geçmişi okudumda kızlar aklıma bişi takıldı bi arkadas rahim filmi cektircem sonra 2. Aşılamayı yapıcaz demiş hangi dotkor rahim filmi çekmeden asılama yapmıs şaşırdım böyle bişi olamaz önce tüplere bakılacak acıksa asılama yapılacak hsg cekilmeden yapılan asılama haybeye yapılır sırf para almak icindir hatırlatmak istedim
jollycim öglenden sonra randevum doktora test yaptırır heralde özele yolluo zaten 40 dk da cıkıo sonuc inş hayırlı olurrrr
geçmişi okudumda kızlar aklıma bişi takıldı bi arkadas rahim filmi cektircem sonra 2. aşılamayı yapıcaz demiş hangi dotkor rahim filmi çekmeden asılama yapmıs şaşırdım böyle bişi olamaz önce tüplere bakılacak acıksa asılama yapılacak hsg cekilmeden yapılan asılama haybeye yapılır sırf para almak icindir hatırlatmak istedim
jollycim öglenden sonra randevum doktora test yaptırır heralde özele yolluo zaten 40 dk da cıkıo sonuc inş hayırlı olurrrr
Canım güneydın, umarım iyi bir merkezde yaptırıyorsunuzdur ve umarım sonucunuzda iyi olur.Bazılarında ameliyat işe yaramıyormuş doğru ama bazılarında ciddi sayı artışları oluyormuş canım. Sen moralini bozma ve eşine destek ol canım. Hakkınızda hayırlısı. Şimdiden çok geçmiş olsun
dayanamayıp 11.gün akşamı test yaptırdım ve değerim 1.1.
yani negatif. tüp bebeğe başlıcağız inş.
ama çok üzüldüm...
Geçmiş olsun cnmm ya aman dikkat et kendine.. Ayyy çok helecanlıı yaptır testini yarın sabahtan haber ver ama hemenn meraklandırma bizi :)
ama çok üzüldüm...
Hayırlısı olsun cnm yaa..2.aşılama için bi şans daha denemiycekmisin ? Dr direk tüp bebek mi diyor ? Hiç moralini bozma . Olmadı diyede vazgeçme tüp bebekte istiyorsan önümüzdeki ay başlarsın hemen tahlillere iilkindede bebişine kavuşursun inşallah
Hayırlısı olsun cnm yaa..2.aşılama için bi şans daha denemiycekmisin ? Dr direk tüp bebek mi diyor ? Hiç moralini bozma . Olmadı diyede vazgeçme tüp bebekte istiyorsan önümüzdeki ay başlarsın hemen tahlillere iilkindede bebişine kavuşursun inşallah
amin canım inş.
1.aşılamayı da önermemişlerdi direk tüp bebek demişlerdi zaten bu nedenle daha vakit kaybetmek istemiyorum.
tüp bebek süreci çok yorucu bir sürecmi, ben calışıyorum çünkü. haftalarca yatıp dinlenme imkanım yok. bu durumda kafama takılıyor.
tüp bebek için bu ay bekleyip mi gideyim yoksa hemen mi kararsızım, bir yandan sabredemiyorum diğer yandan da belki işte umut ediyorum ne bileyim.
bugünde işe gitmedim çünkü suratım ağlamaktan çok şişti
senin tedavi durumun ne oldu canım tam net bakamadım eski yorumlara ama cok merak ediyorumm
arkadasım benim rahim filmim cekilmedi. eşimi bile muayeneye göndermediler tek test verdi. gelişen yumurtalarım bile söylenmedi. umudumuz azdı , onlarında azdı. sonuç negatif.
hepimiz hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun cnmm ya aman dikkat et kendine.. Ayyy çok helecanlıı yaptır testini yarın sabahtan haber ver ama hemenn meraklandırma bizi :)
ama çok üzüldüm...
merhaba nursimla 11. gün sonuç nasıl aldın çok şaşırdım benim araştırmalarım ve dr umun önerisi en az 14.günü beklenmesi gerektiği yönündeydi geç döllenme olduğu zaman kandaki değerlerde geç beelli oluyo ben kafanı karıştrmak istemem tutmadıysada kısmet tabikii bazen şer zannettiklerimzdede vardr bi hayr demezmiyiz sen yinede küçükte olsa umudunu yitirme dursun bi köşede ...
Slm nur cok sevindim oncelikle hamileligine benim. 6 gun kaldi test icin gun geldikce umitliyim ins vardir bebisim senin ne tur belirtilerin vardi merak ettim yardimci olursan sevinirim cnm
amin canım inş.
