yükün büyügünü biz cekiyoruz ama onlar gerilio anlamadın nasıl iş bu bütün mudahaleler bize yapılıo onlar bi sperm verio adaletsizlik bu yaaaaa:d:d
kızlar günaydın,
ben de ekimde 3. Aşılamamı yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuçlandı. Ben önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum
yok yanlis anlamadim sanirim cunku esimde oyle anlamis...cunku 1 saat egitim verdiler tedaviye baslamadan once...burda saglik sistemi epey farkli Turkiye'ye gore ama yinede carsamba gunu sormam lazim hastanede yapabilirler mi diye...
Kızlarr selamlarr.. Herkese iyi bayramlar şimdidenn. Bir dahaki bayramda bebikli olmamız dileklerimleee:))
anladım canım esın vermedıyse nerden alıncakkı baska ucret dedıgım gıbı bashekımın yaptıgı bır guzellık olabılır bu ınsallah oledırde masrafın az olur.. bende pko var esımde varıkosel var bakalım amelıyat sonrası hamıle kalamassam bızede tup bebek yolu gorunur sanırım aama suanda yaptırmamın maddı yonden ımkanı yok cnm bende esımden faydalanıyorum akbankta calısıyor tup bebegı falanda coka z bır kısmını karsılıyor cnm hadı bakalım az kaldı stres yapma kendıne sakın ol ve dusunmemeye calıs lutfen ınsallah allahın ıznıyle olucak bebısın dualrım senınle cnm
tesekkür ediyorum. şuan leke seklinde geliyor inş.çoğalmaz. benimde eşim yarım gün izin alabildi hemen işe döndü ama annemle beraber yanımdalardı. onları içeri almadım biraz ağladım geçti sonra :) sperm testimiz daha önce 3 milyondu şuan 2 milyona düşmüş ama moralimi bozmadım ne yapalım elimizden geleni bu... bu şartlarda aşılama olan varmı bilmiyorum ama umut işte
geri sayım başladı evet
dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum :)
evet canım inş.hepimiz için maddi manevi yıpratıcı bir sürec olmaz. bizim allianz sigortamız var, belki de o karşılamıştır, haftaya hastaneye uğradığımda soracağım inş.gerci bir bilgilendirmede bulunmadılar ama
inş.ameliyat sonrasında hiç gerek kalmaz da bebişin senin yanında olur arkadaşım. benim eşimde bankacı. bahçeci tüp bebek'te özel sigorta gecerliymiş sanırım ama henüz arastırmadım. orada diyet listesine kadar çok ilgileniliyormuş. kafam biraz karıştı ama bakalım :) bu arada 8 günüm kaldı sonuca
benimde dualarım seninle, sizlerle, çok tesekkür ediyorum canım.
Cnm süpermiş ya ben aşılama için 1.500 verdim Alman hastanesine gidiyorum.2.içinde 1.500 vericez yine :/ Tüp bebek içinde evime yakın diye oraya giderim yine herhalde yada Amerikan'a giderim ama ordada fiyatlar aynı sanırımm. (İnş.gerek kalmaz tabi :))
merhaba benim eşiminde 2 milyondu. ilaç verdi. 4 oldu. aralık ayında aşılama olacak bizimde.. aşılama işleminde kullandıkları alet acı yapıyor mu? rahim girişine yerleştirdikleri alet var mı? senin aşılama sonucu ne zaman belli olacak? hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklısını versin. evet sayı az bana da öyle geliyor ama dediğin gibi bir umut işte. Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklısını versin evladın..
Benim dr 2 milyonun altına yapmıyoruz demişti cnmm. Ama şöyle bişeyde var 2 milyonla aşılama yapılıp hamile kalan bi sürü insan var :) Bide sayıdan çok hızı önemliymiş sanırım. Az ve öz olayı herhaldee :) Dikkat et tabi kendine ne olur ne olmazz bende 2.de tadını çıkarıcamm 15 gün hamilecilik oynıycammm olmazsadaa napimmm 15 günün tadını çıkardığımla kalırım diyorummm :))
kızlar günaydın,
ben de ekimde 3. aşılamamı yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuçlandı. ben önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum
BAZEN PARLAK JELATİNLİ ŞEKER,
BAZENDE AVUCA KONAN BOZUKLUKTU,
AMA EN ÖNEMLİSİ SEVGİNİN,
SICAKLIĞIYDI BAYRAMIN ADI,
Ay yildizli bayrağın altında bir ve bütün olarak nice nice kurban bayramlarina..
arkadaşlar dün aşılama yaptırdım, gece çok sancım oldu ama şimdi iyim. inşallah bu güzel günlerin hatrına dualarımız kabul olur ve hepimiz gelecek bayramı bebişlerimizkucaklarımızda karşılarız.. Allaha emanetsiniz, hayırlı bayramlar.. Dualarda buluşalım!..
merhaba benim eşiminde 2 milyondu. ilaç verdi. 4 oldu. aralık ayında aşılama olacak bizimde.. aşılama işleminde kullandıkları alet acı yapıyor mu? rahim girişine yerleştirdikleri alet var mı? senin aşılama sonucu ne zaman belli olacak? hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklısını versin. evet sayı az bana da öyle geliyor ama dediğin gibi bir umut işte. Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklısını versin evladın..
mrb,bahçeci tüp bebekde ben aşılama yapdırdım özel sağlık sigortası bu tür şeyleri karşılamıyor infertiliteye girdiği için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?