Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim aşılamam 800 tl tuttu ilaçlar ve tahliller hariç (Bruksel tup bebekte yapıldı). Zaten klomen ve pregnyl kullandım onlar da ucuz fazla tutmuyor.

ay canım ben seni biraz soru yağmuruna tutucam kusara bakma
bu ilk aşılaman galiba sorun neydi acaba sizde
ben yücel hocada tüp bebek denedim eşimin değerleri iy değildi o sırada şimdi düzeldi çok şükür o yüzden aşılama istiyorum
toplam maliyeti ne oldu ilaçlar testler falan ve hangi testler yapıldı
yücel hoca aşılamaya sıcak bakıyor mu yoksa direk tüp bebek yapalım falan dedimi

............................................

Son düzenleme:

canım bahçeçiyi de biliyorumtüp bebek yaptırmadan önce çok araştırmıştım orda tüp bebek çok pahallıydı hemde sistemini beğenmedim açıkçası biraz karışıktı galiba yanlış hatırlamıyorsam.ama yücel hoca ve ekibini biliyorum onlara güveniyorum o yüzden orda denemeyi düşünüyorum olmazsa tekrar tüp bebek düşünüyorum
sen hamilemisn peki canım ve sorun neydi acaba

Canım bende dirençlü ve yüksek seviye pko var, eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareketli sperm değerleri düşük.morfoloji %3 ileri hızlı da sanırım %5 falandı. İlk aşılamamı 3 kasımda oldum, şimdi beklemedeyim.Cuma günü sonucu öğrenicem, umarım hamileyimdir :) :)

canım ben atasehir memorial de aşılama oldum ilaçlarla beraber 1300 tl ye geliyo . tüp bebegin fiyatını da sorduk o da 2000 euro yani 5bine felan denk geliyodu.

Bende aynı fiyatı aldım.Alman hastanesinden. İlaçlar + tüp bebek ortalama 6.500-7.000 gibi bi rakama denk geliyodu. İnş gerek kalmaz bakalım :)

Cnm yaa 18 günü beklersen helal olsun sana diycemm :) Erken öğrenince daha kötü aslında geç olsun güç olmasın ama değil mi . İnş tutarda öğrendikten kısa bi süre sonra keseyi bilem görürsün

ya kızlar ben aşılamamın 13 .günü sabah tahlıl yaptım negatif cıktı.. adette olmadım sadece leke geldi. acaba erken mi yaptım tahılı normldebugun yapmam lazımdı...erken mi yaptm acaba.PP bendeki de bi umut....

ayy çok sevindim orda aşılama yaptırmana çünkü bende orda düşünüyorum hiç orda yaptıran okumamıştım

Benim arkadaşım burada 2 kez tüp bebek yaptırdı, ikisinde de hamile kaldı. Ben de çok araştırdım, güvenilir bir yer ve teknolojisi yüksek. Hüsamettin Bey de Yücel Hoca da bilgili ve tecrübeli insanlar. Tavsiye ederim :)

Bence bekle 15-16. gün tekrar yaptır. Bazı insanların bhcg si geç yükseliyor.

inşallah tutmuştur canım ilk seferde aşılama tutunca daha da bir ümitleniyorum
allah isteyen hekese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

:)) onemli değil canım cevaplamaya çalışırım.
Bizde sorun morfoloji. Sayı ve hareketlilik gayet iyi ama morfoloji %1 . Ama eşimin ilk eşinden aşılama ile 1 çocuğu var. Dolayısıyla şansımızı deneyelim dedik. Aslında morfoloji %4 ten az olunca Yücel Hoca da , Hüsamettin Bey de direk tüp bebek diyorlar ama, yine de şansımızı deneyelim dedik. Hatta aşılama sabahı Yücel Hoca; bak hamile kalma ihtimalin var ama tutmazsa, aşılama ile oyalanma tüp bebek yap dedi.
Adetimin 3. günü klomen kullanmaya başladım. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca pregnyl çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra da aşılama yaptılar. Tedaviye başlamadan önce hormon testleri yaptılar 300 civarı tuttu ama % 80 nini özel sigortadan geri aldım. Pregnyl 2 kutu 22 TL. Klomen de o civar.

