Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmişi okudumda kızlar aklıma bişi takıldı bi arkadas rahim filmi cektircem sonra 2. aşılamayı yapıcaz demiş hangi dotkor rahim filmi çekmeden asılama yapmıs şaşırdım böyle bişi olamaz önce tüplere bakılacak acıksa asılama yapılacak hsg cekilmeden yapılan asılama haybeye yapılır sırf para almak icindir hatırlatmak istedim

jollycim öglenden sonra randevum doktora test yaptırır heralde özele yolluo zaten 40 dk da cıkıo sonuc inş hayırlı olurrrr

dayanamayıp 11.gün akşamı test yaptırdım ve değerim 1.1.

yani negatif. tüp bebeğe başlıcağız inş.

ama çok üzüldüm...[/QUOTE]

ÜZÜLME DEMEKKİ VAKTİ ZAMANI VAR ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.

özgecim meraktan çatlicam sırf seni merak ettim bidaha açtım siteyi.öğlen sonu mu gidicen doktora inşallah hayırlı güzel haberler vercen bize.

arkadasım benim rahim filmim cekilmedi. eşimi bile muayeneye göndermediler tek test verdi. gelişen yumurtalarım bile söylenmedi. umudumuz azdı , onlarında azdı. sonuç negatif.

hepimiz hayırlısı olsun.

canım doktorumuz gercekten cok ıyı bır doktor ve kendısı bıze % 80 artıs olur dıyor ama ben genede stres yapıyorum ıste elde degıl ben esıme kecıboynuzu kaytarak 1 ayda 1 mılyon artıs saglamıstım ınsallah amelıyatlada bu deger artar canım cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın

dayanamayıp 11.gün akşamı test yaptırdım ve değerim 1.1.

yani negatif. tüp bebeğe başlıcağız inş.

ama çok üzüldüm...

ÜZÜLME DEMEKKİ VAKTİ ZAMANI VAR ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.[/QUOTE]

evet arkadasım hayırlısı buymuş demekki.

rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..

arkadasım benim rahim filmim cekilmedi. eşimi bile muayeneye göndermediler tek test verdi. gelişen yumurtalarım bile söylenmedi. umudumuz azdı , onlarında azdı. sonuç negatif.

hepimiz hayırlısı olsun.

Ya aslında çok ilginç bi durum . Dr paragözz biride olsa bal gibi bunların hepsini yaptırırdı sana. Eşine şunuda yapalım bunuda yapalım, sanada flim çekelim ne biliyim iştee..
Mesala bende geçen yıl bi et kistçiği olmuştu . Uyuşturup kesip çıkarmıştı dr. Patalojiye ister gönderin ister göndermeyin dedi. Bence gerek yok boşuna para verirsiniz dedi. Hepsi bir değil işte malesef kimisi gerekli şeyi yaptırmıyo kimiside gerekli olmayan şeyleri para için yaptırmak istiyor.

Slm nur cok sevindim oncelikle hamileligine benim. 6 gun kaldi test icin gun geldikce umitliyim ins vardir bebisim senin ne tur belirtilerin vardi merak ettim yardimci olursan sevinirim cnm

Sağoll canım darısı başına hakkında hayırlısı olsun.Az bir günün kalmış tabiki umudunu hiççç kaybetme. Benim belirtileri adet belirtileriyle hemen hemen aynıydı. Hatta yüzümde sivilceler bile çıkmıştı. Artık kesin olmaz gözüyle bakıyordum. Hele sonucu öğreneceğim zaman kasıklarım çatlıyordu ve kabızlık problemi yaşıyordum.Aslında kabız olmak hiç iyi birşey değilmiş. Bol su içmem ve kabız olmamam önemrildi.Umarım yardımcı olabilmişimdimdir tekrar hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum...:109: :79: :80:

hepimiz hayırlısı olsun.

tamam da bu yanlıs işte doktorunu değiştir bence film cekilmeden asılama olurmu yaa eşini muayene etmeden cok sacma bence

esim daha önce aynı hastanede test yaptırmıştı. bende o hastanenin kadın doktorunda hastaydım. benim tüm tetkiklerim hastanede mevcutttu zaten. eşiminde sonuçları. ama asılama için tek muayene beni ettiler. ilac verdiler sonra catlatma iğne. sonra asılamsa. sürec bu. doktorum rahim filmi her asılamada olmaz sorun bulunamıyorsa olur sizin sorununuz belli demişti. bilemiyorum ama güveniyorum canım hastaneye, hem de yakın olması nedeniyle tüp bebekte oraya basvuracağım inş.

çok yağmur yağıyor burada, ne arac kullanacak mecalim var nede kapıdan adımı mı atacak halim.
eşimi de çok üzdüm gece beni ikna edip olumlu motive etmek için her söylediğine kızarak, sabırsız bir mizacım var sanırım.

durum bundan ibaret...

güzel hamiş hsberleri alalım da inş.bugün umut olsun bizlerde :)

112, Yeliz, Nursima umarım isimler yanlış değildir. Hepinizi tek tek tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı nasip etsin. Sanırım artık liste yapmamızın zamanı geldi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada aşılaması tutmayan arkadaşlar biliyorum kolay değil sizler için,ama hep birlikte atlatacağız inşallah ne olur üzülüp ağlayıp kendinizi daha çok harap etmeyin. Bunda da bir hayır vardır. Demek ki olmaması olmasından daha hayırlıymış. Rabbim evladın kokusuna hasret herbir gönülün kucaklarını doldurup taşırsın inşallah ve burdan müjdeli haberleri alalım en kısa zamanda Amin Amin yeni hamişler sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.....:79: :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…