Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

test yaptın mı arkadasım?
neden olmasın, herkes bazı sürprizleri yasıyorda biz neden yasamayalım ki :)

canım ben aşılama yapdırdım,ilgileri ii ama dr.la değil hemşirelerle iletişim halindesin,hasta potansiyeli yüksek bi yer,temizde bir yer ama benim aşılamam tutmadı canım,nasip işde,benim karşılamadı muayne ücretinide infertiliteye girdiği için aşılama 1milyar,içinde eczanesi var iğne ilaç v.s ordan alabliyosun canım benim yaklaşık 1.500 tuttu iğnelerle..

arkadaslar asılamamdan 2 gün sonra hastalandığım için tam kan idrar tahlili yaptırdım.

bu tahlillerde hangi değerlere bakmam gerekiyor , gebelik için artan değer hangisi, 3 gün sonra artmaya başlarmı acaba bilgilendirmenizi rica etmekteyim.

bhcg ye bak canım ama adet olmaman gerek cok erken tuhaf doktoruna sor derimmm

almina82cim sen bence dr degiştir bendede cok yumurta var ama doktor dozu cok ii ayarlıo 2si büyüyo doktorum eger doz ii ayarlanmazsa hepsi büyür cogul gebelik olur dio bence senin doz ayarlanamıo

almina82cim sen bence dr degiştir bendede cok yumurta var ama doktor dozu cok ii ayarlıo 2si büyüyo doktorum eger doz ii ayarlanmazsa hepsi büyür cogul gebelik olur dio bence senin doz ayarlanamıo

Senin ilaclardan dolayi mi cogaliyor yoksa normalde de mi fazla yumurtalarin?
Bana hem hap hemde igne veriyordu.onumuzdeki periyod da sadece igne kullanacagimi soyledi.cok nadir gorulen bir durummus benimki(Doktoru degistiremem sigortamiz nereye gitmemizi istiyorsa oraya gidebiliyoruzbirde adam University of Florida'nin ferrtility bolum baskani...guvenmek istiyorum ama 2. kez ayni sey basina gelince dedigin gibi doktorla alakali bir durum mu diye dusunmeden edemiyorum...

dualarımız seninle sevgili arkadasım :) benimde asılamsam gecen hafta persembe günü oldu, beraber gün sayalım

Allah razı olsun arkadaşım benim dualarım da tüm bebiş isteyen kardeşlerimzle. Bu gün 5 gün oldu aşılama yaptıralı ara ara sancılarım oluyordu ama bugün biraz daha fazla oldu. bel ağrısı kasık ağrısı var. sende de var mı ağrılar birde kaçıncı aşılaman. benim ilk aşılamam, umutluyum Allahın izniyle.. İnşallah bir daha gerek kalmadan hamiş oluruz da bu çekilenler boşa çıkmaz. Sabredelim çünkü Allah sabredenlerle beraberdir. Sevgiler dualar...

ARKADASLAR ozelde asilama yaptirmak yaklasik olarak ne kadar?
ignesi ilaci vs.vs. ne gerekiyorsa ayri mi aliniyor
yoksa doktordanmidir?
beni aydinlatirmi bilen birileri acaba lutfenn

ARKADASLAR ozelde asilama yaptirmak yaklasik olarak ne kadar?
ignesi ilaci vs.vs. ne gerekiyorsa ayri mi aliniyor
yoksa doktordanmidir?
beni aydinlatirmi bilen birileri acaba lutfenn

selm cnm bende gecen ay ozelde asılama yaptırdım ama ızmırde yasıyorum her ılde ve yapılan yerde degısık oluyor fıyatlar benım ıgneler ve doktora verılen ucret esımın sperm yıkama ıslemı dahıl 1000 lıra tuttu cnm ıgnelerı eczaneden alıyorsun doktor temın etmıyor recete ıle alıyorsun cnm ne zaman yapılıcak asılaman

gogi merhaba bende izmirdenim ama yurtdisinda oturuyorum..
izmirde ozel kent hast arastiriyorum henuz ....bir arkadasim cok memnun kaldigini soyledi
bagkur sigorta hic birsey yok burada oldugumuz icin
hepsi nakit odenmesi gerek...
igneler ilaclar filan asilama sperm yikanmasi hersey mi 1000tl ee cok iyimis
nerede yaptirdin sen?

ben ekadom da yaptrdım cnm ozeldende yazdıgım gıbı cewapladım sorularını cnm ben daha onceden kent hastensıne gıdıyordum ancak orda prof. olmasına ragmen bır doktor kı cok da unlu ama yanlıs tedavı uyguladı bana ve bıraktım ben kent hastanesını bırde fıyatları cok yuksek en basıtı rahım fılmını 780 tl dedıler bıze ve 380 ındırdıler akbanklı oldugmuz ıcın ama okadar komıkkı 100 tl bıle rahım fılmı cekılebılıyor ızmırde bazı yerlerde kent hastnesı bıraz parayı sevıyor dıyebılrıım cnm :)

