arkadasım sonucu doktora göstermedim zaten en baktım beta 1.1 yazıyor .
ben dayanamadım yoksa doktorumda 14.gün baktır demişti ama birden yükselemezya ondan kesildi ümidim canım... belli olmazsa zaten 1.1 de cıkmazdı değilmi?
ben yine de tamamen bitirme derm umudunu birden yükseledebilr belki kısmet nedense içmde öle bişe var :S
ben yine de tamamen bitirme derm umudunu birden yükseledebilr belki kısmet nedense içmde öle bişe var :S
arkadaslarım yapmayın bana bunubir arkadasımız hamile olacağımı hissettiğini söyledi sende şimdi içime doğuyor deyince sonuc 0 da olsa umudum geldi sanki bilmiyorum ama değer birden yükselemez değilmi? en az 15 vs.olsaydı yğkselme umudu olurdu benimki belli arkadasım.
sadece şunu merak ediyorum tüp bebek sürecine gecince sizlerden ayrılacak mıyım burada yazamıyacakmıyım artık(
arkadaslarım yapmayın bana bunubir arkadasımız hamile olacağımı hissettiğini söyledi sende şimdi içime doğuyor deyince sonuc 0 da olsa umudum geldi sanki bilmiyorum ama değer birden yükselemez değilmi? en az 15 vs.olsaydı yğkselme umudu olurdu benimki belli arkadasım.
sadece şunu merak ediyorum tüp bebek sürecine gecince sizlerden ayrılacak mıyım burada yazamıyacakmıyım artık(
ya benim içime doğuyor bilemiyoırum gerçekten. inşallah sen yanılıyosundr. bugün 12. günündesin 15.güne kadr adet olmazsan tekrar b hcg yaptr derm çıkmasa bile umudu yitirmemiş olmak güzel bence UMUT BİZE LAZIM onu kaybetme..
ya benim içime doğuyor bilemiyoırum gerçekten. inşallah sen yanılıyosundr. bugün 12. günündesin 15.güne kadr adet olmazsan tekrar b hcg yaptr derm çıkmasa bile umudu yitirmemiş olmak güzel bence UMUT BİZE LAZIM onu kaybetme..
ben 45 günde bir oluyordum gecti adetim zaten, o nedenle benim adet günüme daha 20 gün kadar var arkadasım amöa asılamadan sonra erken olur muyum bilemiyoırum(
evet umut lazım çok çok haklısın canım ama bu asamada değerim çok düşük olduğu için kendimi üzmek istemiyorum umutlanarak. şimdi adetimi bekliyorum işte. ve de dualarınızı :) sen hamileydin değlmi arkadasım
benımki de tutmmış. değerim 0,57.. kimyasal gebeliğin değerini bilen var mı?????neyse önümüdekilere bakcaz artık üzülmek yokk hayat devam ediyo....
Kızlar günaydın. Eşimde hareket %15 di bugün ürolojiye gittik. Diğer hareket sayıları iyiymiş. Sigara içme sebze meyve ağırlıklı beslen dedi. Bizi zeynep kamil tüp bebek merkezine yönlendirdi. Başka hastanelere gtmeyin. Orya gidin danışın dedi. Yarın sabah 8.20 ye randevu aldım. Ne olur dua edin çok yoruldum
ben 45 günde bir oluyordum gecti adetim zaten, o nedenle benim adet günüme daha 20 gün kadar var arkadasım amöa asılamadan sonra erken olur muyum bilemiyoırum(
evet umut lazım çok çok haklısın canım ama bu asamada değerim çok düşük olduğu için kendimi üzmek istemiyorum umutlanarak. şimdi adetimi bekliyorum işte. ve de dualarınızı :) sen hamileydin değlmi arkadasım
inşallah herşey gönlünce olur nasip olur müjdeli haberi almak. hamileyim evt bende yarın keseyi görmeye gidicem rabbim sizlerede nasip etsn kendime ettiğim her duamda sizlerede ediyorm 4 yıllık evliym ve allah nasip etti inşallah herşey yolunda gider. sen ne kadar zamandr uğraşıyosn?
