Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özgeeee senden haber beklıyoruz cnım benım olmamıssın ınsallah adet hadı ıkı hamıs cıksın :)))

Selam kızlar şöyle bı aklımda kaldıgı kadaryla yazayım.
GOGİM sagol bende ıyıyım cnm.stres yapma kz ıns amelıyattan sonra hersey super olacak.
JOLLYcim,bellı olmaz bu ısler nelere tanık oluyoruz...snradan gelıstı belkıde.benım doktor 18gune kadar bakıyo kuşum...kardesım farlutal kullanırken hamismis megerse bılıyo musun..tabı bu ıhtımal bı tarafa,ıns bu seferkı aşılaman tutacak ben ınanıyorum.
NURSİMLA,ben kmseyı atlamam genelde ama uzun suredır pcden dgl telefondan gırıyorum uzun bı sekılde toplu alıntı alamıyorum.byle aklmda kaldıgı kadar yazmaya calısıyorum...benim icime hamile oldugun doguyor ama ıns yanılmam.hadı hayırlısı.
TUGÇETUĞÇE hosgeldın aramıza...bende tipik bir pko örnegıyım cnm...korkma bu kadar lütfen.bak benım düşükle sonuclanmş olsada evlendkten 1,5yıl snra hamıle kaldım kendiligınden...hıc sıkıntı yapma.ilacları var yumurta gelıstırıcılerle vs olur ınş.bakarsn hcbıseye gerekde kalmaz.ben 6yıllık evlıyım ama süreklı ugraşmadım cnm.cok ıyı sonuclar alabılırdım belkıde ustune dusseydım...smdı aşılamayla ugrasyorm 6sene sonunda anca.umarım en yakın zamanda melegın gelır.
ÖZGEcim,ay çatlıcaz he keske bugun baktrsaydn ıns hamişşndır yaaa.
112 Degerın katlanmısAllah sag salım kucagına almayı nasıp etsn cok sevındım ya.

derinsucum baktırmaya korktum acıkcası yaa bende bilmiyorum neden sürekli idrara cıkıyorum neredeyse 45 dk da bir anlamadım nedendir belkide psikolojik artık pazartesi yaptırcam testtt

Evet epey farketti canim. Benimki sigara icmiyor zaten. Bari sen hamile kalana kadar birakmaya ikna etsen, cok etkiliyormus cunku...
Bakalim bir gun daha gecti, kaldi 7 gun. Allahtan onumuzdeki hafta cok yogunum, o zaman gunleri saymayi unutuyorum :)

Kızlar haftaya cumartesi gogicigimin kahvaltı evinde bornovada toplanalım diyoruz izmirli kkcılarla tanışalım paylaşalım dertler paylaştıkça azalır derler ya ......
Gelmek isteyenler gogiyle yada benimle iletişime geçsin destek olalım birbirimize kaynaşalımmmm hadi bekliyoruz tüm izmirli yada gelebilecek tüm türkiyedeki arkadaslarıııııı

dun aksam cok kesın konustum canım ben bukadar fedekarlık yapıyorum sende yap dedım tamm deıd ama bakalım hergece gecenın bır yarısı havuc sıkıyoruzz tum apartman ayakta tolga beyın havuc kuru :)))) yatmadan ıcsın dıye herseyı yapıyorum ınsallah cnm sende cok dusunme unut stres yapma kendıne

benim de öyle canım 16 yaşından beri böyleyim inş iğneler işe yarar bendede bugün başladım iğneye hayırlısı bakalım:)) sayalım inş birlikte sonucu güzel olsun

Benim ilk aşılama oldu ama devamı gelemedi cnm. Kimyasal gebelikle sonlandı değerim düşmeye başladı. Ama LH 'la felan ilgili değildi. Benimde LH 21 felandı sanırım. Ama yumurtalarım iğneyle güzel gelişti. İlk aşılama ilede hamile kalan arkadaşlarımız var olmassada sıkma canını 2.yi deniycez işte :)

slm kızlar ben geldim perşembe 12 de aşılama yaptırmıştım ama bekliyemiyorum acaba eczaneden test alsamm yarın çıkarmı

slm kızlar ben geldim perşembe 12 de aşılama yaptırmıştım ama bekliyemiyorum acaba eczaneden test alsamm yarın çıkarmı

Oooo bu ne sabırsızlık arkadaşımmm 14.günü doldurmadan kan testi yaptırma. Heleki idrar testiii adet geçmeden hayatta çıkmazz.Saırr sabırr 9 ay nasıl sabrediceksinn sonra :)

derinsucum baktırmaya korktum acıkcası yaa bende bilmiyorum neden sürekli idrara cıkıyorum neredeyse 45 dk da bir anlamadım nedendir belkide psikolojik artık pazartesi yaptırcam testtt

Psikolojik değildir inşallahhh gelmiştir bebiş. Pzt bi şenlik yapalım burda :)

Yok kızzz benimki kendi haline kalsa 3 yıl gelişmezzz :))İnş bakalım cnmm bu aşılamada bi yol katederiz :) Senin bi dahaki kontrol pzt dimi şimdi incire devam :)

:)))) bizde de bu aksam keciboynuzunu ocakta unuttum, evi bir anda kestane kokusu sardi. Meger yaninca oyle kokuyormus :)) simdi bir de simsiyah tencerem var ovmalik. Bir bu eksik yani !!!

