Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim hic moralini bozma rahat ol. Hic strese girme. Hersey hayirlisi ile olur.Spinal anestezi den de korkma bence genel anesteziden cok daha iyi. Ameliyat sonrasi da cok daha cabuk toparlar.

Canim hic moralini bozma rahat ol. Hic strese girme. Hersey hayirlisi ile olur.Spinal anestezi den de korkma bence genel anesteziden cok daha iyi. Ameliyat sonrasi da cok daha cabuk toparlar.

saol cnm evet spinal anestezi daha ıyı dıyorlar ama genede ben cok streslıyım ınsallah degerlerımızde artar amelıyat sonrası cnm guzel haberler verırım sızlerede

gün saymaya basladık yine... 2 saat önce aşılamam yapıldı kızlar suan dinlenmedeyim.. dualarınızı eksik etmeyin nolur..
hayırlı olsun.umarım 15gun sonra bebıs haberı verırsın cnm:)
benim de dün yapıldı aşılamam.beklemeye başladım haydi hepimize hayırlısı...
toplam 300 tuttu aşılamam.sperm yıkama dahil.özel bi hastanede.
hadı hayırlısı ıns cnm.ıns tutar.senden de mujde alırız.

ay hadı hayırlısı gogişim ya stres yapma tatlım sonunda olacakları dusun.degerler artacak bebıs gelecek Allahın ıznıyle:)

saol cnm evet spinal anestezi daha ıyı dıyorlar ama genede ben cok streslıyım ınsallah degerlerımızde artar amelıyat sonrası cnm guzel haberler verırım sızlerede

merhabalar ben 17 ekimde spinal anestezi ile oğluma kavuştum. Tabii bünyeden bünyeye farklılık olduğunu söylüyorlar muhakkakta vardır. ben yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. anestesi uzmanı akrabam genel anestezi olmamı önerdi. ameliyathanede spinal olacağımı söylediler bebek ve benim için daha iyi olacağını belirttiler. belden vurulan iğneden beni çok korkutmuşlardı ama hissedilmiyor bile.hastahanedeki 2 günüm çok iyiydi. eve geldikten sonra şidetli baş ağrım başladı. bol çay kahve tüketmemi söylemişlerdi. ama baş ağrısı öyle böyle değil anlatamam yani. bebeği bile yanımda istemedim annemler mamayla beslediler. 1 hafta sonra ayağa kalktım. evi silip süpürdüm hatta. yani baş ağrısından başka hiç bir ağrım olmadı. ve benden 2 gün sonra arkadaşım spnal oldu onda baş ağrısı bile olmamış. korkulacak hiçbir şey yokmuş...

inşallah merkezde de iyi çıkar sonuçlar:18::18:
aynen öyle canım bende o kadar uzmanlaştım ki çevremde çoçuk isteyenlere şöyle yapın böyle yapın diya akıl veriyorum ama kendim daha beceremedim hamile kalmayı
aslında yücel hocada hüsamettin bey ve labarutuardakilerde çok ümitliydi onlarda çok şaşırdı çünkü trasfer edilen embriyonun kalitesi çok iyiydi ama kısmet değilmiş olmadı ikinci için dnd testleri falan yapılacak belki dnalarda sorun olabiliyormuş.bizim ki testler falan hepsi 6500 tl falan tuttu.inşallah sana gerek kalmaz bebeğin sana çoktan tutunmuştur.

telaşlama cnım .. herşey yolunda gider inşallah...şimdiden geçmiş olsun...

evt cnım kanda baktırdım 0,57 cıktı...idrarda hiç çıkmadı ...P)))))))

Amann kısmet değilmiş o zaman şekerimm önümüze bakalımm :) Hiç sıkıntı yapma ara verme tedaviye. Belki bu ay kendiliğinden olur. Aşılamadan sorna kendiliğinden hamile kalanların oranı aşılama yaptırıp tutanlardan daha fazla valla :)

Selam cnmm hiç stres yapma. İnsana beklemek daha büyük sıkıntı veriyo. Yarını bi atlatın inş. herşey daha güzel olucak.
Hayırlısı olsun şimdiden..

kızlar hepınıze coook tesekkur edıyorum yarın ıcın dualarınızı beklıyorum ınsallah amelıyat sonrası eve cıkınca yarın aksam yazarım sızlere ıyıkı varsınız

Insallah tutunmustur :) gercekten yipratici islermis bunlar. Hic basima gelecegini dusunmemistim. Neyse kismet iste, Allah beterinden saklasin diyelim. Son 3 gunum artik, adet olucam diye odum kopuyor. Bugun yumurtaligima bir sanci geldi, neredeyse bel kemigime-kuyruk sokumuna kadar hissettim, acayip biseydi. Regl olucakmisim gibi agri da arada gidip geliyor. Artik durum Allaha emanet, kendimi dinlemeyi birakmam lazim yoksa kafayi yiycem :)
Insallah tup bebege gerek kalmadan her ikimizde hamile kaliriz :)

kantestı yaptırdım cnım.0,57 cıktı.idrarda hiç bişi cıkmadı PP

canım,hiç üzülme,nasip değilmiş,çalışmalara devam belki kendiliğinden gelir bebişin çünkü aşılamadan 2 ay sonraya kadar hamile kalma oranın yüksekmiş,örnek olarak ben işde:)aşılamadan 1.5 ay sonra nerdeyse hamile kaldım kendiliğimden,o yüzden canını sıkma...

112 merhaba, ben de asilama oldum sonuc bekliyorum. Sen asilama sonrasi klomen kullanmaya devam ettin mi? dogal yoldan hamile kalman umut verdi bana, sorun esindemiydi? bizde oyle cunku..

slm canım,eşimin morfoloji %2 en son sayımız 15 milyon ve ileir hareketli %3 idi aşılama bunlarla yapıldı ama tutmadı,ama 1.5 ay sonra ben kendiliğimden hamile kaldım,çok şükürr,o yüzden siz dr.lara tabiki inanın ama umudunuzu kaybetmeyin,bizim dr.da demişdi normal yolla çoook zor olur die,Rabbim inş.tamamına erdirir hamileliğimi...darısıda sizlerin başına inş..

112 merhaba, ben de asilama oldum sonuc bekliyorum. Sen asilama sonrasi klomen kullanmaya devam ettin mi? dogal yoldan hamile kalman umut verdi bana, sorun esindemiydi? bizde oyle cunku..

canım ben hiç klomen kullanmadım,iğneydi benimkiler aşılama sürecinde vede çok ii 6 yumurtam gelişdi ve hiç biri tutmadı yumurtalarımdan,nasip işde,sen bunları düşünme,inş.güzel sonuçlar vereceksin bize...

aaa cok sevindim :))) bizde de umut var yani. Yikama sonrasi bizdeki degerler: (morfoloji %1 tabi)
Sayi : 23 milyon
progresif hareketlilik : % 73
progresif hareketli sperm sayisi : 17 milyon

O zaman hemen tup bebege atlamiim ben bu tutmazsá, en azindan 1 ay bekliyim. Allah tamamina erdirsin, saglikla bebegine kavustursun seni :) hepimizin dualari kabul olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…