gun mu beklıyosun canımmm
aaa cok sevindim :))) bizde de umut var yani. Yikama sonrasi bizdeki degerler: (morfoloji %1 tabi)
Sayi : 23 milyon
progresif hareketlilik : % 73
progresif hareketli sperm sayisi : 17 milyon
O zaman hemen tup bebege atlamiim ben bu tutmazsá, en azindan 1 ay bekliyim. Allah tamamina erdirsin, saglikla bebegine kavustursun seni :) hepimizin dualari kabul olsun insallah...
tabikide bekle,hatta bana çok yumurtaqn var 10 uzların oalbilir aşılama yapmayalım,tüp bebeğe geçelim demişlerdi,istemedim,aşılama yapdırdım noldu tutmadı bile,ya 1 tek sperme bakar ,hepsi para almak için,sen bu sayıyla normal yoldan hamile kalabilirsin sadece günlerini ii bil canım,tabiki aşılamada spermleri daha kaliteli hale getiriyolar bizimde hareketlilik %80 çıkarmışlardı,ama olmayınca olmuyor işde,acelen yoksabiraz kenidliğinden dene,hem yumurtalıkların dinlenir,ben hamile kalmasaydım aralıkda yapdırcakdım 2.aşılama,doktorumda zaten 2.aşılamayı denemeden tüp bebek yapmıcam dedi,sana nie öle demişlerki,canını sıkma,hayırlısı..
slm kızlarrr, bende aranıza yenı katıldım. aşılama yaptırmayı düşünüyorum. baştan beri herkesin yorumunu tek tek okudum. hamişş olanlarla mutlu oldum :) olamayanlarlada üzüldüm tabiama umutsuzluğa kapılmak yok. herkese bir gün nasip olcak annelik hissediyorum. çünkü hepimiz yürekten istiyoruz.
hoşbulduk canım :)) geçen ay doktora gıttık, cok önemli bi sorun cıkmadı ve aşılama önerdi. folik asit ve yumurta geliştirici bi ilaç verdi. dört gözle adet olmayı bekliyorum ama bu ay bir hafta gecikti. folik asiti kullanıyorum ama diğer ilaca daha gecemedım cünkü önce adet olmam gerekiyo. stresten gecikti galiba. herseyin hayırlısı ne diyelim. aranızda olupta yazmak cok güzel :))
kızlaaaaar 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. bugün 12. günüm 2 gün kaldı ya çok heyecanlıyım. rüyamda bebeğimi gördüm Allahım inşallah. isteyen herkese hayırlısıyla nasip et mevlam.... aşılaması tutan arkadaşlar, Allahım tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun.. Allaha emanetsiniz sevgi selam ve dualarla...
Hayırlısı bakalım o zamann :) Benimde ilk aşılamadan sonra 6 gün gecikmişti sinir olmuştum :) Yumurta geliştirici olarak klomenle felan mı başlıycaksın yoksa direk iğne mi ? Anladığım kadarıyla sende yumurtlama ile ilgili bi problem yok :)Burda stresni atabilirsin iştee hoşgeldin tekrardann
Şimdi bile kanda bellidirde tutt kendine 14.günee :) İnş gelmiştir bebek. C.tesi güzel haberler etir bizee :)
kızlaaaaar 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. bugün 12. günüm 2 gün kaldı ya çok heyecanlıyım. rüyamda bebeğimi gördüm Allahım inşallah. isteyen herkese hayırlısıyla nasip et mevlam.... aşılaması tutan arkadaşlar, Allahım tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun.. Allaha emanetsiniz sevgi selam ve dualarla...
canım klomen değilde serophene diye bir ilaç. inşallah yeterli olur. hayırlısıyla bi başlasaydık tedaviye, gerisi Allahın izniyle olur insallah. sen neler yaptın simdiye kadar. kaç yıllık evlisin, birazcık bahsedersen sevinirim :))
arkadaşlar mrb9 kasımda ilk aşılamamı yaptırmıştım sizinlede paylaşmıştım bugün tam 8 gün oldu ama ben mrk tan ölücem hiç midem bulanmıyo başımda dönmüyo of tutmadı die çok korkuyorum aşılaması tutanlar yaşadıkları belirtileri yazabilirlermi lütfen sadece bugün biraz göğüslerim acıyo gibi ama çok deil geçen ay 25 inde adet olmuştum yaklaşıyo die heralde morelim çok bozuk neden midem bulanmıyo
evet zor da olsa tutuyorum kendimi içim kıpr kıpır. inşallah canım ya inşallah ama bakalım mevlam ne takdir etti hakkımızda. sınava girmişim de sonuç bekliyen öğrenci gibiyim. O'ndan gelen en güzelidir.. Hakkımızda hayırlısı olsun... ya bi de bugün belim de sol tarafımda dizime doğru inen bi ağrı var. tüm ağrıları iye yormak istiyorum bakalım hayırlısı...sende durumlar nasıl?.. inşallah herşey gönlünce gidiyordur. En kısa zamanda bebişli olmak dileği ve duasıyla.bunlardan bol bol Allahım
arkadaşlar mrb9 kasımda ilk aşılamamı yaptırmıştım sizinlede paylaşmıştım bugün tam 8 gün oldu ama ben mrk tan ölücem hiç midem bulanmıyo başımda dönmüyo of tutmadı die çok korkuyorum aşılaması tutanlar yaşadıkları belirtileri yazabilirlermi lütfen sadece bugün biraz göğüslerim acıyo gibi ama çok deil geçen ay 25 inde adet olmuştum yaklaşıyo die heralde morelim çok bozuk neden midem bulanmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?