Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Stres yapma cnm yaa muayneyi rahat olabiliyosan zaten rahim fliminide hissetmiyceksin. Aşılamadan pek farkı olmadığını söylüyorlar işlemin. Sonuçta yapılan işlemler ve kullanılan aletlerin hepsi aynı. Sadece sperm yerine ilaç enjekte ediliyor. Hemen tüpe geçmemekle iyi etmişsin. İnş.gerek kalmadan gelir bebişinn

Hiç korkma canım, ben de mart ayında çekilmiştim, korkacak bişi yok. Çektireceğin yer güzelse hele hele hiç bir problem olmaz.Benimkinde eski makinalar vardı o yüzden biraz adet ağrısı çekmiştim Ama dayanılmıcak bişi değil. Umarım sonucun güzel çıkar.

rahim filminden sonra çoğu kişi hamile kalıyomuş artık ilaçlardan mı nedir bilmiorum birçok kişiden duydum hayırlısı olsun tatlım.. ama bncede 10-15 dk lık birşey bunun için vücuduna anestezi alma.. belki doktorun söylemiştir filmden bi yarım saat önce ağrı kesici iç bana öyle demişti doktorum aşılamadan bi farkı yok kendini kasmadıktan sonra. arkadasım aynen cok korktuğu için anesteziyle oldu sonrasında onu cıkarmak var ayılmak var dayanabilirsin bnce..

şimdi doktorumu aradım yarın gel dedi bana anlattım olanları eşimde bekle yaptırma dioooo napıcam ben yaaaa salak gibi kaldım düşünemiyorummmmm
canım ya ıns yarın hamıleyım dıye gelırsın hadı ıns.
kararın hayırlı olsun cnm.ne guzel dusunmussun.net olmak cok önemlı zaten.sen boyle rahatken gelır bebıs kendılıgınden ıns.
bugün aşılamamı oldum geldim geri sayım başladıP:
hayırlı olsun ins cnm.
AllahAllah ıns.yerlesme lekesıdır cnm ya ,sadece kahverengı olmuyo bu arada pembe kırmızıda oluyo cnm.hadı ıns.
cnm ıns hamılesındır...dglsen de ıkıncı asılamaya Allah kerım.ıns tutar.
slm kızlarr.bugün doktora gidicem keseyi görebilecekmi bilmiyorum,göremezse vajinal muayene yapdırmıcam,beklerim biraz daha napimm,bana dua edin lütfennn....
şuan son sayfaya kadar okumadım belkıde yazmsındır.ıns kesecık gorunmustur tatlım rabbım sonuna kadar rahat saglıklı bı hamılelık versın.amın.
slm kızlr ben yenı katılmıstım aranıza ılk asılamm oldu bugun 15 sabah test yaptırdık kan testı ve hamıleyım allahıma sukurlerr olsunn yuce rabbımm elıme almayıda nasıp etsın
oh ohh ne guzel.hayırlı olsun cnm,Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...bu da ilk aşılamada umutstz düşünenlere umut olsun.

ay cumaya az kaldı hadı ıns sende hamişim dersn sevınclerımız cogalır.
ah cnm ya nıye kesıyosun ümidini?lütfen rahat ol cnm.,Allah ne yazdysa onu yasayacagız...ıns bebıs yoldadır...ama oldu kı degılse de uzulmek yok her yenı ay yenı şans bızım ıcın.sagol ıyı dıleklerın ıcın amın cnm.
slm hanımlar,bugün kesemi gördük çook şükürr,darısı sizlerin başına,yarın biçok kişiden hamiş haberlerini bekliyorum,ayağımı iice sürüdüm ona göre:)
MAAŞALLAH cnm ya cok sevındım.darısı hepımıze:)

hic ama hic korkulacak bşy yok cnm valla bak..ben kı aynı senın gıbıydım kabus olmustu bana ve anestezı ıstemıstm hıc gerek olmadıgını soylemıstı gercektende gerek yokmus.aynı aşılama gıbı ya...bıde ben doktora makınelerı sordum son sistem galıba dedım guldu.hayır dedı en eskı sıstem aksıne:)hayırlısı olsn.asilama esnasnda sıkma kendını hıc,yattıgın an normal muayene olacagını dusun rahatla.ınan korkacak hıcbısey yok.

