Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım oncelıkle hayırlı olsun asılaamn yasadıgın kasık agrısı bel agrısı gayet normal ıgnelerden oluyor aynısnı bende yasadım bence 14.gunde once yaptırma gec dollenme falan olduysa 14. gun yaptır morelınıde bozma dayan dusunmemeye calıs canım benım guzel haberleırnı beklıyoruz

Rabbim insanları hep en sevdikleriyle sınarmış ya ben hep korkardım evlenmeden önce, ya çocuğum olmazsa diye aşırı seviyorum çocukları... Allah herkesin gönlündekini versin ilk buraya yazacağım inşallah salı günü :)

zooooor cok zooooor yasadıklarımııııııız allah sınıyo biziii bazen düşünüyorum ne insanlar anne oluyo allah nie bana bu sıfatı vermio hata mı yaptım acaba nedir:2:

:26::18:

peki denizmahcım ağrıların hergün kısa süreli aralıklarla mı oluyodu??? (kasık bel ağrısı)

canım ben de 2 kasımda aşılamamı oldum.. ama gebelik testi için cok erken,daha 9. gunundesın ve çok erken negatif cıkması cok normal.test sonucuna baktıpta moralini bozma. zaten 5 gun sonra kesın sonucu alacaksın,daha doğrusu alacağız hadi hepmiz için hayırlısı.:)[/QUOTE]

Birlikte bekleyeceğiz yani sonucu inşallah hayırlı haberler alırız :))

canım ben de 2 kasımda aşılamamı oldum.. ama gebelik testi için cok erken,daha 9. gunundesın ve çok erken negatif cıkması cok normal.test sonucuna baktıpta moralini bozma. zaten 5 gun sonra kesın sonucu alacaksın,daha doğrusu alacağız hadi hepmiz için hayırlısı.:)[/QUOTE]

Birlikte bekleyeceğiz yani sonucu inşallah hayırlı haberler alırız :))

Birlikte bekleyeceğiz yani sonucu inşallah hayırlı haberler alırız :))[/QUOTE]

evt birlikte bekliycez canım ama galiba pazartesi gidip kan testini vericem..çünkü 12. gün oluyo ve aşılama yaptıgım günü saymıyorum.adet tarihimden 6 gun önce sanırım sonuç belli olur...

Sağol cnm,inş rahat geçer,daha önce hiç ameliyat olmadığım için biraz tedirginim,ama en azından bir amaç için bunu yaptırıcam,böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi,sadece laparoskopi olucam,2 gece hastanede kalıcaksın dedi doktorum,inş sonrasında da çok sıkıntım olmaz..!Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..!

hayırlı olsun arkadasım :) bende gecen hafta asılama yaptırdım bende de 2.gün kasıklarımda cok ağrı oldu sağa sola bile dönemiyordum yatakta o derece hareketlerimi engelliyordu ama normalmiş endişelenme lütfen. birlikte gün sayalım inş.

çok çok mutlu oldum umut oldu bizlere de

tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza :) Rabbim hayırlı sonuçlara erişmeye nasip etsin :)

ya ben sayılara inanmıyorum artık ..bizim ilk gün yıkanmış 33 milyon ,ikinci gün yıkanmış 25 milyon sperm vardı yine tutmadı ..
hepsi nasip kısmet ,bunlar işin bahanesi bence ..millet 2 milyon spermle hamile kalıyor ..o yüzden herşeyi normal olan çiftlerde aşılamanın normal ilişkiden pek bi farkı yok ..zaten aşılamanın şansı %15-20 ..normal ilşkinin şansı da aynı ..ben bi tane yaptırdım tutmadı .bi daha aşılama denemeyeceğim ..br sene bekleyip direk tüp bebek düşünüyorum .çünkü herşey normal ve bu durumda boşuna aşılama yaptırmak istemiyorum ..iki aşılama tutarı 1500 tlyi buluyor zaten ..onun yerine başarı şansı çok yüksek olan tüp bebeği denerim daha ii ..hem tüp bebek aşamasında bir sürü daa testler yapılıyor ve önceden bbilinemeyen nedenler ortaya çıkabiliyor ..mesela genetik testler ,yumurta kalitesi vs .bunlar ancak o aşamada belli oluyor ..ben hem bu nedenler de ortaya çıkar diye tüp bebeği düşünüyorum ..hayırlısı ALLAHtan ..
bu arada herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun .bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş.[/QUOTE]

sizin hastanede fiyat uygunmuş arkadaşım.
bende bu denemeden sonra inş.tüp bebeğe gececeğim evet sansımız daha yüksek ki bizim için en uygunu buydu zaten sonuç yaklaştıkça umudum bitmeye basladı.
aminlerce amin olsun güzel niyet ve dualarımıza canım :)

sizin hastanede fiyat uygunmuş arkadaşım.
bende bu denemeden sonra inş.tüp bebeğe gececeğim evet sansımız daha yüksek ki bizim için en uygunu buydu zaten sonuç yaklaştıkça umudum bitmeye basladı.
aminlerce amin olsun güzel niyet ve dualarımıza canım :)[/QUOTE]

merhaba arkadasım. sperm sonuçalrını bilmiyorum ama 5 milyonun üstündeyse asılamada hala sansınız var demektir. ben 1 asılama yaptırdım sonuç bekliyorum. 2.ye tüp bebeğe gececeğim çünkü bizim sğerm sayımız düşük, aşılamada sansımız cok az. ama sizin değerleriniz umutluysa 2.asımalada çok tutan olduğunu biliyorum :)

tesekkür ediyorum arkadasım beni de hemencik yorumlarında unutmadığın için :) evet günüm yaklaştı dualrınızı bekliyorum , bende sizlere canı gönülden duacıyım

merhaba arkadasım eşin varikoseldenmi ameliyat olmuştu? bizim varikoselden sonra sayımız daha da düşmüştü ama hala asılamada yüzde 5 kadar sansımız var. tüp bebekte ise zaten tek embrio yeterli :) stres yapmıyoruz değilmi

tabi olabilir neden olmasın arkadasım. 15 günden önce yanlış sonuçlar çıkabiliyormuş. ama doğru olsada emin ol gercekten hamile olduğun günler gelecek ve adet sancıların olduğunda anneciğinin dediği doğru olacak inş. :) haberlerini bekliyoruz

benimde bugün ilk asımalamın 10.günü ve bende dayanamayıp ptesiyi bekliyordum :) inş.hakkımızda hayırlısı olur arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…