Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlım muayneye gerek yok die biliyorum sonuca göre anlarsın zaten ki doktora sonucu göstermen yeterli muayne isticeni sanmıyorum.. hadi inş. sendende güzel haber alırız... bu aralar bi patlamadır gidio..

canım arkadasım kan testinde hangi değere bakacaktım uf yoksa farklı bir tesmi yaptırılıyor? inş.inş.inş....

canım arkadasım kan testinde hangi değere bakacaktım uf yoksa farklı bir tesmi yaptırılıyor? inş.inş.inş....

tahlil yaptırıcağın yerde zaten kanda gebelik testi istiyorum dedin mi sadece onu yaparlar.. sonuctada beta hcg yada total hcg die en basta yazar bu 5 ten yukarıysa gebelik vardır ama kesin sonuc için 17 den fazla olması lazım değerinin.. çünkü bnm öncekinde 9 du kritik demişti doktorum düştü zaten..

ilk aşılama benim de çok şükür tuttu kese için erken değilmi ben aşılama olalı nerdeyse 1 ayı doldurcam yeni gidicem keseyi görmeye erken dedndi çünkü

tam olarak neden ole dedı bılmıyorum anımm cumartesı ge keseden falan bakarız dedı benım adetımle asılammın toplamı 35 gun oldu doktorum ya bır aylık dedı yada 3 haftalık bakalımm su cumartesıde bı gelse

peki çok tesekkür ediyorum arkadasım :)

yarın inş.sonucu paylasırım.
ben biraz sabırsızımda akşama kadar ağlar sonra yazarım sonuç 0 falan çıkarsa

ufff eşimi bekliyorum heyecanla, alıp beni biryerlere götürsün diye eve sığamıyorum çünkü hiç tahmin etmemiştim bu kadar stres yapacağımı

adetin ilk gününden saydıkalrı için mi 1 aylık oluyo bn bunu hiç anlamıyorum.. bn hep asılama gününden hesaplıyorum..

bnde cok ağladım bazen halada ağlıyorum elimde değil... ama bnce sabredebilirsen adet gününüde bekleyip yaptırsan olur... diyorumda bnde 12. günde hep gidip yaptırıyorum.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bnde cok ağladım bazen halada ağlıyorum elimde değil... ama bnce sabredebilirsen adet gününüde bekleyip yaptırsan olur... diyorumda bnde 12. günde hep gidip yaptırıyorum.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

suan bu yorumu okurkende ağlıyorum çok duygusal oldum bu aralar, çok iştahımda acıldı, çok idrara da çıkıyorum böyle işte

benim normal adet günüm 45.günde. adetim bitince asılama oldum daha 14 gün falan olsun. yani 1 aya yakın var adetime . nasıl dayanırım

hep derken arkadasım senin kacıncı olduki?
sorun nedir, suan tedavi görüyormusun arkadasım?

hep derken bu çarsamba 3. aşılama olucak, daha önceleride 3 ay normal denedik kendimiz yumurta geliştirici hap ve catlatma iğnesiyle normalde olmadı aslında eşimin sayısı iyi 58 milyon bnmde kanallar acık rahim çok güzel pko var sadece.. neden olmıyo bilmiyorum 2. de tutturduk dedik olmadı düştü işte.. allahım gönlü olunca vericek kısmet diorum.. ama bu ay inş. cok umudum var..

aman aman

bizim sperm eksikliğimiz var ama bebde normal kontrollerde hersey normal çıktı. ama rahim kanallarıma baktırmak istiyorum bakalım nasip.

inş.inş.bu sefer tutunur bebişin :)

aman aman

bizim sperm eksikliğimiz var ama bebde normal kontrollerde hersey normal çıktı. ama rahim kanallarıma baktırmak istiyorum bakalım nasip.

inş.inş.bu sefer tutunur bebişin :)

tahminimce tutmada sorun yok biz ilk 3 ay normal çalışmalarda catlatma iğnesinden sonra saati tutturamadık çok gec oldu ondan diorum asılamalarda hep tuttu ama dinlenmek çok önmli rahime yerleşme sırası çok önmli.. daha öncelerdede yazmıstım hep aklıma gelir son asılamamdada tahlil günümde arkadasım önmde kaza yaptı çok korktum o sebep oldu diorum ama hersey kısmet tabiki.. bu defa allah izin verirse hep yatıcam yhaa kafama koydum..

doktorum vücuda tutunmamasını ya zayıf yumurtalara denk gelmiştir yada pıhtılaşma sorunu olabilir die bebek aspirini içmemi önerdi 2 aydırda aspirin içiyorum..

adetin ilk gününden saydıkalrı için mi 1 aylık oluyo bn bunu hiç anlamıyorum.. bn hep asılama gününden hesaplıyorum..

ben aşılama olalı 19 kasımda 1 ay olacak bu şeklde hesaplıyorm b hcg değerlerimde de çocuk 23 günlk çıkıyo yani 4. haftada bakalım kısmet ultrasona giriyimde belli olsn görürüm inşallah keseyii..

Kızlar cevap yokmu? Sizler hangi nedenden aşılama oldunuz. Spermle ilgili problemi olan varmı?

Canım bizde hem morfoloji hem de hareket sorunu vardı. morfoloji %3 ileri hızlı %5 ciarı üstelik ben de pko var.ama doktorumuz aşılamada şans gördü ve ilk aşılamamı ayın 3ünde oldum, sonucumu bekliyorum nasipse cuma günü öğrneceğim

slm hanımlar,bugün kesemi gördük çook şükürr,darısı sizlerin başına,yarın biçok kişiden hamiş haberlerini bekliyorum,ayağımı iice sürüdüm ona göre:)

slm hanımlar,bugün kesemi gördük çook şükürr,darısı sizlerin başına,yarın biçok kişiden hamiş haberlerini bekliyorum,ayağımı iice sürüdüm ona göre:)

ayyyyyyy canımmmm hayırlı olsun bebişimizzz allahım saglıkla kucagına versın canım dıkkat et kendıne dualarında bızlerı unutma

aynen bizede dua et.. haber bekleyen cok bu hafta asılama olcak olan yok mu tek bn miyim.??

saol canım cıkıcam şimdi carsiya artık hayırlısı düsünmemeye calısıyorummm

Ayyy cnmm varya bugün genel müdürlükteydim bütün gün açamadım meraktan çatladım acaba test yaptırdınmı diye :) Yarın sabah yaptırıcaksın sanırımm. Hadi bakalım adetsiz 1 günün daha geçti. Bu arada benimki bugün geldi. Dr bana 2.gün ile 5.gün arası gel dedi. Yarın gitsemmi bende acaba diyorum.Bişey çıkmazsa 3.gün başlarız iğnelere işte diye düşünüyorum.

Selammm cnmm ayyy ne güzel bi duygudur o öyle. Maşallahh hemende gösterdi kendini sıkıntıya sokmadı annesiniBizde boll boll dualarını bekliyoruzz cnmm iyi sür iyi sür ayağını :)

off kızlar çarşamba rahim filmi cekilicem ve cok korkuyorum.aralıktaki adetimle ilede ikinci aşılamayı deneyeceğiz.bakalım aşılmada şansımız yüzde 10 muş ama neden olmasın hayırlısı.tüp bebek için daha erken diye düşündük 2.aşılamayı şans düşük olsada deneyeceğiz artık kısmet olmazsa tüp bebek.allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar ya ben anestezili olsun dedim doktora ama o hiç gerek yok dedi anesteziye normal muayeneyi rahat oldum bende olucam yanında boşuboşuna anestezi alma dedi.bakalım çok canım yanmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…