Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kkda bununla ilgili topic var ve kullananlar sürekli yazıorlar ordan takip et istersennn

İnş.bakalım cnm yaa bende Almana gidiyorum ama Bahçeciyide çok merak ediyorum :) İkiside bir gibi doğru söylüyosun. Önceden beraber çalışırken aynı yerin kültürünü almışlar nede olsa :)Kullanılar cihazlar ekipmanlar ve klinik olarak kesinlikle iyi ekibe sahipler. İnş.gerek kalmaz ama tüp bebek olursa bende bahçeciye giderim diye düşünüyorum. 3 aşılamada başarısız olursa artık Alman'dan soğuyabilirim.Gideceğim yerde şüphesiz bahçeci olur. İnş.güzel haberler veririz birbirimizee

Kızlar selamlarr.. Sperm düşüklüğü nedeniyle tedavi gören yada umudunu kaybeden arkadaşlar için topikte rastladığım bişeyi paylaşmak istedim. Gerçi sizde görmüş olabilirsiniz muhtemelen :)) Tekrarlanan testlerde sonucu sürekli 0 çıkan arkadaş evliliğinin 1.ayında hamile kalıyor. Dr'lar şaşırıyor ve hemen testi yineliyolar. Test sonucunda sadece 12 sperm bulunuyor. Düşünün biz buda milyonların hesabını yaparken 3-5 spermle ilk ayda hamilelik. Okuduğumda resmen tüylerim diken diken oldu. Darısı hepimizin başına inşallahh

canım ay hadı hayırlısı ya...smdıden gecmıs olsun.ıns amelıyat sonrası hersey harıka olacak.
jolim,doktordan gelınce yazmadın galıba umarm atlamamısımdır.hadı bakalım hayırlısı.benımkıde ıgne yapmıyo tam tersı kıst olmasndan korkuyo.

İnşallah canım tüpe gerek kalmaz, benim de ilk aşılamamdı tutmazsa bir kere daha denerim sonra da tüpe geçerim, çok fazla aşılamada zaman kaybetmek istemiyorum. Tüp olursa da bahçeciye devam ederim. Sonuçta doktoruma güveniyorum. Hakkımızda hayırlısı, bu arada benim testime 2 gün kaldı, Cuma günü yap demişti dr.um.:18::18:

bu ilacı ben de denemek istiyorum ..nasıl bulacağım biri yardım etsin..

Ayyy çok heyecanlı inş. gelmiştir bebek gerek kalmaz başka bir şeye..Hayırlısı bakalım hepimiz için. Cuma günü güzel haber bekliyoruz senden :)

Bizde 17 ekimde aşılama yaptırdık fakat tutmadı. Tutmadığına seviniyorum aslında çünkü rahatsızlığım var aşırı aktif mesane ve haftaya sistoskopi olmamı istedi doktorum. iyiki hamile kalmamışım diyorum yoksa ne yapardım bu kadar sancıyla 9 ay. bakalım sistoskopi olduktan sonra tedavim bitsin hemen aşılamayı tekrar deniycez. bu bahçeci (bahçecik mi) nerde istanbulda mı. tüp bebek fiyatları nedir acaba. bende 2. aşılamadan sonra tutmazsa, tüp bebek istiyorum nasipse. ama fiyat konusunda bilgim yok özel için yani. sizin bilginiz varmı acaba ne kadardır. bende sorun yok yumurtalarım güzel gelişiyor fakat eşimin hareketlisi çok düşük. ben kocaeli de oturuyorum burda umuttepe tıp fakültesinde 4bine yakın tutuyomuş tüp bebek vee bir sürü prosedürleri var. mesala 3 yılını doldurmuş olman gerekiyomuş ve aşılama sürecinde iğne kullanmak gerekiyormuş. fakat ben özele gidiyorum orda bana sadece klomen ve çatlatma iğnesi verdiler. hatta klomene bile gerek yok ama yazıyorum dedi doktorum bende kullandım işte. ama orda kolmenli olmayı kabul etmiyolar ve çok sıra beklemende gerekiyormuş. bu işler ne kadar zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bahçeci fulya tüp bebek merkezi canım, özel olduğı için fiyatlar tabi tıp fakültelerine göre daha fazla.ben de zaman kaybetmemek için devlette olmuyorum tedavimi çünkü prosedür çok, yok en az 3 sefer aşılama olacak yok tüp bebek için heyet raporu çıkartılacak, her tıp fakültesinin heyet raporu kabul edilmiyo diye biliyorum vs vs çok iş. ben de o nedenle özlei seçtim ve bahçeciye başladım. Doktorumdan ve hastaneden çok memnunum. tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum canım ama aşılama için 1000 tl verdim. ilaçlar kişiden kişiye değişiyo, SGK anlaşması olmadığı içinde ilaçları parayla alıyosun falan... ben aşılamamda iğne kullanmadım, sadece femara diye bir ilaç kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi oldum sonra da aşılama toplamda 1200 tl falan olmuştur maliyeti bana. Allah hepimizin dileğini kabul etsin inşallah hayırlısıyla

