aranızda ç.iğnesini vurulduktan sonra adet tarihini değişip değişmediğini bilen biri var mı???
slm kızlarr.bugün doktora gidicem keseyi görebilecekmi bilmiyorum,göremezse vajinal muayene yapdırmıcam,beklerim biraz daha napimm,bana dua edin lütfennn....
çok teşşekür ederim umarım tutar bide yaşımda 40 olduğu için korkuyorum 1 yıl önce çok talihsiz bir düşük yaptım onuda stresi var
ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
rabbim istedikten sonra yaş falan bahane canım en azından düşüğün olmuş olabiliyor bak günlerinin tadını çıkar
çok teşşekür ederim canım benim içim rahatladı
1 haftam var umarım müjdemi sizinle paylaşmak nasip olur bana
inşallah burda senle beraber hepimiz seviniriz bende bugün 2. aşılamamı oldum ilki tutmadi napalım ölüm yokya sonunda biizm için hayırlı olsaydı olurdu ilkinde çok stres oldum ama bunda rahatım sende rahat ol güzel düşün güzel olsun
aşılama yaptırıp beklemeye geçenlere sabırlar diliyorum.ben bu ay kısmetsiz olanlardanım.28 ekimde 1. aşılamam oldu ama 15 gün sonra hastalandım.ama bu ay her zamankinden az geldi.idrar testi yaptım ama negatif.doktorum da ne olur olmaz kan testi yaptır dedi.onun sonucuna göre 2. aşılamaya geçicez.hayırlısını diliyorum herkese..
slm kızlr ben yenı katılmıstım aranıza ılk asılamm oldu bugun 15 sabah test yaptırdık kan testı ve hamıleyım allahıma sukurlerr olsunn yuce rabbımm elıme almayıda nasıp etsın
slm kızlr ben yenı katılmıstım aranıza ılk asılamm oldu bugun 15 sabah test yaptırdık kan testı ve hamıleyım allahıma sukurlerr olsunn yuce rabbımm elıme almayıda nasıp etsın
canım benımde ılk asılamm ve 15 gunum bugn arılar normal benım cok sancım oluyor kasıklarda ve gogus uclarımda ve bugun orendımkı tatlı arılar onlar hamileyımm ınsannlah senınde arıların tatlı arılar olur canımarkadaşlar leyla ben hepinize dilerimki hayırlı evlatlar nasip ettsin ALLAH ben kasım 5 te ilk aşılamamı yaptım devamlı ağrılarım oluyor ve akıntılar bunlar sizce normalmi bilen varsa yazarsa çok sevinirim
Kızlar tam aşılamayla hamile kalan var mı d,ye soracaktım ki yeliz arkadaşımıızın hamile haberini gördüm ve çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Benim de 3 Kasımda ilk aşılamam oldu beklemedeyim. Cuma günü kan testim var. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtilerinizi paylaşırmısınız, bir de aşılamadan sonra hangi ilaçları kullandınız.
evet canım ben ılk asılamada hamiş kaldım
hayırlı olsun yelizcim darısı hepimizin başına,peki belirti felan yaşadınmı??? bi anlatsana....)))
Nerde yaptırdın canım aşılamanı, belirtilerini de paylaşabilirmisin. benim de son 4 günüm :)
Kızlar tam aşılamayla hamile kalan var mı d,ye soracaktım ki yeliz arkadaşımıızın hamile haberini gördüm ve çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Benim de 3 Kasımda ilk aşılamam oldu beklemedeyim. Cuma günü kan testim var. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtilerinizi paylaşırmısınız, bir de aşılamadan sonra hangi ilaçları kullandınız.
cnm değerin kaç çıktı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?