merhaba kızlar
Sizin için bu siteden romanyadaki ilaçla ilgili bir şeyler tercüme ettim kızlar, ilaç nasıl kullanılıyor ve neye yarıyor, Türkçe çok iyi bilmiyorum ama umarım anlaşılır.
"Miracolul" romanesc: BRANCA-URSULUI - Medicina naturii - Numarul 906 - Anul 2010 - Arhiva - Formula AS
1.Hormon iktidarsızlık - bir yıl içinde 4 sefer ilacı tablet olarak kullanabilirsiniz, her seferde tedavi 60 sürmelidir ve günde 4-6 hap alabilirsiniz. 60 gün kullandıktan sonra 20-30 gün ara vermelisiniz. Bu tedavi çok erken Andropoz durumlarında çok iyi bir çaredir. Ayrıca anti-depresan etkisi vardır ve hormonal iktidarsızlığın duygusal (psikolojik iktidarsızlık) ile eşleşen vakaların tedavisinde çok faydalıdır.
2. Damarlarda iktidarsızlık – 10 – 30 dakika cinsel ilişkiye girmeden önce alabilirsiniz. Önerilen dozsu ve tercihen aç karnına sulandırılmış 1-3 çay kaşığı (4-12 ml yani) tentür. Bu ilaç hormon iktidarsızlık olan erkeklerde çok yardımcı olduğunu kanıtlamaktadır.
3. Over yetmezliği - tedavi 28 gün için yapılır ve günde 4 tablet alabilirsiniz.
4. Düzensiz adet - 14 gün boyunca aç karnına Branca ursului günde üç tablet alıyorsunuz, geri kalan diğer 14 gün ara veriyorsunuz. Bu tedavi adetin son gününde başlamalısınız. Branca-ursului yumurtalıkları düzenler canlandırır, adetiniz çok gecikiyorsa veya yumurtlama olmuyorsa yardımcı olur. Adet bozukluğu ve yumurtalarda kistler olan kadınlarda ahududu tomurcukları (Rubus idaeus) ile ek bir tedavi olarak alabilirler.
Kadın infertilitesi
Bu bitkinin etkinliği gerçekten şaşırtıcı. Bir gazeteci olarak yaptım araştırmalara göre, şu anda ülkemizde başarılı bir şekilde bu ilacı kullanan ve hamile kalan yüzlerce kadın olduğunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. İnternette forumlarda tüm klasik tedavi formlar denenmiş ve başarısız olduğu ve branca ursului kullandıktan sonra hamile kalan mutlu anne ile doludur. Âdetinizin son gününden kullanmaya başlayabilirsiniz günde 4-6 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentür, âdetin 14 gününe kadar. Adetinizin 14 günden sonra içerseniz ilaç oluşan embriyo zarar verir.
Erkek infertilitesi
En iyi etki, oligospermi ve astenospermi ile ilişkili infertilite gözlendi. Tedavi 6-24 ay sürer ve 3 ay boyunca günde 4-8 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentur uygulanır, 6 hafta ara verilir ve sonra yeniden 3 ay için tedavi uygulanır.
Branca ursului tedavisi sperm miktarını artıyor ve doğurma şansını arttırır....