inşallah herşey gönlünce olur nasip olur müjdeli haberi almak. hamileyim evt bende yarın keseyi görmeye gidicem rabbim sizlerede nasip etsn kendime ettiğim her duamda sizlerede ediyorm 4 yıllık evliym ve allah nasip etti inşallah herşey yolunda gider. sen ne kadar zamandr uğraşıyosn?
inş.arkadasım inş...
yarını hevesli bekliyelim öyleyse.
ben 2008 yazında evlendim bir yıl kadar istemiyorduk zaten sonrasında test yapınca sperm sayımız az cıktı...
tedaviye ciddi anlamda gecen ay basladım öncesi hep bilgilenme safasıydı arkadasım.
canım arkadasım öyle detaylı yazıyorsun ki çok rahatlıyorum yazdıklarını okurken emin ol :) çok çok tesekkür ediyorum.
işim çok ağır değil ama hareketli.
evet adet olur olmaz doktoruma gideceğim inş.
senin tedavinden bahsetmedin arkadasım? netim çok yavas diger sayfalara zor dönebiliyorum donabiliyor o nedenle direk sana soruyorum :)
Rica ederimm cnmm ne demek burada birbirimize destek için varız değil mii :)) O zaman bir an önce adet olursun inşallah. İnan yeni bi serüvene başlıyacağın için bu günleri unutcaksın bile. Zaten insan tedavi sürecine başladığı zaman direk sonucuna odaklıyo kendini. Genelde herkesin yaptığı en büyük yanlış bence aşılama tutmadı tedaviyi bırakıyorum oluyor. Sonra 1 yıl yine olmayınca aynı şeylere sıfırdan başlanıyor. Biz azmimizi koruyalımda gerisi Allah'a kalmış :) Ben bugün dr'a gidicem cnm 2.aşılama iin start vericez bakalım. Bende pco olduğu için kendim yumurta üretemiyorum. İlaçlara yanıt veriyorum ama çok şükür :) Bu arada aşılama yaptırmadan önce rahim çekilmeyen varmı demişsin. Benim dr'umda gerekli görmedi. Herkese çekmiyoruz ilk aşamada bular maliyetli şeyler senin sorunun şu anda pco dedi. Çekiliceksin dese itiraz etmeyip yaptırıcaktım bende. Nitekim ilk aşılama tuttu ama zayıp yumurta yada sperme denk geldiği için düştü değerim. Dr'da tüplerde sorun olsa zaten tutmıycaktı spermle yumurtanın buluştuğunu biliyoruz dedi. O yüzden 2.aşılama sürecine başlamadan öncede çektirmedi. Bende dr'uma çok güveniyorum. Hayırlısı bakalım hepimiz için. Tüp bebek tedavisine başlarsanda unutma bizleri her zaman bekleriz seni buraya :)
benımki de tutmmış. değerim 0,57.. kimyasal gebeliğin değerini bilen var mı?????neyse önümüdekilere bakcaz artık üzülmek yokk hayat devam ediyo....
şimdi doktorumu aradım arkadaslar, adetin 2.günü eşimle gidip tüp bebek tedavimize baslıyacağız.
tüm yorumları takip edip dualarımda sizleri unutmuyorum.
sizlerden de dua bekliyorum arkadaslarım.
