Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen hiç umudum kalmadı artık bende pkoluyum 1 sene oldu evleneli hiç korunmadık her ay bi umut ama hep hüsran çok zor bişeymiş bu allah herkezin yardımcısı olsun daha 1 sene oldu ama ne çektimi bir ben bilirim ben pkonun bütün özelliklerini yaşıyorum tüylenme adet düzensizliği hatta aşırı derecede 1 senedir kendiliğimden adet olamıyorum çok korkuyorum hiçç bukadar çaresiz kalmamıştım hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim ben kendimi insanların sorularından çok sıkıldım dışarıya çıkmak istemiyorum artık kimseye derdimi anlatamıyorum ama siz beni anlarsınız benim gibi pkolu olup uzun süre adet göremeyip hamile kalan oldumu ben çok korkuyorum benim hiç bebeğim olmıcak diye yardımcı olun lütfen

çok çok mutlu oldum umut oldu bizlere de

tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza :) Rabbim hayırlı sonuçlara erişmeye nasip etsin :)

çok teşk.ederim ,Rabbim sizlerede yaşatsın,hiç umutsuzluğa kapılmayın lütfen,inş.olacak Allahın izniyle,ben inanıyodumbigünolacağına,oldu,inş.Allahım tamamınada erdirir hayırlısıyla..

hoşgeldin canım öncelikle,aaa ne bu karamsarlık bakimm böleee,burda da pkolu arkadaşlar var,sana yardımcı olacaklarına eminim.ama bu karamsarlığı at üzerinden öncelikle,doktoro gittinmi canım,tedavi görüyormusun,bebeğim olomucak die düşünme nedden olmasınki,nekadar pkolunun bebeği oldu,sıkma canını sakın...

evt canım gittimmm hsg çektirdikten sonra aşılamaya başlanılcak inan 1 senedir karamsar olmamaya çalışıyodum ama öyle hevesli olupta sonradan yıkılmakta çok kötü bi durum

çok teşk.ederim ,Rabbim sizlerede yaşatsın,hiç umutsuzluğa kapılmayın lütfen,inş.olacak Allahın izniyle,ben inanıyodumbigünolacağına,oldu,inş.Allahım tamamınada erdirir hayırlısıyla..

inş.arkadasım inş.
bugün 10.günüm ilk günü saymıyorum.

bugün beta testi yaptırmak istiyorum ama nerdelerde yapılıyor bu test? 10.gün çıkıyormuş bu testle sonuç?

canım aramıza hosgeldın oncelıkle bende 15 aylık evlıyım ve 9-10 aydır bebıs ıstıyoruz fakat hıc korunmaıdıgmız halde olmuyor bendede pko var adetlerım duzenlı ancak bende tuylenme kılo problemı yasadım ve tedavı oldum tuylenme sorunum hıc kalkmadı kılom ıcınde suanda ılac kullanıyorum ve gayet guzel kılo verıyorum rahım fılmım cekılde tupler acık oldguu ortaya cıktı ancak hala hamıle kalamıyorum esım doktora gıttıkı esımde varıkosel cıktı cnm persembe gunu esım amelıyat olucak buarada sperm sayımızda sorun oldugunuda ogrendık fakat ben gecen ya doktoruma cok ısrar etım asılama ıcın kendısı once esımın amelıyat olmasından yanaydı ama ben ısrar edınce tamam denıyelım dedı tutmadı malesef ama sakın umıtıdını kaybetme pko lu olup bır dunya ınsan var hamıle kalan canım sadece bızler bıraz destek ıstıyoruz daha cok yolun basındasın aramızda defelarca asılama tup bebek deneyıp olmayan arkadaslarımız var sakın morelını bozma stres bızım en buyuk dusmanımız sakın canım bende senın gıbıydım ama artık takmıyorum olucak cunku once allahın ıznıyle sonra doktorlarımızın destegıyle olucak bebıslerımız ınsallah canım

kızlar slm bende aralık ayında aşılama yaptırıcam bende pcos var ve maalesef benim lh hormonum çok yüksekti o yüzden şimdi yazzz kullanıyorum inşallah hormonum düşerse dr um aralık ayında aşılama yapılacak inşalllah hepimizim gönlündeki murat olur

ay inş. ya benim eşimde evlenmeden baya önce bu ameliyatı olmuş sperm tahlili yaptırdık hiç bi problem çıkmadı cnm benim kafama taktığım bu adet düzensizlikleri demekki benim yumurtlamamda problem var diye düşünüyorum ben

112 canım baktırdınmı bugun tekrar testınee merak edıyorummm senı guzel haber ver bıze hadiiiii:)))))))

canım bak oncelıkle sen dusunme bırsey gıt doktora bır tedavı uygulayacaktır mutlaka kafanı hıc yorma ınankı hersey duzelıyor bak bende bu tuylenmeden hıc kurtulamıcakmıyım dıyodum sımdı hıc tuylenmem yok bırde komple vucut lazere gıdıyorum allahım herseyı fazla fazla ıkram edıyor canım duanı eksık etme esınde problem olmaması cok guzell senın yumurtlaam problemınde tedavı ıle duzelır cnm asılama tup bebek denenır bebıs olmıyacak dıye bırsey yok allahım ol derse olur kafana takma canım sen yaz burdan bızlere paylasırız sıkıntını kafanda kendı kendıne kurma ama stres yapıp tum hormon dengenı bozuyorsun
l

inş.arkadasım inş.
bugün 10.günüm ilk günü saymıyorum.

bugün beta testi yaptırmak istiyorum ama nerdelerde yapılıyor bu test? 10.gün çıkıyormuş bu testle sonuç?

