Benim aşılamam 800 tl tuttu ilaçlar ve tahliller hariç (Bruksel tup bebekte yapıldı). Zaten klomen ve pregnyl kullandım onlar da ucuz fazla tutmuyor.
Canım ben de aşılama yaptırmadan önce çok araştırma yapmıştım, 2 yer kafama yatmıştı biri Brüksel tüp bebek merkeziydi, diğeri bahçeci idi. Bir tanıdığımız bahçeciye gidip hamile kalınca orayı seçtim. Ama Brükselin de çok ii olduğunu duymuştum. Çok güzel bir hastane ve doktorları çok başarılı.SGK anlaşması önemli değilse senin için de bahçeciden de çok memnunum ben tavsiye ederim. Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi...
Canım ben de aşılama yaptırmadan önce çok araştırma yapmıştım, 2 yer kafama yatmıştı biri Brüksel tüp bebek merkeziydi, diğeri bahçeci idi. Bir tanıdığımız bahçeciye gidip hamile kalınca orayı seçtim. Ama Brükselin de çok ii olduğunu duymuştum. Çok güzel bir hastane ve doktorları çok başarılı.SGK anlaşması önemli değilse senin için de bahçeciden de çok memnunum ben tavsiye ederim. Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi...
canım bahçeçiyi de biliyorumtüp bebek yaptırmadan önce çok araştırmıştım orda tüp bebek çok pahallıydı hemde sistemini beğenmedim açıkçası biraz karışıktı galiba yanlış hatırlamıyorsam.ama yücel hoca ve ekibini biliyorum onlara güveniyorum o yüzden orda denemeyi düşünüyorum olmazsa tekrar tüp bebek düşünüyorum
sen hamilemisn peki canım ve sorun neydi acaba
canım ben atasehir memorial de aşılama oldum ilaçlarla beraber 1300 tl ye geliyo . tüp bebegin fiyatını da sorduk o da 2000 euro yani 5bine felan denk geliyodu.
Ben de 3 kasımda yaptırdım aşılamamı, benimde çok ağrılarım var,akıntım var. Hala test yapmadım. 18.ünü bekliyorum doktorum öle söledi. aygül_ege ilk denemenmiydi canım, ne kadar erken öğrenmişsin. Seninle aynı gün olmuşuz aşılamamızı. İnşallah ben de senin gibi güzel haberi alırım canım.Ben de ha oldum ha olucam diye yanımda ped taşıyorum çünkü kasıkları belim berbat durumda
Ayyy çok heyecanlı inş. gelmiştir bebek gerek kalmaz başka bir şeye..Hayırlısı bakalım hepimiz için. Cuma günü güzel haber bekliyoruz senden :)
hee hadi hayırlısı yaa sevindimm..demek mübarek güne geliyo ohh süper canım...inş bu defa olcak inanıyorum...
ya kızlar gerçekten sgk sız çok pahalıymış..benimde özel hastane ama anlaşması var..sperm yıkama herşey içinde 350..benim bi avantajım yumurtaları igneyle degil klomenle geliştiriyoruz.igneli olsa fiyatlarını bilmiyorum ama tabiki maliyetli olacak ma yinede 6.500 lere kadar çıkmaz...tüp o kadar dglken ilginç yaaa.
Evet cnm yaa bugün 2.iğnemide vuruldum bakalım hiçç özlememişim iğneli günlerii :) Hiç kalçadan vurulmuyorum bu sefer göbekten yaptırıyorum. Kalçadan resmen işkence oluyodu yaf :) Tek sorunumuz göbekte sıfır yağ olduğu için ilaç biraz beze yapıyo. Azıcık yağlı olduğum günlerde gelir inşallahh :))Tüp bebek 6.500 civarı tutuyo cnm. Aşılamadada sperm yıkama +aşılama 1.000 tl civarında tutuyo. Ama iğneler pahalı işte. Sgk ile uğraşmak zor geldiği için raporsuz aldım bende hep :/ 1 kutu gonal f iğne 330 TL 0da 4 gün gidiyo ortalama.. O yüzden topla rakam 1.700 'leri görüyo.
gün saymaya basladık yine... 2 saat önce aşılamam yapıldı kızlar suan dinlenmedeyim.. dualarınızı eksik etmeyin nolur..
ayy çok sevindim orda aşılama yaptırmana çünkü bende orda düşünüyorum hiç orda yaptıran okumamıştım
ya kızlar ben aşılamamın 13 .günü sabah tahlıl yaptım negatif cıktı.. adette olmadım sadece leke geldi. acaba erken mi yaptım tahılı normldebugun yapmam lazımdı...erken mi yaptm acaba.PP bendeki de bi umut....
Bence bekle 15-16. gün tekrar yaptır. Bazı insanların bhcg si geç yükseliyor.
