kızlarrr,adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu,ama adet olmadım 5gün geçdii,benim adetim hiçç gecikmez normalde,aşılamamın üstünden 2 ay geçdi nerdeyse yarın testmi yapsam,karnımda ağırıyor ama olmuyorumm adett,bugün yarın derken olmadı sabahda olmasa test yapayımdiyorumm,umutlanmak istemiyorummm
test yaptın mı arkadasım?
neden olmasın, herkes bazı sürprizleri yasıyorda biz neden yasamayalım ki :)
merhaba arkadasım yanıtın için tesekkür ediyorum.
senin olumlu sonuçlandı mı tüp bebek işlemin? hala tedaviye devam ediyor musun yani? bahceci ile ilgili bilgi almak istiyorum, bahsedildiği kadar ilgi varmı ve basarı oranları kac merak etmekteyim.
özel sağlık karrşılamıyor biliyordum ama benim aşılamada muaneye ücretimi vs.karsılayınca sasırdım.
arkadaslar asılamamdan 2 gün sonra hastalandığım için tam kan idrar tahlili yaptırdım.
bu tahlillerde hangi değerlere bakmam gerekiyor , gebelik için artan değer hangisi, 3 gün sonra artmaya başlarmı acaba bilgilendirmenizi rica etmekteyim.
almina82cim sen bence dr degiştir bendede cok yumurta var ama doktor dozu cok ii ayarlıo 2si büyüyo doktorum eger doz ii ayarlanmazsa hepsi büyür cogul gebelik olur dio bence senin doz ayarlanamıo
dualarımız seninle sevgili arkadasım :) benimde asılamsam gecen hafta persembe günü oldu, beraber gün sayalım
ARKADASLAR ozelde asilama yaptirmak yaklasik olarak ne kadar?
ignesi ilaci vs.vs. ne gerekiyorsa ayri mi aliniyor
yoksa doktordanmidir?
beni aydinlatirmi bilen birileri acaba lutfenn
gogi merhaba bende izmirdenim ama yurtdisinda oturuyorum..
izmirde ozel kent hast arastiriyorum henuz ....bir arkadasim cok memnun kaldigini soyledi
bagkur sigorta hic birsey yok burada oldugumuz icin
hepsi nakit odenmesi gerek...
igneler ilaclar filan asilama sperm yikanmasi hersey mi 1000tl ee cok iyimis
nerede yaptirdin sen?
kızlarrr,adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu,ama adet olmadım 5gün geçdii,benim adetim hiçç gecikmez normalde,aşılamamın üstünden 2 ay geçdi nerdeyse yarın testmi yapsam,karnımda ağırıyor ama olmuyorumm adett,bugün yarın derken olmadı sabahda olmasa test yapayımdiyorumm,umutlanmak istemiyorummm
Senin ilaclardan dolayi mi cogaliyor yoksa normalde de mi fazla yumurtalarin?
Bana hem hap hemde igne veriyordu.onumuzdeki periyod da sadece igne kullanacagimi soyledi.cok nadir gorulen bir durummus benimki(Doktoru degistiremem sigortamiz nereye gitmemizi istiyorsa oraya gidebiliyoruz birde adam University of Florida'nin ferrtility bolum baskani...guvenmek istiyorum ama 2. kez ayni sey basina gelince dedigin gibi doktorla alakali bir durum mu diye dusunmeden edemiyorum...
merhaba arkadasım yanıtın için tesekkür ediyorum.
senin olumlu sonuçlandı mı tüp bebek işlemin? hala tedaviye devam ediyor musun yani? bahceci ile ilgili bilgi almak istiyorum, bahsedildiği kadar ilgi varmı ve basarı oranları kac merak etmekteyim.
özel sağlık karrşılamıyor biliyordum ama benim aşılamada muaneye ücretimi vs.karsılayınca sasırdım.
Selam kızlar...ortalık ne kadar sessiz ee tabı bayram telaşı...herkesın bayramını kutluyorum...
Yenı aşılama yaptıran arkadaslarım ve bekleyen herkes ıns meleklerıne kavusur...ben bugun ılk takıbe gttm,adetn 10.gunu bugun...nöbetcı doktor vardı...olusmaya calısan bı yumurta oldugunu ama cok küçük oldugunu söyledı...persembe yıne gıdıcem kendı doktorum gelmıs olcak...hayırlısı ınsallah.
Kızlar bende geldim aranıza.20 aylık evliyim.Hemen hemen 7-8 aydır tedaviye başladım hiç hamilelik geçirmediğim için kendimden çok korkuyorum olmıcak diye.bu zamana kdr doktorum klomen verdi kimi zaman dozunu artırarak.Ama bi sonuç alınamadı.Bu ayki kontrolümde yumurtam gelişmemişti.Bu ay da olmazsa diğer ay aşılama dedi.Yumurtam gelişmiyo gelişse çatlamıyyüzden vakit kaybediyoruz verebilceğim ilaçları verdim dedi.Bende erken olduğunu düşünüyorum.Sizce napim yılbaşına kdr bekleyip ocakda mı yaptırayım yoksa direk aşılamaya geçeyim mi ne dersiniz kızlar.bnm kafam çok karışık akıl akıldan üstündür.Tecrübelerinizle bana da yardımcı olun.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.(AMİN.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?