aranıza yenı katıldım:)) ilk aşılamamın 10 gunu ama son haftadır ara ara süren kasık ağrıları(adet sancısı gibi) ve ardından bel ağrısı oluyo.. onun dışında hiç bi gebelik belirtisi yok acaba erken mi??sizce nasıl bi durum bu?? 14.gün dr test yapmamı söledi. dayanamayıp pazartesi yapcam.....
Merhaba arkadaşlar ben de 3 Kasımda ilk aşılamamı oldum.. Doktor 15 Kasımda kan tahlili demişti ama dün karşı komşum belli olur bugün yarın deyince ebe kendisi gittim test aldım yaptım negatif çıktı( ne eşime ne anneme söyleyebildim Eşime adet sancılarımın başladığını söyleyebildim kendisini hazırlasın olumsuz sonuca diye ama nafile olumsuz şeyleri konuşmak istemiyormuş hamileymişim gibi davranıyor bana.. Psikolojim bozuldu Anneme de aynı şeyi söyledim o da o kadar hevesli ki hala olmama ihtimalini düşünmüyor. Gebelikte normal adet sancıları çekersin her ay diyor ( 3 gün kaldı salı günü sonucu öğrenicez... Dün gerçekten adet sancım vardı ama bugün yok acaba bi umut hamile olabilir miyim Hakkımızda hayırlısı olsun lütfen dualarınızda beni de unutmayınn...[/QUOT
canım ben de 2 kasımda aşılamamı oldum.. ama gebelik testi için cok erken,daha 9. gunundesın ve çok erken negatif cıkması cok normal.test sonucuna baktıpta moralini bozma. zaten 5 gun sonra kesın sonucu alacaksın,daha doğrusu alacağız hadi hepmiz için hayırlısı.:)
canım heyecanın nekadar çok belli oluyor çok fazla takıntı yapma kafandan atmaya bak hayırlısı olsun bu şekilde düşününce olcaksada olmuyor bende sen gibi yapmıştım 1 hafta sonra test yapmıştım çıkmamıştı moralim bozuldu sürekli düşündüm durdum psikolojm bozuldu zaten adetimde erken gelmdi.sen böle yapma içini ferah tut.hayırlısıyla olsun inşallah sonucunuda yaz bize merakladırma dularım sizlerle..
hiç kafanıza takmayın derim. adet olacam diyede endişelenme. adet kanını görmedikçe inanma.çünkü aynı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu benim meğersem yerleşme ağrıları öle olurmuş..inşallah sizde mutlu olacaksınız birgün...
canım ben de 2 kasımda aşılamamı oldum.. ama gebelik testi için cok erken,daha 9. gunundesın ve çok erken negatif cıkması cok normal.test sonucuna baktıpta moralini bozma. zaten 5 gun sonra kesın sonucu alacaksın,daha doğrusu alacağız hadi hepmiz için hayırlısı.:)
bhcg ye bak canım ama adet olmaman gerek cok erken tuhaf doktoruna sor derimmm
cok gecmis olsun...ben gecen sene ameliyat icin turkiyeye gittim.konyada oldu ameliyatim.bende bicornuate uterus vardi hamile kalirsam 85% dusuk yapma riskim vardi ve hamile kalmadan once ameliyat olmam gerektigini soylemisti doktorum.Laporoskopi ve heteroskopy oldum ben.Senin eger sadece laporoskopi olacaksa sanirim 1 gunde cikariyorlar hastaneden ve kolay geciyormus ameliyati.ama benimki biraz ugrastirmisti beni 4 gun hastanede yatmistim.tansiyonum cok dusuktu gozetim altinda tutmalari gerekti.ameliyattan sonra 3-4 ay skintilarim devam etti karin agrisi sislik gaz vs. ama dedigim gibi seninki sadece laporoskopi ise okudugum kadariyla rahat gecer.Rahim filminde cok agri cekmenin nedeni tuplerde tikaniklik olmasindan dolayi oluyormus.ben bir kac gun oncesinden antibiyotik ve guclu agri kesicilere baslamistim yani doktorum baslatmisti ve agrim olmustu fakat cok siddetli degildi.ama sonrasinda 1 hafta kadar sag kasigimda surekli bir sanci olmustu.araba kullanmami engelleyecek kadar...insallah ameliyatin cok rahat gecer ve sagligina kavusursun kisa zamanda
Cnm bugun Acıbadem Yeşilköy'de aşılamamı yaptırdım 1600 tl hastaneye verdim 10 tl klomen hap 75 tl de catlatma iğnesi aldım ilk asilamAm bı kaç doktora gittim isinamadim ama bu doktora çok ısındım ins tutarRabbim ol derse olur anca dua edin nolur ins isteyen herkesin sağlıklı evlatları olur 3 saat oldu aşılama yaptirali kasıklarımda çok ağrım var normalmi bilmiyorum
slm herkese,kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,hemde kendiliğinden aşılamadan 1.5 ay geçdi kendiliğinden oldu,şokdayım,Allahım herkese y6aşatsınn bu duyguyu,o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin herkese,dualarınızı bekliyorum ben hepinize dua ediyorum inanın...