Canım Alman hastanesi gerçekten iidir, doktorun gerek görmediyse vardır bir bildiği elbette, sanırım yaşın daha küçük belki de o nedenle gerek görmemiştir.Ben de bahçeci fulyaya gidiyorum, orası da önceden Alman Hastanesine bağlydı biliyosun, sonuçta doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok, umarım herşey gönlünce olur canım, en azından hamile kalabiliyosun, ben daha hiç tatmadım o duyguyu,herşey Allahtan, umarım güzel haberler tez zamanda gelir
canım ay hadı hayırlısı ya...smdıden gecmıs olsun.ıns amelıyat sonrası hersey harıka olacak.günaydınn kızlarr bızım amelıyat gunu yaklasıyor benım stres artıyor bende yarın hastaneye yatısımız yapılıcak persembede amelıyat olcak aslında kendısıde streslı belli etmek istemıyor ama anlıyorum ben amelıyattan sonra kımının degerlerı daha cok düşmüş onarı okudukca morelim cok bozuluyor ınsallah guzel sonuclarımız olur bızım
jolim,doktordan gelınce yazmadın galıba umarm atlamamısımdır.hadı bakalım hayırlısı.benımkıde ıgne yapmıyo tam tersı kıst olmasndan korkuyo.Evett cnmm gidicem bugün bakalım ne diycek dr amca :)Benim kendiliğinden hiç oluşmuyo ama iğneylede 5-6 tane oluyo. Aşılama aşamasında 2 tane büütmüştük gerçi 1 sağda solda. İnş. bakalım bu kezde öyle olurDr'un söylediği klomenle senin oluşmaz oluşsa bile büyümez. Ne cins savunma bir bünyem varmış yahuu bende anlamadım :))
deme ya.uzuldum bende şmdı.valla cnm ben ıcıme doguyo fln dedım hakkını helal et umıtlenıyo ınsan byle laflardan bılıyorum ama ınan oyleydm ya..ve yınede nursenaya katılıyorum ve adet olmadan umıdını kesme dıyorum canım..cunku herkesn aynı gun aynı sonucu vermez belkıde 15.gun net bellı olcaktr.her ıhtımal var yanı...ama tabı adet olursanda tup bebek asaması guzel sonuclanır ınsallah.Geçmiş olsun cnmm ya aman dikkat et kendine.. Ayyy çok helecanlıı yaptır testini yarın sabahtan haber ver ama hemenn meraklandırma bizi :)
dayanamayıp 11.gün akşamı test yaptırdım ve değerim 1.1.
yani negatif. tüp bebeğe başlıcağız inş.
ama çok üzüldüm...
nursenacım hayırlıyla kesecıkı gorursn ıns cnm.inşallah herşey gönlünce olur nasip olur müjdeli haberi almak. hamileyim evt bende yarın keseyi görmeye gidicem rabbim sizlerede nasip etsn kendime ettiğim her duamda sizlerede ediyorm 4 yıllık evliym ve allah nasip etti inşallah herşey yolunda gider. sen ne kadar zamandr uğraşıyosn?
yaşasn bı hamısimız daha cıktı hayırlı olsun cnm,Allah tamamına erdırsın ıns.Kızlar daha yeni geldim eve.. Kan testimi yaptırdım 58,15 çıktı. normalde hamileyim ama doktor 2 gün sonra tekrar yaptırmamı istedi. Değer yükselirse kesinleşecekmiş gebelik.. Düşerse diye korkuyorum.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah....
ay yaaa daha 3gun nsl beklıcez:)ben olsam coktan yaptrmstm kan testi.ama tabı doktoru dınlemek daha ıyı ya olsn.hadı hayırlısı ya.doktordan geldim kızlar test yaptırmadı bana yaaa baktı 3 gün sonra yap dedi kesin olsun dedi dedim doktor bey yaptırmak istiyorum rahim duvarına baktı kalın dedi ama sanırım adet olacagımdan şüphelendi bugunde nası kalabalıktı doktor beni araya sıkıştırmıştı soramadım herşeyi dısarda bekleyen insan coktu cıktım rahat olun stres yok 3 gün sonra bekliorum dedi kötü bişimi var dedim yok yoook dedi eşimde kızdı artık takmıcaktık hani die bende sustum:2:
Kızlar selamlarr.. Sperm düşüklüğü nedeniyle tedavi gören yada umudunu kaybeden arkadaşlar için topikte rastladığım bişeyi paylaşmak istedim. Gerçi sizde görmüş olabilirsiniz muhtemelen :)) Tekrarlanan testlerde sonucu sürekli 0 çıkan arkadaş evliliğinin 1.ayında hamile kalıyor. Dr'lar şaşırıyor ve hemen testi yineliyolar. Test sonucunda sadece 12 sperm bulunuyor. Düşünün biz buda milyonların hesabını yaparken 3-5 spermle ilk ayda hamilelik. Okuduğumda resmen tüylerim diken diken oldu. Darısı hepimizin başına inşallahh
ayy gercekten ya benımde tuylerım kalkışa gecti:)ıns bızlerde kavuscaz bebıslere cnm...
Kızlar,bugum gıttım son takıbe.tahmın ettıgım gıbi oldu.ıstenılen gelısme yok,bu aykı siklusu iptal edıyoruz dıger ay denıcez dedı...ama yınede gun asırı ılıskı dedı nolur nolmaz ve kendılıgınden adet olmayı bekle sökturucu sakın alma.adet olunca 2.gun burdasn dedı...hayırlısı artık.daha ıyı oldu ya,ev falan tasıycz zaten rahat oldu benım ıcın.bıde dedım klomen yeterszmı kalıyo acaba...doktor da şmdı 3ay 2dozla denemeden 3 doza gecemeyız bırden dedı.kıst yapabılır dedı.obur ayda aynı sekılde denıcez olmadı 3 doz.o da olmadı ignelerle dedı...beklıcez artık bu ay.
