Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok teşşekür ederim umarım tutar bide yaşımda 40 olduğu için korkuyorum 1 yıl önce çok talihsiz bir düşük yaptım onuda stresi var
ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

rabbim istedikten sonra yaş falan bahane canım en azından düşüğün olmuş olabiliyor bak günlerinin tadını çıkar

çok teşşekür ederim canım benim içim rahatladı
1 haftam var umarım müjdemi sizinle paylaşmak nasip olur bana

inşallah burda senle beraber hepimiz seviniriz bende bugün 2. aşılamamı oldum ilki tutmadi napalım ölüm yokya sonunda biizm için hayırlı olsaydı olurdu ilkinde çok stres oldum ama bunda rahatım sende rahat ol güzel düşün güzel olsun

umarım tutar canım ALLAH yardımcımız olsun benim ilk aslında dr bekle dedi ben de hem yaştan dolayı hemde çikolata kistim var zaman kaybetmek istemedim dr bu şekilde hamile kalabilrsin zamanla demesine rağmen aşılama yaptırdım çokmu acele davranıyorum bilmiyorum nasip herşey tabiki

bencde de bı yaptır bakalım sedenım belki bişiler vardır ...

slm kızlr ben yenı katılmıstım aranıza ılk asılamm oldu bugun 15 sabah test yaptırdık kan testı ve hamıleyım allahıma sukurlerr olsunn yuce rabbımm elıme almayıda nasıp etsın

Kızlar tam aşılamayla hamile kalan var mı d,ye soracaktım ki yeliz arkadaşımıızın hamile haberini gördüm ve çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Benim de 3 Kasımda ilk aşılamam oldu beklemedeyim. Cuma günü kan testim var. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtilerinizi paylaşırmısınız, bir de aşılamadan sonra hangi ilaçları kullandınız.

slm kızlr ben yenı katılmıstım aranıza ılk asılamm oldu bugun 15 sabah test yaptırdık kan testı ve hamıleyım allahıma sukurlerr olsunn yuce rabbımm elıme almayıda nasıp etsın

canım allah kucagına almayı nasıp etsın saglıkla huzurla cok sevındım senın adına sende dualarını eksık etme bızden duarımız senınle ınsallah bebısın gelsınn aramızaa

hayırlı olsun yelizcim darısı hepimizin başına,peki belirti felan yaşadınmı??? bi anlatsana....)))

arkadaşlar leyla ben hepinize dilerimki hayırlı evlatlar nasip ettsin ALLAH ben kasım 5 te ilk aşılamamı yaptım devamlı ağrılarım oluyor ve akıntılar bunlar sizce normalmi bilen varsa yazarsa çok sevinirim
canım benımde ılk asılamm ve 15 gunum bugn arılar normal benım cok sancım oluyor kasıklarda ve gogus uclarımda ve bugun orendımkı tatlı arılar onlar hamileyımm ınsannlah senınde arıların tatlı arılar olur canım

allah nazardan saklasın tamamına erdirsin inş.. isteyen herkeze nasip etsin rabbim..

evet canım ben ılk asılamada hamiş kaldım

hayırlı olsun yelizcim darısı hepimizin başına,peki belirti felan yaşadınmı??? bi anlatsana....)))

fazla bı belırtım olmadı dıcem ama oldu kasıklarımda cok sancım olduu eyılemıyordum cok oturamıyodum ıdarara cok cıktım mıde bulantım sadece hap içtımde oluyo baska bıse olmuyo sankı adet olcakmısımm gıbıı bakalım cumartesı ıkızmı tek mı dort mu onu orencez arılarım var dye sakın sıkayet etmeyın ınann her zaman dua adeın 4 senn sonun da olduu yarrabbıme sukuler olsun

pirayacim ben de 2 kasımda aşılama oldum..carşamba günü kantesti yaptırcam. ama aşılamadan sonra hergün "crinone" isimli jeli kullanıyorum.bitene kadar kullanmalıymışım. adet olursam da bırakcam. yalnız bugun bi adet sancısı hiç böyle olmmaıştı aşılamadn sonra .bi damla o jelle karısık turncu bi kanama oldu bi damla. sadece onunla kaldı başka da olmadı. ilk etapta tutmadıgını düşündüm. ama gerisi gelmedi.ne oldugunu da anlamadım. bakalım çarşamba tahlılı yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…