Canım bende dirençlü ve yüksek seviye pko var, eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareketli sperm değerleri düşük.morfoloji %3 ileri hızlı da sanırım %5 falandı. İlk aşılamamı 3 kasımda oldum, şimdi beklemedeyim.Cuma günü sonucu öğrenicem, umarım hamileyimdir :) :)
ay canım ben seni biraz soru yağmuruna tutucam kusara bakma
bu ilk aşılaman galiba sorun neydi acaba sizde
ben yücel hocada tüp bebek denedim eşimin değerleri iy değildi o sırada şimdi düzeldi çok şükür o yüzden aşılama istiyorum
toplam maliyeti ne oldu ilaçlar testler falan ve hangi testler yapıldı
yücel hoca aşılamaya sıcak bakıyor mu yoksa direk tüp bebek yapalım falan dedimi
ya kızlar ben aşılamamın 13 .günü sabah tahlıl yaptım negatif cıktı.. adette olmadım sadece leke geldi. acaba erken mi yaptım tahılı normldebugun yapmam lazımdı...erken mi yaptm acaba.PP bendeki de bi umut....
:)) onemli değil canım cevaplamaya çalışırım.
Bizde sorun morfoloji. Sayı ve hareketlilik gayet iyi ama morfoloji %1 . Ama eşimin ilk eşinden aşılama ile 1 çocuğu var. Dolayısıyla şansımızı deneyelim dedik. Aslında morfoloji %4 ten az olunca Yücel Hoca da , Hüsamettin Bey de direk tüp bebek diyorlar ama, yine de şansımızı deneyelim dedik. Hatta aşılama sabahı Yücel Hoca; bak hamile kalma ihtimalin var ama tutmazsa, aşılama ile oyalanma tüp bebek yap dedi.
Adetimin 3. günü klomen kullanmaya başladım. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca pregnyl çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra da aşılama yaptılar. Tedaviye başlamadan önce hormon testleri yaptılar 300 civarı tuttu ama % 80 nini özel sigortadan geri aldım. Pregnyl 2 kutu 22 TL. Klomen de o civar.
teşekkür ederim canım
inşallah bebeğin seninledir.tüp bebek merkezi oluğu için tabiyki tüp bebek istemesi normal ama bence aşılamn tutmazsa hemen tüp bebeğe geçme sonuçta sayı ve hareket iyi diyorsun.morfolojiyi düzeltecek kürler vardır mutlaka.anladığım kadarıyla istanbuldasın.kadıköyde ermiş aktar diye bir yer var heşey için kürler var orda benim eşim de kullandı morfoloji %2 den % 93 'e çıktı ama bu testi sıradan bi labarutuarda yaptırdık tüp bebk merkezinde ne çıkacağını açıkçacı çok merak ediyorum.2 ay daha hamile kalmazsam ocakta yücel hocaya gidip bazı testler yaptırıp sonra aşılama düşünüyoruz allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bize inşallah tez zamanda nasip eder bize bebişlerimizi
Biz de keçiboynuzundan, proxeed plus'e bir sürü kür yaptık, hız ve sayıda faydası oluyor ama düzeltmesi en zor şey morfoloji.
Morfolojinin % 93 olması imkansız gibi bişey, bence kruger kriterlerine göre bakan bir lab.da tekrar test yaptırın. Tabii benim yaşım da 38, hoca mutlaka bunu da göz önüne alıyor. Ama paragöz biri değil bence, gayet profesyoneller. Bakalım inşallah gerek kalmaz tüp bebege :)
canım dediğim gibi bu sıradan bir labarutuarda yapıldı tüp bebek merkezinde daha farklı çıkacaktır mutlaka bende bunun farkındayım.ama ben yinede düzelme olduğunu düşünüyorum.sayı ve hareket düzeldi çünkü.bende paragöz olduklarını düşünmüyorum .ben tüp bebek denedim orda çok yardımcı olmaya çalıştılar sağolsunlar.tüp bebek için vucudumuza birsürü ilaç yiyoruz yani hormonlarımızla oynuyorlar sonuçta eşinin bir çoçuğu olmuş yine normal olur demek istedim.yaşına da çok takılma bence artık 50 yaşındaki kadın bile hamile kalabiliyor yeter ki allah istesin inşallah şuanda bebeğin seninledir de tüp bebeğe gerek kalmaz.biz ocak ayında gitmeyi düşünüyoruz yücel hocaya ben eşimin sonuçlarını hüsamettin beye faxlamıştım o da demişti burda bakmak lazım diye çok yorum yapamamıştı.birde biz daha önce labaruturda baktırdığımızda sayı ve hareket daha düşükken tüp bebek merkezinde daha fazla çıkmıştı belki ondan da biraz fazla ümitliyim
kaçıncı aşılaman.. inşllh bebişin sımsıkı tutunur sana.....hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?