off kızlar çarşamba rahim filmi cekilicem ve cok korkuyorum.aralıktaki adetimle ilede ikinci aşılamayı deneyeceğiz.bakalım aşılmada şansımız yüzde 10 muş ama neden olmasın hayırlısı.tüp bebek için daha erken diye düşündük 2.aşılamayı şans düşük olsada deneyeceğiz artık kısmet olmazsa tüp bebek.allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar ya ben anestezili olsun dedim doktora ama o hiç gerek yok dedi anesteziye normal muayeneyi rahat oldum bende olucam yanında boşuboşuna anestezi alma dedi.bakalım çok canım yanmaz umarım.
off kızlar çarşamba rahim filmi cekilicem ve cok korkuyorum.aralıktaki adetimle ilede ikinci aşılamayı deneyeceğiz.bakalım aşılmada şansımız yüzde 10 muş ama neden olmasın hayırlısı.tüp bebek için daha erken diye düşündük 2.aşılamayı şans düşük olsada deneyeceğiz artık kısmet olmazsa tüp bebek.allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar y. ben anestezili olsun dedim doktora ama o hiç gerek yok dedi anesteziye normal muayeneyi rahat oldum bende olucam yanında boşuboşuna anestezi alma dedi.bakalım çok canım yanmaz umarım.
kızlar ya ben anestezili olsun dedim doktora ama o hiç gerek yok dedi anesteziye normal muayeneyi rahat oldum bende olucam yanında boşuboşuna anestezi alma dedi.bakalım çok canım yanmaz umarım.
canım ya ıns yarın hamıleyım dıye gelırsın hadı ıns.şimdi doktorumu aradım yarın gel dedi bana anlattım olanları eşimde bekle yaptırma dioooo napıcam ben yaaaa salak gibi kaldım düşünemiyorummmmm
kararın hayırlı olsun cnm.ne guzel dusunmussun.net olmak cok önemlı zaten.sen boyle rahatken gelır bebıs kendılıgınden ıns.slm ..takmayın kafaya boşverin..ben bu aydan sonra kendime söz verdim .ovulasyon günümü bile takip etmeyeceğim ..bu ay etmedim valla ..canım ne zaman isterse o zaman yaşadım cinselliği hesapsız kitapsız ..kendimi ilk defa böyle rahat hissediyorum ..
haftasonları eşimle uzun yürüyüşlere çıkıyoruz ..çok ii geliyor ..sonra da yemek yiyoruz sinema vs..
aklımdan tamamen bu fikri bir sene boyunca atmaya kararlıyım ..
ölsem de kalsam da bir sene kendime izin vereceğim..
böylesi çok iimiş valla ..
uzun süredir yaşadığım hesaplı kitaplı hayattan ,aman ağır kaldırma ,aman fazla yürüme , yorulma gib ikısıtlamalardan kurtuldum ve afam çok rahat ..inş. hep böyle devam eder ..
olacaksa zaten olacak
hayırlı olsun ins cnm.bugün aşılamamı oldum geldim geri sayım başladıP:
AllahAllah ıns.yerlesme lekesıdır cnm ya ,sadece kahverengı olmuyo bu arada pembe kırmızıda oluyo cnm.hadı ıns.kızlar 1 saat önce 1 damla kırmızı bi akıntı oldu adet oldugumu sandım 1 saat sonra pedi değiştirmek için tekrar baktıgımda hiç bişiy yok,akıntı sarıya dönmuş hatta hiç akmammış.. allahım ya adet olcaksam olayım . cok sıkkıldım bu belirsizliklerden sanki biri benle oyun oynuyo...adet olcakmışım gıbıde ağrılarım var..of yaaa
cnm ıns hamılesındır...dglsen de ıkıncı asılamaya Allah kerım.ıns tutar.aşılama yaptırıp beklemeye geçenlere sabırlar diliyorum.ben bu ay kısmetsiz olanlardanım.28 ekimde 1. aşılamam oldu ama 15 gün sonra hastalandım.ama bu ay her zamankinden az geldi.idrar testi yaptım ama negatif.doktorum da ne olur olmaz kan testi yaptır dedi.onun sonucuna göre 2. aşılamaya geçicez.hayırlısını diliyorum herkese..
