Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amin cnm ya inş.Aslında kafamda başka bi doktor daha var oraya da bi görünüp ondan sonra yaptıkmak istiyorum eğer bu ayda adet olursam bi de ona görüncem anlatcam kullandığım ilaçları eğer o da aşılama önerirse yaptırmayı düşünüyorum şuan karar veremiyorum çevremdeki herkes aşılama için erken biraz daha bekle diyolar.

selam cnm bende 15 aylık evlıyım 9-10 aydır ıstıyoruz olmuyor 1 ay yumurta takıbı yapıldı gecen ayda asılama ancak tutmadı tutmama sebebıde esımdekı spermde sayı dusuklugu ve varıkosel onumuzdekı hafta amelıyat olacak esının sperm sayılarına bakıldımı testı yapıldımı canım bırde ona baktırın senın yumurtlama hersekılde tedavı edılır dıye dusunuyorum esınde bır sorun yoksa ozaman yaptır asılamayı canımm. varıkosel varsada sakın asılama yaptırma bana doktorum soylledı varıkosel olan eslerde asılama cok dusuk ıhtımal ve dusuk buyuk rısk dedı allah yardımcımız olsun hepımızın

Selam cnm. Bana kalırsa bende hiç bekleme derim. Ben hiç normal denemeden direk aşılama yaptırdım ki sen 7-8 ay beklemişsin. Benimde yumurta geliştirememe sorunum var. Dr zaten çocuk düşündüğünüzde direk aşılama dedi.Önümüzdeki hafta bende 2.başlıycam tekrar.Normal yolla olması çok zor.Sen bekle diyenleri boşver :)

slm herkese,kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,hemde kendiliğinden aşılamadan 1.5 ay geçdi kendiliğinden oldu,şokdayım,Allahım herkese y6aşatsınn bu duyguyu,o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin herkese,dualarınızı bekliyorum ben hepinize dua ediyorum inanın...

Hayırlı olsun arkadaşımm. Kasık ağrıların normal hiç stres yapmaa güzl haberlerini beklyoruzz Sizde sorun neydi acaba ?

Selaam cnmm hayırlısı buymuş ne diyelim :/ 1 arkadaşımızın aşılaması tuttu. 3 ayda 1 kişi çıkarrdık nihayett :) Tüp bebekte şansın çok yüksek sonuçta. İnş. hayırlısıyla alırsın bebişini kucağınaa.

Vayyy süperr haberrr :))) Cnm hayırlı olsunn çok sevindimm. Demekki kafanı boşaltınca kendliğindende olabiliyormuşş :) Kan testinide yaptırdın değil mi cnm kaç çıktı B-hcg ? Dualaını eksik etme bizedee ayağını güzel sürrrr gelelim arkandan yakın zamandaa :)))

cnm ben baştan beridir korunmuyorum.Eşimin sonuçları güzel onda problem yok problem bendeki yumurta da

öle mi diyosunu ya bak kafam karıştı şimdi

Cnm bizde sorun eşimde sertleşme sorunu var bu yüzden iliskiye giremiyoruz varikosel çıktı bide ama esimin doktoru suan ameliyat yapmiyalim demiş ama ark biri varikoselse aşılama yaptırmayın yazmış şimdi okudum morelim bozuldu sperm sayısı düşük çıkmıştı eşimde bugünkü aşılamada enjekte ettikleri hareketliler 8,5 milyon çıktı doktorum 5 milyon gerekiyo aşılama için iyi degerler dedi ama offf bilmiyorum ya dua edin

cnm ben baştan beridir korunmuyorum.Eşimin sonuçları güzel onda problem yok problem bendeki yumurta da

öle mi diyosunu ya bak kafam karıştı şimdi

Cnm sorun sadce yumurtlama problemiyse destek almadan ne yazikki olmuyo. Dr'um bana hiçç boşa denemeyin direk aşılama deniyez dedi. Hee mesala ilk aşılama tutmassa 2. ay kendiliğinden hamile kalma olasılığın var ama benim o ayda bile yumurta gelişmemişti düşün artık :)

ahh canım benim bu günlede aldığım en güzel haber allah kuacğına da almayı nasip etsin .. dualarımız seninle canım benim...

sağol evet nasip değilmiş. bir süre dinlencem 3 -4 ay kadar sonra tüp bebeğe geçcez doktorumla görüştüm . o da tüp bebek diyor bakalım hayırlsı ...

