Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı bakalım. Eğer zaten dr aşılama için zaman kaybı derse o zaman yaptırmana gerek yok direk tüp bebekle denersiniz şansınızı. Ama 1 kez daha deneyin derse denemeye değer :) Yarın dr sonraki durumunu paylaşırsın bakalım ha aşılama ha tüple gelsinde bebişte nasıl geldiği çokta önemli değil :)

[anaaaa 112 hamileeeeee ayyy cok sevindim arkadasııııııım msndede yoksun kutlayayım bari burdan kutlıyım cok güsel bi haber allah saglıkla kucagına versinnn

[anaaaa 112 hamileeeeee ayyy cok sevindim arkadasııııııım msndede yoksun kutlayayım bari burdan kutlıyım cok güsel bi haber allah saglıkla kucagına versinnn

Yaaaa :))) Ondada adetten 1 hafta önce lekelenme olmuştu görmüşsündür hemde değeride çok güzel maşallah maşallahh :)) Bende salı günü adeti bekliyorum. 3.gün gidicem yine inş.bi aksilik çıkmazsa başlıyoruz 2. aşılamaya

evettt gördüm süper yaaaa seninde hayırlı olsun canım asılaman inş son olur gelir bebeginnnn

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin, insallah tutar, tutmazsa tup bebek diyor doktorum. Biraz korkuyorum tup ten nedense.
Benim esimde de az derecede varikosel var. Ama ameliyata gerek yok dedi Dr. u, cunku ilk evliliginden bir cocugu var, o da asilama ile olmus. Yani bir umut deneyelim dedik. Biz keciboynuzu kurunu faydasini cok gorduk mutlaka deneyin.
Insallah senin de dualarin kabul olur.

bende esıme kecıboynuzu suyu kaynatıyorum ve havuc suyu ıcıyorum bızımde 1 ayda 1 mılyon artıs oldu canım kullanıyorum amelıyattan sonrada dewam edıcem ınsallah su amelıyatı bı atlatayımmda canım

Evet evet bizim de artti. Ben bir de Arginine ve Pcynogenol diye besin destegi tarzi vitaminler var onlari da veriyorum. Faydalari ile ilgili calismalar okudum. Bir de Advanced Antioxidant formula var solgarin onu veriyorum. 2 haftada 3 milyon farketti. Tabi baska sebepleri de olabilir artisin. Garibim sesini solugunu cikarmadan ne versem iciyor :)

Ben de almamistim raporu sonradan telefon edip mail attirdim. O kadar kurler yapiyorum esime faydasi oluyormu takip edelim diye :)
Dr bana asilama sirasinda sayi ve hareketlilik iyi ama morfoloji iyi degil. Olmaz diye birsey yok asilama ile hamile kalma ihtimalin var ama olmazsa uzatmadan tup bebege gec dedi. Tabii benim yasim da var. Gerci Dr yasina gore rahim ve yumurtaliklar cok iyi diyor ama yine de Allah bilir artik.
Ben cok uzulmemek icin umutlanmiyorum. Dunyanin sonu degil sonucta, kafayi takmamak lazim..
Sen de insallah bir sonraki denemende basarirsin :)

Selammmmm.
Jolycım aynen oyle umutlu olalım cnm.hadı bakalım adetı ol asılamanı da ol snra gun sayalım hayırlısıyla kuşum.kız bu ay kendıligınden kalmşsn bıde ay ne guzel olur ya..benım yumoşta buyur ıns.bugun ıncır aldım kaynatıp ıcıyorum.uc beş gunde faydası olurmu bılmem ama yardımcı olur belkı.

Ay özgee kac gundur aklma gelıyodun leke oldu dyp kayboldun.ah ıns bebıs vardır ya ıns.
Gogım naslsn cnm opuyorum.

Yenı gelen yenı asılama olan arkadaslar hayırlı olsun hoşgeldınız.
Nursimla yok bugun ıyıdır ıns onunda gunler yaklaştı.

Hayırlısı olsun yaa.. Bende haftaya gidicem istiyim bari :)Yaşada bakmıyo bak ben 26 yaşına yeni girdim.. dr'um rahim çok güzel ama yumurtalıkların 10 yaş daha yaşlı dedi :)) Amann çocuğu yapalımda isterse 70 yaşında olsun yumurtalıkarım sonrası çok umrumda olmıycak:)

Ahhh cnmm nerdee öyle bi ihtimal yok :) Dr adetin 10.günü çağırdı beni yumurta felan yok bendee :)Dedim ona o kadar ben kendiliğimden yumurtlayamam diyede yumurtlarsın aşılama sonrası dediydi :) Kendiliğinden adette olmadığım için dayadım farlutalıı :)) İlaç bitti bugünde 3-4 güne gelicek adet inş:) İyi yapmışsın cnm yaa . Faydası olur tabi şifa niyetine inanarak içç kocaman olsun yumuşunn inşallahh

Aaa niye 10 yas yasli?? benle yasit nerdeyse :)))
Bak aklima ne geldi gecen gun babamla dr gittim onun akupunktur tedavisi ici'n, Dr u ile de samimiyim, asilamadan falan bahsedince, gel sana akupunkturla beraber ozon yapalim biraz cok faydasi olur dedi. Bir hastasi 5-6 kere tup bebek tedavisi olmus yumurtalik probleminden dolayi tutmamis. Kiz bir sure ara veriyim biraz zayifliyim diye ozon ve akupunktura gelmeye baslamis, 1,5 ay sonra kiz aramis ben gelemiycem artik diye, meger kendi kendine hamile kalmis. Dr u kizin yumurtalarina inanamamis. Yumurtalarin daha iyi gelisip saglikli olmasina yardim ediyormus. Ben de 1 seans yaptirdim bakalim asilama tutmazsa davam edicem akupunktur ve ozona. Gerci yumurtalik problemim yok ama zarari olmaz diye dusunuyorum.

