Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle yapacak bişi yok malesef bi umut olacak hep napalım kader

bugun artık kesmeye calıstım baya bı ıyı durumda suanda su ıcmıstım musluktan ondan olmus cıktı ortaya yarın saat 15 te yapılcak dua edın lutfen ınsallah tutar cok korkuyorum esım hep kendını sucluyo cunku bıde onun psıkolojısıyle ugrasıyorumhayıorlısı dıyelım hakkımızda bıran once bebıslere kavusalım hepberaber

haklısın canım... bakalım bende senle birlikte sonucunu bekliyorum, unutma.... sonucunu alır almaz bizlerle paylaş olur mu ??? dualarım seninle...

ne mutlu sana saglıkla huzurla buyut bebgını ınsallah benımde yarın yapılıcak asılamam ve ınanılmaz gerginim bu gece nasıl uyurum bılmıyoru zaten 1 haftadır gecelerı uyuyamıyorum sen nerde yaptırdın asılamanı ve 15 gun sonramı bellı oluyor daha erken olmuyormu kanda

kızlar aşilama hakkında bılgı alsam ben mol gebelık yasadım ne kadara mal oluyor ssk var aşamaları neler dır blgı verırsenız sevınırım

kızlar aşilama hakkında bılgı alsam ben mol gebelık yasadım ne kadara mal oluyor ssk var aşamaları neler dır blgı verırsenız sevınırım

selam benım asılamam yarın olucak özelde yaptırıyorum 1000 tl yı buluyor canım ama ssk var ıse % 20 verıyorsun ssk anlasmalı yerlerde ssk da yaptıranlarda var aramızda özelde yaptıranlarda canım hepımız ıcın hayırlısı olsun hakkında sendeki sorun nedır ?

şu skkda nası oluyo asılama yaaa her hastane yapıyomu her isteyen yararlanabiliyormu kızlar bi anlatırmısınız acabaaaa

şu skkda nası oluyo asılama yaaa her hastane yapıyomu her isteyen yararlanabiliyormu kızlar bi anlatırmısınız acabaaaa

valla yaptıran arkadaslar daha ıyı bılır ama bıldıgım kadarıyla ıstedıkten sonra yaptırabılıyorsun dıye bılıyorum

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 03-2013 skt

1adet gonall-f 300

ooo cok fazla değil mi yha.. bn 2 defa yaptırdım ikisindede aşılamyı özel muaynehanesinde yaptırdım doktorum aşılama için kendisi 150 tl aldı eşimin sperm yıkamasıda dısarı özel labaratuvarda yapıldı ilkinde 130 du sonra 150 tl aldılar daha sonrada vajinal jel ve bi bant yazdı tutması için eczaneden aldm onlarla beraber 350 tl felan tutuyor...

merhaba canım gerçi istanbuldansın galiba ben afyondayım. gonal f için ne kadar istiyorsun canım. benim ilacımı devlet ödemiyor malesef eczaneden 300lüğü 175 tl ye alıyorum.. inşaallah ihtiyacım olmaz ve bu ay aşılamam tutmuş olur ama işte ya olmazsa diye.... bide kargoyla falan bozulma olurmuki böyle bi durumda
Bebeğinede hayırlısıyla kavuşursun umarım ...

Arkadaşlar sizler ne düşünürsünüz bilmem ama ...
BİR BAŞKA SİTEDE elinde ilaç kalan , bebişini bekleyen ve elindeki ilaca ihtiycı kalmayanlar
İlaç değiş tokuşu yapıyolar... böyleleride varsa değerlendirsek aslında....
Çok yorrucu bi süreç malesef.....
Elinde ilaç olan ve ilaca ihtiyacı olanlar; Adlı bi topik mi açsak ?????

canım ssk ile aşılama, devlet hastansi ve üniversite hastanelerinde yapılıyor,önce infertilite bölümünden randevu alıyorsun anlatıyorsun durumu falan filan onlar gerekli gördükleri tetkikleri yapıyorlar 900gün ssklı olmak yeterli sanırım bide eşinin ve senin adına hiç çocuğunuzun olmamasına bakılıyor öyle çok zor değil yani rapor cıkarmak tetkikler uzun sürüyor sadece benin raporum 5günde cıkmıştı,ama benim elimde o ay özelde yaptırdığım kan hormon testleri eşimin semen analizi vardı tekrar tetkik etmediler ilginçtirki bana rahim filmide cekmediler gerek yokmuş gecirdiğim ameliyat olup olmadığını daha önce hiç hamile kalıp kalmadığım enfeksiyon kapıp kapmadığımı sordu herseye hayır diyince cekmeye luzum yok dediler.aslında cok sacma tamam görünür problem eşimin spermleri ama belki benim tüplerdede bişi var allah korusun,bakılması lazımdı diye düşünüyorum.ben izmirdeyim dokuz eylül üniversite hastensinde yaptırdım ha cok memnun kalmadım tabi hiç bir sorunun karsılığı yok koyun gibi giriyon cıkıyon ultrasonda kontrol 2 saniyeyi gecmiyor heray asistanlar değişiyor ama hiç para ödemiyorsun sadece ilaçların yüzdesini ödüyorsun okadar canım.

tesekkur ederım benım hamıle kalmamda sorun yok da saglam sperm olsun ıstıyorum ve 2 dusuk var tetkıtlerımı yaptıracagım ve rahatsız olna cocugum vardı oda vefat ettı

tesekkur ederım benım hamıle kalmamda sorun yok da saglam sperm olsun ıstıyorum ve 2 dusuk var tetkıtlerımı yaptıracagım ve rahatsız olna cocugum vardı oda vefat ettı

canım çok üzüldüm başın sağolsun.
hakkında hayırlısı olur inşallah...

doktorum 350 tl alıyor aslında 450 ama ındırım yaptı.esımın sperm yıkanması 150 tl oldugum ıgnelerde 280 tl tuttu ılacları ve asılama ucretını karsılamıyor bankamız bunun yanında 400 tl de hormon testlerıne verdım sen cok uygun yaptırmıssın aslında bakalım bugun saat 3 te yapılcak ınsallah tutar :)

anladım canım cok saol ben gene özele devam ediyim her asılama 1.5 git gel kontol derken 2 yi buluyo inş bu son olurda gerek kalmaz baska ugraşa

anladım canım cok saol ben gene özele devam ediyim her asılama 1.5 git gel kontol derken 2 yi buluyo inş bu son olurda gerek kalmaz baska ugraşa

bende senınle aynı fıkırdeyım nedense doktorlarımız para almayınca cok ugrasmıyorlar gercı huseyın beyın fıyatları dısarıya gore baya uygun ama sende fazla verıyormussun baya sen nerde yaptırdın canım

İnşallah canım benim inşallah Allah gönlüne göre versin 13.gün hcg 12 iyii inşallah biran önce artış gösterir ve sende bebişine kavuşursun.Hakkında hayırlısı....

Sağol canım darısı senin başına olsun inşallah.Hiççç gerilme sürekli oku bol bol dua et. Allahın izniyle bebişine kavuşursun inşallah.Canım benim aşılamamı Gürgan klinikte Prof.Dr.Timur Gürgan yaptı.14.günü kan verdim ertesi sonucum çıktı.10-12.günde belli oluyormuş sanırım hcg degeri 10 dan büyük olmalıymış.Ama ben bekledim sende öyle yap bekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…