saol canım çok teşekkür ederim.aşılama sonrası bana vajina jel vermişlerdi. cok pahalı değil sanırım.yada hap veriyorlarmış bazılarına burdan okumuştum onuda.fiyat uygunmuş canım ben ilaçların yüzdesine 280 lira vermiştim sadece devlette.puregon diye bi iğne catlatma iğnesi ve progestan jel.bana yazılan puregon 500 liraydı raporsuz.demek daha uygun ilaçlar yazmışlar sana.hakkında tekrar hayırlısı olsun sana çok çok tesekkür ederim canım.
selam arkadaslar siteye üye oldum ancak uzun suredır takıp edıyorum yazılarınızı asılama yaptırdım demıssınız asılama ıslemınde cok canınız acıdımı persembe gunu asılamam yapılıcak benımde sorun esımde sayıda.lutfen cewap verın asılama sırasında ve sonrasında neler yaptınız
geldi vLL cNIM yaa tedirginim ama yaptırcam mecburen yarın bu gece uyku yok bana yarın haber veririm size hemennnn 10 günde cıkıyomus bazılarının ama geç döllenme olma olasılıgı oldugu icin 15 gün diyolar doktorlarrr
Selam cnmm oncellikli gelecek asilaman hayirli ugurlu olur ins:)Asilamadan hicc ama hicc korkma rahim fliminin %1'i bile degil:)sen ne yapicaklar diye beklerken gecmis olsun diyiveriyo doktor:)
Hayrılı olsun cnm bu kez tutar inş.Raporu kendin mi istedin dr 'mu önerdi. Allah allah yaa benimki bana git işinin başına normal davran dedi. Bende öyle yaptım. Okuduğum kadarıyla hep dinlenme felan vermiş dr'lar. Ben sonrasındada değil normal hayata normal üstü bi 15 gün yaşadımm bakalım neler olucak :/ Bunda olmassa zaten 2.de bende yatıcamm bide öyle denerim :) 2 gün sonra tekrar kan vericem bakalım değer yükselicek mi banadaa duaa edinnn:)
canım biz 3 yıldır evliyiz 1,5 yıldır korunmuyorz ve olmadı 1 yıldan önce gitmiştik doktora salladılar 1sene bekleyin dediler 12 ay boyunca olmayınca tekrar gittikgerekli testlere başladılar benim tetkiklerde herhangi bir sorun cıkmadı eşimin seperm sayısı ve hareketliliğ düşük.biz devlet hastesinde basladık o yüzden bu kadar sürdü 18.ayda aşılma yapıldı 3-4 ay bekledik yok araya ramazan bayramı falan girdi cart curt rapor hakkımız 2 tane ya eger ilerde tüp bebek yaptırırsak özelde karsılamak zor olur dedik tüpten önce devlette aşılama prosedürü varmış iki kere o yüzden başladık dokuz eylülde oldum ama asisatnların elinde inan harap oldu 3 ayda 3 doktor değişti hepsine ayrı ayrı dert anlat zaten ilki tutmadı ne yazıkki.evet tekrar denicem ama özelde yaptırmak istiyorum orda sıra bekle birde hiçbirsey anlatmıyorlar kafam çok bozuldu.
canım inan hiç acımıyor ya inanamazsın anlamıyorsun bile sadece ama sadece muayene olurken spekulum diye bişe takıyorlar ya sevimsiz bişey onu takarken acı oluyo ama cok az yani işlem sırasında hiç hissetmiyosun bile toplamda 10dakka bile sürmedi benimki bide devlet hastaesi yani nerdeyse benle aynı yaşta asisatan doktor yaptı.beni sadece 20 dakka yatırdılar:))
canım bende devlet hastanesinde yaptırdım.... beni de sadece 20 dk yatırdılar... özellerde 1 saat 2 saat yatırıyorlarmış,,, bu farklılık neden acaba???
bende senin gibi tüpbebeği özelde karşılamak zor diye devlette tedavi oluyorum...
öncesinde özel hastaneye gidiyordum.... özelle devleti karşılaştırmak karıncayla deveyi karşılaştırmaya benziyor malesef(((
aşılamadan önce ben sordum . rapor veriliyor mu diye... 3 gün veriyoruz dediler... aşılamadan sonra sancın olmadı mı nasıl gidip hemen iş başı yapabildin şaşırdım ama senin sonucun olumlu büyük ihtimalle inşallah değerlerin daha da yükselir ve müjdeli haberi hepimize verirsin bize de umut olmuş olur...
sağlıcakla kalman dileğiyle...........
okadar streslıyımkı anlatamam dusunmeden duramıyorum sureklı bırseyler okuyorum tutmamasından korkuyorum hayırlısı neyse o olsun dıyorum doktoruma cok guvenıyorum ama dun geceden berıde cokasırı bır ıshal soz konusu acaba ıgnemı yaptı dıyorum bugun saat 10 catlatma ıgnemı olucam ozaman sorucam artık kanlı gelmeye basladı dun gece cunku korktum cok
Bende sordum iştee cnm bana gerek kalmıycak bişey hisetmiyceksin ki dedi. Ama çok istersen 1 gün yaziyim dinlenirsin dedi. Bende madem gerek yok ok o zaman dedim :) İşlem bitince 20 dk kadar o koltuktan hiç kaldırmadı. Sonrasında hemşire odaya aldı . Ordada yarım saat yattım . Sonra kalktım işte. Yok cnm ben hiç bişey hissetmedim ne olurken ne sonrasında. Hani adam aşılamayı yapmadım dese şu an inanırım o derece :)Sadece aşılama sırasında hemşire karnıma jel sıktı ekrandan baktılar. İğnenin ucunu ekranda görüp tam yumurtanın yanına bıraktı doktor . Ben ekrana bakarken o ne diye bitiverdi zaten. İnş. cnm hepimiz için olumlu olur.
