Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnmmm sabah test yaptırıcakmısınnn ??? Çok meraktayımmm inş.güzel haberler verirsin bizeee

Cnmmm sabah test yaptırıcakmısınnn ??? Çok meraktayımmm inş.güzel haberler verirsin bizeee

canım benım 14 gınum yarın test yaptırcam ve kaıklarım arı halen devam edyor goguslerım sıstı uclarda belırgınlerdıı allahım her kese nasıp etsın evlat sevgısını ben yenıyım aranızda

offff heyacandan olucemm ya benım ılk asılamm hersey normal dedıı doktorum esımde sorun yok bende adet dzensızlıgı vardı yumurtalrım buyumurduu sımdıı 20mm oldular ve asıla yapıldı 14.gunum bugun yarın test yaptrcam hayrlısı bakalım :)

offff heyacandan olucemm ya benım ılk asılamm hersey normal dedıı doktorum esımde sorun yok bende adet dzensızlıgı vardı yumurtalrım buyumurduu sımdıı 20mm oldular ve asıla yapıldı 14.gunum bugun yarın test yaptrcam hayrlısı bakalım :)

yuce rabbımın ıznıylen evet sabah yaptrıcam bakalım bana ıkız ve dorduz olma sansı var dedıler ve asılama sonrası gıttıgımde sıvı var deıler baklaım sonuc ne olucakk pozıtıf oldunu nasıl anlıcam dr gstermedenn

kan testinde 5 in üstü pozitiftir.. ama değerin sağlıklı görünmesi için 14.gün de 40 ın üstünde falan olması lazım..

derinsucum baktırmaya korktum acıkcası yaa bende bilmiyorum neden sürekli idrara cıkıyorum neredeyse 45 dk da bir anlamadım nedendir belkide psikolojik artık pazartesi yaptırcam testtt
cnm ıns psıkolojık dgldr ıns bebıs senınledır ama senın haberın yoktur kuzu:)

hehe,diyosunnnn:)aman benım dayımın kızında gelısmeyı bırak,doktor çatlama olmadı demıstı ama o ay hamile kaldı cnm hıc beklemıyodu.
Yenı asılama yaptran arkadaslarım hayırlı olsun ıns...
Demek buluşcaksnz super ya...bızde ıstanbullular bulustk dıger topıcte:)halada buluşuyoruz arada.cok guzel bı duygu.şmdıden ıyı sohbetler.
Ben salı gunu gıdıyorum kızlar..hıc sanmıyorum gelısme oldugunu.olduysa bıle yeterlı olmaz.gercı hic olmama ıhtımalı olsa doktor bıdaha bakalım dermydı onuda bılmıyorum.Allahtan ümit kesilmez...incir bu ay etkı etmez ztn daha 3gun içtm ama öbur aya eder inş.

dikkatimi çeken bişi oldu cogu doktor cogul gebelik istemio o sebeple 1 2 yumurta büyütüo cogul gebelik istemedigimiz bişi diolar sizinki nası dördüz olabilir dedi anlamadım bana tuhaf geldi bi sorun derim doktorunuza banada doktorum4üz 6tız 8iz bile olabilir demişti ama asla istemeyiz bunu dedi bendede onlarca yumurta var cünkü

şimdi doktorumu aradım yarın gel dedi bana anlattım olanları eşimde bekle yaptırma dioooo napıcam ben yaaaa salak gibi kaldım düşünemiyorummmmm

yaaa ama neden yarın ya ıdrar yap ıstersen cıkmassa sonucta ya cıkarsa :) yarında kan da baktırrsın canım olecem meraktan ben :))) bak stres dusunme bızım ısımız sen dusunmuyor stres yapmıyorsun sakin ol lutfenn ınsallah gelıcek bebişşş

aşılamada 12. günüm... günler geçmiyoooooo.salı glmiyooo...((((

Bana 12. günde yaptır demişti doktorum benim de salı günü 12. günümm yani yarınn :) Geldi sonunda çok şükür inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur.. Sonuçlarımızı yazmayı unutmayalım:)))

canımm senın doktor neden boyle bısey bende anlamadım sonucta doktorlar en fazla ıkızı onaylıyorlar anne ıcın canım benımde ıkız olma rıskı cok fazlaydı doktorum 3 üz oldugunda bıle anne rıske gırıyorsa bız 1 tanesını sonlandırıyoruz dedı cnaım sen dotkorun ıle detaylı gorus canım hayırlı haberlerın gelır ınsallah.

idrara güvenmiyom canım ya kafam karısmasın ay varya saf saf bakınır oldum 2 saattir eşim bi yandan söyleniyo unut dio varsa var dio ben merakta bi yandan öffff öf

idrara güvenmiyom canım ya kafam karısmasın ay varya saf saf bakınır oldum 2 saattir eşim bi yandan söyleniyo unut dio varsa var dio ben merakta bi yandan öffff öf

Tamam unut bakalımm ıdrarda yapma kanda bugun sakin ol yeter canım :) bugune kadar bekledık yarınıda beklerızz sıkma canını varsa hayırlısıyla gelsın yoksada uzulmek yok relaxxxx sen bugun gez dolas kafanı dagıt yada cık gel yanıma kahve ıcelım :)))))))

canım sonuçları yazalımda .şöyle bişi sorcam bi bilgin var mı çatlatma iğnesi olduktan sonra adet düzenimiz değişiyomu??kimileri 14. 15 gun sonra diyor. ve benım bugun catlatma iğnesı sonrası 14. gunun karnım ve belım ağrımaya başladı normalde 20 sinde adet olmam gerekır ama ç.ğnesı durumu değiştirmişse galıba bugun yarın adet olcam..( ağrılarım devam edıyo

merhaba kızlarrr,, bir haftadan çok oldu gelmedm buraya varmı güzel haberler aşılama olanlar güzel sonuç alanlar ozgeozge hamilemisn yoksaa:))) inşallahhhh hamilesindirr

saol canım cıkıcam şimdi carsiya artık hayırlısı düsünmemeye calısıyorummm

slm ..takmayın kafaya boşverin..ben bu aydan sonra kendime söz verdim .ovulasyon günümü bile takip etmeyeceğim ..bu ay etmedim valla ..canım ne zaman isterse o zaman yaşadım cinselliği hesapsız kitapsız ..kendimi ilk defa böyle rahat hissediyorum ..
haftasonları eşimle uzun yürüyüşlere çıkıyoruz ..çok ii geliyor ..sonra da yemek yiyoruz sinema vs..
aklımdan tamamen bu fikri bir sene boyunca atmaya kararlıyım ..
ölsem de kalsam da bir sene kendime izin vereceğim..
böylesi çok iimiş valla ..
uzun süredir yaşadığım hesaplı kitaplı hayattan ,aman ağır kaldırma ,aman fazla yürüme , yorulma gib ikısıtlamalardan kurtuldum ve afam çok rahat ..inş. hep böyle devam eder ..
olacaksa zaten olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…