anladım çok teşekkür ederim. bende devlet istemiyorum çünkü oraya gidip gelecek zamanım yok çalışıyorum özel daha kolay oluyo. ve prosedürleride çok hakkaten. burda tüp bebek merkezi yok ya aşılamayla olacak yada malesef üni. hastanesinde tüp bebek olacak. devlet hastanesiini istemediğim için bi sorayım dedim. inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe. Amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

Canım ben Balıkesirde yaşıyorum ve tedavi için İstanbula gidiyorum, eğer tip gerekirse senin için de Kocaelinden İstanbula çok rahat gidebilirsin canım. Ben de çalışıyorum özelde, yıllık iznimden kullanıyorum ya da git gel yapıyorum İstanbul'a, en kötü ihtimalle rapor alırım diyorum.Napiiim kendimce çözümler arıyorum... Tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsan lütfen yaptırmış olmak için yaptırma çok ii araştır ve içine sinen bir yerde yaptır tüp bebeğini.Umarım tüpe gerek kalmaz

Merhaba, 5 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım. Dr um 14 gün sonra adet olmazsan bHCG yaptır dedi. Normalde önümüzdeki cumartesi adet olmam gerekiyor. Adet olacakmış gibi agrılarım var. Zaman zaman gidip geliyor. Aşırı derecede de akıntı var, progesteron ovül den kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Siz de bu durumu yaşıyormusunuz? umutsuzluğa kapılmaya başladım ben..

Sakın ümitsizliğe kapılma canım bende de aynı ağrılar oldu aynı duyguları ben de yaşadım. Ben kasımın 3ünde yaptırdım aşılamayı 8. gün kimseye söylemeden idrar testi bile yaptım negatif çıktı. Sonra adet sancılarım başlamıştı ki 12. günümde kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif Sakın umudunu yitirme stres sancını arttırabilir. İnşallah hamilesindir arkadaşım

Evet canım çalışan kadın olunca herşeyi detaylı düşünüp plan yapman gerekiyor. Kadınların işi ne zor ya.. Umarım gerek kalmaz ama haklısın tüp bebek için çok iyi biyere gitmek lazım hem paraya hem zamana hemde ümitlerimize yazık. bakalım bende şimdiden araştırayım dedim tüp bebek için o yüzden sanada sordum. şuan aşılama yaptırdığım yerle ilgili bile tereddütlerim var düşünüyorum 2. aşılamamı başka hastanede mi yaptırsam diye sonrada korkuyorum yeni bi doktor herşeyi baştan başlatıcak ve en başına döncez. zaman kaybı olsun istemiyorum. milletinde her gördüğümde bebek varmı demelerinden bıktım. çok zor işler alah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Ayrıca benim de ilk aşılamamdı ama Allah istedimi olmayacak hiçbişey yok bol bol dua et ben de dua edicem senin için tüm isteyenler için

Kızlar merhaba, ben 4 yıllık evliyim. 2 tane düşüğüm var. Gebelik oluşmuyor. Şuana kadar çıkan önemli bir problemde olmadı. Zeynep kamil tüp bebeğe gidin dediler. Biz bu sabah gittik. Öncelikle düşüklerin nedenlerini araştırmak istediler. Eşime ve bana genetik kan tahlili yapıldı.1 ay sonra sonuçları çıkarmış. ayrıca regl 3. günü gel hem horman tahlilleri hemde histeroskopi yapılıcakmış. Ayrıca başka tahlillerde verdi. Yani haftaya regl olucam ve yeniden gidicem. Ne olur bana dua edin. Bir sorun olmasında artık uygun bir yöntemle tedaviye başlayalım.

12.günde sonuç çıkıyor mu? ben de yaptırsammı acaba yarın 12. gün olacak. Bazen moralim bozuluyor işte, bizde sorun morfolojide. Dr um olmazsa aşılamada ısrar etme tup bebek yap diyor. Ben de tırsıyorum tüp bebekten. Ne biliim işte, olmadı tüp bebek yapıcaz. Çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al bebeğini kucağına :)

canım ben atasehir memorial de aşılama oldum ilaçlarla beraber 1300 tl ye geliyo . tüp bebegin fiyatını da sorduk o da 2000 euro yani 5bine felan denk geliyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…