Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar daha yeni geldim eve.. Kan testimi yaptırdım 58,15 çıktı. normalde hamileyim ama doktor 2 gün sonra tekrar yaptırmamı istedi. Değer yükselirse kesinleşecekmiş gebelik.. Düşerse diye korkuyorum.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah....

ayyyy hayırlı olsun.. inşallah değerin fırlar gider

2 gun nasıl gececek diyosun .. ya 9 ay nasıl gececek....hayıorlı olsun canım bugun iyi bi haber aldık sonunda.. bence kendını yorma dinlen bebiş te fırlasın.... hadi darısı başımıza.....

Hiç umudum yoktu..8. gün idrar testinde negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.. O kadar mutluyum ki 2 gün nasıl geçicek bilmiyorum

bol bol dua et cnm.. senin için 2 gün zor geçer ama dualarını kesinlikle eksik etme..

Vayyy bugünün ilk güzel haberi geldii :))) Hayırlı olsun cnmm değerin katlana katlana artar inşş. Dualarını eksit etme bizim içindee

Son düzenleme:

hayırlı olsun,inş.katlanarak yükselecek canım stres yapma,bol bol dinlen,dua et.Rabbim hayırlıysa nasip eder inş.

Arkadaşlar aşılamadan önce rahim filmi çektirme konusunda ben de kesinlikle çekilmeli diye biliyorum.Benm doktorumda bu şekilde uygulama yaptı, başka arkadaşlarımın doktorları da. Rahim filmi çekilmediyseniz ve aşılama yapmaya kararlıysanız lütfen 3 krş daha fazla para verip birazcıkta acıya katlanarak rahim filminizi mutlaka çektirin. Rahim filmi sadece tüplerin açık olup olmadığını değil rahim şekli ile de ilgili bilgi veriyor. Mesela benim tüplerim açık ve rahim şeklim normaldi ancak tüpler hem uzun hem de kıvrımlıymış bu nedenle spermler ulaşamıyormuş yumurtaya. Eee zaten sperm hareketimiz de pek hızlı değil, zavallıcıklar yolda telef oluyormuş meğer.Rahim filmi bir çok konuda bilgi veriyor doktorlara. Aşılama öncesi lütfen rahim filmi çektirin kızlar, ya da doktorunuza mutlaka sorun

Dualarım hep sizinle Rabbim bi an önce bu duyguyu sizlere de yaşatsın inşallah... Umudunuzu yitirmeyin kızlar... Siz Allahtan isteyin yeterki ondan isteyin Rabbim sesinizi duyacaktır benimkini duyduğu gibi....

doktordan geldim kızlar test yaptırmadı bana yaaa baktı 3 gün sonra yap dedi kesin olsun dedi dedim doktor bey yaptırmak istiyorum rahim duvarına baktı kalın dedi ama sanırım adet olacagımdan şüphelendi bugunde nası kalabalıktı doktor beni araya sıkıştırmıştı soramadım herşeyi dısarda bekleyen insan coktu cıktım rahat olun stres yok 3 gün sonra bekliorum dedi kötü bişimi var dedim yok yoook dedi eşimde kızdı artık takmıcaktık hani die bende sustum :2:

Hadi yaaa bende belli olmuştur diye bakiyim sana demiştim. 3 gün daha bekliycez hadi bakalım sonu güzel olsunda :) Rahim kalınlaşması adettende olabilir ama gebeliktede kalınlaşıyor sonuçta.İnş. öyledirr

kuzum kan testini başka bi yerdede yaptırabiliyosun madem strs yapıyosun başka biyerden yaptır.herzaman hayırlısını iste canım.stres yapma takma kafana rahat ol.

Cnm yaa ben dr ne dese yapıyorum Rahim flimi için özellikle sordum yok istemiyorum şu anda dedi. Kamera ve mikroskopla detay inceleme yaptı rahime. Orda şekil bozukluğu vs çıkmadı beğendi. ( Eğimini,şeklini vs ) Daha sonra bir kaç örnek alıp inceletti. Onlardada hiç bişey çıkmadı. Eğer bişey çıksaydı o çıkan şey enfeksiyon yapıp tüpleri tıkayabilirdi. Ama temiz dedi. Daha sonrada aşılamamda tutunca burdan tüplerin tamamen işlev gördüğünü anlıyoruz. 2.aşılama önceside gerek yok dedi. Zaten 2.000 'e yakın aşılama tutuyor ondanda kaçınmam acıyıda çekerimde yapmadı işte. Bu arada dr'un söylediği sadece tüpler değil yapmaya kalksam bir sürü şey var diyor. ( Genetik testler vs ) Senin için gerek yok dedi. İnş. öyledir bakalım.Hayırlısı artık.. Alman hastanesine gidiyorum birde aşılama ve tüp konusunda çok referansları var. Güvenmek istiyorum bu kezzzzz :))

kuzum kan testini başka bi yerdede yaptırabiliyosun madem strs yapıyosun başka biyerden yaptır.herzaman hayırlısını iste canım.stres yapma takma kafana rahat ol.

