Cnm bizde sorun eşimde sertleşme sorunu var bu yüzden iliskiye giremiyoruz varikosel çıktı bide ama esimin doktoru suan ameliyat yapmiyalim demiş ama ark biri varikoselse aşılama yaptırmayın yazmış şimdi okudum morelim bozuldusperm sayısı düşük çıkmıştı eşimde bugünkü aşılamada enjekte ettikleri hareketliler 8,5 milyon çıktı doktorum 5 milyon gerekiyo aşılama için iyi degerler dedi ama offf bilmiyorum ya dua edin
cnm ya nasılsın?valla senı topıcte görunce içime pozitif enerjı doluyo ordan bıle yansıtıyosun...valla tatlım bugun gttm ikincı kontrole adetımın de 12.gunu.ama 12.güne göre bi gelısme yok daha dedı tıpkı gecen ay gibi.olursa zar zor 1tane olur veya olmaz işte.sen naptn cnm gelismeler ne yönde?Cnmm sana dr'un bi güzellik yapmış bu durumda :) Muhtemelen işlemi aşılama değil farklı bir işlem gibi gösterip sigortadan bu şekilde karşılatmıştır. Bende Bahçeciyi merak ediyorum. 2009 yılına kadar Alman hastanesindelermiş ekibin çoğunluğu.. Bende Almana gittiğim için ordaki herkes tanıyor Bahçecidekileri. Ama yer uzak geliyor bana. Çalışırken yumurta takibi felan zor olur :/
Selam cnmm bayram bitti toplandık yinee :))Hadi bakalım küçük yumoş kocaman olmuştur inşallahhh. Haberlerini bekliyoruzz
tatlımm bugun gogim syledı cok sevındım ya.MAŞALLAH degerde yuksek saglıcakla gelsın bebısın cnm.slm herkese,kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,hemde kendiliğinden aşılamadan 1.5 ay geçdi kendiliğinden oldu,şokdayım,Allahım herkese y6aşatsınn bu duyguyu,o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin herkese,dualarınızı bekliyorum ben hepinize dua ediyorum inanın...
cnm sagol senınde bayramın mubarek olsun...ya sperm sayıları konusunda aslında bı bakıma haklısın olacagı yoksa olmuyo varsa dusuk spermlede oluyo o işin baska bi boyutu..ama bence boşuna yaptırırım dıye dusunme,ilk aşılamalar ztn genelde tutmuyormuş.belkide ikincisi tutar...bence 1kere daha dene derım cnm olurda o da olumsuz olursa beklersn bıraz snra tüpe geçersin.hayırlısı artık.ya ben sayılara inanmıyorum artık ..bizim ilk gün yıkanmış 33 milyon ,ikinci gün yıkanmış 25 milyon sperm vardı yine tutmadı ..
hepsi nasip kısmet ,bunlar işin bahanesi bence ..millet 2 milyon spermle hamile kalıyor ..o yüzden herşeyi normal olan çiftlerde aşılamanın normal ilişkiden pek bi farkı yok ..zaten aşılamanın şansı %15-20 ..normal ilşkinin şansı da aynı ..ben bi tane yaptırdım tutmadı .bi daha aşılama denemeyeceğim ..br sene bekleyip direk tüp bebek düşünüyorum .çünkü herşey normal ve bu durumda boşuna aşılama yaptırmak istemiyorum ..iki aşılama tutarı 1500 tlyi buluyor zaten ..onun yerine başarı şansı çok yüksek olan tüp bebeği denerim daha ii ..hem tüp bebek aşamasında bir sürü daa testler yapılıyor ve önceden bbilinemeyen nedenler ortaya çıkabiliyor ..mesela genetik testler ,yumurta kalitesi vs .bunlar ancak o aşamada belli oluyor ..ben hem bu nedenler de ortaya çıkar diye tüp bebeği düşünüyorum ..hayırlısı ALLAHtan ..
bu arada herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun .bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş.
cnm varıkosel amelıyatı dedımı doktor?amelıyattan 3-6ay snra sayılarda artış oluyomus daha önce olanlarda duydum.sıkma canını tutar nıye tutmasın.1 senedir bekledik önce doktorlar psikolojik dediler antideprasanlar felan tık yok sonra ağrıları olmaya başladı varikosel çıktı birde testestoron eksikliği o yüzden aşılama tutarmı tutan varmıdır
slm herkese,kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,hemde kendiliğinden aşılamadan 1.5 ay geçdi kendiliğinden oldu,şokdayım,Allahım herkese y6aşatsınn bu duyguyu,o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin herkese,dualarınızı bekliyorum ben hepinize dua ediyorum inanın...
1 senedir bekledik önce doktorlar psikolojik dediler antideprasanlar felan tık yok sonra ağrıları olmaya başladı varikosel çıktı birde testestoron eksikliği o yüzden aşılama tutarmı tutan varmıdır
Merhaba
5 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım. Biraz heyecanlıydım. Bizdeki problem eşimin morfolojisi %1 . Sayı ve hareketlilikde bir sorun yok. Yıkama sonrası 23 milyon sperm verilmiş bunun 17 milyonu progresif haraketli. Artık bekliyoruz. Bu arada progesteron kullanıyorum. Morfoloji yüzünden şansımız düşük ama okuduğuma göre verilen sperm miktarı 1 milyondan fazla ise morfoloji önemli değilmiş. Umarım öyledir.
İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder.
cnm ya nasılsın?valla senı topıcte görunce içime pozitif enerjı doluyo ordan bıle yansıtıyosun...valla tatlım bugun gttm ikincı kontrole adetımın de 12.gunu.ama 12.güne göre bi gelısme yok daha dedı tıpkı gecen ay gibi.olursa zar zor 1tane olur veya olmaz işte.sen naptn cnm gelismeler ne yönde?
İyi valla cnm ne olsunnn adet bekliyorum bende salı günü felan gelir herhalde sonra 2.için start inşallahh :)) Ayyy dünyaya gelmişim 1 keree Hamile kaldıktan sonra geçirdiğim suratsız günlerime yanmaktansaa mutluu olmayı tercih ediyorummm. Hepimiz eninde sonunda burdan hamiş çıkıcazz çok dert etmeyelim önce umutlu olalım arkasında mutlu olucazzİlacın dozunu arttırmıştır o zaman dr canımm büyür büyür o daha 1 tane olsun sağlam olsun :)
1 senedir bekledik önce doktorlar psikolojik dediler antideprasanlar felan tık yok sonra ağrıları olmaya başladı varikosel çıktı birde testestoron eksikliği o yüzden aşılama tutarmı tutan varmıdır
Kızlar herkese mrb..!bugün rahim filmi çektirdim,kendimi malesef çok sıktım ve inanılmaz canım acıdı,doktorum sakinleştirmeye çalıştı ama elimde değil,ister istemez gerildim,ve malesef sol tüpte tıkanıklık olduğunu söyledi,önümüzdeki hafta laparoskopi olucam,fiyat hakkında bilgisi olan varmı kızlar?bir de sonrasında ne kadar istirahat etmek gerekiyo,ne yapmak lazım?bu arada 1 hamile haberi aldık,inş bizler de en yakın zamanda yaşarız bu duyguyu,Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inş,hepimizin kucaklarını bol bol doldurur..
herkese merhabalar,
ben 16 aylık evliyim malesef pko var bende ve ilaçsız adet olamıyorum( önceleri klomen kullandım ancak yumurtaları geliştirmeye yetmedi en son temmmuz ayında ilk gonal f iğneleriyle aşılamamı yaptırdım ancak tutmadı ve kist oluştu ( daha sonra ilaçlar rahim filmi derken tekrar ikinci aşılamaya başlıyorum yarın klomen ve puregon iğneye başlıyorumbu kez hayırlısıyla inş bu kez tutar rabbim isteyen herkesin kucağını çocukla doldursun inş..
Allhım bu cuma saatınde hepımızın dualarını kabul et hayırlısıyla saglıkla bebıslerımız gelsınnnnn.
Merhaba
5 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım. Biraz heyecanlıydım. Bizdeki problem eşimin morfolojisi %1 . Sayı ve hareketlilikde bir sorun yok. Yıkama sonrası 23 milyon sperm verilmiş bunun 17 milyonu progresif haraketli. Artık bekliyoruz. Bu arada progesteron kullanıyorum. Morfoloji yüzünden şansımız düşük ama okuduğuma göre verilen sperm miktarı 1 milyondan fazla ise morfoloji önemli değilmiş. Umarım öyledir.
İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder.
herkese merhabalar,
ben 16 aylık evliyim malesef pko var bende ve ilaçsız adet olamıyorum( önceleri klomen kullandım ancak yumurtaları geliştirmeye yetmedi en son temmmuz ayında ilk gonal f iğneleriyle aşılamamı yaptırdım ancak tutmadı ve kist oluştu ( daha sonra ilaçlar rahim filmi derken tekrar ikinci aşılamaya başlıyorum yarın klomen ve puregon iğneye başlıyorumbu kez hayırlısıyla inş bu kez tutar rabbim isteyen herkesin kucağını çocukla doldursun inş..
selam kızlar,bende 22 eylülde 1.aşılamamı olmuştum tabiki negatifle sonuçlandı.bizde erkek faktörü var ne yazık ki.2 ay ara verin demişlerdi yarın tekrar doktora gidiyoruz.eşim 2.aşılamayı istiyor ama ben cok kararsızım acaba vakit kaybetmeyip tüp bebek için mi harekete gecmeliyiz yardımcı olun lütfen
Selamm cnmm benimde ilk aşılama negatiftii hiç üzülmee olucak elbetBence 2. dene . Birden tüketmeyin tedaviyi. Ben hatta 2. olmazsa bile 3.yü düşünüyorum. Şurda en fazla 2-3 ay kaybımız olucakk. Denemeye değerr. Hayırlı olsun tedavin şimdidenn
kızlar selam 5 6 gündür giremedim ne var ne çok varmı yeni hamişşşşş bende lekelenme oldu hatta biraz kırmızıya bile dönmüştü rengi ama kesildi 4 5 gündür gelmio adetime 2 3 gün var neden böyle olduki acepppp
Selamm hakketen nerdesin yahuu :)) Evett hamiş çıkardık 1 tanee.. aynı sendeki durum olmuştu ondada. Önce lekelenme sonra kesilmişti.Yoksa sendemiiiii ??? İnşallah bakalımmm yaaa yerleşme kanamasıdır neden olmasın değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?