- 25 Temmuz 2011
- 278
- 4
- 318
çok çok mutlu oldum umut oldu bizlere de
tebrik ederim arkadaşımdarısı başımıza :) Rabbim hayırlı sonuçlara erişmeye nasip etsin :)
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen hiç umudum kalmadı artık bende pkoluyum 1 sene oldu evleneli hiç korunmadık her ay bi umut ama hep hüsran çok zor bişeymiş bu allah herkezin yardımcısı olsun daha 1 sene oldu ama ne çektimi bir ben bilirim ben pkonun bütün özelliklerini yaşıyorum tüylenme adet düzensizliği hatta aşırı derecede 1 senedir kendiliğimden adet olamıyorum çok korkuyorum hiçç bukadar çaresiz kalmamıştım hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim ben kendimi insanların sorularından çok sıkıldım dışarıya çıkmak istemiyorum artık kimseye derdimi anlatamıyorum ama siz beni anlarsınız benim gibi pkolu olup uzun süre adet göremeyip hamile kalan oldumu ben çok korkuyorum benim hiç bebeğim olmıcak diye yardımcı olun lütfen
hoşgeldin canım öncelikle,aaa ne bu karamsarlık bakimm böleee,burda da pkolu arkadaşlar var,sana yardımcı olacaklarına eminim.ama bu karamsarlığı at üzerinden öncelikle,doktoro gittinmi canım,tedavi görüyormusun,bebeğim olomucak die düşünme nedden olmasınki,nekadar pkolunun bebeği oldu,sıkma canını sakın...
çok teşk.ederim ,Rabbim sizlerede yaşatsın,hiç umutsuzluğa kapılmayın lütfen,inş.olacak Allahın izniyle,ben inanıyodumbigünolacağına,oldu,inş.Allahım tamamınada erdirir hayırlısıyla..
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen hiç umudum kalmadı artık bende pkoluyum 1 sene oldu evleneli hiç korunmadık her ay bi umut ama hep hüsran çok zor bişeymiş bu allah herkezin yardımcısı olsun daha 1 sene oldu ama ne çektimi bir ben bilirim ben pkonun bütün özelliklerini yaşıyorum tüylenme adet düzensizliği hatta aşırı derecede 1 senedir kendiliğimden adet olamıyorum çok korkuyorum hiçç bukadar çaresiz kalmamıştım hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim ben kendimi insanların sorularından çok sıkıldım dışarıya çıkmak istemiyorum artık kimseye derdimi anlatamıyorum ama siz beni anlarsınız benim gibi pkolu olup uzun süre adet göremeyip hamile kalan oldumu ben çok korkuyorum benim hiç bebeğim olmıcak diye yardımcı olun lütfen
canım aramıza hosgeldın oncelıkle bende 15 aylık evlıyım ve 9-10 aydır bebıs ıstıyoruz fakat hıc korunmaıdıgmız halde olmuyor bendede pko var adetlerım duzenlı ancak bende tuylenme kılo problemı yasadım ve tedavı oldum tuylenme sorunum hıc kalkmadı kılom ıcınde suanda ılac kullanıyorum ve gayet guzel kılo verıyorum rahım fılmım cekılde tupler acık oldguu ortaya cıktı ancak hala hamıle kalamıyorum esım doktora gıttıkı esımde varıkosel cıktı cnm persembe gunu esım amelıyat olucak buarada sperm sayımızda sorun oldugunuda ogrendık fakat ben gecen ya doktoruma cok ısrar etım asılama ıcın kendısı once esımın amelıyat olmasından yanaydı ama ben ısrar edınce tamam denıyelım dedı tutmadı malesefama sakın umıtıdını kaybetme pko lu olup bır dunya ınsan var hamıle kalan canım sadece bızler bıraz destek ıstıyoruz daha cok yolun basındasın aramızda defelarca asılama tup bebek deneyıp olmayan arkadaslarımız var sakın morelını bozma stres bızım en buyuk dusmanımız sakın canım bende senın gıbıydım ama artık takmıyorum olucak cunku once allahın ıznıyle sonra doktorlarımızın destegıyle olucak bebıslerımız ınsallah canım
ay inş. ya benim eşimde evlenmeden baya önce bu ameliyatı olmuş sperm tahlili yaptırdık hiç bi problem çıkmadı cnm benim kafama taktığım bu adet düzensizlikleri demekki benim yumurtlamamda problem var diye düşünüyorum ben
inş.arkadasım inş.