:)))) bizde de bu aksam keciboynuzunu ocakta unuttum, evi bir anda kestane kokusu sardi. Meger yaninca oyle kokuyormus :)) simdi bir de simsiyah tencerem var ovmalik. Bir bu eksik yani !!!

:))) suda beklet barı bırgece yumusasın evet bıraz fazla kaynatıncada kokmaya baslıyo ben dakıka tutuyorum 3 dakıkadan fazla kaynarsa kılo yapıyomus sekerı yukseltıyomus dıkkat et 3 dak fazla kaynatma canım..

Umarım allah tez zamanda muradına erdirir evet eşim varikosel ameliyati oldu ameliyat öncesi ml19milyon hareketsiz %40
Morfoloji normel %94 iken ameliyat sonrası 10milyon ml hareketsiz%60(ameliyat öncesi ileri hareketli sayısı %40 iken şimdi %0)ve morfoloji %25'e düşmüş tabiki çok üzüldük stres hep yapıyoruz ama bu sefer üzüldük tüm umutlarımız boşa çıktı testi tekrarlamaya karar verdik çünki eşim çok stres altında verdi ayın 25'inde tekrar yaptırıp dr gidicez ona göre

selam arkadaşım bende cumartesi akşam yaptırdım ilk aşılamamı. büyük bir sabırla bekliyorum. inşallah hayırlısıyla bizde bebeğimizin müjdesini paylaşırız. benim adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor ara ara, ama ben pozitif düşünmeye çalışıyorum yerleşme ağrısıdır diye :))
bir de aşılama yaptırcak arkadaşlarla şunu paylaşmak istiyorum . aşılamadan önce incir kürü yaptım. 12. günümde yumurta seviyeleri biri 22 diğeri 16 mmdi. dr um gelişimi beğendi. o gün çatlama iğnesi vuruldu ertesi gün akşam aşılama oldum. tabi bu arada ilaç da kullandım ( seropheneydi )bakalım haftaya pazartesi gününe kadar bekleyecem. Allahım bizim gibi tüm isteyen kardeşlerimizi ve bizleri de sevindirsin inşallah...

merhaba hanımlar.... bnmde bu hafta sırf doktorla uğrastım git gel , en son dün gittim yumurtalarım en büyüğü 16-15mm olmak üzere 5 tane var bugün son yumurta geliştirici iğne mi yaptırdım tabi haplara devam inş. pazartesiye kadar daha büyür onlar hayırlısıyla yarın gece çatlatma iğnemi olucam çarsamba günüde gidip bebişimi göbüşüme koydurucam... dualarınızı eksik etmeyin

selam kızlar kimse yok ama ben yinede yazmak istedim bizde aşılama yaptırmaya karar verdik 3 buçuk sene oldu çünki gelecek ay doktora gidicez ne zaman gitmem lazım adetliyken mi gitmeliyim ve bu süreç nasıl işliyo acaba neler yapılıyo en önemlisi canın yanması bu işlemler yapılırken acı oluyor mu yumurtaları çatlatmak için iğne falan vuruluyormuş o iğne nerden vuruluyo ya sizlere zahmet bi anlatırmısınız ben biraz araştırdım ama sanki yüzeysel anlatılmış gibi geldi bana ya artık baskılardan bıktım inşallah gerek kalmadan bebeğimiz gelir inşallah bu sayfadaki herkez kısa zamanda meleğine kavuşur yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

selam arkadaslar bende gecen sene aralikta asilamayla basladim sonra 2 denemede biraktim ... simdi tekrar kendimi toparlayip devam diyorum, arefe günü asilama yaptirdim ama ilacsiz filan, hic beklentim yok, sperm sayisi az ve bende endometriozis var. bu son asilamamdi zaten ocaktan itibaren tüp bebek tedavisine baslamayi düsünüyorum ... allah her isteyene versin yarabbim

adetin 2. günü gideceksin canım can yanması yok sadece hsg filmi cekilirkenki takılan seyi takıyolar onda azcık acı oluo ama cok az igneler karından oluo cok ince igne sonra yumurtalar büyüyünce catlatma ignesi vuruosun sonrada 36saat icinde asılama oluo

Merhabalarr..Maşallahhh onlar çatlayana kadar 18'i bulurlarr. 5 tane yumurtaya bebiş değil bebişlerde konabilir göbüşünee :)) Dualarımız seninlee arkadaşımmm hayırlı olsun şimdiden :)

Selamm.. Cnm dr'lar tedavi sürecine adetin 2.günü başlıyorlar. Ancak öncesindede gitsen iyi olur. Çünkü dr bir takım horman tahlilleri vs.istiyor. Sonuçlarına göre üzerinden geçip adetin 2. gün aşılama sürecine başlayabilirsin. Özge arkadaşımda detayını yazmış zaten sana. Yaklaşık 10 gün vurulan iğneler sonrası çatlama iğnesi ve aşılama. Sonrada gelsin bebiş İnşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…