Mrb cnm,bence yeterince vakit geçmiş,7-8 ay az bir zaman değil,bence aşılama yaptır eğer maddi-manevi müsaitsen,ortada problem varsa beklemenin bir anlamı yok,ben bu zamana kadar doğru düzgün istediğim gibi bir doktora denk gelemediğim için yaklaşık 1.5 senedir bekledim,o yüzden seni çok iyi anlıyorum,ama çok şükür iyi bir doktor buldum ve şuan takipteyim,hatta bugün rahim filmi çekilecek,o yüzden biraz heyecanlıyım..:)İnş Rabbim bu çabalarımızı boşa çıkarmaz,hepimizin kucaklarını çifter çifter doldurur..
Kızlar bende geldim aranıza.20 aylık evliyim.Hemen hemen 7-8 aydır tedaviye başladım hiç hamilelik geçirmediğim için kendimden çok korkuyorum olmıcak diye.bu zamana kdr doktorum klomen verdi kimi zaman dozunu artırarak.Ama bi sonuç alınamadı.Bu ayki kontrolümde yumurtam gelişmemişti.Bu ay da olmazsa diğer ay aşılama dedi.Yumurtam gelişmiyo gelişse çatlamıyyüzden vakit kaybediyoruz verebilceğim ilaçları verdim dedi.Bende erken olduğunu düşünüyorum.Sizce napim yılbaşına kdr bekleyip ocakda mı yaptırayım yoksa direk aşılamaya geçeyim mi ne dersiniz kızlar.bnm kafam çok karışık akıl akıldan üstündür.Tecrübelerinizle bana da yardımcı olun.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.(AMİN.)
Amin cnm ya inş.Aslında kafamda başka bi doktor daha var oraya da bi görünüp ondan sonra yaptıkmak istiyorum eğer bu ayda adet olursam bi de ona görüncem anlatcam kullandığım ilaçları eğer o da aşılama önerirse yaptırmayı düşünüyorum şuan karar veremiyorum çevremdeki herkes aşılama için erken biraz daha bekle diyolar.
Cnm bugun Acıbadem Yeşilköy'de aşılamamı yaptırdım 1600 tl hastaneye verdim 10 tl klomen hap 75 tl de catlatma iğnesi aldım ilk asilamAm bı kaç doktora gittim isinamadim ama bu doktora çok ısındım ins tutarRabbim ol derse olur anca dua edin nolur ins isteyen herkesin sağlıklı evlatları olur 3 saat oldu aşılama yaptirali kasıklarımda çok ağrım var normalmi bilmiyorum
slm canlarım öncelikler herkesin geç miş bayramını kutluyorum . alışama oldum geldim 12. günde yani bu gün adet oldum . test günüm bile gelmeden. yine hüsran anlıycanız nasip değilmiş. şimdi nasıl bir yol izliycem hç bilmiyorum. tüp bebek e geçmek istiyorum sanırım doktorum la konuşayım da .. geçmişe baktım ama tam okumadım aşılaması tutan var mı ?
slm herkese,kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,hemde kendiliğinden aşılamadan 1.5 ay geçdi kendiliğinden oldu,şokdayım,Allahım herkese y6aşatsınn bu duyguyu,o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin herkese,dualarınızı bekliyorum ben hepinize dua ediyorum inanın...
selam cnm bende 15 aylık evlıyım 9-10 aydır ıstıyoruz olmuyor 1 ay yumurta takıbı yapıldı gecen ayda asılama ancak tutmadı tutmama sebebıde esımdekı spermde sayı dusuklugu ve varıkosel onumuzdekı hafta amelıyat olacak esının sperm sayılarına bakıldımı testı yapıldımı canım bırde ona baktırın senın yumurtlama hersekılde tedavı edılır dıye dusunuyorum esınde bır sorun yoksa ozaman yaptır asılamayı canımm. varıkosel varsada sakın asılama yaptırma bana doktorum soylledı varıkosel olan eslerde asılama cok dusuk ıhtımal ve dusuk buyuk rısk dedı allah yardımcımız olsun hepımızın
Selam cnm. Bana kalırsa bende hiç bekleme derim. Ben hiç normal denemeden direk aşılama yaptırdım ki sen 7-8 ay beklemişsin. Benimde yumurta geliştirememe sorunum var. Dr zaten çocuk düşündüğünüzde direk aşılama dedi.Önümüzdeki hafta bende 2.başlıycam tekrar.Normal yolla olması çok zor.Sen bekle diyenleri boşver :)
cnm ben baştan beridir korunmuyorum.Eşimin sonuçları güzel onda problem yok problem bendeki yumurta da
öle mi diyosunu ya bak kafam karıştı şimdi
slm herkese,kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,hemde kendiliğinden aşılamadan 1.5 ay geçdi kendiliğinden oldu,şokdayım,Allahım herkese y6aşatsınn bu duyguyu,o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin herkese,dualarınızı bekliyorum ben hepinize dua ediyorum inanın...
