Merhaba arkadaşlar ben de 3 Kasımda ilk aşılamamı oldum.. Doktor 15 Kasımda kan tahlili demişti ama dün karşı komşum belli olur bugün yarın deyince ebe kendisi gittim test aldım yaptım negatif çıktı( ne eşime ne anneme söyleyebildim Eşime adet sancılarımın başladığını söyleyebildim kendisini hazırlasın olumsuz sonuca diye ama nafile olumsuz şeyleri konuşmak istemiyormuş hamileymişim gibi davranıyor bana.. Psikolojim bozuldu Anneme de aynı şeyi söyledim o da o kadar hevesli ki hala olmama ihtimalini düşünmüyor. Gebelikte normal adet sancıları çekersin her ay diyor ( 3 gün kaldı salı günü sonucu öğrenicez... Dün gerçekten adet sancım vardı ama bugün yok acaba bi umut hamile olabilir miyim Hakkımızda hayırlısı olsun lütfen dualarınızda beni de unutmayınn...
öncelikle hayırlı olur inş.canım aşılaman,moralini bozacak bişi yok,ilk aşılama tutmucak die bi kaydede yok,ilk aşılaması tutan çok kişi var bu topikde olmasa bile(,bizler biraz şansısız topikçe:)ii düşünkü ii olsun,hem ne güzel senin olursa topiğimizdende bi hamiş çıkar fenamı,stres yapma bu çok kötü etkiler,bol bol dua et,rahat ol...
Cnm 8 günde idrarda çıkması imkansız ötesi bi olay :) Hiç moralini bozma 15.günü yaptır kan testini. İnş.vardır bebiş
Cnm 8 günde idrarda çıkması imkansız ötesi bi olay :) Hiç moralini bozma 15.günü yaptır kan testini. İnş.vardır bebiş
meraba benim bebeğimde aşılamayla oldu. şimdi bir aylık.umarım sizlerde benim gibi mutlu olursunuz sonunda...
bencede ne biçim ebeym,ş anlamadım işte bu tip olaylar cok sakıncalı şimdi sen negatif diosun ama bi yanın acaba dio buda stres yaptırıo sana stres cok büyük düsman dogurganlıga onun bunun sözüne göre degil doktorumuza göre hareket edelim arkadaslar sonra biz üzülüyoruz
salı günü adet günüm aynı zamanda da kan testinin günü ama doktor 12 gün sonra demişti yine de erken değil mi kimisine 14 gün sonra demiş... Biz adana'nın ilçesinde oturuyoruz aladağ'da.. Hatta eşimin işi gereği ilçenin de dışındayız. Ilçede sadece bi sağlık ocağı var orda da kan testi yapmıyorlar mecbur merkeze gidicez ama hemen verirler mi acaba sonuçları sabah erken mi gitmemiz gerek? Zaten heycandan uyku tutmayacak gibi geliyor.. Nolur dualarınızı eksik etmeyin....
Salı günü adet günüm aynı zamanda da kan testinin günü ama doktor 12 gün sonra demişti yine de erken değil mi kimisine 14 gün sonra demiş... Biz Adana'nın ilçesinde oturuyoruz Aladağ'da.. Hatta eşimin işi gereği ilçenin de dışındayız. İlçede sadece bi sağlık ocağı var orda da kan testi yapmıyorlar mecbur merkeze gidicez ama hemen verirler mi acaba sonuçları sabah erken mi gitmemiz gerek? Zaten heycandan uyku tutmayacak gibi geliyor.. Nolur dualarınızı eksik etmeyin....
meraba benim bebeğimde aşılamayla oldu. şimdi bir aylık.umarım sizlerde benim gibi mutlu olursunuz sonunda...
hiç kafanıza takmayın derim. Adet olacam diyede endişelenme. Adet kanını görmedikçe inanma.çünkü aynı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu benim meğersem yerleşme ağrıları öle olurmuş..inşallah sizde mutlu olacaksınız birgün...
derinsucum saol tatlım iyiyim valla bayramdı pc bozulmasıydı derken giremedim valla lekelenme oldu gecti adet bekliyorum bugun yarın olmam gerek bakalım artık ümit etmiyorum kötüye hazırlıyorum artık kendimi hep heves edince üzüntü cok oluo cünkü sende ne var ne cokkk
Cnm çok sevindim,Allah kucağına da almayı nasip eder inş..
Ohhh maşallahh seninki büyümüş bilee :)) İnş. cnm değerin katlanarak artıcak sağlıkla getiriceksin bebişini dünyaya.. Benimde ilk aşılamam kimyasal gebelikti. Değerim artmadan düşüş başladı. Dr'um kimyasal gebelik sonrası için bizi sevindiriyo. Arkası hamilelik demişti. Seninde öyle olmuş kendiliğinden gelmiş ufaklık. Tekrardan gözünüz aydın cnmm.. Gelişmelerden haberdar edersin bizii :))
slm cnm esının amelıyat oncesı sayısı kactı benım esımde amelıyat olucak ta suanda guzel grounuyor sıızn sayılar sende varmı bır sorun?
özgecim,hadi inş.canım,olman gerekn günde adet olmadıysan baksana testine canım,Rabbim inş.hayırlısını nasip eder ,güzel haberlerini bekliyorum...
cnm girememiştim geç oldu cevabım kusura bakmaeşimin ileri hareketli sperm sayısı %0,2 dı ameliyattan önce ve sonrasında gördüğü tedavide %2 ye çıkmıştı doktor tüp bebek dediği için tedaviyi bırakmıştı nasıl olsa tüp bebek olacak diye. aşılama yada tüp bebek için tedavi öncesi bilgi sahibi olmak adına eşime test yaptırdım ve sonuç buydu çok ciddi bir artış söz konusu yani eşin ameliyat olacaksa umarım artış sağlanır bizde sağlanamamıştı ama çok yüksek oranda başarılı olunuyor ameliyatlarda diye biliniyorum. dualarım seninle umarım güzel haberlerimizi de paylaşırız burdan hep beraber...ben açıkcası doktora gitmedim, herhangi bir test yaptırmadım bir şikayetim ve ekstra bir durum olmadığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?