Neyse cevaplarınız için çok teşekkürler iyi akşamlar
Nursimla arkadaşım sağol cevabın için bizde sayı 76 milyon. Sadece hareket az.
tatlım muayneye gerek yok die biliyorum sonuca göre anlarsın zaten ki doktora sonucu göstermen yeterli muayne isticeni sanmıyorum.. hadi inş. sendende güzel haber alırız... bu aralar bi patlamadır gidio..
canım arkadasım kan testinde hangi değere bakacaktım uf yoksa farklı bir tesmi yaptırılıyor? inş.inş.inş....
ilk aşılama benim de çok şükür tuttu kese için erken değilmi ben aşılama olalı nerdeyse 1 ayı doldurcam yeni gidicem keseyi görmeye erken dedndi çünkü
tahlil yaptırıcağın yerde zaten kanda gebelik testi istiyorum dedin mi sadece onu yaparlar.. sonuctada beta hcg yada total hcg die en basta yazar bu 5 ten yukarıysa gebelik vardır ama kesin sonuc için 17 den fazla olması lazım değerinin.. çünkü bnm öncekinde 9 du kritik demişti doktorum düştü zaten..
peki çok tesekkür ediyorum arkadasım :)
yarın inş.sonucu paylasırım.
ben biraz sabırsızımda akşama kadar ağlar sonra yazarım sonuç 0 falan çıkarsa
ufff eşimi bekliyorum heyecanla, alıp beni biryerlere götürsün diye eve sığamıyorum çünkü hiç tahmin etmemiştim bu kadar stres yapacağımı
bnde cok ağladım bazen halada ağlıyorum elimde değil... ama bnce sabredebilirsen adet gününüde bekleyip yaptırsan olur... diyorumda bnde 12. günde hep gidip yaptırıyorum.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..
suan bu yorumu okurkende ağlıyorum çok duygusal oldum bu aralar, çok iştahımda acıldı, çok idrara da çıkıyorum böyle işte
benim normal adet günüm 45.günde. adetim bitince asılama oldum daha 14 gün falan olsun. yani 1 aya yakın var adetime . nasıl dayanırım
hep derken arkadasım senin kacıncı olduki?
sorun nedir, suan tedavi görüyormusun arkadasım?
hep derken bu çarsamba 3. aşılama olucak, daha önceleride 3 ay normal denedik kendimiz yumurta geliştirici hap ve catlatma iğnesiyle normalde olmadı aslında eşimin sayısı iyi 58 milyon bnmde kanallar acık rahim çok güzel pko var sadece.. neden olmıyo bilmiyorum 2. de tutturduk dedik olmadı düştü işte.. allahım gönlü olunca vericek kısmet diorum.. ama bu ay inş. cok umudum var..
aman aman
bizim sperm eksikliğimiz var ama bebde normal kontrollerde hersey normal çıktı. ama rahim kanallarıma baktırmak istiyorum bakalım nasip.
inş.inş.bu sefer tutunur bebişin :)
tahminimce tutmada sorun yok biz ilk 3 ay normal çalışmalarda catlatma iğnesinden sonra saati tutturamadık çok gec oldu ondan diorum asılamalarda hep tuttu ama dinlenmek çok önmli rahime yerleşme sırası çok önmli.. daha öncelerdede yazmıstım hep aklıma gelir son asılamamdada tahlil günümde arkadasım önmde kaza yaptı çok korktum o sebep oldu diorum ama hersey kısmet tabiki.. bu defa allah izin verirse hep yatıcam yhaa kafama koydum..
adetin ilk gününden saydıkalrı için mi 1 aylık oluyo bn bunu hiç anlamıyorum.. bn hep asılama gününden hesaplıyorum..
Kızlar cevap yokmu? Sizler hangi nedenden aşılama oldunuz. Spermle ilgili problemi olan varmı?
slm hanımlar,bugün kesemi gördük çook şükürr,darısı sizlerin başına,yarın biçok kişiden hamiş haberlerini bekliyorum,ayağımı iice sürüdüm ona göre:)
Geçmiş olsun cnmm ya aman dikkat et kendine.. Ayyy çok helecanlıı yaptır testini yarın sabahtan haber ver ama hemenn meraklandırma bizi :)
evt canım bende cumartesı gıdecegımmm keseyıı grmeye ıkızmıı tekkmı dorduzmu buyuyk ıhtımal ıkız dedı doktorum allahıma bınlerce sukur olsun bu benım ılk asılammdı ve olduu senn ılk asılmamı canım
Hayırlı olsun arkadaşımmm.. Tek mi ikiz mi üçüzmü istersin bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin :)
doktorum vücuda tutunmamasını ya zayıf yumurtalara denk gelmiştir yada pıhtılaşma sorunu olabilir die bebek aspirini içmemi önerdi 2 aydırda aspirin içiyorum..
Selammm. cnm benimde ilk aşılamamda aynı şey oldu. Değerim düşmeye başladı ve sıfırlandı. Dr'umunda söylediği zayıf yada kalitesiz bi sperm'e denk gelmiştir o yüzden düşük oldu dedi. Ama bebek asprini vermedi. İnş. pıhtılaşma ile ilgili bişey değildir. Yarın gidicem 2.aşılamaya başlıyoruz bi sorim bakim ne diycek
saol canım cıkıcam şimdi carsiya artık hayırlısı düsünmemeye calısıyorummm
slm hanımlar,bugün kesemi gördük çook şükürr,darısı sizlerin başına,yarın biçok kişiden hamiş haberlerini bekliyorum,ayağımı iice sürüdüm ona göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?