112 arkadasım keseyi görmüşsün çok çok sevindim ne güzel bir duygudur bu MASALLAH tebrik ediyorum
bugün teste giden arkadaslarım inş.sizlerden tatlı haberler bekliyorummm :))
canım doktorumuz gercekten cok ıyı bır doktor ve kendısı bıze % 80 artıs olur dıyor ama ben genede stres yapıyorum ıste elde degıl ben esıme kecıboynuzu kaytarak 1 ayda 1 mılyon artıs saglamıstım ınsallah amelıyatlada bu deger artar canım cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın
Canım gecmiş olsun. Insallah eşinin sorunları çözülür sen de doğal yoldan hamile kalırsın :)
Slm mekselina eger rahim filminde bi sorun yoksa doktoruna soyle ama yine cnm rahim film o enjekte ettikleri sivi rahimi temizliyo ondan cnm asilama dan once tekrar yaptir cnm ki tertemiz olur ve ins tutar bazi kadinlar rahim filminden sonra cook hamile kalan var cnm ins rabbim hayirlisini versin allah gonlune gore versin
Rica ederimm cnmm ne demek burada birbirimize destek için varız değil mii :)) O zaman bir an önce adet olursun inşallah. İnan yeni bi serüvene başlıyacağın için bu günleri unutcaksın bile. Zaten insan tedavi sürecine başladığı zaman direk sonucuna odaklıyo kendini. Genelde herkesin yaptığı en büyük yanlış bence aşılama tutmadı tedaviyi bırakıyorum oluyor. Sonra 1 yıl yine olmayınca aynı şeylere sıfırdan başlanıyor. Biz azmimizi koruyalımda gerisi Allah'a kalmış :) Ben bugün dr'a gidicem cnm 2.aşılama iin start vericez bakalım. Bende pco olduğu için kendim yumurta üretemiyorum. İlaçlara yanıt veriyorum ama çok şükür :) Bu arada aşılama yaptırmadan önce rahim çekilmeyen varmı demişsin. Benim dr'umda gerekli görmedi. Herkese çekmiyoruz ilk aşamada bular maliyetli şeyler senin sorunun şu anda pco dedi. Çekiliceksin dese itiraz etmeyip yaptırıcaktım bende. Nitekim ilk aşılama tuttu ama zayıp yumurta yada sperme denk geldiği için düştü değerim. Dr'da tüplerde sorun olsa zaten tutmıycaktı spermle yumurtanın buluştuğunu biliyoruz dedi. O yüzden 2.aşılama sürecine başlamadan öncede çektirmedi. Bende dr'uma çok güveniyorum. Hayırlısı bakalım hepimiz için. Tüp bebek tedavisine başlarsanda unutma bizleri her zaman bekleriz seni buraya :)
rahim filmi çekilmeden aşılama yapmak boşa kürek çekmektir ..doktorun çok hatalı davranmış ..çünkü pco olsa bile yumurta üretsen bile kanalların tıkalıysa boşu boşuna yumurta üretip aşılama yaptırmış olacaksın ..bence doktorun direk aşılama parası almak için filmi ertelemiş olmasın ..çünkü film çekilmeden aşılama yapmak son derece yanlış ..tüpler tıkalıysa boş yere hormon ilaçları yutup yumurta büyütmeye uğraşacak ama boşa kürek çekmiş hem de aldığın hormonlarla vudunun dengesini bozmuş olacaksın ..doktorunun çok maliyetli bir işlem demesi de ayrıca bana çok saçma geldi ..bu doktorlar neden böyle insanlardan para kazanma amaçlı sağlıkları ile oynuyorlar anlamış değilim..4-5 farklı kadın doğumcu tanıdığım var ve tüplerin durumunu görmeden asla aşılama yapılamaz diyor hepsi de ..mantıklı da zaten ..ilk aşılamanın tutması önemli değil ..belki de tüplerindeki yapısal bir sorundan dolayı düşük oldu nerden bilecek bunu doktor ..spermle yumurta birleşmiş olabilir ama belki bi tıkanıklık yapışıklık vardır ondan dolayı düşmüştür..bunları da göz önünde bulundur ve bence rahim filmi çektirmeden asla aşılama yapma ..zaten korkulacak bişey değil ..hiç para ödemeden devlette de yaptırırsın .. geçen arkadaşın biri anlattı şok oldum ..bi doktor hastasına yıllarca böyle yanlış tedaviler uygulamış ..kadının hormon dengesi bozulmuş ..ve kısır kalmış biliyormusun ..ALLAH KORUSUN tedbiri baştan almak lazım .benim doktorum kadar güveniliri yoktu ama ben artık ona bile güvenmiyrm .çünkü her gün yeni bir vaka duyuyorum
aşılamalar tutmayınca ne kadar aralıklarla olunuyor bilen varmı...ben de burdan tutmayıp burdan aşılama olcakmışım niyeti gib sordumPP....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?