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin...allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına çok sevindim bu habere çok mutlu oldum

canımmmmmmmm allah kucagına almayı nasıp etsın saglıkla huzurla dualrım senınle canım kendını stresten uzak tut neolur bebısın sımsıkı tutunsun sana canm sende bızlere dua et Allahım hepimize nasıp etsınnn

çok teşk.ederim canım ya,bakdırdım bakdırmazmıyım beta hcg:1366,98 çıkdı cumartesi tekrarlatcaam garanti olsun die,inanın hep dua ediyorum ,etmezmiyim,hiçç üzülme canım benden çok üzülen olmasın,bi biokimyasal gebelik geçirdim,aşılamam tutmadı,şimdide kendiliğinden oldu rabbime çok şükür,umarım değerlerim artarda sağlıklı bi gebelik olur tek dileğim bu,belki sende aşılamadan sonra kalacaksın ben 1.5 ay sonra kaldım nerdeyse,dualrım sizinle...

canım benim çok teşk.ederim,elimden geldiğince durmaya çalışıcam,Allahım sizlerede nasip etsin inş.ama bi yandanda korkuyorum değerlerim düşecek die gene ilkindeki gibi,ama hayırlısı Rabbimden,oherşeyin en iisini bilir,hayırlıysa olsun ,dualrım sizinle,sende bana et canım...

ARKADASLAR ozelde asilama yaptirmak yaklasik olarak ne kadar?
ignesi ilaci vs.vs. ne gerekiyorsa ayri mi aliniyor
yoksa doktordanmidir?
beni aydinlatirmi bilen birileri acaba lutfenn

ben toplamda 650 tlye yaptırdım ..55o doktora verdim ..normalde yumurtaları büyütmek için de iğneler var ama benim yumurta sorunum yok .daha önce günde 2 klomenle 3 ve 4 tane yumurtam oluşmuştu ..o yüzden iğne tercih etmedim ..doktor da iğne yumurtlama srunu olanlar için gerekli san agerek yok dedi ,kullanmadım ..

benim gittiğim tüp bebek merkezi de herşey dahil 3000 tl dedi ..

ya ben sayılara inanmıyorum artık ..bizim ilk gün yıkanmış 33 milyon ,ikinci gün yıkanmış 25 milyon sperm vardı yine tutmadı ..
hepsi nasip kısmet ,bunlar işin bahanesi bence ..millet 2 milyon spermle hamile kalıyor ..o yüzden herşeyi normal olan çiftlerde aşılamanın normal ilişkiden pek bi farkı yok ..zaten aşılamanın şansı %15-20 ..normal ilşkinin şansı da aynı ..ben bi tane yaptırdım tutmadı .bi daha aşılama denemeyeceğim ..br sene bekleyip direk tüp bebek düşünüyorum .çünkü herşey normal ve bu durumda boşuna aşılama yaptırmak istemiyorum ..iki aşılama tutarı 1500 tlyi buluyor zaten ..onun yerine başarı şansı çok yüksek olan tüp bebeği denerim daha ii ..hem tüp bebek aşamasında bir sürü daa testler yapılıyor ve önceden bbilinemeyen nedenler ortaya çıkabiliyor ..mesela genetik testler ,yumurta kalitesi vs .bunlar ancak o aşamada belli oluyor ..ben hem bu nedenler de ortaya çıkar diye tüp bebeği düşünüyorum ..hayırlısı ALLAHtan ..
bu arada herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun .bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş.

ne guzel ne mutlu sana tebrik ederim...
umarim bizde bu guzel haberi veririz buradan

Ohhh maşallahh seninki büyümüş bilee :)) İnş. cnm değerin katlanarak artıcak sağlıkla getiriceksin bebişini dünyaya.. Benimde ilk aşılamam kimyasal gebelikti. Değerim artmadan düşüş başladı. Dr'um kimyasal gebelik sonrası için bizi sevindiriyo. Arkası hamilelik demişti. Seninde öyle olmuş kendiliğinden gelmiş ufaklık. Tekrardan gözünüz aydın cnmm.. Gelişmelerden haberdar edersin bizii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…