bende devlette yaptırdım ben 1 saat yattım gerçi doktor yarım saat demişti ama hemşire beni odada unutunca bende sesimi çıkarmadım :)) ben devlette yaptırmak zorundayım bulunduğum yerde özel hastane yok. özel hastane uzakta o yolu gözüm yemedi. zaten aşılamayı hiç düşünmemiştim klomen ile devam ederken hadi bu ay aşılama yapalım dedi yaptık hayırlısı bakalım. :))
inş. tüp bebeğe grek kalmadan gelir meleklerimiz...
canım sen 1 saate yakın yatmışsın beni toplamda 20 dk yatırdılar. ve direk aşılama yapıldı bana karından bakıp yumurtaya yakın bir yere filan bırakmadılar((
bakalım hayırlısı .....
sen ne zaman tahlil yaptıracaksın????
hemşire oda da mı unuttu :))) ne güzel.... bunda da vardır bir hayır :)))
evet ya unuttum ben sizi diye geldi. başka hemşirede şaşkın şaşkın soruyor taburcu mu oluyorsunuz diye. yatan hasta sandı beni :)) benimde hiç ultrasondan bakmadan yaptılar aşılamamı. neyse hayırlısı
jollyy desene yarın akşama kadar heyecanın bitmeyecek hadi inş. güzel haberler alırsın. alınca hemen burayada yaz olur mu?
Merhabalar ben siteye girmeyeli topik bayağı bir ilerlemiş şaşırdım doğrusu öncelikle aşılama yaptıran arkadaşlar, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.Rabbime bol bol dua edin Şöyle bir göz ucuyla yazılanları okumaya çalıştım. Bazı arkadaşlar aşılamadan sonra kullanılan jel ve haplardan bahsetmişler.Bence bunlar boş arkadaşlar jelle hapla olcak iş değil sürekli yatmakla da olmuyor.Ben ilk aşılamamı yaptırdım tabi sizin gibi direk sorduğum soru jeldi doktorum şiddetle karşı çıktı. ''Öyle her duyduğunuz şeye inanamayın olmayacaksa ne jel nede başka birşey tutunmasına yardımcı olmaz'' dedi bende kullanmadım. 10 gün falan yatayım rapor verin dedim 2-3 gün yeter ayrıca günlük yaşamına dönebilirsin çok yatma dedi.Neyse tabi ben umutsuz kesin olmaz diyorum.O kadar badire atlatmışım zaten ilk aşılamayla da olmaz diyorum.Ama dua mı hiç eksik etmiyorum. 15 gün hiççç geçmedi kan verdim. O gün kan çılmadı çalıştığın için öğleden sonra vermiştim 5'e kadar çıkar dedim yok ben internetten bakıyorum sonucuma ertesi gün öğle saati geldi kan yine yok onay bekliyor dayanamadım aradım uzman onayı bekliyor diyorlar.Bu arada o gün evlilik yıl dönümümüz.Neyse onaylandı elim ayağım titriyo bakmıyorum cesaretim yokk.Kendimi şöyle bir toparladım.Son birkez baktım. Şokkkkkkk öyle bir bağırıyorumki hamileyimmmmmm diye Allahım nasıllll ağlıyorummm eşimi aradım bağırmaktan söyleyemiyorum sonuç 110,6 yanlış hatırlamıyorsam şuan 3. ayımdayım son bir ayım hastaneler hastaneler de yatmalar kanamalarla dolu geçsede Rabbime binlerce şükür bebeğim benimle.... Darısı umutla bekleyen tüm arkadaşlarımın başına olsun inşallah....
selam kızlarmalesef negatif gene olmadı salak bi durumdayım ne yapıcam bilmiyorum moralim sıfır size bazı sorularım var şimdi yanıtlarsanız sevinirim bi cok kişi devlette yaptırdım demiş bunun icin neler gerekli bi anlatırmısınız devlette yapıtırayım bi kerede bakalım offff of doktorum sabahtan beri 3 kere aradı üzülme die ama cok kötüyüm ben ya
Selamm..Cnm bu durumda ne söylesek boş olucak :/ Doktor ne dedi peki şöyle bi yol izleyelim diye bi öneride bulundu mu ? Birde testte kan değerin ne çıktı cnm ? Bende yarın yaptırıcam bakalım neler görücez :/ Hakkında hayırlısı olsun inş. bizimde güzel şeyler yazacağımız günler gelicektir..
doktorm bu ay boş gecicek kasımda gel dedi sıkma canını herseyin normal dedi ilacla düzelmeyenlerde var falan dedi rahat ol dedi bu ay bol ilişki dedi falan filan ama bana boş geldi hepsi inancımı yitiriyorm sanırım degerim 2.22 mi ne öyle bişi yırttım attım negatif diyince senin inşallah olmustur da azcık güler yüzümüz moral olur yükselsin inş degerinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?