Günaydınn cnmm yaptırdın mı testt ?? Güzel haberlerini bekliyoruzz inş. gelmiştir bebişş

Selam cnm benimde normalde yumurta kendiliğinden gelişmemesine rağmen ilaçlara karşı çok çabuk etki ediyor. İlk kontrole gittiğimde belki 15 tane yumurta vardı. Ama 2 günde bi kontrolle doz ayarlandı ve sadece 2 tanesini geliştirdi dr..Sende 2 günde bir kontrole gitmiyormusun ? Bende sadece iğne kullandım onuda gıdım gıdım aldım son günlerde hergün gittim. Bide ilaç alsam benimde 30'u bulcaktı herhalde :) Çok can sıkıcı bi durum hakikaten yaa :/ İnş. bir dahaki ay herşey yolunda gider

Cnmm sana dr'un bi güzellik yapmış bu durumda :) Muhtemelen işlemi aşılama değil farklı bir işlem gibi gösterip sigortadan bu şekilde karşılatmıştır. Bende Bahçeciyi merak ediyorum. 2009 yılına kadar Alman hastanesindelermiş ekibin çoğunluğu.. Bende Almana gittiğim için ordaki herkes tanıyor Bahçecidekileri. Ama yer uzak geliyor bana. Çalışırken yumurta takibi felan zor olur :/

Selam cnmm bayram bitti toplandık yinee :))Hadi bakalım küçük yumoş kocaman olmuştur inşallahhh. Haberlerini bekliyoruzz

slm canlarım öncelikler herkesin geç miş bayramını kutluyorum . alışama oldum geldim 12. günde yani bu gün adet oldum . test günüm bile gelmeden. yine hüsran anlıycanız nasip değilmiş. şimdi nasıl bir yol izliycem hç bilmiyorum. tüp bebek e geçmek istiyorum sanırım doktorum la konuşayım da .. geçmişe baktım ama tam okumadım aşılaması tutan var mı ?

112 kullanıcısından alıntı
kızlarrr,adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu,ama adet olmadım 5gün geçdii,benim adetim hiçç gecikmez normalde,aşılamamın üstünden 2 ay geçdi nerdeyse yarın testmi yapsam,karnımda ağırıyor ama olmuyorumm adett,bugün yarın derken olmadı sabahda olmasa test yapayımdiyorumm,umutlanmak istemiyorummm
canım test yaptınmı guzel haberlerını beklıyoruzzzz ınsallah bebısın vardır

Kızlar bende geldim aranıza.20 aylık evliyim.Hemen hemen 7-8 aydır tedaviye başladım hiç hamilelik geçirmediğim için kendimden çok korkuyorum olmıcak diye.bu zamana kdr doktorum klomen verdi kimi zaman dozunu artırarak.Ama bi sonuç alınamadı.Bu ayki kontrolümde yumurtam gelişmemişti.Bu ay da olmazsa diğer ay aşılama dedi.Yumurtam gelişmiyo gelişse çatlamıy yüzden vakit kaybediyoruz verebilceğim ilaçları verdim dedi.Bende erken olduğunu düşünüyorum.Sizce napim yılbaşına kdr bekleyip ocakda mı yaptırayım yoksa direk aşılamaya geçeyim mi ne dersiniz kızlar.bnm kafam çok karışık akıl akıldan üstündür.Tecrübelerinizle bana da yardımcı olun.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.(AMİN.)

Mrb cnm,bence yeterince vakit geçmiş,7-8 ay az bir zaman değil,bence aşılama yaptır eğer maddi-manevi müsaitsen,ortada problem varsa beklemenin bir anlamı yok,ben bu zamana kadar doğru düzgün istediğim gibi bir doktora denk gelemediğim için yaklaşık 1.5 senedir bekledim,o yüzden seni çok iyi anlıyorum,ama çok şükür iyi bir doktor buldum ve şuan takipteyim,hatta bugün rahim filmi çekilecek,o yüzden biraz heyecanlıyım..:)İnş Rabbim bu çabalarımızı boşa çıkarmaz,hepimizin kucaklarını çifter çifter doldurur..

Cnm bugun Acıbadem Yeşilköy'de aşılamamı yaptırdım 1600 tl hastaneye verdim 10 tl klomen hap 75 tl de catlatma iğnesi aldım ilk asilamAm bı kaç doktora gittim isinamadim ama bu doktora çok ısındım ins tutar Rabbim ol derse olur anca dua edin nolur ins isteyen herkesin sağlıklı evlatları olur 3 saat oldu aşılama yaptirali kasıklarımda çok ağrım var normalmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…