aranızda ç.iğnesini vurulduktan sonra adet tarihini değişip değişmediğini bilen biri var mı???
aranızda ç.iğnesini vurulduktan sonra adet tarihini değişip değişmediğini bilen biri var mı???
ya bugun ç.iğnesinin 14. gunu bel ve kasık ağrım başladı (adet sancım) bi kaç saat sonra geçti sadece bacaklarım sızlıyo. gebelik testi yaptım negatif çıktı aşılamamın 13. gunu gittkçe umudum bitiyo kan testine gitmeye korkuyorum ...
canım sancıların normal ıgnenın etkısı ıdrar testıne guvenme ıdrar testı adet gunu gectıkten sonra bıle bazen dogru sonucu vermıyor lutfen morelını bozma kan testı yaptır hayırlıısı de ınsallah varıdır bebısın ve sımsıkı tutunur sana sana hadı guzel haberlerını beklıyoruz cnm ıdrar testını unut kan da baktır lutfen
bugün aşılamamı oldum geldim geri sayım başladıP:
ya bugun ç.iğnesinin 14. gunu bel ve kasık ağrım başladı (adet sancım) bi kaç saat sonra geçti sadece bacaklarım sızlıyo. gebelik testi yaptım negatif çıktı aşılamamın 13. gunu gittkçe umudum bitiyo kan testine gitmeye korkuyorum ...
kızlar 1 saat önce 1 damla kırmızı bi akıntı oldu adet oldugumu sandım 1 saat sonra pedi değiştirmek için tekrar baktıgımda hiç bişiy yok,akıntı sarıya dönmuş hatta hiç akmammış.. allahım ya adet olcaksam olayım . cok sıkkıldım bu belirsizliklerden sanki biri benle oyun oynuyo...adet olcakmışım gıbıde ağrılarım var..of yaaa
Yerleşme kanaması olabiliyormuş dua edelim öyle olsun
aşılama yaptırıp beklemeye geçenlere sabırlar diliyorum.ben bu ay kısmetsiz olanlardanım.28 ekimde 1. aşılamam oldu ama 15 gün sonra hastalandım.ama bu ay her zamankinden az geldi.idrar testi yaptım ama negatif.doktorum da ne olur olmaz kan testi yaptır dedi.onun sonucuna göre 2. aşılamaya geçicez.hayırlısını diliyorum herkese..
arkadaşlar leyla ben hepinize dilerimki hayırlı evlatlar nasip ettsin ALLAH ben kasım 5 te ilk aşılamamı yaptım devamlı ağrılarım oluyor ve akıntılar bunlar sizce normalmi bilen varsa yazarsa çok sevinirim
arkadaşlar leyla ben hepinize dilerimki hayırlı evlatlar nasip ettsin ALLAH ben kasım 5 te ilk aşılamamı yaptım devamlı ağrılarım oluyor ve akıntılar bunlar sizce normalmi bilen varsa yazarsa çok sevinirim
hosgeldin canım öncelikle hayırlı olsun aşılaman anlattığın agrılar normal canım kasık ağrıları ve bol akıntı oluyor yani korkulacak bişi yok rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?