Cnmm nerelerdesin sen yahuu :)) Yaptırmaa tut kendini tut bekle pazartesiyi 2 gün daha umutla yaşa :) 2 gün bekleyemiyoruz 9 ay nasıl bekliycez yoksa :)

Arkadaşım bu ne karamsarlık azıcık rahat bırak kendini :) Bende pcoluyum ve adet söktürücü ve doğum kontrol hapı içmesem 1 yıl olmuyorum adet :) Tedavini olmadan bebek sahibi olmayı beklersen o zaman sıkıntıya düşersin. Ben daha 16 yaşında dr'a gittiğimde dr bana evlenip,çocuk düşündüğünde bekliyoruz hiç denemeye gerek yok dedi.. 1 yıl süre deneyin olayı senin gibiler için değil dedi. ( Yumurtlama problemi olduğundan ) Yazın dr'a gittiğimde artık evlilik 3 yıl bitmiş bebek düşünmeye başlayın direk aşılama yapıcaz dedi. Bende ok dedim. Yani ciddi yumurtlama problemin varsa iğne /ilaç kullanmadan yumurtlama oranın çok düşük. Kesin olmaz diye bişey yok ama belki 3 yıl denersin bebek yapmayı daha çok yıpratırsın kendini. Ne gerek var vurul iğneni geliştir yumurtanıı bu kadar basitt :)

Tedavin hayırlı olsun şimdiden arkadaşımm..Bendede pco var. Bide FSH ve prolaktin yüksekti. 2.aşılama için gün sayıyorum bendee..Hayırlısı hepimiz içinn

canım benim aynı adet olacağım zamanki gibiydi hiç bir farkı yoktu hatta akıntımda oluyodu.. hani adet olunca kanın aktığını hissedersin ya ha onlarıda yaşadım. hatta 3 gün orkidle gezdim. yani yoğun akıntım oldu çok korktum ha oldum ha olacam diye, sizlerin yaşadığınız duyguları çok iyi anlıyorumm...

zooooor cok zooooor yasadıklarımııııııız allah sınıyo biziii bazen düşünüyorum ne insanlar anne oluyo allah nie bana bu sıfatı vermio hata mı yaptım acaba nedir:2:

:26::18:

Öyle düşünme cnmm Allahh bizi seviyo o yüzden sınıyo ) Ben senden umutluyum bu ayy pzt yaptır testini hemen merakla bekliyorumm:)

Tabi cnmm vakti zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor. Hayırlı vakit buymuş demekki senin için Bizimkide çok geç değildir inşallahh:)) Sen bugün testini yeniledn mi cnmm mide bulantılarıda başlamış maşallah maşallahh:)

merhaba ;
ilk aşılaman olmamış anlaşılan ne kadar arayla aşılama yapılyor birde lh yüksek olduğu için mi tutmadı aşılaman ben çok sıkıntılıyım inan çok zor bir süreç inşallah mükafatını alırız ama sanki bana aşılamadada olmucak gibi geliyor çok umutsuzluğa kapıldım çünkü

benimde bugün ilk asımalamın 10.günü ve bende dayanamayıp ptesiyi bekliyordum :) inş.hakkımızda hayırlısı olur arkadasım

an itibariyle 10. gun de bitti..)))
evet nursimlacım dediğin gibi sperm sayıları birbiini tutmuyo bizde ilk 7 mılyon sonra 286 milyon evet 286 mılyon sperm sonra 3 milyon sonra 0 milyon(hiç yok) sperm çıktı şaka gibiydi arada sperm kabımızı kaybeden özel hastane laboratuvarı bile vardı... tüp bebek bile tutmya bilir dendi ...bu arada nasıl 286 milyon çıkmıştır dedik cevap şuydu ----virgül hatası----2,8 mılyondur dediler koştur koştur hataydan istanbul atasehir memoriale gittik korkulcak gibi değil sperm sayımız 18 milyon yıkandıktan sonra 5 mılyon cıktı.. normal yollada olur aşılamada olabilir tüp bebege gerek yok dediler.. madem gelmişiz aşılama dedik ve çok şaşırtıcı bişiy oldu aşılamagünü ben masadaykn işlemi yapmadan önce sperm sayısını sorduk..60 milyon yıkandıktan sonra 50 mılyon dendi şoktaydık.. ve onun 35 mılyonunu kullandılar... biz 3-5 milyon hesaplarken fazla gelen sperm bile cıktı ... PP 15 mılyonu cöpe gitti.. içim gittiPPPP
anlıycagın üzere iş bilmez insanlar yüzünden ömrümüzden ömür gitti.. oyüzden herşey Allah'a kalmış arkadaşlar içimizi ferah tutalım....elimizden geleni yapalım ama yaparkenn de elimizdekilerin kıymetini bilelim...:))))

bakdırdım canım değerim artmış,çok şükür,bakalım hayırlısı inş..

ayyyy canımm hadı ınsallahh bebısın bırde keseyı gordunmu tamamdır bu ıs allahın ıznıyle dua et bol bol canım cok sevındım ınsallah bızde verelım boyle haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…