Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm sertleşme sorunu için psikolojik destek aldınız mı belki düzelirse sorun kendiliğinden gelir bebiş ? Sayıya çok fazla takılma bu arada önemli olan hız ve hareketlilik.Bizde varikosel yok ona rağmen yıkamadan sonra 7 milyon kadar sperm gönderildi. Dr 2 milyon altı zorluyor demişti. Benim aşılamada her açıdan olumluydu %20 şansın var dedi dr ama ne yazikki kimyasal gebelik olarak sonlandı. Hayırlısı hepimiz için

1 senedir bekledik önce doktorlar psikolojik dediler antideprasanlar felan tık yok sonra ağrıları olmaya başladı varikosel çıktı birde testestoron eksikliği o yüzden aşılama tutarmı tutan varmıdır

cnm ya nasılsın?valla senı topıcte görunce içime pozitif enerjı doluyo ordan bıle yansıtıyosun...valla tatlım bugun gttm ikincı kontrole adetımın de 12.gunu.ama 12.güne göre bi gelısme yok daha dedı tıpkı gecen ay gibi.olursa zar zor 1tane olur veya olmaz işte.sen naptn cnm gelismeler ne yönde?
[QUO.TE=samyelim;21624003]slm canlarım öncelikler herkesin geç miş bayramını kutluyorum . alışama oldum geldim 12. günde yani bu gün adet oldum . test günüm bile gelmeden. yine hüsran anlıycanız nasip değilmiş. şimdi nasıl bir yol izliycem hç bilmiyorum. tüp bebek e geçmek istiyorum sanırım doktorum la konuşayım da .. geçmişe baktım ama tam okumadım aşılaması tutan var mı ?[/QUOTE]
ah samyelım,ben cok umutluydum senden ya hislerım olacagı yönündeydı ama nasip...hiçbi söz moral bozuklugunu gidermicek biliyorum cnm ama sabır.ıns bidahakı tedavın olumlu olur.
tatlımm bugun gogim syledı cok sevındım ya.MAŞALLAH degerde yuksek saglıcakla gelsın bebısın cnm.
cnm sagol senınde bayramın mubarek olsun...ya sperm sayıları konusunda aslında bı bakıma haklısın olacagı yoksa olmuyo varsa dusuk spermlede oluyo o işin baska bi boyutu..ama bence boşuna yaptırırım dıye dusunme,ilk aşılamalar ztn genelde tutmuyormuş.belkide ikincisi tutar...bence 1kere daha dene derım cnm olurda o da olumsuz olursa beklersn bıraz snra tüpe geçersin.hayırlısı artık.
cnm varıkosel amelıyatı dedımı doktor?amelıyattan 3-6ay snra sayılarda artış oluyomus daha önce olanlarda duydum.sıkma canını tutar nıye tutmasın.

Cnm çok sevindim,Allah kucağına da almayı nasip eder inş..

Kızlar herkese mrb..!bugün rahim filmi çektirdim,kendimi malesef çok sıktım ve inanılmaz canım acıdı,doktorum sakinleştirmeye çalıştı ama elimde değil,ister istemez gerildim,ve malesef sol tüpte tıkanıklık olduğunu söyledi,önümüzdeki hafta laparoskopi olucam,fiyat hakkında bilgisi olan varmı kızlar?bir de sonrasında ne kadar istirahat etmek gerekiyo,ne yapmak lazım?bu arada 1 hamile haberi aldık,inş bizler de en yakın zamanda yaşarız bu duyguyu,Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inş,hepimizin kucaklarını bol bol doldurur..

canım benım esımdede varıkosel var cıft taraflı hatta persembe gunu amelıyat olucak gecen ay bende asılama yaptırdım ama tutmadı doktorum cok dusuk bır ıhtımal tutması dedı bılıyorsunkı sperm yıkama ıslemınde saglam ve hareketlı spermler secılıyor ve onlar enjekte edılıyor her kadının normal yoldan hamıle kalma sansı % 25 miş. doktorum bana bunu soyledı asılamadada aynı sekılde dedı ama benım tutmadı varıkosel olan eslerde oncelıkle kesınlıkle varıkosel ortadan kaldırılmalı dıyor bızım doktorumuz cunku saglam olan spermlerınde kalıtesını dusuruyormus canım ama sende benım gıbı ılla denıcem dersn dene ben cok ısrar ettım doktoruma denemek ıstıyorum dıye oda tamam dedıcanım ben yasadıklarımı ve bılgılerımı paylasmak ıstedım karar senın cnm

Merhaba
5 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım. Biraz heyecanlıydım. Bizdeki problem eşimin morfolojisi %1 . Sayı ve hareketlilikde bir sorun yok. Yıkama sonrası 23 milyon sperm verilmiş bunun 17 milyonu progresif haraketli. Artık bekliyoruz. Bu arada progesteron kullanıyorum. Morfoloji yüzünden şansımız düşük ama okuduğuma göre verilen sperm miktarı 1 milyondan fazla ise morfoloji önemli değilmiş. Umarım öyledir.
İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder.

hayırlı olsun canım asılaman oncelıkle evet 2 mılyon altı sperm asılaama ıcın uygun degıl dıyorlar ınsallah tutar senınkı cnm benım tutmadı esımde varıkosel var allahım ol derse 1 mılyon spermle bıle oluyr cnm dualarımız kabul olur ınsallah hepımızın

Allhım bu cuma saatınde hepımızın dualarını kabul et hayırlısıyla saglıkla bebıslerımız gelsınnnnn.

herkese merhabalar,
ben 16 aylık evliyim malesef pko var bende ve ilaçsız adet olamıyorum ( önceleri klomen kullandım ancak yumurtaları geliştirmeye yetmedi en son temmmuz ayında ilk gonal f iğneleriyle aşılamamı yaptırdım ancak tutmadı ve kist oluştu ( daha sonra ilaçlar rahim filmi derken tekrar ikinci aşılamaya başlıyorum yarın klomen ve puregon iğneye başlıyorumbu kez hayırlısıyla inş bu kez tutar rabbim isteyen herkesin kucağını çocukla doldursun inş..