Jollycım yarın doktora gıdıyomuşun cnm heyecan yaptm smdı.oh ıkıncıye gecıyosn sonunda.yanlz bak yanls hatırlamıyosam cok yumurtan olusuyodu...bılıyosn kı bende pkoyum ve doktorum cok tedbırlı davranıyor,ıgneyle gelıstrmekten yana dgl hatta klomenı gunde 2defa ıcıyorum..3bıle vermıyo.amacı tekde olsa saglıklı yumurta.aslnda sende doktora sylesen ıgne yerıne klomen kullansan bu ay?

Slm kizlar ben sizi bayadir takip ediyom oncelikle yeni hamile kalan butun arkadaslarimiza tebrikler sunarim cook sevindim sizin adiniza ben eylulde birinci asilama yasadim ama cok kotu gecti kasik bel agrisi cok agiriyordu bu ay kasim 7 de ikinci asilama oldum ve asilama gunden beri cooook fena sekilde goguslerim aciyo inanirmisiniz dokunamiyom ve ara ara kasik agrisi var kizlar yanu biraz bunda iyim ins tutmustur zaten ilkte hic umit yoktu bunda var rabbim hepimize nasip etsin en yakin zaamanda siz ne gibi belirtileriniz var kizlar :)))

slm kızlar sizlere bir konuda yardım almak istiyorum ben gelecek ay ALLAH izin verirse aşılma yaptırmyaı düşünüyorum bunun için rahim filmi çekilmek lazım fakat ben 2 sene önce çekilmiştim tekrar çekilmem gerekiyormu bu konuda beni bilgilendirimisiniz?

Slm mekselina eger rahim filminde bi sorun yoksa doktoruna soyle ama yine cnm rahim film o enjekte ettikleri sivi rahimi temizliyo ondan cnm asilama dan once tekrar yaptir cnm ki tertemiz olur ve ins tutar bazi kadinlar rahim filminden sonra cook hamile kalan var cnm ins rabbim hayirlisini versin allah gonlune gore versin

çok teşşekür ederim canım benim içim rahatladı
1 haftam var umarım müjdemi sizinle paylaşmak nasip olur bana

Slm leyla cim benimde 6 gunum var pazartesi test gunum bende 7 kasimda asilama oldum. ve ikinci asilamam birincisi cok kotu gecmisti bel agrisi kasik agrisi cok fenaydim ama cok sukur bu sefer iyim ara ara kasik agrim var sag tarafda ve goguslerim inanilmaz cok aciyor sende ne tur belirtiler var ins hamileyizdir cnm allah hepimize nasip etsin

günaydınn kızlarr bızım amelıyat gunu yaklasıyor benım stres artıyor bende yarın hastaneye yatısımız yapılıcak persembede amelıyat olcak aslında kendısıde streslı belli etmek istemıyor ama anlıyorum ben amelıyattan sonra kımının degerlerı daha cok düşmüş onarı okudukca morelim cok bozuluyor ınsallah guzel sonuclarımız olur bızım

Canım güneydın, umarım iyi bir merkezde yaptırıyorsunuzdur ve umarım sonucunuzda iyi olur.Bazılarında ameliyat işe yaramıyormuş doğru ama bazılarında ciddi sayı artışları oluyormuş canım. Sen moralini bozma ve eşine destek ol canım. Hakkınızda hayırlısı. Şimdiden çok geçmiş olsun

Slm nur cok sevindim oncelikle hamileligine benim. 6 gun kaldi test icin gun geldikce umitliyim ins vardir bebisim senin ne tur belirtilerin vardi merak ettim yardimci olursan sevinirim cnm

günaydın canım inşallah ameliyatınız başarılı geçer ameliyattan sonra şans çok yükseliyomuş hadi hayırlısı...

hayırlı olsun canım çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısı isteyen herkesin başına..

Günaydınn cnmm Hiç stres yapma herşey olacağına varır derler yaa. İyi tarafından düşünürsek ne güzel değerler artar ve kendiliğinden hamiş kalırsın. En kötü seneryoda bile değerler düşse yada artmasa senin bir problemin yok ilk tüp bebek denemesinde bile hamiş kalırsın. Tabiki dualarımızz herşeyin yolunda gitmesi yönünde

Özgeee dün gece rüyama girdin bakk hadi hayırlı haberler getir bizee :))

Evett cnmm gidicem bugün bakalım ne diycek dr amca :)Benim kendiliğinden hiç oluşmuyo ama iğneylede 5-6 tane oluyo. Aşılama aşamasında 2 tane büütmüştük gerçi 1 sağda solda. İnş. bakalım bu kezde öyle olur Dr'un söylediği klomenle senin oluşmaz oluşsa bile büyümez. Ne cins savunma bir bünyem varmış yahuu bende anlamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…