adetin 2. günü gideceksin canım can yanması yok sadece hsg filmi cekilirkenki takılan seyi takıyolar onda azcık acı oluo ama cok az igneler karından oluo cok ince igne sonra yumurtalar büyüyünce catlatma ignesi vuruosun sonrada 36saat icinde asılama oluo
Cnmmm sabah test yaptırıcakmısınnn ??? Çok meraktayımmm inş.güzel haberler verirsin bizeee
yuce rabbımın ıznıylen evet sabah yaptrıcam bakalım bana ıkız ve dorduz olma sansı var dedıler ve asılama sonrası gıttıgımde sıvı var deıler baklaım sonuc ne olucakk pozıtıf oldunu nasıl anlıcam dr gstermedenn
cnm ıns psıkolojık dgldr ıns bebıs senınledır ama senın haberın yoktur kuzu:)derinsucum baktırmaya korktum acıkcası yaa bende bilmiyorum neden sürekli idrara cıkıyorum neredeyse 45 dk da bir anlamadım nedendir belkide psikolojik artık pazartesi yaptırcam testtt
Oooo bu ne sabırsızlık arkadaşımmm 14.günü doldurmadan kan testi yaptırma. Heleki idrar testiii adet geçmeden hayatta çıkmazz.Saırr sabırr 9 ay nasıl sabrediceksinn sonra :)
Psikolojik değildir inşallahhh gelmiştir bebiş. Pzt bi şenlik yapalım burda :)
Yok kızzz benimki kendi haline kalsa 3 yıl gelişmezzz :))İnş bakalım cnmm bu aşılamada bi yol katederiz :) Senin bi dahaki kontrol pzt dimi şimdi incire devam :)
özgeeee hadi guzel haberler ver bıze bugunnn canım beklıyoruzzz
yuce rabbımın ıznıylen evet sabah yaptrıcam bakalım bana ıkız ve dorduz olma sansı var dedıler ve asılama sonrası gıttıgımde sıvı var deıler baklaım sonuc ne olucakk pozıtıf oldunu nasıl anlıcam dr gstermedenn
şimdi doktorumu aradım yarın gel dedi bana anlattım olanları eşimde bekle yaptırma dioooo napıcam ben yaaaa salak gibi kaldım düşünemiyorummmmm
aşılamada 12. günüm... günler geçmiyoooooo.salı glmiyooo...((((
idrara güvenmiyom canım ya kafam karısmasın ay varya saf saf bakınır oldum 2 saattir eşim bi yandan söyleniyo unut dio varsa var dio ben merakta bi yandan öffff öfyaaa ama neden yarın ya ıdrar yap ıstersen cıkmassa sonucta ya cıkarsa :) yarında kan da baktırrsın canım olecem meraktan ben :))) bak stres dusunme bızım ısımız sen dusunmuyor stres yapmıyorsun sakin ol lutfenn ınsallah gelıcek bebişşş
idrara güvenmiyom canım ya kafam karısmasın ay varya saf saf bakınır oldum 2 saattir eşim bi yandan söyleniyo unut dio varsa var dio ben merakta bi yandan öffff öf
Bana 12. günde yaptır demişti doktorum benim de salı günü 12. günümm yani yarınn :) Geldi sonunda çok şükür inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur.. Sonuçlarımızı yazmayı unutmayalım:)))
saol canım cıkıcam şimdi carsiya artık hayırlısı düsünmemeye calısıyorummmTamam unut bakalımm ıdrarda yapma kanda bugun sakin ol yeter canım :) bugune kadar bekledık yarınıda beklerızz sıkma canını varsa hayırlısıyla gelsın yoksada uzulmek yok relaxxxx sen bugun gez dolas kafanı dagıt yada cık gel yanıma kahve ıcelım :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?