İnş.bakalım cnm yaa bende Almana gidiyorum ama Bahçeciyide çok merak ediyorum :) İkiside bir gibi doğru söylüyosun. Önceden beraber çalışırken aynı yerin kültürünü almışlar nede olsa :)Kullanılar cihazlar ekipmanlar ve klinik olarak kesinlikle iyi ekibe sahipler. İnş.gerek kalmaz ama tüp bebek olursa bende bahçeciye giderim diye düşünüyorum. 3 aşılamada başarısız olursa artık Alman'dan soğuyabilirim.Gideceğim yerde şüphesiz bahçeci olur. İnş.güzel haberler veririz birbirimizee
merhaba kızlar
Sizin için bu siteden romanyadaki ilaçla ilgili bir şeyler tercüme ettim kızlar, ilaç nasıl kullanılıyor ve neye yarıyor, Türkçe çok iyi bilmiyorum ama umarım anlaşılır.
"Miracolul" romanesc: BRANCA-URSULUI - Medicina naturii - Numarul 906 - Anul 2010 - Arhiva - Formula AS
1.Hormon iktidarsızlık - bir yıl içinde 4 sefer ilacı tablet olarak kullanabilirsiniz, her seferde tedavi 60 sürmelidir ve günde 4-6 hap alabilirsiniz. 60 gün kullandıktan sonra 20-30 gün ara vermelisiniz. Bu tedavi çok erken Andropoz durumlarında çok iyi bir çaredir. Ayrıca anti-depresan etkisi vardır ve hormonal iktidarsızlığın duygusal (psikolojik iktidarsızlık) ile eşleşen vakaların tedavisinde çok faydalıdır.
2. Damarlarda iktidarsızlık – 10 – 30 dakika cinsel ilişkiye girmeden önce alabilirsiniz. Önerilen dozsu ve tercihen aç karnına sulandırılmış 1-3 çay kaşığı (4-12 ml yani) tentür. Bu ilaç hormon iktidarsızlık olan erkeklerde çok yardımcı olduğunu kanıtlamaktadır.
3. Over yetmezliği - tedavi 28 gün için yapılır ve günde 4 tablet alabilirsiniz.
4. Düzensiz adet - 14 gün boyunca aç karnına Branca ursului günde üç tablet alıyorsunuz, geri kalan diğer 14 gün ara veriyorsunuz. Bu tedavi adetin son gününde başlamalısınız. Branca-ursului yumurtalıkları düzenler canlandırır, adetiniz çok gecikiyorsa veya yumurtlama olmuyorsa yardımcı olur. Adet bozukluğu ve yumurtalarda kistler olan kadınlarda ahududu tomurcukları (Rubus idaeus) ile ek bir tedavi olarak alabilirler.
Kadın infertilitesi
Bu bitkinin etkinliği gerçekten şaşırtıcı. Bir gazeteci olarak yaptım araştırmalara göre, şu anda ülkemizde başarılı bir şekilde bu ilacı kullanan ve hamile kalan yüzlerce kadın olduğunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. İnternette forumlarda tüm klasik tedavi formlar denenmiş ve başarısız olduğu ve branca ursului kullandıktan sonra hamile kalan mutlu anne ile doludur. Âdetinizin son gününden kullanmaya başlayabilirsiniz günde 4-6 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentür, âdetin 14 gününe kadar. Adetinizin 14 günden sonra içerseniz ilaç oluşan embriyo zarar verir.
Erkek infertilitesi
En iyi etki, oligospermi ve astenospermi ile ilişkili infertilite gözlendi. Tedavi 6-24 ay sürer ve 3 ay boyunca günde 4-8 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentur uygulanır, 6 hafta ara verilir ve sonra yeniden 3 ay için tedavi uygulanır.
Branca ursului tedavisi sperm miktarını artıyor ve doğurma şansını arttırır....
