Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benim hayırlısı belki yerleşme kanamasıdır. Ben de progestan kullanıyorum sadece.bir de folikasit gibi vitaminler. ben de de kasık ağrısı çok fazla, hatta dün koltuktan ayağa bi kaltım, adım atamadım kaldım olduğum yerde öle şiddetli bi ağrı girdi. bir iki sn sonra geçti, ben de çok korktum bişi mi oldu diye. Umarım güzel haberler verirsin yarın. Senin de ilk denemen mi?

evet benım ilk denemem ama tutmazsa 1 yıl denmmemeyı düşünüyorum. çünkü çok yoruldum. her yönden (psikolojik,fiziksel).. bakalım çarşmba herşey bellı olcak..bende de aşılama oldugundan beri karamplar giriyor özelikle sol yumurtalıgıma ama öyle kendim dinlediğimde hissediyodum ağrıları. bugunki çok belliydi nomal adet sancımdı... içerde neler olduğunu açıkçası kestiremiyorum...:))))

meraba tebrik ederim çok sevndm senin adına bende 19 ekimde aşılama oldum 2 kasımda sonuç aldm hamileyim çok şükür ALLAHım hepimize anne olmayı nasip etsn. yaqşadığn ağrılar bulantı faln aynen bende de oluyodu değerin kaç çıktı öğrenebilrmiyim

merhaba arkadasım :)

yorumunu defalarca okudum hemde tam ümidimi çok kesmişken şifa oldu yüreğime çok çok mutlu oldum tesekkür ediyorum canım

Rabbim seninde gönlünün dileğini acilen versin inş...

aminlerce amin olsun arkadasım tesekkür ediyorum.

umut herzaman bizler için canım arkadasım. onu da kaybettiğimizde emin ol geriye birseyimiz kalmıyor. ben hala umut ediyorum. doktorum kac yumurtamın geliştiğini bile söylemedi, önemsemedi.şansınız yok dedi. öyle olsada umut işte yaptırdık asılamayı. nasip olmadı direk tüp bebeğe gececeğiz.

dualarımız ve umudumuz hep var

yarın bende test yapacağım arkadasım :) sanırım 3-4 kişi yarın sonuç alacağız inş.bol bol hamiş çıkarırız inş. :)

218.16 canım allahım elımıze almayıda nasıp eder ınsaallah

218.16 canım allahım elımıze almayıda nasıp eder ınsaallah

inşALLAHH değerin yüksekmiş benm 15. gün 88,91 di :) 4 gün sonra 628 çıktı ve en son çarşamba 1000.0 oldu inşALLAH kucağımıza almak nasip olur keseyi görmeye gidicem herşey yolndadr inşALLAH ALLAH burdaki tüm arkadaşlara nasip etsn..

Merhaba kızlar, Bişey danışmak istiyorum. Eşimde ileri hareketli %15 çıktı. yarın ürolojiye gidicez. Sizce aşılamada şansımız ne olur. Ne olur bi cevap verin kızlar aynı durumda olan varmı. 4 yıldır bekelemekten sıkıldım dayanamıyorum. Pskolojim çok bozuk

evt canım bende cumartesı gıdecegımmm keseyıı grmeye ıkızmıı tekkmı dorduzmu buyuyk ıhtımal ıkız dedı doktorum allahıma bınlerce sukur olsun bu benım ılk asılammdı ve olduu senn ılk asılmamı canım

Kızlar cevap yokmu? Sizler hangi nedenden aşılama oldunuz. Spermle ilgili problemi olan varmı?

arkadaslar benim yarın 12.günüm ve bazı doktorlar 12.günde sonuç çıkıyor dedikleri için ben test yaptırmaya gideceğim. sadece kan testimi yaptıracağım, muayene de olunuyor mu yoksa direk test yapılıyor mu yaptıranlar yada bilenler yardımcı olur musunuz?

ayrıca şu aralar çok gerginim. dualarınızı bekliyorum lütfen

Kızlar cevap yokmu? Sizler hangi nedenden aşılama oldunuz. Spermle ilgili problemi olan varmı?

arkadasım, benim asılamada bugün 11.günüm.
bizim sperm eksikliğimiz vardı. 2 milyon civarıydı. bu nedenle ümidimiz cok az olsa da asılama yaptırdık.

yarın sonuç alacağım inş.dualarınızı bekliyorum

Neyse cevaplarınız için çok teşekkürler iyi akşamlar
Nursimla arkadaşım sağol cevabın için bizde sayı 76 milyon. Sadece hareket az.

Son düzenleme:

ilk aşılama benim de çok şükür tuttu kese için erken değilmi ben aşılama olalı nerdeyse 1 ayı doldurcam yeni gidicem keseyi görmeye erken dedndi çünkü

tatlım muayneye gerek yok die biliyorum sonuca göre anlarsın zaten ki doktora sonucu göstermen yeterli muayne isticeni sanmıyorum.. hadi inş. sendende güzel haber alırız... bu aralar bi patlamadır gidio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…