Valla 50 yaşında bile olabilir zavallı yumurtalarım bi gençlik yüzü görmeden hiç çalışamadan çöktüler :) aa bende duymuştum ozon'u. Kesinlikle faydaasını görenler olmuş. Zaten sadece çocuk için değil diğer faydaları için bile yapılır.. Hayırlı olsun bakalım inş. faydasını görürsün

Slm kızlar uzun süredir gelemedim eşim'in test sonucu çok kötü çıktı dr ancak bu sonuçlar ile aşılama ile olur dedi ışte eşim dr gidecek ameliyat sonrası değerlerin düştüğünde dolayı birde testi önce tekrarlamayı düşünüyoruz ben de bu ay dr gitmeme kararı aldım çünki çok yoruldum önümüzde ki ay nasip olursa giderim

ıyıyım canım saol sen nasılsı bıldıgın gıbı ev dukkan arası gıdıp gelıyorum amelıyat gunuede yaklasıyor stresım artıyo sen nasılsın canımcım

aaa baya farketmıs canım ya bende persembe amelıyat sonrası alıyım benımkıde valla hıc ıcmem demıyor ıcıyor canım :)ama sıgarada ıcıyor bunun yanında benıde delı edıyor:)))ınsallah hakkımızda hayırlsıı olsun hepımızın canım

benim hic bir sorunum yok normalde unexplained infertility ye giriyor benim durumum ama bu ilaclarla bozuldu dengem baksana bir suru yumurtam varbir daha ki periyodumda seninki gibi olacak gerekirse her gun gidecekmisim ayarlayacaklar her gun icin gerekli miktarda igneyi...2 hafta daha beklemek ne kadar zor halbuki...tam heyecanla asilama gununu beklerken 2. kez ayni seyin basima gelmesi ve hayal kirikligi...bir kere asilama asamasina gelemedim henuzAllah yardimcimiz olsun...

cok gecmis olsun...ben gecen sene ameliyat icin turkiyeye gittim.konyada oldu ameliyatim.bende bicornuate uterus vardi hamile kalirsam 85% dusuk yapma riskim vardi ve hamile kalmadan once ameliyat olmam gerektigini soylemisti doktorum.Laporoskopi ve heteroskopy oldum ben.Senin eger sadece laporoskopi olacaksa sanirim 1 gunde cikariyorlar hastaneden ve kolay geciyormus ameliyati.ama benimki biraz ugrastirmisti beni 4 gun hastanede yatmistim.tansiyonum cok dusuktu gozetim altinda tutmalari gerekti.ameliyattan sonra 3-4 ay skintilarim devam etti karin agrisi sislik gaz vs. ama dedigim gibi seninki sadece laporoskopi ise okudugum kadariyla rahat gecer.Rahim filminde cok agri cekmenin nedeni tuplerde tikaniklik olmasindan dolayi oluyormus.ben bir kac gun oncesinden antibiyotik ve guclu agri kesicilere baslamistim yani doktorum baslatmisti ve agrim olmustu fakat cok siddetli degildi.ama sonrasinda 1 hafta kadar sag kasigimda surekli bir sanci olmustu.araba kullanmami engelleyecek kadar...insallah ameliyatin cok rahat gecer ve sagligina kavusursun kisa zamanda

derinsucum saol tatlım iyiyim valla bayramdı pc bozulmasıydı derken giremedim valla lekelenme oldu gecti adet bekliyorum bugun yarın olmam gerek bakalım artık ümit etmiyorum kötüye hazırlıyorum artık kendimi hep heves edince üzüntü cok oluo cünkü sende ne var ne cokkk

Merhaba arkadaşlar ben de 3 Kasımda ilk aşılamamı oldum.. Doktor 15 Kasımda kan tahlili demişti ama dün karşı komşum belli olur bugün yarın deyince ebe kendisi gittim test aldım yaptım negatif çıktı( ne eşime ne anneme söyleyebildim Eşime adet sancılarımın başladığını söyleyebildim kendisini hazırlasın olumsuz sonuca diye ama nafile olumsuz şeyleri konuşmak istemiyormuş hamileymişim gibi davranıyor bana.. Psikolojim bozuldu Anneme de aynı şeyi söyledim o da o kadar hevesli ki hala olmama ihtimalini düşünmüyor. Gebelikte normal adet sancıları çekersin her ay diyor ( 3 gün kaldı salı günü sonucu öğrenicez... Dün gerçekten adet sancım vardı ama bugün yok acaba bi umut hamile olabilir miyim Hakkımızda hayırlısı olsun lütfen dualarınızda beni de unutmayınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…