Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm 8 günde idrarda çıkması imkansız ötesi bi olay :) Hiç moralini bozma 15.günü yaptır kan testini. İnş.vardır bebiş

En zor kısmın da sonuna geldik artık son 3 güne geldik... Aslında dün test alıp kendim yaptım ama negatif çıktı yine de kan sonucunu beklemeye çalışcam çok fazla düşünmemeye çalışıyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah cümlemiz için...

Cnm 8 günde idrarda çıkması imkansız ötesi bi olay :) Hiç moralini bozma 15.günü yaptır kan testini. İnş.vardır bebiş

bencede ne biçim ebeym,ş anlamadım işte bu tip olaylar cok sakıncalı şimdi sen negatif diosun ama bi yanın acaba dio buda stres yaptırıo sana stres cok büyük düsman dogurganlıga onun bunun sözüne göre degil doktorumuza göre hareket edelim arkadaslar sonra biz üzülüyoruz

Salı günü adet günüm aynı zamanda da kan testinin günü ama doktor 12 gün sonra demişti yine de erken değil mi kimisine 14 gün sonra demiş... Biz Adana'nın ilçesinde oturuyoruz Aladağ'da.. Hatta eşimin işi gereği ilçenin de dışındayız. İlçede sadece bi sağlık ocağı var orda da kan testi yapmıyorlar mecbur merkeze gidicez ama hemen verirler mi acaba sonuçları sabah erken mi gitmemiz gerek? Zaten heycandan uyku tutmayacak gibi geliyor.. Nolur dualarınızı eksik etmeyin....

Haklısın canım ama işte insan bi umut ya varsa diye bi an önce öğrenmek istiyor... Sizin yorumlarınızı okuyunca umudum arttı... Umarım çabuk geçer bu 3 gün...

hiç kafanıza takmayın derim. adet olacam diyede endişelenme. adet kanını görmedikçe inanma.çünkü aynı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu benim meğersem yerleşme ağrıları öle olurmuş..inşallah sizde mutlu olacaksınız birgün...

canım heyecanın nekadar çok belli oluyor çok fazla takıntı yapma kafandan atmaya bak hayırlısı olsun bu şekilde düşününce olcaksada olmuyor bende sen gibi yapmıştım 1 hafta sonra test yapmıştım çıkmamıştı moralim bozuldu sürekli düşündüm durdum psikolojm bozuldu zaten adetimde erken gelmdi.sen böle yapma içini ferah tut.hayırlısıyla olsun inşallah sonucunuda yaz bize merakladırma dularım sizlerle..

Cnm her dr farklı söylüyor . Ama geneli 12 ,14 ve 15.günler olarak söylüyorlar. Benim dr ilk günü kesinlikle 1.gün kabul etme. Ertesi günü 1.gün kabul edip 14 yada 15.gün test yaptır daha önce yaptırma demişti. Ama benim 15.gün bile adetime 2 gün vardı.Senin salı günü adet günü olduğu için kanda çıkar. Ama 1 gün daha bekleyebilirsende süper olur
Her merkezde farklı tahlil süresi. Benim 45 dk 'da çıkmıştı. Sen eve dönsen bile telefonlada sonucu öğrenebilirsin. Hatta mail yada fax olarak bile isteyebilirsin cnm. Hayırlısı hepimiz için umudunu hiç kaybetme

meraba benim bebeğimde aşılamayla oldu. şimdi bir aylık.umarım sizlerde benim gibi mutlu olursunuz sonunda...

Bebeğin hayırlı olsunn arkadaşım güle güle büyütt

kuzum insan aşılama sürecini çok zor geçiyor günler geçmek bilmiyor sürekli kafasında atamıyor senin nasıl geçmişti ogünlerin ne güzel allah seni sevindirmiş umarım bizleride sevindirir.allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine..

özgecim,hadi inş.canım,olman gerekn günde adet olmadıysan baksana testine canım,Rabbim inş.hayırlısını nasip eder ,güzel haberlerini bekliyorum...

Cnm çok sevindim,Allah kucağına da almayı nasip eder inş..

canım,çok teşk.ederim,darısı sizlerinde başına,sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin die,rahim filminde sol tüpün tıkalı çıkmış,üzülme sakıon,bazen o verdikleri sıvıyla bile film çekilirken kendiliğinden açılıyor ama sen laporoskopi olcakmışsın,hayırlısı bitanem,kendine dikkat et sakın canını sıkma...

teşk.ederim,bende 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim bilirim,değerlerim artmadan düşmeye başlamışdı ozaman,yeni evlenmişdim 2.ayımda,sonra olur dediler bekle bekle 2 sene geçdi üstünden vede 6-7 önce dr.gitmişdik olmuyo die,eşimde sperm azlığı ve hareket düşüklüğü vardı,ilaç,kullandı işde artış oldu biraz eylülde aşılama yapdırdım yıkanmış 10 milyon spermle tutmadı,aralıkda tekrar yapdırcakdık,ama bebişim kendiliğinden geldi,çokk şükür Allahıma,inanamadım,o yüzden demekki herşeyin vakdi zamanı varmış bikez daha anladım ,Allahım sizlerede nasip eder inş.p.tesi dr.a gidicem bakalım,dr.bişiey sölemeden inanasım gelmiyor,bulantılar hatırlatıyor gerçi:)

slm cnm esının amelıyat oncesı sayısı kactı benım esımde amelıyat olucak ta suanda guzel grounuyor sıızn sayılar sende varmı bır sorun?

cnm girememiştim geç oldu cevabım kusura bakma eşimin ileri hareketli sperm sayısı %0,2 dı ameliyattan önce ve sonrasında gördüğü tedavide %2 ye çıkmıştı doktor tüp bebek dediği için tedaviyi bırakmıştı nasıl olsa tüp bebek olacak diye. aşılama yada tüp bebek için tedavi öncesi bilgi sahibi olmak adına eşime test yaptırdım ve sonuç buydu çok ciddi bir artış söz konusu yani eşin ameliyat olacaksa umarım artış sağlanır bizde sağlanamamıştı ama çok yüksek oranda başarılı olunuyor ameliyatlarda diye biliniyorum. dualarım seninle umarım güzel haberlerimizi de paylaşırız burdan hep beraber...ben açıkcası doktora gitmedim, herhangi bir test yaptırmadım bir şikayetim ve ekstra bir durum olmadığı için...

aranıza yenı katıldım:)) ilk aşılamamın 10 gunu ama son haftadır ara ara süren kasık ağrıları(adet sancısı gibi) ve ardından bel ağrısı oluyo.. onun dışında hiç bi gebelik belirtisi yok acaba erken mi??sizce nasıl bi durum bu?? 14.gün dr test yapmamı söledi. dayanamayıp pazartesi yapcam.....

özgecim,hadi inş.canım,olman gerekn günde adet olmadıysan baksana testine canım,Rabbim inş.hayırlısını nasip eder ,güzel haberlerini bekliyorum...

senin lekelenme nası oldu canım cok sürdümü benim 3 gün sürdü sanki adetin en son günü gibiydi silince geliordu sonra kesildi anlamadım bişi pazartesi yaptırıcam test eger olmazsammm

saol cnm ıı dıleklerın ıcın doktorumuzda bıze % 80 artıs olur dıyor bırde meslegınde cok ıı bır doktor ınsallah cnm burdan guzel haberler verırım bende sıze hakkımızda hayırlıısı olsun hepımızın benım esımın suanda % 1 hareketlılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…