Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bugun ç.iğnesinin 14. gunu bel ve kasık ağrım başladı (adet sancım) bi kaç saat sonra geçti sadece bacaklarım sızlıyo. gebelik testi yaptım negatif çıktı aşılamamın 13. gunu gittkçe umudum bitiyo kan testine gitmeye korkuyorum ...

canım sancıların normal ıgnenın etkısı ıdrar testıne guvenme ıdrar testı adet gunu gectıkten sonra bıle bazen dogru sonucu vermıyor lutfen morelını bozma kan testı yaptır hayırlıısı de ınsallah varıdır bebısın ve sımsıkı tutunur sana sana hadı guzel haberlerını beklıyoruz cnm ıdrar testını unut kan da baktır lutfen

inşllh gogi hepimize bebişlerimiz sıkısıkı tutunurlar...hepimiz güzel haberler veririz...

Canım hiç takma kafana çünkü aynı sancıları ben de çektim hatta saat başı gidip baktım adet oldum mu diye ama henüz olmadım... ben de 8. günde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı lütfen üzülme ben çok kafama takmıştım. Arkadaşımın ablası 5 haftalık hamileyken idrar testi yapmış çıkmamış yani bunu düşün bir de...Yarını bekle sabırla Rabbim hayırlısını versin hepimiz için...

kızlar 1 saat önce 1 damla kırmızı bi akıntı oldu adet oldugumu sandım 1 saat sonra pedi değiştirmek için tekrar baktıgımda hiç bişiy yok,akıntı sarıya dönmuş hatta hiç akmammış.. allahım ya adet olcaksam olayım . cok sıkkıldım bu belirsizliklerden sanki biri benle oyun oynuyo...adet olcakmışım gıbıde ağrılarım var..of yaaa

Canım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra falan adet oluyormuşsun ama 17 gün sonra da adet olan var.. İnşallah o kırmızıyı hiç görmeyiz:)

Yerleşme kanaması olabiliyormuş dua edelim öyle olsun

Yerleşme kanaması olabiliyormuş dua edelim öyle olsun

inşallah aygulcum ama yerleşme kanamasında kahverengı kanama geliyo,benımki kullnmadıgım jelle birlikte dışarı akmış turuncu bi lekeydi,artık ne doğru ne yanlış anlamadım akşama kadar bekliyim adet olmuşsam devamı gelir....

aşılama yaptırıp beklemeye geçenlere sabırlar diliyorum.ben bu ay kısmetsiz olanlardanım.28 ekimde 1. aşılamam oldu ama 15 gün sonra hastalandım.ama bu ay her zamankinden az geldi.idrar testi yaptım ama negatif.doktorum da ne olur olmaz kan testi yaptır dedi.onun sonucuna göre 2. aşılamaya geçicez.hayırlısını diliyorum herkese..

hakkında hayırlısı olsun canım kısmetsiz diye nitelendirme kendini insallah zamanı gelince hayra dönecek

arkadaşlar leyla ben hepinize dilerimki hayırlı evlatlar nasip ettsin ALLAH ben kasım 5 te ilk aşılamamı yaptım devamlı ağrılarım oluyor ve akıntılar bunlar sizce normalmi bilen varsa yazarsa çok sevinirim

arkadaşlar leyla ben hepinize dilerimki hayırlı evlatlar nasip ettsin ALLAH ben kasım 5 te ilk aşılamamı yaptım devamlı ağrılarım oluyor ve akıntılar bunlar sizce normalmi bilen varsa yazarsa çok sevinirim

hosgeldin canım öncelikle hayırlı olsun aşılaman anlattığın agrılar normal canım kasık ağrıları ve bol akıntı oluyor yani korkulacak bişi yok rahat ol

hayırlı olsun canım vede hoşgeldin,yaşadıklarının hepsi normal,ağrıların,akıntın,göğüslerinin şişmesi,takma kafana rahat geçir,az kalmış sonucuna zaten,hayırlısını dile...

slm kızlarr.bugün doktora gidicem keseyi görebilecekmi bilmiyorum,göremezse vajinal muayene yapdırmıcam,beklerim biraz daha napimm,bana dua edin lütfennn....

hosgeldin canım öncelikle hayırlı olsun aşılaman anlattığın agrılar normal canım kasık ağrıları ve bol akıntı oluyor yani korkulacak bişi yok rahat ol

çok teşşekür ederim umarım tutar bide yaşımda 40 olduğu için korkuyorum 1 yıl önce çok talihsiz bir düşük yaptım onuda stresi var
ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…