evet bizde işin o boyutunu düşünüyoruz tüpü en son care olarak düşünüyoruz zaman kaybıda önemli değil bekliyoruz zaten 1.5 senedir bişi yok.işte biz seyden karar veremedik sayı ve hareket düşük aşılamada bile yıkandıktan sonra gönderilen miktar cok azdı.daha sonra birkaç doktorla görüştük bu sayılarla aşılamada biraz zor dediler.ama yinede ya dediğin gibi belkide ikinci aşılamya sans vermeli galiba.saol destek olduğun için:))
bakalım yarınki doktor ne dicek :)) hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşşalah.
[anaaaa 112 hamileeeeee ayyy cok sevindim arkadasııııııım msndede yoksun kutlayayım bari burdan kutlıyım cok güsel bi haber allah saglıkla kucagına versinnn
Yaaaa :))) Ondada adetten 1 hafta önce lekelenme olmuştu görmüşsündür hemde değeride çok güzel maşallah maşallahh :)) Bende salı günü adeti bekliyorum. 3.gün gidicem yine inş.bi aksilik çıkmazsa başlıyoruz 2. aşılamaya
hayırlı olsun canım asılaman oncelıkle evet 2 mılyon altı sperm asılaama ıcın uygun degıl dıyorlar ınsallah tutar senınkı cnm benım tutmadı esımde varıkosel varallahım ol derse 1 mılyon spermle bıle oluyr cnm dualarımız kabul olur ınsallah hepımızın
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin, insallah tutar, tutmazsa tup bebek diyor doktorum. Biraz korkuyorum tup ten nedense.
Benim esimde de az derecede varikosel var. Ama ameliyata gerek yok dedi Dr. u, cunku ilk evliliginden bir cocugu var, o da asilama ile olmus. Yani bir umut deneyelim dedik. Biz keciboynuzu kurunu faydasini cok gorduk mutlaka deneyin.
Insallah senin de dualarin kabul olur.
bende esıme kecıboynuzu suyu kaynatıyorum ve havuc suyu ıcıyorum bızımde 1 ayda 1 mılyon artıs oldu canım kullanıyorum amelıyattan sonrada dewam edıcem ınsallah su amelıyatı bı atlatayımmda canım
Aminn cnmm. Kişinin kendisine ettiği duadan çok başkasına ettiği dua kabul olurmuş derler ya hani birbirimize dua edelim bol boll
Selam cnmm oo 6 gün olmuş bile yarısı geçmiş nerdeysee :)) Yaa benn şu sperm raporunu istemedim dr'dan siz böyle yazınca iyice meraklandım şimdi :) Sadece yıkama sonrası %86 haraketli 7 milyon civarı sperm gönderildi demişti dr diğer detayları hiç bilmiyorumm :) Sperm miktarınız çok iyi cnm harakettede sorun yok diyosun sorun yaşıycağınızı zannetmiyorum bende. %20 içine girmen dileklerimleee ( Ben başaramadım o işi :))
Ben de almamistim raporu sonradan telefon edip mail attirdim. O kadar kurler yapiyorum esime faydasi oluyormu takip edelim diye :)
Dr bana asilama sirasinda sayi ve hareketlilik iyi ama morfoloji iyi degil. Olmaz diye birsey yok asilama ile hamile kalma ihtimalin var ama olmazsa uzatmadan tup bebege gec dedi. Tabii benim yasim da var. Gerci Dr yasina gore rahim ve yumurtaliklar cok iyi diyor ama yine de Allah bilir artik.
Ben cok uzulmemek icin umutlanmiyorum. Dunyanin sonu degil sonucta, kafayi takmamak lazim..
Sen de insallah bir sonraki denemende basarirsin :)
Selammmmm.
Jolycım aynen oyle umutlu olalım cnm.hadı bakalım adetı ol asılamanı da ol snra gun sayalım hayırlısıyla kuşum.kız bu ay kendıligınden kalmşsn bıde ay ne guzel olur ya..benım yumoşta buyur ıns.bugun ıncır aldım kaynatıp ıcıyorum.uc beş gunde faydası olurmu bılmem ama yardımcı olur belkı.
Ay özgee kac gundur aklma gelıyodun leke oldu dyp kayboldun.ah ıns bebıs vardır ya ıns.
Gogım naslsn cnm opuyorum.