şuan son sayfaya kadar okumadım belkıde yazmsındır.ıns kesecık gorunmustur tatlım rabbım sonuna kadar rahat saglıklı bı hamılelık versın.amın.slm kızlarr.bugün doktora gidicem keseyi görebilecekmi bilmiyorum,göremezse vajinal muayene yapdırmıcam,beklerim biraz daha napimm,bana dua edin lütfennn....
oh ohh ne guzel.slm kızlr ben yenı katılmıstım aranıza ılk asılamm oldu bugun 15 sabah test yaptırdık kan testı ve hamıleyım allahıma sukurlerr olsunn yuce rabbımm elıme almayıda nasıp etsın
ay cumaya az kaldı hadı ıns sende hamişim dersn sevınclerımız cogalır.Kızlar tam aşılamayla hamile kalan var mı d,ye soracaktım ki yeliz arkadaşımıızın hamile haberini gördüm ve çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Benim de 3 Kasımda ilk aşılamam oldu beklemedeyim. Cuma günü kan testim var. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtilerinizi paylaşırmısınız, bir de aşılamadan sonra hangi ilaçları kullandınız.
ah cnm ya nıye kesıyosun ümidini?lütfen rahat ol cnm.,Allah ne yazdysa onu yasayacagız...ıns bebıs yoldadır...ama oldu kı degılse de uzulmek yok her yenı ay yenı şans bızım ıcın.sagol ıyı dıleklerın ıcın amın cnm.merhaba arkadasım :)
yorumunu defalarca okudum hemde tam ümidimi çok kesmişken şifa oldu yüreğime çok çok mutlu oldum tesekkür ediyorum canım
Rabbim seninde gönlünün dileğini acilen versin inş...
MAAŞALLAH cnm ya cok sevındım.darısı hepımıze:)slm hanımlar,bugün kesemi gördük çook şükürr,darısı sizlerin başına,yarın biçok kişiden hamiş haberlerini bekliyorum,ayağımı iice sürüdüm ona göre:)
slm kızlar sizlere bir konuda yardım almak istiyorum ben gelecek ay ALLAH izin verirse aşılma yaptırmyaı düşünüyorum bunun için rahim filmi çekilmek lazım fakat ben 2 sene önce çekilmiştim tekrar çekilmem gerekiyormu bu konuda beni bilgilendirimisiniz?
çok teşşekür ederim canım benim içim rahatladı
1 haftam var umarım müjdemi sizinle paylaşmak nasip olur bana
günaydınn kızlarr bızım amelıyat gunu yaklasıyor benım stres artıyor bende yarın hastaneye yatısımız yapılıcak persembede amelıyat olcak aslında kendısıde streslı belli etmek istemıyor ama anlıyorum ben amelıyattan sonra kımının degerlerı daha cok düşmüş onarı okudukca morelim cok bozuluyor ınsallah guzel sonuclarımız olur bızım
Herkeze hayırlı uğurlu olur inşallah........ 2011 burdan kapatalım.İnşallah yeni seneye hamiş haberleriyle dolup taşsın topiğimizzzz.Bende aşılamayla hamiş kalan biri olarak her şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Baktım ekim topiği yok bende 3 ayı burdan birleştirip daha kolay paylaşmak için bu topiği açtım umarım beğeniyle burdan paylaşımlarımıza devam ederiz......:79::80:
hakkında hayırlısı olsun canım kısmetsiz diye nitelendirme kendini insallah zamanı gelince hayra dönecek
günaydınn kızlarr bızım amelıyat gunu yaklasıyor benım stres artıyor bende yarın hastaneye yatısımız yapılıcak persembede amelıyat olcak aslında kendısıde streslı belli etmek istemıyor ama anlıyorum ben amelıyattan sonra kımının degerlerı daha cok düşmüş onarı okudukca morelim cok bozuluyor ınsallah guzel sonuclarımız olur bızım
tam olarak neden ole dedı bılmıyorum anımm cumartesı ge keseden falan bakarız dedı benım adetımle asılammın toplamı 35 gun oldu doktorum ya bır aylık dedı yada 3 haftalık bakalımm su cumartesıde bı gelse
ay cumaya az kaldı hadı ıns sende hamişim dersn sevınclerımız cogalır.
Jollycım yarın doktora gıdıyomuşun cnm heyecan yaptm smdı.oh ıkıncıye gecıyosn sonunda.yanlz bak yanls hatırlamıyosam cok yumurtan olusuyodu...bılıyosn kı bende pkoyum ve doktorum cok tedbırlı davranıyor,ıgneyle gelıstrmekten yana dgl hatta klomenı gunde 2defa ıcıyorum..3bıle vermıyo.amacı tekde olsa saglıklı yumurta.aslnda sende doktora sylesen ıgne yerıne klomen kullansan bu ay?
Geçmiş olsun cnmm ya aman dikkat et kendine.. Ayyy çok helecanlıı yaptır testini yarın sabahtan haber ver ama hemenn meraklandırma bizi :)
dayanamayıp 11.gün akşamı test yaptırdım ve değerim 1.1.
yani negatif. tüp bebeğe başlıcağız inş.
ama çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?