Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdi doktorumu aradım arkadaslar, adetin 2.günü eşimle gidip tüp bebek tedavimize baslıyacağız.

tüm yorumları takip edip dualarımda sizleri unutmuyorum.
sizlerden de dua bekliyorum arkadaslarım.

112 arkadasım keseyi görmüşsün çok çok sevindim ne güzel bir duygudur bu MASALLAH tebrik ediyorum

bugün teste giden arkadaslarım inş.sizlerden tatlı haberler bekliyorummm :))

benımki de tutmmış. değerim 0,57.. kimyasal gebeliğin değerini bilen var mı?????neyse önümüdekilere bakcaz artık üzülmek yokk hayat devam ediyo....

Kızlar günaydın. Eşimde hareket %15 di bugün ürolojiye gittik. Diğer hareket sayıları iyiymiş. Sigara içme sebze meyve ağırlıklı beslen dedi. Bizi zeynep kamil tüp bebek merkezine yönlendirdi. Başka hastanelere gtmeyin. Orya gidin danışın dedi. Yarın sabah 8.20 ye randevu aldım. Ne olur dua edin çok yoruldum

evet arkadasım bende devlet hastanesini daha güvenli buluyorum ama eğer tedavi sürecine orada baslıyacaksanız özelden biraz daha zahmetli olduğunu biliyorum.

tabi dualarımız seninle arkadasım :)

benımki de tutmmış. değerim 0,57.. kimyasal gebeliğin değerini bilen var mı?????neyse önümüdekilere bakcaz artık üzülmek yokk hayat devam ediyo....

Hayırlısı olsun cnmm aynen öyle üzülmek yok yola devamm :) Kimyasal gebeliğin belli bi oranı yok. 5 'te olabiliyor. Bazen 30 'da olabiliyor. Sadece klinik aşamasına gelmeden gebelik sonlanıyor ve gebelik değerin düşmeye başlıyor. Ben ilk test yaptığımda 12,9 çıktı. Daha sonra artması gerekirken 6,9'a düştü. Sonrada yavaş yavaş düşerek muayne safhasına başlayamadan sonlandı. Hayırlısı buymuşş. Bi dahaki sefere bakalım inşallah :)

canım,öncelikle çok teşk.edderim, hiçç üzülme,her şerde bir hayır vardır gerçekden,herşeyin vakdi zamanı var işde,ama pes etmek yok,bende aralıkda 2.aşılama için gidecekdim,ama Rabbim kendiliğinden verdi hiç ummazken,hiç umudumuz yokken,bol bol dua etve meryem suresini oku canım,bu sefer herşey güzel olacak inş...

Canım gecmiş olsun. Insallah eşinin sorunları çözülür sen de doğal yoldan hamile kalırsın :)

amn canım sağol hepimize inş.bu duyguyu tadarız.
önceden çekildiğim rahim filmim temiz çıktı çok şükür
fakat aradan 2 yıl geçti tekrar çekilmekte pek istemiyorum çok zor çok tırsıyorum :18: ama eğer doktor gerek duyarsa tekrar çekilmekten başka da yapacak bişey yok dişimi sıkıp dayanacam artık..

aşılamalar tutmayınca ne kadar aralıklarla olunuyor bilen varmı...ben de burdan tutmayıp burdan aşılama olcakmışım niyeti gib sordumPP....

aşılamalar tutmayınca ne kadar aralıklarla olunuyor bilen varmı...ben de burdan tutmayıp burdan aşılama olcakmışım niyeti gib sordumPP....

aşılama bir ay yapılır bi ay yapılmaz die biliyorum yani bnmki öyleydi tatlım.. 1 ay dinlenmeye alıyorlar.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…