Yok yaa antidepresanla olcak iş değil. İyi bi terapist felan halledebilirdi ama insan bulamıyoki ihtiyaç olduğunda öylesinide:/ Bendede vajinusmus vardı. Normalde mümkün olmayan bişeydi benim için dr'umu buldum olay 2 günde çözüldü :) Hayırlısı cnm yaa belli mi olur tutar tutar. Dr zaten ameliyata gerek görmediyse ileri derece değildir demek. İnş. bakalım güzel haberlerini bekliyoryzz

Hadi yaa acıdı dimekk :/ Ben aşılamada hiç bişey hissetmedim. Rahim filmide öyle olur diye düşünüyodumm :/ İnş. gerek kalmaz bakalım. Aşılamadan sonra benim bi damla bile sperm dışarı gelmedi .. Birde devamı gelmesede gebelik oluştuğu için dr tüpler tıkalı olsa gebelik oluşmazdı dedi. O yüzden şimdilik çektirmiyoruz. İnş. gerekte kalmaz o zaman :)Laparoskopi olmadan önce birkaç dr'a sonucunu göster derim cnm. Kendini kastığın içinde tıkalı görünmüş olabilir. Bir çoğu dr laparokopi önermeyebiliyor. Belkide gerek yok derler..

Allhım bu cuma saatınde hepımızın dualarını kabul et hayırlısıyla saglıkla bebıslerımız gelsınnnnn.

Aminn cnmm. Kişinin kendisine ettiği duadan çok başkasına ettiği dua kabul olurmuş derler ya hani birbirimize dua edelim bol boll

Selam cnmm oo 6 gün olmuş bile yarısı geçmiş nerdeysee :)) Yaa benn şu sperm raporunu istemedim dr'dan siz böyle yazınca iyice meraklandım şimdi :) Sadece yıkama sonrası %86 haraketli 7 milyon civarı sperm gönderildi demişti dr diğer detayları hiç bilmiyorumm :) Sperm miktarınız çok iyi cnm harakettede sorun yok diyosun sorun yaşıycağınızı zannetmiyorum bende. %20 içine girmen dileklerimleee ( Ben başaramadım o işi :))

Selamm cnmmm bende evleneli 36 ayı geçti bendede pco var bende ilaçsız olamıyorumm takmaa hemde 15 yaşımdan berii :)) Dr bana hiç klomenle vakit kaybetmiycez dedi. Çünkü bünyem anca iğne ile yumurta üretebilirmiş. Gonal f ile başlayıp menogonla devam ettim. Nur topu gibi bi sürü yumurtam oldu. Bende haftaya 2. aşılama için start veriyorumm. Birlikte sayarız günleri inşallahh :)

selam kızlar,bende 22 eylülde 1.aşılamamı olmuştum tabiki negatifle sonuçlandı.bizde erkek faktörü var ne yazık ki.2 ay ara verin demişlerdi yarın tekrar doktora gidiyoruz.eşim 2.aşılamayı istiyor ama ben cok kararsızım acaba vakit kaybetmeyip tüp bebek için mi harekete gecmeliyiz yardımcı olun lütfen

Selamm cnmm benimde ilk aşılama negatiftii hiç üzülmee olucak elbet Bence 2. dene . Birden tüketmeyin tedaviyi. Ben hatta 2. olmazsa bile 3.yü düşünüyorum. Şurda en fazla 2-3 ay kaybımız olucakk. Denemeye değerr. Hayırlı olsun tedavin şimdidenn

kızlar selam 5 6 gündür giremedim ne var ne çok varmı yeni hamişşşşş bende lekelenme oldu hatta biraz kırmızıya bile dönmüştü rengi ama kesildi 4 5 gündür gelmio adetime 2 3 gün var neden böyle olduki acepppp

evet bizde işin o boyutunu düşünüyoruz tüpü en son care olarak düşünüyoruz zaman kaybıda önemli değil bekliyoruz zaten 1.5 senedir bişi yok.işte biz seyden karar veremedik sayı ve hareket düşük aşılamada bile yıkandıktan sonra gönderilen miktar cok azdı.daha sonra birkaç doktorla görüştük bu sayılarla aşılamada biraz zor dediler.ama yinede ya dediğin gibi belkide ikinci aşılamya sans vermeli galiba.saol destek olduğun için:))
bakalım yarınki doktor ne dicek :)) hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşşalah.

Selamm hakketen nerdesin yahuu :)) Evett hamiş çıkardık 1 tanee.. aynı sendeki durum olmuştu ondada. Önce lekelenme sonra kesilmişti.Yoksa sendemiiiii ??? İnşallah bakalımmm yaaa yerleşme kanamasıdır neden olmasın değil mi:)

kim hamiş bebeeeem ay bilmem ki inşallah diyorum artık fazla düsünmemeye calısıyorum stresss yokk valla pc bpzuldu anca geldi sende durum ne neler yaptın varmı bi deişiklikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…