ya ben sayılara inanmıyorum artık ..bizim ilk gün yıkanmış 33 milyon ,ikinci gün yıkanmış 25 milyon sperm vardı yine tutmadı ..
hepsi nasip kısmet ,bunlar işin bahanesi bence ..millet 2 milyon spermle hamile kalıyor ..o yüzden herşeyi normal olan çiftlerde aşılamanın normal ilişkiden pek bi farkı yok ..zaten aşılamanın şansı %15-20 ..normal ilşkinin şansı da aynı ..ben bi tane yaptırdım tutmadı .bi daha aşılama denemeyeceğim ..br sene bekleyip direk tüp bebek düşünüyorum .çünkü herşey normal ve bu durumda boşuna aşılama yaptırmak istemiyorum ..iki aşılama tutarı 1500 tlyi buluyor zaten ..onun yerine başarı şansı çok yüksek olan tüp bebeği denerim daha ii ..hem tüp bebek aşamasında bir sürü daa testler yapılıyor ve önceden bbilinemeyen nedenler ortaya çıkabiliyor ..mesela genetik testler ,yumurta kalitesi vs .bunlar ancak o aşamada belli oluyor ..ben hem bu nedenler de ortaya çıkar diye tüp bebeği düşünüyorum ..hayırlısı ALLAHtan ..
bu arada herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun .bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş.
selam kızlar,bende 22 eylülde 1.aşılamamı olmuştum tabiki negatifle sonuçlandı.bizde erkek faktörü var ne yazık ki.2 ay ara verin demişlerdi yarın tekrar doktora gidiyoruz.eşim 2.aşılamayı istiyor ama ben cok kararsızım acaba vakit kaybetmeyip tüp bebek için mi harekete gecmeliyiz yardımcı olun lütfen
Selammmmm.
Jolycım aynen oyle umutlu olalım cnm.hadı bakalım adetı ol asılamanı da ol snra gun sayalım hayırlısıyla kuşum.kız bu ay kendıligınden kalmşsn bıde ay ne guzel olur ya..benım yumoşta buyur ıns.bugun ıncır aldım kaynatıp ıcıyorum.uc beş gunde faydası olurmu bılmem ama yardımcı olur belkı.
Ay özgee kac gundur aklma gelıyodun leke oldu dyp kayboldun.ah ıns bebıs vardır ya ıns.
Gogım naslsn cnm opuyorum.
Yenı gelen yenı asılama olan arkadaslar hayırlı olsun hoşgeldınız.
Nursimla yok bugun ıyıdır ıns onunda gunler yaklaştı.
Slm kızlar uzun süredir gelemedim eşim'in test sonucu çok kötü çıktı dr ancak bu sonuçlar ile aşılama ile olur dedi ışte eşim dr gidecek ameliyat sonrası değerlerin düştüğünde dolayı birde testi önce tekrarlamayı düşünüyoruz ben de bu ay dr gitmeme kararı aldım çünki çok yoruldum önümüzde ki ay nasip olursa giderim
Merhaba arkadaşlar ben de 3 Kasımda ilk aşılamamı oldum.. Doktor 15 Kasımda kan tahlili demişti ama dün karşı komşum belli olur bugün yarın deyince ebe kendisi gittim test aldım yaptım negatif çıktı( ne eşime ne anneme söyleyebildim Eşime adet sancılarımın başladığını söyleyebildim kendisini hazırlasın olumsuz sonuca diye ama nafile olumsuz şeyleri konuşmak istemiyormuş hamileymişim gibi davranıyor bana.. Psikolojim bozuldu Anneme de aynı şeyi söyledim o da o kadar hevesli ki hala olmama ihtimalini düşünmüyor. Gebelikte normal adet sancıları çekersin her ay diyor ( 3 gün kaldı salı günü sonucu öğrenicez... Dün gerçekten adet sancım vardı ama bugün yok acaba bi umut hamile olabilir miyim Hakkımızda hayırlısı olsun lütfen dualarınızda beni de unutmayınn...
aranıza yenı katıldım:)) ilk aşılamamın 10 gunu ama son haftadır ara ara süren kasık ağrıları(adet sancısı gibi) ve ardından bel ağrısı oluyo.. onun dışında hiç bi gebelik belirtisi yok acaba erken mi??sizce nasıl bi durum bu?? 14.gün dr test yapmamı söledi. dayanamayıp pazartesi yapcam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?