rahatım aslında ya neden bilmiyorum ama unuttum gitti belkide böylesi iyi tabi yapılıo baska yerde de yaptırmıcam ben yinede beklicem bide böyle deneyelim bakalımmm

Dualarım hep sizinle Rabbim bi an önce bu duyguyu sizlere de yaşatsın inşallah... Umudunuzu yitirmeyin kızlar... Siz Allahtan isteyin yeterki ondan isteyin Rabbim sesinizi duyacaktır benimkini duyduğu gibi....

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı burdaki herkese isteyen herkese olsun inşallahhh

merhaba kızlar

Sizin için bu siteden romanyadaki ilaçla ilgili bir şeyler tercüme ettim kızlar, ilaç nasıl kullanılıyor ve neye yarıyor, Türkçe çok iyi bilmiyorum ama umarım anlaşılır.
"Miracolul" romanesc: BRANCA-URSULUI - Medicina naturii - Numarul 906 - Anul 2010 - Arhiva - Formula AS

1.Hormon iktidarsızlık - bir yıl içinde 4 sefer ilacı tablet olarak kullanabilirsiniz, her seferde tedavi 60 sürmelidir ve günde 4-6 hap alabilirsiniz. 60 gün kullandıktan sonra 20-30 gün ara vermelisiniz. Bu tedavi çok erken Andropoz durumlarında çok iyi bir çaredir. Ayrıca anti-depresan etkisi vardır ve hormonal iktidarsızlığın duygusal (psikolojik iktidarsızlık) ile eşleşen vakaların tedavisinde çok faydalıdır.

2. Damarlarda iktidarsızlık – 10 – 30 dakika cinsel ilişkiye girmeden önce alabilirsiniz. Önerilen dozsu ve tercihen aç karnına sulandırılmış 1-3 çay kaşığı (4-12 ml yani) tentür. Bu ilaç hormon iktidarsızlık olan erkeklerde çok yardımcı olduğunu kanıtlamaktadır.

3. Over yetmezliği - tedavi 28 gün için yapılır ve günde 4 tablet alabilirsiniz.
4. Düzensiz adet - 14 gün boyunca aç karnına Branca ursului günde üç tablet alıyorsunuz, geri kalan diğer 14 gün ara veriyorsunuz. Bu tedavi adetin son gününde başlamalısınız. Branca-ursului yumurtalıkları düzenler canlandırır, adetiniz çok gecikiyorsa veya yumurtlama olmuyorsa yardımcı olur. Adet bozukluğu ve yumurtalarda kistler olan kadınlarda ahududu tomurcukları (Rubus idaeus) ile ek bir tedavi olarak alabilirler.

Kadın infertilitesi

Bu bitkinin etkinliği gerçekten şaşırtıcı. Bir gazeteci olarak yaptım araştırmalara göre, şu anda ülkemizde başarılı bir şekilde bu ilacı kullanan ve hamile kalan yüzlerce kadın olduğunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. İnternette forumlarda tüm klasik tedavi formlar denenmiş ve başarısız olduğu ve branca ursului kullandıktan sonra hamile kalan mutlu anne ile doludur. Âdetinizin son gününden kullanmaya başlayabilirsiniz günde 4-6 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentür, âdetin 14 gününe kadar. Adetinizin 14 günden sonra içerseniz ilaç oluşan embriyo zarar verir.

Erkek infertilitesi

En iyi etki, oligospermi ve astenospermi ile ilişkili infertilite gözlendi. Tedavi 6-24 ay sürer ve 3 ay boyunca günde 4-8 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentur uygulanır, 6 hafta ara verilir ve sonra yeniden 3 ay için tedavi uygulanır.
Branca ursului tedavisi sperm miktarını artıyor ve doğurma şansını arttırır....

Canım Alman hastanesi gerçekten iidir, doktorun gerek görmediyse vardır bir bildiği elbette, sanırım yaşın daha küçük belki de o nedenle gerek görmemiştir.Ben de bahçeci fulyaya gidiyorum, orası da önceden Alman Hastanesine bağlydı biliyosun, sonuçta doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok, umarım herşey gönlünce olur canım, en azından hamile kalabiliyosun, ben daha hiç tatmadım o duyguyu,herşey Allahtan, umarım güzel haberler tez zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…