İnşallah canım tüpe gerek kalmaz, benim de ilk aşılamamdı tutmazsa bir kere daha denerim sonra da tüpe geçerim, çok fazla aşılamada zaman kaybetmek istemiyorum. Tüp olursa da bahçeciye devam ederim. Sonuçta doktoruma güveniyorum. Hakkımızda hayırlısı, bu arada benim testime 2 gün kaldı, Cuma günü yap demişti dr.um.:18::18:
jolim,doktordan gelınce yazmadın galıba umarm atlamamısımdır.hadı bakalım hayırlısı.benımkıde ıgne yapmıyo tam tersı kıst olmasndan korkuyo.
Kızlar,bugum gıttım son takıbe.tahmın ettıgım gıbi oldu.ıstenılen gelısme yok,bu aykı siklusu iptal edıyoruz dıger ay denıcez dedı...ama yınede gun asırı ılıskı dedı nolur nolmaz ve kendılıgınden adet olmayı bekle sökturucu sakın alma.adet olunca 2.gun burdasn dedı...hayırlısı artık.daha ıyı oldu ya,ev falan tasıycz zaten rahat oldu benım ıcın.bıde dedım klomen yeterszmı kalıyo acaba...doktor da şmdı 3ay 2dozla denemeden 3 doza gecemeyız bırden dedı.kıst yapabılır dedı.obur ayda aynı sekılde denıcez )
Evet cnm yaa yazmayı unutmuşum onu :) Dün gittim dr' adetin 2.günü. Vajinal ultrosonla baktı. Sorun yok başlıyourz 2.'ye dedi. Dün aldım iğnelerimii menagon yada gonal -f alabilirsin dedi. Geçen seferkigibi 150 ml ile başlıyoruz. 4 gün kullanıp c.tesi kontrola gidicem. Ona göre ayar çekicek :) inş. ilkinde olduğu gibi sorunsuz geçerse tahminimce haftaya c.tesi aşılama olucak.O günde muharremin ilk günü hayırlı gün hayırlı bir aşılama olur inşallahh :)
Bana dr sana direk yetersiz kalır demiş cnm klomen için. Ama senin bünyen daha önce cvp vermiş sonuçta. Bir dahaki sefere doz biraz artında oluşur merak etme. Belkide gerek kalmaz kendinden gelir bebik :)
İnşallah canım tüpe gerek kalmaz, benim de ilk aşılamamdı tutmazsa bir kere daha denerim sonra da tüpe geçerim, çok fazla aşılamada zaman kaybetmek istemiyorum. Tüp olursa da bahçeciye devam ederim. Sonuçta doktoruma güveniyorum. Hakkımızda hayırlısı, bu arada benim testime 2 gün kaldı, Cuma günü yap demişti dr.um.:18::18:
Bizde 17 ekimde aşılama yaptırdık fakat tutmadı. Tutmadığına seviniyorum aslında çünkü rahatsızlığım var aşırı aktif mesane ve haftaya sistoskopi olmamı istedi doktorum. iyiki hamile kalmamışım diyorum yoksa ne yapardım bu kadar sancıyla 9 ay. bakalım sistoskopi olduktan sonra tedavim bitsin hemen aşılamayı tekrar deniycez. bu bahçeci (bahçecik mi) nerde istanbulda mı. tüp bebek fiyatları nedir acaba. bende 2. aşılamadan sonra tutmazsa, tüp bebek istiyorum nasipse. ama fiyat konusunda bilgim yok özel için yani. sizin bilginiz varmı acaba ne kadardır. bende sorun yok yumurtalarım güzel gelişiyor fakat eşimin hareketlisi çok düşük. ben kocaeli de oturuyorum burda umuttepe tıp fakültesinde 4bine yakın tutuyomuş tüp bebek vee bir sürü prosedürleri var. mesala 3 yılını doldurmuş olman gerekiyomuş ve aşılama sürecinde iğne kullanmak gerekiyormuş. fakat ben özele gidiyorum orda bana sadece klomen ve çatlatma iğnesi verdiler. hatta klomene bile gerek yok ama yazıyorum dedi doktorum bende kullandım işte. ama orda kolmenli olmayı kabul etmiyolar ve çok sıra beklemende gerekiyormuş. bu işler ne kadar zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bahçeci fulya tüp bebek merkezi canım, özel olduğı için fiyatlar tabi tıp fakültelerine göre daha fazla.ben de zaman kaybetmemek için devlette olmuyorum tedavimi çünkü prosedür çok, yok en az 3 sefer aşılama olacak yok tüp bebek için heyet raporu çıkartılacak, her tıp fakültesinin heyet raporu kabul edilmiyo diye biliyorum vs vs çok iş. ben de o nedenle özlei seçtim ve bahçeciye başladım. Doktorumdan ve hastaneden çok memnunum. tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum canım ama aşılama için 1000 tl verdim. ilaçlar kişiden kişiye değişiyo, SGK anlaşması olmadığı içinde ilaçları parayla alıyosun falan... ben aşılamamda iğne kullanmadım, sadece femara diye bir ilaç kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi oldum sonra da aşılama toplamda 1200 tl falan olmuştur maliyeti bana. Allah hepimizin dileğini kabul etsin inşallah hayırlısıyla
