aaa baya farketmıs canım ya bende persembe amelıyat sonrası alıyım benımkıde valla hıc ıcmem demıyor ıcıyor canım :)ama sıgarada ıcıyor bunun yanında benıde delı edıyor:)))ınsallah hakkımızda hayırlsıı olsun hepımızın canım
Evet epey farketti canim. Benimki sigara icmiyor zaten. Bari sen hamile kalana kadar birakmaya ikna etsen, cok etkiliyormus cunku...
Bakalim bir gun daha gecti, kaldi 7 gun. Allahtan onumuzdeki hafta cok yogunum, o zaman gunleri saymayi unutuyorum :)
Selamm cnmmm bende evleneli 36 ayı geçti bendede pco var bende ilaçsız olamıyorumm takmaa hemde 15 yaşımdan berii :)) Dr bana hiç klomenle vakit kaybetmiycez dedi. Çünkü bünyem anca iğne ile yumurta üretebilirmiş. Gonal f ile başlayıp menogonla devam ettim. Nur topu gibi bi sürü yumurtam oldu. Bende haftaya 2. aşılama için start veriyorumm. Birlikte sayarız günleri inşallahh :)
merhaba ;
ilk aşılaman olmamış anlaşılan ne kadar arayla aşılama yapılyor birde lh yüksek olduğu için mi tutmadı aşılaman ben çok sıkıntılıyım inan çok zor bir süreç inşallah mükafatını alırız ama sanki bana aşılamadada olmucak gibi geliyor çok umutsuzluğa kapıldım çünkü
inşallah seviyordur canım öyle düsüneyim bari yaptırcam bakalım bugunde gecti bi yarın var olmazsam sabahtan test yaptırcam hemen rüyamda sürekli bebek görüyorukm 5 iz bebeklerim olcakmıs dün onu gördümbakalım hayırlısı artıkkkk benm 6. hissim kuvvetli cok ama kendime hayrım yok baskalarına var ve şu topicte hep senin ismin gözüme carpıo yakındır bebegini alıcan kucagına sen
Ayy cnmm ağzından bal damlıyoo:)) İnş. en kısa zamanda hepimiz alırız. Ben çok istiyorum bu ekiple 2011 anneleri topiğine transfer olmak :)
slm kızlar ben geldim perşembe 12 de aşılama yaptırmıştım ama bekliyemiyorum acaba eczaneden test alsamm yarın çıkarmı
derinsucum baktırmaya korktum acıkcası yaa bende bilmiyorum neden sürekli idrara cıkıyorum neredeyse 45 dk da bir anlamadım nedendir belkide psikolojik artık pazartesi yaptırcam testtt
Selam kızlar şöyle bı aklımda kaldıgı kadaryla yazayım.
JOLLYcim,bellı olmaz bu ısler nelere tanık oluyoruz...snradan gelıstı belkıde.benım doktor 18gune kadar bakıyo kuşum...kardesım farlutal kullanırken hamismis megerse bılıyo musun..tabı bu ıhtımal bı tarafa,ıns bu seferkı aşılaman tutacak ben ınanıyorum.
dun aksam cok kesın konustum canım ben bukadar fedekarlık yapıyorum sende yap dedım tamm deıd ama bakalım hergece gecenın bır yarısı havuc sıkıyoruzz tum apartman ayaktatolga beyın havuc kuru :)))) yatmadan ıcsın dıye herseyı yapıyorum ınsallah cnm sende cok dusunme unut stres yapma kendıne
:)))) bizde de bu aksam keciboynuzunu ocakta unuttum, evi bir anda kestane kokusu sardi. Meger yaninca oyle kokuyormus :)) simdi bir de simsiyah tencerem var ovmalik. Bir bu eksik yani !!!
merhaba arkadasım eşin varikoseldenmi ameliyat olmuştu? bizim varikoselden sonra sayımız daha da düşmüştü ama hala asılamada yüzde 5 kadar sansımız var. tüp bebekte ise zaten tek embrio yeterli :) stres yapmıyoruz değilmi
slm kızlar ben geldim perşembe 12 de aşılama yaptırmıştım ama bekliyemiyorum acaba eczaneden test alsamm yarın çıkarmı
selam kızlar kimse yok ama ben yinede yazmak istedim bizde aşılama yaptırmaya karar verdik 3 buçuk sene oldu çünki gelecek ay doktora gidicez ne zaman gitmem lazım adetliyken mi gitmeliyim ve bu süreç nasıl işliyo acaba neler yapılıyo en önemlisi canın yanması bu işlemler yapılırken acı oluyor mu yumurtaları çatlatmak için iğne falan vuruluyormuş o iğne nerden vuruluyo ya sizlere zahmet bi anlatırmısınız ben biraz araştırdım ama sanki yüzeysel anlatılmış gibi geldi bana ya artık baskılardan bıktım inşallah gerek kalmadan bebeğimiz gelir inşallah bu sayfadaki herkez kısa zamanda meleğine kavuşur yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
merhaba hanımlar....bnmde bu hafta sırf doktorla uğrastım git gel , en son dün gittim yumurtalarım en büyüğü 16-15mm olmak üzere 5 tane var bugün son yumurta geliştirici iğne mi yaptırdım tabi haplara devam inş. pazartesiye kadar daha büyür onlar hayırlısıyla yarın gece çatlatma iğnemi olucam çarsamba günüde gidip bebişimi göbüşüme koydurucam... dualarınızı eksik etmeyin
selam kızlar kimse yok ama ben yinede yazmak istedim bizde aşılama yaptırmaya karar verdik 3 buçuk sene oldu çünki gelecek ay doktora gidicez ne zaman gitmem lazım adetliyken mi gitmeliyim ve bu süreç nasıl işliyo acaba neler yapılıyo en önemlisi canın yanması bu işlemler yapılırken acı oluyor mu yumurtaları çatlatmak için iğne falan vuruluyormuş o iğne nerden vuruluyo ya sizlere zahmet bi anlatırmısınız ben biraz araştırdım ama sanki yüzeysel anlatılmış gibi geldi bana ya artık baskılardan bıktım inşallah gerek kalmadan bebeğimiz gelir inşallah bu sayfadaki herkez kısa zamanda meleğine kavuşur yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?