pirayacim ben de 2 kasımda aşılama oldum..carşamba günü kantesti yaptırcam. ama aşılamadan sonra hergün "crinone" isimli jeli kullanıyorum.bitene kadar kullanmalıymışım. adet olursam da bırakcam. yalnız bugun bi adet sancısı hiç böyle olmmaıştı aşılamadn sonra .bi damla o jelle karısık turncu bi kanama oldu bi damla. sadece onunla kaldı başka da olmadı. ilk etapta tutmadıgını düşündüm. ama gerisi gelmedi.ne oldugunu da anlamadım. bakalım çarşamba tahlılı yaptırcam.
Canım benim hayırlısı belki yerleşme kanamasıdır. Ben de progestan kullanıyorum sadece.bir de folikasit gibi vitaminler. ben de de kasık ağrısı çok fazla, hatta dün koltuktan ayağa bi kaltım, adım atamadım kaldım olduğum yerde öle şiddetli bi ağrı girdi. bir iki sn sonra geçti, ben de çok korktum bişi mi oldu diye. Umarım güzel haberler verirsin yarın. Senin de ilk denemen mi?
Cnmm nerelerdesin sen yahuu :)) Yaptırmaa tut kendini tut bekle pazartesiyi 2 gün daha umutla yaşa :) 2 gün bekleyemiyoruz 9 ay nasıl bekliycez yoksa :)
ben hep buralardayım arkadasım sadece arefe günü hastanelik oldum o kadar
sen tedaviye basladın mı canım?
bugün 11.günüm yanlış saymışım zatenama 3 kasımda yaptıran bazı arkadaslara doktorları 15 kasımda test yapabilirsiniz demiş
yarın sanırım dayanamayıp yaptıracağım. dualarınızı bekliyorum arkadaslar..
fazla bı belırtım olmadı dıcem ama oldu kasıklarımda cok sancım olduu eyılemıyordum cok oturamıyodum ıdarara cok cıktım mıde bulantım sadece hap içtımde oluyo baska bıse olmuyo sankı adet olcakmısımm gıbıı bakalım cumartesı ıkızmı tek mı dort mu onu orencez arılarım var dye sakın sıkayet etmeyın ınann her zaman dua adeın 4 senn sonun da olduu yarrabbıme sukuler olsun
NURSİMLA,ben kmseyı atlamam genelde ama uzun suredır pcden dgl telefondan gırıyorum uzun bı sekılde toplu alıntı alamıyorum.byle aklmda kaldıgı kadar yazmaya calısıyorum...benim icime hamile oldugun doguyor ama ıns yanılmam.hadı hayırlısı.
Umarım allah tez zamanda muradına erdirir evet eşim varikosel ameliyati oldu ameliyat öncesi ml19milyon hareketsiz %40
Morfoloji normel %94 iken ameliyat sonrası 10milyon ml hareketsiz%60(ameliyat öncesi ileri hareketli sayısı %40 iken şimdi %0)ve morfoloji %25'e düşmüş tabiki çok üzüldük stres hep yapıyoruz ama bu sefer üzüldük tüm umutlarımız boşa çıktı testi tekrarlamaya karar verdik çünki eşim çok stres altında verdi ayın 25'inde tekrar yaptırıp dr gidicez ona göre
aşılamada 12. günüm... günler geçmiyoooooo.salı glmiyooo...((((
Bana 12. günde yaptır demişti doktorum benim de salı günü 12. günümm yani yarınn :) Geldi sonunda çok şükür inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur.. Sonuçlarımızı yazmayı unutmayalım:)))
yarın bende test yapacağım arkadasım :) sanırım 3-4 kişi yarın sonuç alacağız inş.bol bol hamiş çıkarırız inş. :)
slm kızlr ben yenı katılmıstım aranıza ılk asılamm oldu bugun 15 sabah test yaptırdık kan testı ve hamıleyım allahıma sukurlerr olsunn yuce rabbımm elıme almayıda nasıp etsın
meraba tebrik ederim çok sevndm senin adına bende 19 ekimde aşılama oldum 2 kasımda sonuç aldm hamileyim çok şükür ALLAHım hepimize anne olmayı nasip etsn. yaqşadığn ağrılar bulantı faln aynen bende de oluyodu değerin kaç çıktı öğrenebilrmiyim
218.16 canımallahım elımıze almayıda nasıp eder ınsaallah
inşALLAHH değerin yüksekmiş benm 15. gün 88,91 di :) 4 gün sonra 628 çıktı ve en son çarşamba 1000.0 oldu inşALLAH kucağımıza almak nasip olur keseyi görmeye gidicem herşey yolndadr inşALLAH ALLAH burdaki tüm arkadaşlara nasip etsn..
Merhaba kızlar, Bişey danışmak istiyorum. Eşimde ileri hareketli %15 çıktı. yarın ürolojiye gidicez. Sizce aşılamada şansımız ne olur. Ne olur bi cevap verin kızlar aynı durumda olan varmı. 4 yıldır bekelemekten sıkıldım dayanamıyorum. Pskolojim çok bozuk
Kızlar cevap yokmu? Sizler hangi nedenden aşılama oldunuz. Spermle ilgili problemi olan varmı?
evt canım bende cumartesı gıdecegımmm keseyıı grmeye ıkızmıı tekkmı dorduzmu buyuyk ıhtımal ıkız dedı doktorum allahıma bınlerce sukur olsun bu benım ılk asılammdı ve olduu senn ılk asılmamı canım
arkadaslar benim yarın 12.günüm ve bazı doktorlar 12.günde sonuç çıkıyor dedikleri için ben test yaptırmaya gideceğim. sadece kan testimi yaptıracağım, muayene de olunuyor mu yoksa direk test yapılıyor mu yaptıranlar yada bilenler yardımcı olur musunuz?
ayrıca şu aralar çok gerginim. dualarınızı bekliyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?