıne sakın ol ve dusunmemeye calıs lutfen ınsallah allahın ıznıyle olucak bebısın dualrım senınle cnm

Cnm süpermiş ya ben aşılama için 1.500 verdim Alman hastanesine gidiyorum.2.içinde 1.500 vericez yine :/ Tüp bebek içinde evime yakın diye oraya giderim yine herhalde yada Amerikan'a giderim ama ordada fiyatlar aynı sanırımm. (İnş.gerek kalmaz tabi :))

Süper cnmm hayırlı uğurlu olsun şimdidenn. İnşş. benimde bişeyciğim kalmazda adetle birlikte hemen 2.ye geçebilirizzz Yanlız bu ay baya bi aşılama yaptırıcak ve yaptıran varr. Nüfus patlamasını yaşatalım artık bu topiğee :)))

Benim dr 2 milyonun altına yapmıyoruz demişti cnmm. Ama şöyle bişeyde var 2 milyonla aşılama yapılıp hamile kalan bi sürü insan var :) Bide sayıdan çok hızı önemliymiş sanırım. Az ve öz olayı herhaldee :) Dikkat et tabi kendine ne olur ne olmazz bende 2.de tadını çıkarıcamm 15 gün hamilecilik oynıycammm olmazsadaa napimmm 15 günün tadını çıkardığımla kalırım diyorummm :))

Cnm bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesini reçetesiz bile hastanede vurmuyolar,siz nasıl kendiniz vurucaksınız?bence yine sor,yanlış anlamış olabilirsin..

yok yanlis anlamadim sanirim cunku esimde oyle anlamis...cunku 1 saat egitim verdiler tedaviye baslamadan once...burda saglik sistemi epey farkli Turkiye'ye gore ama yinede carsamba gunu sormam lazim hastanede yapabilirler mi diye...

evet ahsn cim o konuda sanslıyım eşim her kontrole gelir benle işini bırakıp cok ilgili konusabiliyoruz şükür sende konusursun bebem al karsına bi kere sert cık azcıkta agla tamamdır:d

ayy ne güzel benimkinin kontrole gelmemesi daha iyi oluyor.stres yapıyor doktor çok fazla ilgilenmiyor diye benide ger,yor en iyisi gelmemesi ama dediğin gibi sertte çıksam aynı bu konuda geriliyorum diyor konuşmuyor erkekler bizim gibi değil ki içine kapanıklar ben rahat rahat konuşabiliyorum ama o konuyu bile açmıyor sinirleniyor o halinden nefret ediyorum sonuçta birbirimize destek olmamız lazım değilmi?

yükün büyügünü biz cekiyoruz ama onlar gerilio anlamadın nasıl iş bu bütün mudahaleler bize yapılıo onlar bi sperm verio adaletsizlik bu yaaaaa

kızlar günaydın,

ben de ekimde 3. aşılamamı yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuçlandı. ben önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum

inş.. allahım herkezin yüzünü güldürsün.. en büyük moral kaynağımsınız.. burda çok rahatlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…