1.aşılamayı da önermemişlerdi direk tüp bebek demişlerdi zaten bu nedenle daha vakit kaybetmek istemiyorum.
tüp bebek süreci çok yorucu bir sürecmi, ben calışıyorum çünkü. haftalarca yatıp dinlenme imkanım yok. bu durumda kafama takılıyor.
tüp bebek için bu ay bekleyip mi gideyim yoksa hemen mi kararsızım, bir yandan sabredemiyorum diğer yandan da belki işte umut ediyorum ne bileyim.
bugünde işe gitmedim çünkü suratım ağlamaktan çok şişti
senin tedavi durumun ne oldu canım tam net bakamadım eski yorumlara ama cok merak ediyorumm
Cnm bu ay adet olduktan sonra sen nerede tüp bebek yaptırıcaksan orasıyla bir görüşme ayarla. İlk başta bir kaç tahlil istiyorlar.Onları hazırlarsın bu süreçte. İşlem zaten aşılama ile birbirine benziyor. Yine iğneler kullanıcaksın. Ama tüp bebekte aşılamadaki gibi az değil çok yumurta sağlıycaklar. Yumurta toplama işlemi yapılacak sonra..zaten narkoz altında yapıyorlarmış o yüzden hiç bişey hissetmiyormuşsun. O gün evde dinlenmen gerekebilir. Sonra o yumurtaları spermle dışarda döllendirdikten sonra transfer ediyolar. İşin çok ağır değilse dr çalışmana birşey demez bence.1-2 dinlenip başlarsın kendini çok yormadığın sürece problem yok. Sen bir an önce dr'unu bul ve detaylı bilgili al. En azından kafan rahatlamış olur ve önünü görürsün cnm. Aşılama defterinide kapat gitsin. Sana tüp bebek öncesi alıştırma oldu en azından hayırlısı buymuşş
arkadasım benim rahim filmim cekilmedi. eşimi bile muayeneye göndermediler tek test verdi. gelişen yumurtalarım bile söylenmedi. umudumuz azdı , onlarında azdı. sonuç negatif.
hepimiz hayırlısı olsun.
Ya aslında çok ilginç bi durum . Dr paragözz biride olsa bal gibi bunların hepsini yaptırırdı sana. Eşine şunuda yapalım bunuda yapalım, sanada flim çekelim ne biliyim iştee..
Mesala bende geçen yıl bi et kistçiği olmuştu . Uyuşturup kesip çıkarmıştı dr. Patalojiye ister gönderin ister göndermeyin dedi. Bence gerek yok boşuna para verirsiniz dedi. Hepsi bir değil işte malesef kimisi gerekli şeyi yaptırmıyo kimiside gerekli olmayan şeyleri para için yaptırmak istiyor.
merhaba nursimla 11. gün sonuç nasıl aldın çok şaşırdım benim araştırmalarım ve dr umun önerisi en az 14.günü beklenmesi gerektiği yönündeydi geç döllenme olduğu zaman kandaki değerlerde geç beelli oluyo ben kafanı karıştrmak istemem tutmadıysada kısmet tabikii bazen şer zannettiklerimzdede vardr bi hayr demezmiyiz sen yinede küçükte olsa umudunu yitirme dursun bi köşede ...
arkadasım sonucu doktora göstermedim zaten en baktım beta 1.1 yazıyor .
ben dayanamadım yoksa doktorumda 14.gün baktır demişti ama birden yükselemezya ondan kesildi ümidim canım... belli olmazsa zaten 1.1 de cıkmazdı değilmi?
tamam da bu yanlıs işte doktorunu değiştir bence film cekilmeden asılama olurmu yaa eşini muayene etmeden cok sacma bence
Cnm bu ay adet olduktan sonra sen nerede tüp bebek yaptırıcaksan orasıyla bir görüşme ayarla. İlk başta bir kaç tahlil istiyorlar.Onları hazırlarsın bu süreçte. İşlem zaten aşılama ile birbirine benziyor. Yine iğneler kullanıcaksın. Ama tüp bebekte aşılamadaki gibi az değil çok yumurta sağlıycaklar. Yumurta toplama işlemi yapılacak sonra..zaten narkoz altında yapıyorlarmış o yüzden hiç bişey hissetmiyormuşsun. O gün evde dinlenmen gerekebilir. Sonra o yumurtaları spermle dışarda döllendirdikten sonra transfer ediyolar. İşin çok ağır değilse dr çalışmana birşey demez bence.1-2 dinlenip başlarsın kendini çok yormadığın sürece problem yok. Sen bir an önce dr'unu bul ve detaylı bilgili al. En azından kafan rahatlamış olur ve önünü görürsün cnm. Aşılama defterinide kapat gitsin. Sana tüp bebek öncesi alıştırma oldu en azından hayırlısı buymuşş
canım arkadasım öyle detaylı yazıyorsun ki çok rahatlıyorum yazdıklarını okurken emin ol :) çok çok tesekkür ediyorum.
işim çok ağır değil ama hareketli.
evet adet olur olmaz doktoruma gideceğim inş.
senin tedavinden bahsetmedin arkadasım? netim çok yavas diger sayfalara zor dönebiliyorum donabiliyor o nedenle direk sana soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?