anladım çok teşekkür ederim. bende devlet istemiyorum çünkü oraya gidip gelecek zamanım yok çalışıyorum özel daha kolay oluyo. ve prosedürleride çok hakkaten. burda tüp bebek merkezi yok ya aşılamayla olacak yada malesef üni. hastanesinde tüp bebek olacak. devlet hastanesiini istemediğim için bi sorayım dedim. inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe. Amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Merhaba, 5 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım. Dr um 14 gün sonra adet olmazsan bHCG yaptır dedi. Normalde önümüzdeki cumartesi adet olmam gerekiyor. Adet olacakmış gibi agrılarım var. Zaman zaman gidip geliyor. Aşırı derecede de akıntı var, progesteron ovül den kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Siz de bu durumu yaşıyormusunuz? umutsuzluğa kapılmaya başladım ben..
Canım ben Balıkesirde yaşıyorum ve tedavi için İstanbula gidiyorum, eğer tip gerekirse senin için de Kocaelinden İstanbula çok rahat gidebilirsin canım. Ben de çalışıyorum özelde, yıllık iznimden kullanıyorum ya da git gel yapıyorum İstanbul'a, en kötü ihtimalle rapor alırım diyorum.Napiiim kendimce çözümler arıyorum... Tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsan lütfen yaptırmış olmak için yaptırma çok ii araştır ve içine sinen bir yerde yaptır tüp bebeğini.Umarım tüpe gerek kalmaz
Sakın ümitsizliğe kapılma canım bende de aynı ağrılar oldu aynı duyguları ben de yaşadım. Ben kasımın 3ünde yaptırdım aşılamayı 8. gün kimseye söylemeden idrar testi bile yaptım negatif çıktı. Sonra adet sancılarım başlamıştı ki 12. günümde kan testi yaptırdım ve sonuç pozitifSakın umudunu yitirme stres sancını arttırabilir. İnşallah hamilesindir arkadaşım
Bizde 17 ekimde aşılama yaptırdık fakat tutmadı. Tutmadığına seviniyorum aslında çünkü rahatsızlığım var aşırı aktif mesane ve haftaya sistoskopi olmamı istedi doktorum. iyiki hamile kalmamışım diyorum yoksa ne yapardım bu kadar sancıyla 9 ay. bakalım sistoskopi olduktan sonra tedavim bitsin hemen aşılamayı tekrar deniycez. bu bahçeci (bahçecik mi) nerde istanbulda mı. tüp bebek fiyatları nedir acaba. bende 2. aşılamadan sonra tutmazsa, tüp bebek istiyorum nasipse. ama fiyat konusunda bilgim yok özel için yani. sizin bilginiz varmı acaba ne kadardır. bende sorun yok yumurtalarım güzel gelişiyor fakat eşimin hareketlisi çok düşük. ben kocaeli de oturuyorum burda umuttepe tıp fakültesinde 4bine yakın tutuyomuş tüp bebek vee bir sürü prosedürleri var. mesala 3 yılını doldurmuş olman gerekiyomuş ve aşılama sürecinde iğne kullanmak gerekiyormuş. fakat ben özele gidiyorum orda bana sadece klomen ve çatlatma iğnesi verdiler. hatta klomene bile gerek yok ama yazıyorum dedi doktorum bende kullandım işte. ama orda kolmenli olmayı kabul etmiyolar ve çok sıra beklemende gerekiyormuş. bu işler ne kadar zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
canım ben atasehir memorial de aşılama oldum ilaçlarla beraber 1300 tl ye geliyo . tüp bebegin fiyatını da sorduk o da 2000 euro yani 5bine felan denk geliyodu.
2000 euro ama ilaçlar hariç toplam 6,500 7000 tl ye malouyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?