Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yükün büyügünü biz cekiyoruz ama onlar gerilio anlamadın nasıl iş bu bütün mudahaleler bize yapılıo onlar bi sperm verio adaletsizlik bu yaaaaa:d:d

evet canım çokk haklısın bende hep böle sölüyorum herşey bize yapılıyor onların bişey yaptığı yok aslında daha çok destek olmaları lazım sinir oluyorum yaaa hem suçlu hem güçlü diye buna derler bizim yerimizde olsalar napıcaklardı acaba.ben şimdi bi rahatsızlığımdan dolayı bi ilaç kullanııyorum ilacın içeriğinde kesinlikle hamile kalınmaması gerekli hatta ilacı bıraktıktan sonra 1 ay bebek düşünülmemesi lazım kullanırkende doğum kontrol ilacı kullanılması lazım diyor yani benim tedavi yine ertelenecek o kullanığım ilaç çok ağır bi ilaçmış.dün eşime söledim ayy birden parladı ya görsen ozaman ara vercez tedaviye diye niye bukadar tepki verdi anlamadım.gerçi ben bian evvel kullanıp bitireyim diye çalışayım demiştim.görsen allah sabır verdi olay çıkarmadım.ben herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum beyefendinin umrunda değil(

yok yanlis anlamadim sanirim cunku esimde oyle anlamis...cunku 1 saat egitim verdiler tedaviye baslamadan once...burda saglik sistemi epey farkli Turkiye'ye gore ama yinede carsamba gunu sormam lazim hastanede yapabilirler mi diye...

Karından vurulan iğneler için burda da aynı şekilde yönlendiriyorlar,ama yine de yurtdışında farklı olabilir bazı şeyler,neyse cnm sen yinede sormakla iyi edersin,en azından aklındaki karışıklık gitmiş olur...

Kızlarr selamlarr.. Herkese iyi bayramlar şimdidenn. Bir dahaki bayramda bebikli olmamız dileklerimleee:))

BAZEN PARLAK JELATİNLİ ŞEKER,
BAZENDE AVUCA KONAN BOZUKLUKTU,
AMA EN ÖNEMLİSİ SEVGİNİN,
SICAKLIĞIYDI BAYRAMIN ADI,
Ay yildizli bayrağın altında bir ve bütün olarak nice nice kurban bayramlarina..

arkadaşlar dün aşılama yaptırdım, gece çok sancım oldu ama şimdi iyim. inşallah bu güzel günlerin hatrına dualarımız kabul olur ve hepimiz gelecek bayramı bebişlerimiz kucaklarımızda karşılarız.. Allaha emanetsiniz, hayırlı bayramlar.. Dualarda buluşalım!..

kader arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun bi sonraki bayrama bebişlerimizle girmek ümidimle hayırlı bayramlar:))

Selam kızlar...ortalık ne kadar sessiz ee tabı bayram telaşı...herkesın bayramını kutluyorum...
Yenı aşılama yaptıran arkadaslarım ve bekleyen herkes ıns meleklerıne kavusur...ben bugun ılk takıbe gttm,adetn 10.gunu bugun...nöbetcı doktor vardı...olusmaya calısan bı yumurta oldugunu ama cok küçük oldugunu söyledı...persembe yıne gıdıcem kendı doktorum gelmıs olcak...hayırlısı ınsallah.

Merhaba arkadaslar Turkiye'de bayram tatili oldugu icin burada hic kimse yok...Bayraminizi kutluyorum hepinizin...
Daha once bahsetmistim ilk asilama tedavimde yumurtalarim sagda 14 solda 11 oldugu icin yani anormal sayida oldugu icin asilam yapamamislardir ve bu ay ilac ve ignenin dozunu azaltarak yeniden baslamistik tedaviye.Bugun kontrolum vardi hersey yolunda gitseydi cuma gunu yapilacakti asilamam....ama ilaclarin dozunu azalttiklari halde benim yine 11 tane yumurtam vardi...yine olmadi yani yine durdurmak zorunda kaldilar protokolu ve bu ay yine korunmamiz gerekiyormus cogul gebelik riskinden dolayi....bugun cok ama cok canim skildi hep ayni asamada takilip kalmak...simdiden yoruldum...

evet canım inş.hepimiz için maddi manevi yıpratıcı bir sürec olmaz. bizim allianz sigortamız var, belki de o karşılamıştır, haftaya hastaneye uğradığımda soracağım inş.gerci bir bilgilendirmede bulunmadılar ama

inş.ameliyat sonrasında hiç gerek kalmaz da bebişin senin yanında olur arkadaşım. benim eşimde bankacı. bahçeci tüp bebek'te özel sigorta gecerliymiş sanırım ama henüz arastırmadım. orada diyet listesine kadar çok ilgileniliyormuş. kafam biraz karıştı ama bakalım :) bu arada 8 günüm kaldı sonuca
benimde dualarım seninle, sizlerle, çok tesekkür ediyorum canım.