Yenı gelen yenı asılama olan arkadaslar hayırlı olsun hoşgeldınız.
Nursimla yok bugun ıyıdır ıns onunda gunler yaklaştı.
Hayırlısı olsun yaa.. Bende haftaya gidicem istiyim bari :)Yaşada bakmıyo bak ben 26 yaşına yeni girdim.. dr'um rahim çok güzel ama yumurtalıkların 10 yaş daha yaşlı dedi :)) Amann çocuğu yapalımda isterse 70 yaşında olsun yumurtalıkarım sonrası çok umrumda olmıycak:)
Aaa niye 10 yas yasli?? benle yasit nerdeyse :)))
Bak aklima ne geldi gecen gun babamla dr gittim onun akupunktur tedavisi ici'n, Dr u ile de samimiyim, asilamadan falan bahsedince, gel sana akupunkturla beraber ozon yapalim biraz cok faydasi olur dedi. Bir hastasi 5-6 kere tup bebek tedavisi olmus yumurtalik probleminden dolayi tutmamis. Kiz bir sure ara veriyim biraz zayifliyim diye ozon ve akupunktura gelmeye baslamis, 1,5 ay sonra kiz aramis ben gelemiycem artik diye, meger kendi kendine hamile kalmis. Dr u kizin yumurtalarina inanamamis. Yumurtalarin daha iyi gelisip saglikli olmasina yardim ediyormus. Ben de 1 seans yaptirdim bakalim asilama tutmazsa davam edicem akupunktur ve ozona. Gerci yumurtalik problemim yok ama zarari olmaz diye dusunuyorum.
Selammmmm.
Jolycım aynen oyle umutlu olalım cnm.hadı bakalım adetı ol asılamanı da ol snra gun sayalım hayırlısıyla kuşum.kız bu ay kendıligınden kalmşsn bıde ay ne guzel olur ya..benım yumoşta buyur ıns.bugun ıncır aldım kaynatıp ıcıyorum.uc beş gunde faydası olurmu bılmem ama yardımcı olur belkı.
Ay özgee kac gundur aklma gelıyodun leke oldu dyp kayboldun.ah ıns bebıs vardır ya ıns.
Gogım naslsn cnm opuyorum.
Yenı gelen yenı asılama olan arkadaslar hayırlı olsun hoşgeldınız.
Nursimla yok bugun ıyıdır ıns onunda gunler yaklaştı.
Evet evet bizim de artti. Ben bir de Arginine ve Pcynogenol diye besin destegi tarzi vitaminler var onlari da veriyorum. Faydalari ile ilgili calismalar okudum. Bir de Advanced Antioxidant formula var solgarin onu veriyorum. 2 haftada 3 milyon farketti. Tabi baska sebepleri de olabilir artisin. Garibim sesini solugunu cikarmadan ne versem iciyor :)
Günaydınn cnmm yaptırdın mı testt ?? Güzel haberlerini bekliyoruzz inş. gelmiştir bebişş
Selam cnm benimde normalde yumurta kendiliğinden gelişmemesine rağmen ilaçlara karşı çok çabuk etki ediyor. İlk kontrole gittiğimde belki 15 tane yumurta vardı. Ama 2 günde bi kontrolle doz ayarlandı ve sadece 2 tanesini geliştirdi dr..Sende 2 günde bir kontrole gitmiyormusun ? Bende sadece iğne kullandım onuda gıdım gıdım aldım son günlerde hergün gittim. Bide ilaç alsam benimde 30'u bulcaktı herhalde :) Çok can sıkıcı bi durum hakikaten yaa :/ İnş. bir dahaki ay herşey yolunda gider
Kızlar herkese mrb..!bugün rahim filmi çektirdim,kendimi malesef çok sıktım ve inanılmaz canım acıdı,doktorum sakinleştirmeye çalıştı ama elimde değil,ister istemez gerildim,ve malesef sol tüpte tıkanıklık olduğunu söyledi,önümüzdeki hafta laparoskopi olucam,fiyat hakkında bilgisi olan varmı kızlar?bir de sonrasında ne kadar istirahat etmek gerekiyo,ne yapmak lazım?bu arada 1 hamile haberi aldık,inş bizler de en yakın zamanda yaşarız bu duyguyu,Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inş,hepimizin kucaklarını bol bol doldurur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?