Cnmm kanda mı baktırdın direk ? Birde değerin kaç çıktı ? İdrarda baktırdıysan zaten hiçç dikkate alma :)

teşekkür ederim canım
inşallah bebeğin seninledir.tüp bebek merkezi oluğu için tabiyki tüp bebek istemesi normal ama bence aşılamn tutmazsa hemen tüp bebeğe geçme sonuçta sayı ve hareket iyi diyorsun.morfolojiyi düzeltecek kürler vardır mutlaka.anladığım kadarıyla istanbuldasın.kadıköyde ermiş aktar diye bir yer var heşey için kürler var orda benim eşim de kullandı morfoloji %2 den % 93 'e çıktı ama bu testi sıradan bi labarutuarda yaptırdık tüp bebk merkezinde ne çıkacağını açıkçacı çok merak ediyorum.2 ay daha hamile kalmazsam ocakta yücel hocaya gidip bazı testler yaptırıp sonra aşılama düşünüyoruz allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bize inşallah tez zamanda nasip eder bize bebişlerimizi

Biz de keçiboynuzundan, proxeed plus'e bir sürü kür yaptık, hız ve sayıda faydası oluyor ama düzeltmesi en zor şey morfoloji.
Morfolojinin % 93 olması imkansız gibi bişey, bence kruger kriterlerine göre bakan bir lab.da tekrar test yaptırın. Tabii benim yaşım da 38, hoca mutlaka bunu da göz önüne alıyor. Ama paragöz biri değil bence, gayet profesyoneller. Bakalım inşallah gerek kalmaz tüp bebege :)

canım dediğim gibi bu sıradan bir labarutuarda yapıldı tüp bebek merkezinde daha farklı çıkacaktır mutlaka bende bunun farkındayım.ama ben yinede düzelme olduğunu düşünüyorum.sayı ve hareket düzeldi çünkü.bende paragöz olduklarını düşünmüyorum .ben tüp bebek denedim orda çok yardımcı olmaya çalıştılar sağolsunlar.tüp bebek için vucudumuza birsürü ilaç yiyoruz yani hormonlarımızla oynuyorlar sonuçta eşinin bir çoçuğu olmuş yine normal olur demek istedim.yaşına da çok takılma bence artık 50 yaşındaki kadın bile hamile kalabiliyor yeter ki allah istesin inşallah şuanda bebeğin seninledir de tüp bebeğe gerek kalmaz.biz ocak ayında gitmeyi düşünüyoruz yücel hocaya ben eşimin sonuçlarını hüsamettin beye faxlamıştım o da demişti burda bakmak lazım diye çok yorum yapamamıştı.birde biz daha önce labaruturda baktırdığımızda sayı ve hareket daha düşükken tüp bebek merkezinde daha fazla çıkmıştı belki ondan da biraz fazla ümitliyim

selam kızlar bugun yatısımız yapıldı kan testlerımız yapıldı,akcıger fılmı ekg cekıldı yarın sabah 9 da ınsallah amelıyatımız gerceklesıcek dualarnızı eksık etmeyın noluır esımden cok ben streslıyım onada bellı etmek ıstemıyorum buarada spirul anestezi olucak yanı belden asagısı uyusturulck sadece bunun sebebı ıstek degıl sıgara ıcıtıgı ıcın (((( genel anestezi yapamyız dedı anestezi uzmanı buna bıraz kafam takıldı cunku bronsıtıde var esımın amelıyat sonrası göğüse gonderıcek zaten cıgerler ıyı gelmıyo bana dedı ınsallah kotu brsey cıkmaz dıyorum offf offf

slm arkadaslar bende gecen ay rahım fılmı cektırdım özel bi hastanede dr sorun tok dedı tupler acık ama ben aslında ege unı. tedavideyim sonucu oraya gonderdım onlar sol taraf izlenemiyo sağ tarafta yapısıklık olabılır laparoskopı dediler tabı ıstersem dırek asılamaya da gecılebılırmıs ne yapcam bılemedım laparoskopı yaptıran ve faydalı oldugunu dusunen varmı lutfen yardı edın

Mutlaka duzelme olmustur canim, bizde de oyle oldu. Beslenme ve kurler gercekten etkiliyor sperm kalitesini. Morfolojiyi duzeltmek ise biraz daha zaman aliyor sanirim. O da belli bir noktaya kadar duzeliyor. Urolog olucam zaten yakinda okumadigim sey kalmadi bu konuda :)))
Canim ozel olmazsa tup bebek neden tutmadi bir sebep gosterdiler mi? 6000 TL civari tutuyormus sanirim. Siz kac odediniz?
Dogru soyluyorsun yas konusunda, annemin kuzeni de 40 da evlenip 42 de dogal yolla hamile kalip dogurdu. 1 sene de korundu oncesinde. Bir komsumuz da adetden kesilmisti, kadincagiz menapoza giriyorum sanmis, dusun 45 yasinda falan. Ogullari falan 20 yasinda cocuk falan istemiyor yani, Megersem hamile imis. Kisacasi Allah ol deyince oluyor iste. Insallah bizim dualarimizi da kabul eder, bu yolda bizi fazla uzmeden bebeklerimize kavusturur bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…