Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2000 euro ama ilaçlar hariç toplam 6,500 7000 tl ye malouyo

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ne kadar pahalı ya. resmen ticarete dökülmüş bu iş. insanların ne halde oldukları hiç önemli değil. resmen onlar için iyi gelir sağlayan iş kapısı olmuş. ben kocaelide 240 tl ye ilk aşılamamı oldum. ama tutmadı. bakalım sağlık sorunlarım inşallah düzelince 2. aşımayı yaptırcaz. oda tutmazsa mecburen öyle yada böyle tüp bebek olacak. bi şekilde ayarlıycaz artık..

çokmuş yaaa... bana 3000 tl dediler sizinki neden o kadar pahalı

aynen burdada üni. hastanesinde eğer prosedürleri beklemeden cebinden para ödeyip yaptırmak istersen 3500-4000 arası dediler. yani masraflar tamamen sana ait. bende özlleri araştırayım dedim. gerçekten prosedürleri çok fazla. ve o hastaneye gidip gelmek insanı bitirir zaten.

ben özelde sordum özel fiyatı bu ..2500 kendileri alıyormuş .ilaçlar için de 500 tl dediler ..kendileri ilaç raporu çıkarttırıyormuş..

ben özelde sordum özel fiyatı bu ..2500 kendileri alıyormuş .ilaçlar için de 500 tl dediler ..kendileri ilaç raporu çıkarttırıyormuş..

çok iyiymiş senin ki. abartmamışlar yani. sonuçta hepsinin yaptığı aynı işlem ama heryere de güvenemiyosun işte. hangi şehirde bu hastane

Ben de 3 kasımda yaptırdım aşılamamı, benimde çok ağrılarım var,akıntım var. Hala test yapmadım. 18.ünü bekliyorum doktorum öle söledi. aygül_ege ilk denemenmiydi canım, ne kadar erken öğrenmişsin. Seninle aynı gün olmuşuz aşılamamızı. İnşallah ben de senin gibi güzel haberi alırım canım.Ben de ha oldum ha olucam diye yanımda ped taşıyorum çünkü kasıkları belim berbat durumda

Kızlar merhaba özel hastaneleri de 2'ye ayırmak gerekir, SGK anlaşması olanlar ve olmayanlar. SGK anlaşması olanlarda hem işlem hem de ilaçlar çok daha ucuza geliyor. Ama bazı hastanelerin mesela Memorial ya da bahçeci tüp bebek merkezinin SGK anlaşması yok bu nedenle hem işlem hem de ilaçlara kendimiz para veriyoruz. Devlet hiç birini karşılamıyor. Ama anlaşması olan özel tüp bebek merkezleri de var. bilginiz olsun

canım bende progesteron kullanıyorum arılar cok normal benım ılk asılammdı kan testı yaptırdık pazartesı hamıleyım sımdı arıları takma sadece arıların geldıgınde kıprdama dedı doktorum ayaklarını ukarı dık dedı ınsaalah senınde tatlı arılarındr canım onlar

gün saymaya basladık yine... 2 saat önce aşılamam yapıldı kızlar suan dinlenmedeyim.. dualarınızı eksik etmeyin nolur..

şöyle bi konuşmalara baktımda maliyetler ne kadar yüksek bugün bnm sperm yıkama 150 doktoruma aşılama ücreti 150 toplam 300 tl cıktı cebimden.. bu tedavide ilk defa iğne kullandım onada rapor cıkarttım tahminen bi 150 de onlar tuttu.. antalya vitale tüp bebek merkezindede tüp bebek masrefları 5000 tl demişlerdi.. allahım inş.. tüp bebeğe kalamadan bu ay yardımcım olur..

Çok sevindim hamile olduğuna, hele de ilk aşılamada bu haberleri almak moral veriyor. Sabah çok ağrım vardı zaten işten izin aldım yarım gün hiç kalkmadım yataktan. Şimdi geldim işe daha iyiyim. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. İnşallah ben de güzel haberler veririm.

benim de dün yapıldı aşılamam.beklemeye başladım haydi hepimize hayırlısı...
toplam 300 tuttu aşılamam.sperm yıkama dahil.özel bi hastanede.

kızlarrr.. aranızda kan testı negatif cıkıpta gebe olan var mı bazen öyle vaka lar oluyor da .bi merak ettim..????

ben sperm yıkama da dahil doktora 550 verdim .klomen ve ovitrelle kulandım 100 de onlar tuttu desen 650 ye mal oldu işte ..
sgk anlaşması var
Benim aşılamam 800 tl tuttu ilaçlar ve tahliller hariç (Bruksel tup bebekte yapıldı). Zaten klomen ve pregnyl kullandım onlar da ucuz fazla tutmuyor.

seninki de fazlaymış ..

ayy çok sevindim orda aşılama yaptırmana çünkü bende orda düşünüyorum hiç orda yaptıran okumamıştım

Canım ben de aşılama yaptırmadan önce çok araştırma yapmıştım, 2 yer kafama yatmıştı biri Brüksel tüp bebek merkeziydi, diğeri bahçeci idi. Bir tanıdığımız bahçeciye gidip hamile kalınca orayı seçtim. Ama Brükselin de çok ii olduğunu duymuştum. Çok güzel bir hastane ve doktorları çok başarılı.SGK anlaşması önemli değilse senin için de bahçeciden de çok memnunum ben tavsiye ederim. Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…