merhaba benim eşiminde 2 milyondu. ilaç verdi. 4 oldu. aralık ayında aşılama olacak bizimde.. aşılama işleminde kullandıkları alet acı yapıyor mu? rahim girişine yerleştirdikleri alet var mı? senin aşılama sonucu ne zaman belli olacak? hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklısını versin. evet sayı az bana da öyle geliyor ama dediğin gibi bir umut işte. Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklısını versin evladın..

mrb,bahçeci tüp bebekde ben aşılama yapdırdım özel sağlık sigortası bu tür şeyleri karşılamıyor infertiliteye girdiği için...

erdem hastanesinde aşılama da kampanyada. 1 milyarı bulmuyor sanırım canım. inş.tüp bebeğe gerek kalmaz, inş.inş.inş. :13:
günleri bir sabah sayıyorum birde akşam, aynı geçmek bilmiyor

arefe günü ani kasık sancım vardı. sonrasında arttı. hatta buraya gelip sizlerde de oldu mu diye soracaktım ama aniden acillik oldum. serum vs. rahimde sancım çoktu, bacaklarıma vuruyordu yürüyemiyordum, kesik kesik nefes alıyordum çok farklı bir durum , birşeyler olduğu kesindi çok korktum. bayram öncesi olması nedeniyle hastane boştu çok ilgilenemediler. doğum uzmanı herseyin normal olduğunu söyledi. tahlillerimde kum döktüğüm ortaya cıktı. serumdan sonra tekrar yinelemedi şükürler olsun. şuan iyiyim ama asımadan sonra olunca cok korktum.

şuanda gayet iyiyim. hiç bir terslikte yok. o yüzden de asılamamın başarısız olduğunu düşünmeye basladım
haftaya carsamba 14.gün oluyor. test yapacağım. dualarınızı bekliyorum.

Sahibimiz nice huzurlu bayramlara erişmemizi nasip eylesin arkadaşlar

canım,hiç umutsuzluğa kapılma,sayısı az olup çok hamile kalan var,sayısı çok olup kalamayanda var,Allah nasip ederse olur,çok dua et olurmu,stres yapma,ii düşünki ii olsun...benimde ilk aşılamam olmadı hayırlısı canım...

biz sınırdayız demekki canım :)
bende nette bol bol arastırdım evet 1 milyonla bile hamile olanlar var yeterki becerikli olsun spermler :)
ben ara ara hamilecilik oynayama basladım bile, insan psikolojik olarak kendini hamile sanıp bu durumu eşine ve cevresine de yansıtabiliyor canım :)

tadını çıkarmak en iyisi haklısın inş.çıkan tat , tatlı bir bebişş olsuunnn

kızlar günaydın,

ben de ekimde 3. aşılamamı yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuçlandı. ben önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum

hayırlısını hep diliyoruz canım arkadasım. vaktine daha var demekki, ama çok iyi anlıyorum seni kabullemek zor oluyor biraz. ama moralimizin yüksek olması gerekiyor. mücadele gerekiyor. belki vaktine daha varda bu süreclerle imtihanımızı olacağız. yada belki hasta bir evladımız olacakken rabbimiz bu süreci çetin kılıp, o imtihanı basımızdan alıyor olabilir.

tüp bebekte sansımız daha yüksek. inş.ilk seferde sürpriz olur

kızlarrr,adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu,ama adet olmadım 5gün geçdii,benim adetim hiçç gecikmez normalde,aşılamamın üstünden 2 ay geçdi nerdeyse yarın testmi yapsam,karnımda ağırıyor ama olmuyorumm adett,bugün yarın derken olmadı sabahda olmasa test yapayımdiyorumm,umutlanmak istemiyorummm

dualarımız seninle sevgili arkadasım :) benimde asılamsam gecen hafta persembe günü oldu, beraber gün sayalım

merhaba arkadasım. bizde doktor esimi muayene bile etmedi.eski sonuçlarımızı istedi. ilac vs. vermedi. tüp bebek sürecinde daha ilgili olurlar umarım

aşılama tamamen ağrısız canım. iğne kadar ancak acı hissettim okadarcık :) hissettiğim kadarıyla herhangi bir alette yerleştirmediler canım.
benim ayın 17.de belli olacak inş.
tesekkür ediyorum güzel duaların için arkadasım, aynı duaları senin içindecanı gönülden diliyorum :)

mrb,bahçeci tüp bebekde ben aşılama yapdırdım özel sağlık sigortası bu tür şeyleri karşılamıyor infertiliteye girdiği için...

merhaba arkadasım yanıtın için tesekkür ediyorum.

senin olumlu sonuçlandı mı tüp bebek işlemin? hala tedaviye devam ediyor musun yani? bahceci ile ilgili bilgi almak istiyorum, bahsedildiği kadar ilgi varmı ve basarı oranları kac merak etmekteyim.

özel sağlık karrşılamıyor biliyordum ama benim aşılamada muaneye ücretimi vs.karsılayınca sasırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…