bugün 10.günüm ilk günü saymıyorum.
bugün beta testi yaptırmak istiyorum ama nerdelerde yapılıyor bu test? 10.gün çıkıyormuş bu testle sonuç?
kızlar slm bende aralık ayında aşılama yaptırıcam bende pcos var ve maalesef benim lh hormonum çok yüksekti o yüzden şimdi yazzz kullanıyorum inşallah hormonum düşerse dr um aralık ayında aşılama yapılacak inşalllah hepimizim gönlündeki murat olur
zooooor cok zooooor yasadıklarımııııııız allah sınıyo biziii bazen düşünüyorum ne insanlar anne oluyo allah nie bana bu sıfatı vermio hata mı yaptım acaba nedir:2:
:26::18:
teşk.ederim,bende 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim bilirim,değerlerim artmadan düşmeye başlamışdı ozaman,yeni evlenmişdim 2.ayımda,sonra olur dediler bekle bekle 2 sene geçdi üstünden vede 6-7 önce dr.gitmişdik olmuyo die,eşimde sperm azlığı ve hareket düşüklüğü vardı,ilaç,kullandı işde artış oldu biraz eylülde aşılama yapdırdım yıkanmış 10 milyon spermle tutmadı,aralıkda tekrar yapdırcakdık,ama bebişim kendiliğinden geldi,çokk şükür Allahıma,inanamadım,o yüzden demekki herşeyin vakdi zamanı varmış bikez daha anladım ,Allahım sizlerede nasip eder inş.p.tesi dr.a gidicem bakalım,dr.bişiey sölemeden inanasım gelmiyor,bulantılar hatırlatıyor gerçi:)
Öyle düşünme cnmm Allahh bizi seviyo o yüzden sınıyo) Ben senden umutluyum bu ayy pzt yaptır testini hemen merakla bekliyorumm:)
inşallah seviyordur canım öyle düsüneyim bari yaptırcam bakalım bugunde gecti bi yarın var olmazsam sabahtan test yaptırcam hemen rüyamda sürekli bebek görüyorukm 5 iz bebeklerim olcakmıs dün onu gördümbakalım hayırlısı artıkkkk benm 6. hissim kuvvetli cok ama kendime hayrım yok baskalarına var ve şu topicte hep senin ismin gözüme carpıo yakındır bebegini alıcan kucagına sen
benimde bugün ilk asımalamın 10.günü ve bende dayanamayıp ptesiyi bekliyordum :) inş.hakkımızda hayırlısı olur arkadasım
Öyle düşünme cnmm Allahh bizi seviyo o yüzden sınıyo) Ben senden umutluyum bu ayy pzt yaptır testini hemen merakla bekliyorumm:)
inşallah seviyordur canım öyle düsüneyim bari yaptırcam bakalım bugunde gecti bi yarın var olmazsam sabahtan test yaptırcam hemen rüyamda sürekli bebek görüyorukm 5 iz bebeklerim olcakmıs dün onu gördümbakalım hayırlısı artıkkkk benm 6. hissim kuvvetli cok ama kendime hayrım yok baskalarına var ve şu topicte hep senin ismin gözüme carpıo yakındır bebegini alıcan kucagına sen
özgecim,günün geçdimi,kan testi yaptır istersen,ben senden umutluyum inş.güzel haberler vereceksin ,benim lekelenmem kanlı akıntı gibiydi,sonra 1günde koyukahverengi gelmişdi peçeteye,sonra kesildi,1-2 gün oldu azdı yani...
bakdırdım canım değerim artmış,çok şükür,bakalım hayırlısı inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?