selam kızlar bugun yatısımız yapıldı kan testlerımız yapıldı,akcıger fılmı ekg cekıldı yarın sabah 9 da ınsallah amelıyatımız gerceklesıcek dualarnızı eksık etmeyın noluır esımden cok ben streslıyım onada bellı etmek ıstemıyorum buarada spirul anestezi olucak yanı belden asagısı uyusturulck sadece bunun sebebı ıstek degıl sıgara ıcıtıgı ıcın(((( genel anestezi yapamyız dedı anestezi uzmanı buna bıraz kafam takıldı cunku bronsıtıde var esımın amelıyat sonrası göğüse gonderıcek zaten cıgerler ıyı gelmıyo bana dedı ınsallah kotu brsey cıkmaz dıyorum offf offf
Canim hic moralini bozma rahat ol. Hic strese girme. Hersey hayirlisi ile olur.Spinal anestezi den de korkma bence genel anesteziden cok daha iyi. Ameliyat sonrasi da cok daha cabuk toparlar.
hayırlı olsun.umarım 15gun sonra bebıs haberı verırsın cnm:)gün saymaya basladık yine... 2 saat önce aşılamam yapıldı kızlar suan dinlenmedeyim.. dualarınızı eksik etmeyin nolur..
hadı hayırlısı ıns cnm.ıns tutar.senden de mujde alırız.benim de dün yapıldı aşılamam.beklemeye başladım haydi hepimize hayırlısı...
toplam 300 tuttu aşılamam.sperm yıkama dahil.özel bi hastanede.
selam kızlar bugun yatısımız yapıldı kan testlerımız yapıldı,akcıger fılmı ekg cekıldı yarın sabah 9 da ınsallah amelıyatımız gerceklesıcek dualarnızı eksık etmeyın noluır esımden cok ben streslıyım onada bellı etmek ıstemıyorum buarada spirul anestezi olucak yanı belden asagısı uyusturulck sadece bunun sebebı ıstek degıl sıgara ıcıtıgı ıcın(((( genel anestezi yapamyız dedı anestezi uzmanı buna bıraz kafam takıldı cunku bronsıtıde var esımın amelıyat sonrası göğüse gonderıcek zaten cıgerler ıyı gelmıyo bana dedı ınsallah kotu brsey cıkmaz dıyorum offf offf
saol cnm evet spinal anestezi daha ıyı dıyorlar ama genede ben cok streslıyım ınsallah degerlerımızde artar amelıyat sonrası cnm guzel haberler verırım sızlerede
Mutlaka duzelme olmustur canim, bizde de oyle oldu. Beslenme ve kurler gercekten etkiliyor sperm kalitesini. Morfolojiyi duzeltmek ise biraz daha zaman aliyor sanirim. O da belli bir noktaya kadar duzeliyor. Urolog olucam zaten yakinda okumadigim sey kalmadi bu konuda :)))
Canim ozel olmazsa tup bebek neden tutmadi bir sebep gosterdiler mi? 6000 TL civari tutuyormus sanirim. Siz kac odediniz?
Dogru soyluyorsun yas konusunda, annemin kuzeni de 40 da evlenip 42 de dogal yolla hamile kalip dogurdu. 1 sene de korundu oncesinde. Bir komsumuz da adetden kesilmisti, kadincagiz menapoza giriyorum sanmis, dusun 45 yasinda falan. Ogullari falan 20 yasinda cocuk falan istemiyor yani, Megersem hamile imis. Kisacasi Allah ol deyince oluyor iste. Insallah bizim dualarimizi da kabul eder, bu yolda bizi fazla uzmeden bebeklerimize kavusturur bizi...
Cnmm kanda mı baktırdın direk ? Birde değerin kaç çıktı ? İdrarda baktırdıysan zaten hiçç dikkate alma :)
teşekkür ederim tatlım.ilk kez yaptırdım aşılama.bakalım hayırlısı.sen kan testi mi yoka idrar da mı baktın da negatif çıktı canım biraz bekle belki vardır.ki inşallah da öyledir canım.
evt cnım kanda baktırdım 0,57 cıktı...idrarda hiç çıkmadı ...P)))))))
inşallah merkezde de iyi çıkar sonuçlar:18::18:
aynen öyle canım bende o kadar uzmanlaştım ki çevremde çoçuk isteyenlere şöyle yapın böyle yapın diya akıl veriyorum ama kendim daha beceremedim hamile kalmayı
aslında yücel hocada hüsamettin bey ve labarutuardakilerde çok ümitliydi onlarda çok şaşırdı çünkü trasfer edilen embriyonun kalitesi çok iyiydi ama kısmet değilmiş olmadı ikinci için dnd testleri falan yapılacak belki dnalarda sorun olabiliyormuş.bizim ki testler falan hepsi 6500 tl falan tuttu.inşallah sana gerek kalmaz bebeğin sana çoktan tutunmuştur.
kantestı yaptırdım cnım.0,57 cıktı.idrarda hiç bişi cıkmadıPP
canım,hiç üzülme,nasip değilmiş,çalışmalara devam belki kendiliğinden gelir bebişin çünkü aşılamadan 2 ay sonraya kadar hamile kalma oranın yüksekmiş,örnek olarak ben işde:)aşılamadan 1.5 ay sonra nerdeyse hamile kaldım kendiliğimden,o yüzden canını sıkma...
:)) onemli değil canım cevaplamaya çalışırım.
Bizde sorun morfoloji. Sayı ve hareketlilik gayet iyi ama morfoloji %1 . Ama eşimin ilk eşinden aşılama ile 1 çocuğu var. Dolayısıyla şansımızı deneyelim dedik. Aslında morfoloji %4 ten az olunca Yücel Hoca da , Hüsamettin Bey de direk tüp bebek diyorlar ama, yine de şansımızı deneyelim dedik. Hatta aşılama sabahı Yücel Hoca; bak hamile kalma ihtimalin var ama tutmazsa, aşılama ile oyalanma tüp bebek yap dedi.
Adetimin 3. günü klomen kullanmaya başladım. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca pregnyl çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra da aşılama yaptılar. Tedaviye başlamadan önce hormon testleri yaptılar 300 civarı tuttu ama % 80 nini özel sigortadan geri aldım. Pregnyl 2 kutu 22 TL. Klomen de o civar.
slm kızlar nasılsınızz
selam :) iyi ve heyecanliyim kendi adima
112 merhaba, ben de asilama oldum sonuc bekliyorum. Sen asilama sonrasi klomen kullanmaya devam ettin mi? dogal yoldan hamile kalman umut verdi bana, sorun esindemiydi? bizde oyle cunku..
slm canım,eşimin morfoloji %2 en son sayımız 15 milyon ve ileir hareketli %3 idi aşılama bunlarla yapıldı ama tutmadı,ama 1.5 ay sonra ben kendiliğimden hamile kaldım,çok şükürr,o yüzden siz dr.lara tabiki inanın ama umudunuzu kaybetmeyin,bizim dr.da demişdi normal yolla çoook zor olur die,Rabbim inş.tamamına erdirir hamileliğimi...darısıda sizlerin başına inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?