öyle yapacak bişi yok malesef bi umut olacak hep napalım kaderİlaçların etkisi daha devam edicek bünyende belkide bu ay kendiliğinden gelir bebiş belli mi olur. En azından iğnelere cvp veriyo bünyemiz yumoşlar büyüyo. Aylarca yumurtaları cvp vermeyen kişilerde var :/ Hayırlısı olsun cnm yaa bu günleride unutcağımız günler gelicek elbet. Tıp artık çok ileri. Eskilere bakyorumda etrafımızdada var çocuğun olmuyosa olmuyomuş.Çünkü hiç bi tedavi yöntemi yokmuş. Biraz sabır etmemiz gerekicek galiba sadece..
Cnm aşılamayla ilgili acı konusunda hiç stres yapma. O iğneler benimde düzenimi şaşırtmıştı. Sen ishali kesmeye çalış bir an önce. Çünkü aşılamadan sonrada ilaç kullanman mümkün olmuyo ne olur ne olmaz diye. Doğal yollardan başla şimdiden. Patates,kahve felan bünyene hangisi iyi gelirse. İnş. tutar cnm hepimizinki çok uğraşmamız gerekmez
Onlar ufak detaylar cnm bakma senn olcak olduktan sonra ayakta bile olur dimi ama :) Ben yarın sabah vericem kanı. Ama doktorum randevularını bitirdikten sonra akşam değrlendirme için tek tek arıyo hastalarını. Hastaneyide aradığımda sonucu gördükleri halde bilgi vermek istemiyolar :/ O yüzden yarın akşam belli olucak sonuç bakalım :)
Merhabalar ben siteye girmeyeli topik bayağı bir ilerlemiş şaşırdım doğrusu öncelikle aşılama yaptıran arkadaşlar, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.Rabbime bol bol dua edin Şöyle bir göz ucuyla yazılanları okumaya çalıştım. Bazı arkadaşlar aşılamadan sonra kullanılan jel ve haplardan bahsetmişler.Bence bunlar boş arkadaşlar jelle hapla olcak iş değil sürekli yatmakla da olmuyor.Ben ilk aşılamamı yaptırdım tabi sizin gibi direk sorduğum soru jeldi doktorum şiddetle karşı çıktı. ''Öyle her duyduğunuz şeye inanamayın olmayacaksa ne jel nede başka birşey tutunmasına yardımcı olmaz'' dedi bende kullanmadım. 10 gün falan yatayım rapor verin dedim 2-3 gün yeter ayrıca günlük yaşamına dönebilirsin çok yatma dedi.Neyse tabi ben umutsuz kesin olmaz diyorum.O kadar badire atlatmışım zaten ilk aşılamayla da olmaz diyorum.Ama dua mı hiç eksik etmiyorum. 15 gün hiççç geçmedi kan verdim. O gün kan çılmadı çalıştığın için öğleden sonra vermiştim 5'e kadar çıkar dedim yok ben internetten bakıyorum sonucuma ertesi gün öğle saati geldi kan yine yok onay bekliyor dayanamadım aradım uzman onayı bekliyor diyorlar.Bu arada o gün evlilik yıl dönümümüz.Neyse onaylandı elim ayağım titriyo bakmıyorum cesaretim yokk.Kendimi şöyle bir toparladım.Son birkez baktım. Şokkkkkkk öyle bir bağırıyorumki hamileyimmmmmm diye Allahım nasıllll ağlıyorummm eşimi aradım bağırmaktan söyleyemiyorum sonuç 110,6 yanlış hatırlamıyorsam şuan 3. ayımdayım son bir ayım hastaneler hastaneler de yatmalar kanamalarla dolu geçsede Rabbime binlerce şükür bebeğim benimle.... Darısı umutla bekleyen tüm arkadaşlarımın başına olsun inşallah....
kızlar aşilama hakkında bılgı alsam ben mol gebelık yasadım ne kadara mal oluyor ssk var aşamaları neler dır blgı verırsenız sevınırım
selam benım asılamam yarın olucak özelde yaptırıyorum 1000 tl yı buluyor canım ama ssk var ıse % 20 verıyorsun ssk anlasmalı yerlerde ssk da yaptıranlarda var aramızda özelde yaptıranlarda canım hepımız ıcın hayırlısı olsun hakkında sendeki sorun nedır ?
şu skkda nası oluyo asılama yaaa her hastane yapıyomu her isteyen yararlanabiliyormu kızlar bi anlatırmısınız acabaaaa
selam benım asılamam yarın olucak özelde yaptırıyorum 1000 tl yı buluyor canım ama ssk var ıse % 20 verıyorsun ssk anlasmalı yerlerde ssk da yaptıranlarda var aramızda özelde yaptıranlarda canım hepımız ıcın hayırlısı olsun hakkında sendeki sorun nedır ?
Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen
6adet merıonal
3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt
3adet puregon 03-2013 skt
1adet gonall-f 300
şu skkda nası oluyo asılama yaaa her hastane yapıyomu her isteyen yararlanabiliyormu kızlar bi anlatırmısınız acabaaaa
canım ssk ile aşılama, devlet hastansi ve üniversite hastanelerinde yapılıyor,önce infertilite bölümünden randevu alıyorsun anlatıyorsun durumu falan filan onlar gerekli gördükleri tetkikleri yapıyorlar 900gün ssklı olmak yeterli sanırım bide eşinin ve senin adına hiç çocuğunuzun olmamasına bakılıyor öyle çok zor değil yani rapor cıkarmak tetkikler uzun sürüyor sadece benin raporum 5günde cıkmıştı,ama benim elimde o ay özelde yaptırdığım kan hormon testleri eşimin semen analizi vardı tekrar tetkik etmediler ilginçtirki bana rahim filmide cekmediler gerek yokmuş gecirdiğim ameliyat olup olmadığını daha önce hiç hamile kalıp kalmadığım enfeksiyon kapıp kapmadığımı sordu herseye hayır diyince cekmeye luzum yok dediler.aslında cok sacma tamam görünür problem eşimin spermleri ama belki benim tüplerdede bişi var allah korusun,bakılması lazımdı diye düşünüyorum.ben izmirdeyim dokuz eylül üniversite hastensinde yaptırdım ha cok memnun kalmadım tabi hiç bir sorunun karsılığı yok koyun gibi giriyon cıkıyon ultrasonda kontrol 2 saniyeyi gecmiyor heray asistanlar değişiyor ama hiç para ödemiyorsun sadece ilaçların yüzdesini ödüyorsun okadar canım.
tesekkur ederım benım hamıle kalmamda sorun yok da saglam sperm olsun ıstıyorum ve 2 dusuk var tetkıtlerımı yaptıracagım ve rahatsız olna cocugum vardı oda vefat ettı
ooo cok fazla değil mi yha.. bn 2 defa yaptırdım ikisindede aşılamyı özel muaynehanesinde yaptırdım doktorum aşılama için kendisi 150 tl aldı eşimin sperm yıkamasıda dısarı özel labaratuvarda yapıldı ilkinde 130 du sonra 150 tl aldılar daha sonrada vajinal jel ve bi bant yazdı tutması için eczaneden aldm onlarla beraber 350 tl felan tutuyor...
canım ssk ile aşılama, devlet hastansi ve üniversite hastanelerinde yapılıyor,önce infertilite bölümünden randevu alıyorsun anlatıyorsun durumu falan filan onlar gerekli gördükleri tetkikleri yapıyorlar 900gün ssklı olmak yeterli sanırım bide eşinin ve senin adına hiç çocuğunuzun olmamasına bakılıyor öyle çok zor değil yani rapor cıkarmak tetkikler uzun sürüyor sadece benin raporum 5günde cıkmıştı,ama benim elimde o ay özelde yaptırdığım kan hormon testleri eşimin semen analizi vardı tekrar tetkik etmediler ilginçtirki bana rahim filmide cekmediler gerek yokmuş gecirdiğim ameliyat olup olmadığını daha önce hiç hamile kalıp kalmadığım enfeksiyon kapıp kapmadığımı sordu herseye hayır diyince cekmeye luzum yok dediler.aslında cok sacma tamam görünür problem eşimin spermleri ama belki benim tüplerdede bişi var allah korusun,bakılması lazımdı diye düşünüyorum.ben izmirdeyim dokuz eylül üniversite hastensinde yaptırdım ha cok memnun kalmadım tabi hiç bir sorunun karsılığı yok koyun gibi giriyon cıkıyon ultrasonda kontrol 2 saniyeyi gecmiyor heray asistanlar değişiyor ama hiç para ödemiyorsun sadece ilaçların yüzdesini ödüyorsun okadar canım.
anladım canım cok saol ben gene özele devam ediyim her asılama 1.5 git gel kontol derken 2 yi buluyo inş bu son olurda gerek kalmaz baska ugraşa
Öncelikle merhabalarr.. Ne güzel ne güzell Allah bağışlasın şimdiden :) Benimde ilk aşılama ve tamamen umutsuz başladım bende kimin ilk seferde tutmuş benim tutucak modunda :)Bendede ne jel ne yatış hiç bişey olmadı bide üstüne koşturmaca ve yorgunlukta cabası.Bi yandan olucak olduktan sonra her türlü olur diyorum. Diğer yandanda acaba iyice daha aşılamadan sonra daha dingin bi şekilde mi geçirseydim 15 günü diyorum :/ Bu arada o kadar tesadüfki benimde evlilik yıldönümünde ilk kan testini verdim 13. gün sonuç b-hcg 12.. Yarın doğum günüm tekrardan kan vericem. Evlilik yıldönümünde olmadı d. günü hediyesi olsa güzel olur yanii:) Hepimiz için hayırlısı inş.
ne mutlu sana saglıkla huzurla buyut bebgını ınsallah benımde yarın yapılıcak asılamam ve ınanılmaz gerginim bu gece nasıl uyurum bılmıyoru zaten 1 haftadır gecelerı uyuyamıyorum sen nerde yaptırdın asılamanı ve 15 gun sonramı bellı oluyor daha erken olmuyormu kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?