2000 euro ama ilaçlar hariç toplam 6,500 7000 tl ye malouyo
çokmuş yaaa... bana 3000 tl dediler sizinki neden o kadar pahalı
ben özelde sordum özel fiyatı bu ..2500 kendileri alıyormuş .ilaçlar için de 500 tl dediler ..kendileri ilaç raporu çıkarttırıyormuş..aynen burdada üni. hastanesinde eğer prosedürleri beklemeden cebinden para ödeyip yaptırmak istersen 3500-4000 arası dediler. yani masraflar tamamen sana ait. bende özlleri araştırayım dedim. gerçekten prosedürleri çok fazla. ve o hastaneye gidip gelmek insanı bitirir zaten.
ben özelde sordum özel fiyatı bu ..2500 kendileri alıyormuş .ilaçlar için de 500 tl dediler ..kendileri ilaç raporu çıkarttırıyormuş..
Sakın ümitsizliğe kapılma canım bende de aynı ağrılar oldu aynı duyguları ben de yaşadım. Ben kasımın 3ünde yaptırdım aşılamayı 8. gün kimseye söylemeden idrar testi bile yaptım negatif çıktı. Sonra adet sancılarım başlamıştı ki 12. günümde kan testi yaptırdım ve sonuç pozitifSakın umudunu yitirme stres sancını arttırabilir. İnşallah hamilesindir arkadaşım
çok iyiymiş senin ki. abartmamışlar yani. sonuçta hepsinin yaptığı aynı işlem ama heryere de güvenemiyosun işte. hangi şehirde bu hastane
Merhaba, 5 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım. Dr um 14 gün sonra adet olmazsan bHCG yaptır dedi. Normalde önümüzdeki cumartesi adet olmam gerekiyor. Adet olacakmış gibi agrılarım var. Zaman zaman gidip geliyor. Aşırı derecede de akıntı var, progesteron ovül den kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Siz de bu durumu yaşıyormusunuz? umutsuzluğa kapılmaya başladım ben..
Ayyy çok heyecanlı inş. gelmiştir bebek gerek kalmaz başka bir şeye..Hayırlısı bakalım hepimiz için. Cuma günü güzel haber bekliyoruz senden :)
hee hadi hayırlısı yaa sevindimm..demek mübarek güne geliyo ohh süper canım...inş bu defa olcak inanıyorum...jolim,doktordan gelınce yazmadın galıba umarm atlamamısımdır.hadı bakalım hayırlısı.benımkıde ıgne yapmıyo tam tersı kıst olmasndan korkuyo.
Kızlar,bugum gıttım son takıbe.tahmın ettıgım gıbi oldu.ıstenılen gelısme yok,bu aykı siklusu iptal edıyoruz dıger ay denıcez dedı...ama yınede gun asırı ılıskı dedı nolur nolmaz ve kendılıgınden adet olmayı bekle sökturucu sakın alma.adet olunca 2.gun burdasn dedı...hayırlısı artık.daha ıyı oldu ya,ev falan tasıycz zaten rahat oldu benım ıcın.bıde dedım klomen yeterszmı kalıyo acaba...doktor da şmdı 3ay 2dozla denemeden 3 doza gecemeyız bırden dedı.kıst yapabılır dedı.obur ayda aynı sekılde denıcez )
Evet cnm yaa yazmayı unutmuşum onu :) Dün gittim dr' adetin 2.günü. Vajinal ultrosonla baktı. Sorun yok başlıyourz 2.'ye dedi. Dün aldım iğnelerimii menagon yada gonal -f alabilirsin dedi. Geçen seferkigibi 150 ml ile başlıyoruz. 4 gün kullanıp c.tesi kontrola gidicem. Ona göre ayar çekicek :) inş. ilkinde olduğu gibi sorunsuz geçerse tahminimce haftaya c.tesi aşılama olucak.O günde muharremin ilk günü hayırlı gün hayırlı bir aşılama olur inşallahh :)
Bana dr sana direk yetersiz kalır demiş cnm klomen için. Ama senin bünyen daha önce cvp vermiş sonuçta. Bir dahaki sefere doz biraz artında oluşur merak etme. Belkide gerek kalmaz kendinden gelir bebik :)
ya kızlar gerçekten sgk sız çok pahalıymış..benimde özel hastane ama anlaşması var..sperm yıkama herşey içinde 350..benim bi avantajım yumurtaları igneyle degil klomenle geliştiriyoruz.igneli olsa fiyatlarını bilmiyorum ama tabiki maliyetli olacak ma yinede 6.500 lere kadar çıkmaz...tüp o kadar dglken ilginç yaaa.
canım bende progesteron kullanıyorum arılar cok normal benım ılk asılammdı kan testı yaptırdık pazartesı hamıleyım sımdı arıları takma sadece arıların geldıgınde kıprdama dedı doktorum ayaklarını ukarı dık dedı ınsaalah senınde tatlı arılarındr canım onlar
gün saymaya basladık yine... 2 saat önce aşılamam yapıldı kızlar suan dinlenmedeyim.. dualarınızı eksik etmeyin nolur..
çokmuş yaaa... bana 3000 tl dediler sizinki neden o kadar pahalı
benim de dün yapıldı aşılamam.beklemeye başladım haydi hepimize hayırlısı...
toplam 300 tuttu aşılamam.sperm yıkama dahil.özel bi hastanede.
ben sperm yıkama da dahil doktora 550 verdim .klomen ve ovitrelle kulandım 100 de onlar tuttu desen 650 ye mal oldu işte ..şöyle bi konuşmalara baktımda maliyetler ne kadar yüksek bugün bnm sperm yıkama 150 doktoruma aşılama ücreti 150 toplam 300 tl cıktı cebimden.. bu tedavide ilk defa iğne kullandım onada rapor cıkarttım tahminen bi 150 de onlar tuttu.. antalya vitale tüp bebek merkezindede tüp bebek masrefları 5000 tl demişlerdi.. allahım inş.. tüp bebeğe kalamadan bu ay yardımcım olur..
Benim aşılamam 800 tl tuttu ilaçlar ve tahliller hariç (Bruksel tup bebekte yapıldı). Zaten klomen ve pregnyl kullandım onlar da ucuz fazla tutmuyor.
Benim aşılamam 800 tl tuttu ilaçlar ve tahliller hariç (Bruksel tup bebekte yapıldı). Zaten klomen ve pregnyl kullandım onlar da ucuz fazla tutmuyor.
ayy çok sevindim orda aşılama yaptırmana çünkü bende orda düşünüyorum hiç orda yaptıran okumamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?