Hayırlı olsun arkadaşımm. Kasık ağrıların normal hiç stres yapmaa güzl haberlerini beklyoruzzSizde sorun neydi acaba ?
Selaam cnmm hayırlısı buymuş ne diyelim :/ 1 arkadaşımızın aşılaması tuttu. 3 ayda 1 kişi çıkarrdık nihayett :) Tüp bebekte şansın çok yüksek sonuçta. İnş. hayırlısıyla alırsın bebişini kucağınaa.
cnm ben baştan beridir korunmuyorum.Eşimin sonuçları güzel onda problem yok problem bendeki yumurta da
anladım canım ozaman yaptrı asılmanı cnm ınsallah tutar canm
Vayyy süperr haberrr :))) Cnm hayırlı olsunn çok sevindimm. Demekki kafanı boşaltınca kendliğindende olabiliyormuşş :) Kan testinide yaptırdın değil mi cnm kaç çıktı B-hcg ? Dualaını eksik etme bizedee ayağını güzel sürrrr gelelim arkandan yakın zamandaa :)))
canımmmmmmmm allah kucagına almayı nasıp etsın saglıkla huzurla dualrım senınle canım kendını stresten uzak tut neolur bebısın sımsıkı tutunsun sana canm sende bızlere dua et Allahım hepimize nasıp etsınnn
ben toplamda 650 tlye yaptırdım ..55o doktora verdim ..normalde yumurtaları büyütmek için de iğneler var ama benim yumurta sorunum yok .daha önce günde 2 klomenle 3 ve 4 tane yumurtam oluşmuştu ..o yüzden iğne tercih etmedim ..doktor da iğne yumurtlama srunu olanlar için gerekli san agerek yok dedi ,kullanmadım ..ARKADASLAR ozelde asilama yaptirmak yaklasik olarak ne kadar?
ignesi ilaci vs.vs. ne gerekiyorsa ayri mi aliniyor
yoksa doktordanmidir?
beni aydinlatirmi bilen birileri acaba lutfenn
benim gittiğim tüp bebek merkezi de herşey dahil 3000 tl dedi ..tesekkür ediyorum canım güzel dileklerin için en kocamanlarından da sana iade ediyorumbu arada yumurta takip ücret 200 tl.dediler. onu da almadılar işte. hiç para alınmadı yani toplam 20 tl.ona sasırdık.
arayıp soracağız inş.almamışlardır.
15 gün sonra asılama olduğum yerde test yapacağım çünkü orada tekrar tüp bebeğe hemen gececeğiz o nedenle. erdem hast.3,5 . ama kampanya varmış 3 milyara yapıyorlar şimdi. eslerden sadece birinde sorun olunca asılamada da tüp bebekte de fiyat daha az oluyormuş. bakalım geri sayımdayız. bugün gitti 13 gün kaldı
teşekkür ediyorum canım. 5 milyonun altına yapılmıyormuş zaten, doktorumda bir seferde şansın yüksek olması için yıkanmış 15 milyon göndermenin gerektiğini söyledi. hastaneden çıkarkende yüzde on şansınız olabilir yumurtalıklar iyi gelişti vs.dedi. tam karıştık yani :)
dün gelince yattım. dün ayrıca eşimle ilk tanışma yıldönğümümüzdü denk gelmesi tevafuk oldu bizim için. akşam kendi isteğimle biraz yürüyüş yaptım. bugün sabah kalktığımda ise kasıklarımdaki ağrım geçmişti acaba işe yaramadı mı diye endişelendim ama bunu 13 gün sonra anlayacağız. bugünde çok dikkatli davranıyorum , ister istemez sanki gebeymiş gibi insanın psikolojisi etkileniyor, ona göre de hareketlerimiz tabi :2:
ama yatmak en iyisi sanırım, çünkü vicdanen hersey yolundaymış gibi geliyorseninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
çok teşk.ederim canım ya,bakdırdım bakdırmazmıyım beta hcg:1366,98 çıkdı cumartesi tekrarlatcaam garanti olsun die,inanın hep dua ediyorum ,etmezmiyim,hiçç üzülme canım benden çok üzülen olmasın,bi biokimyasal gebelik geçirdim,aşılamam tutmadı,şimdide kendiliğinden oldu rabbime çok şükür,umarım değerlerim artarda sağlıklı bi gebelik olur tek dileğim bu,belki sende aşılamadan sonra kalacaksın ben 1.5 ay sonra kaldım nerdeyse,dualrım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?