Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tabikide bekle,hatta bana çok yumurtaqn var 10 uzların oalbilir aşılama yapmayalım,tüp bebeğe geçelim demişlerdi,istemedim,aşılama yapdırdım noldu tutmadı bile,ya 1 tek sperme bakar ,hepsi para almak için,sen bu sayıyla normal yoldan hamile kalabilirsin sadece günlerini ii bil canım,tabiki aşılamada spermleri daha kaliteli hale getiriyolar bizimde hareketlilik %80 çıkarmışlardı,ama olmayınca olmuyor işde,acelen yoksabiraz kenidliğinden dene,hem yumurtalıkların dinlenir,ben hamile kalmasaydım aralıkda yapdırcakdım 2.aşılama,doktorumda zaten 2.aşılamayı denemeden tüp bebek yapmıcam dedi,sana nie öle demişlerki,canını sıkma,hayırlısı..

Canim biz 7 ay denedik dogal yoldan olsun diye. Predictor un ovulasyon kitini aldim onunla denedik birkac kez ama hamilelik olmadi. Sonrasinda iste spermiyogram yapildi ve morfoloji bozuklugu ortaya cikti. Asilamada 3 yumurta urettim ben klomenle. Sadece 1 i yeterli buyuklukte idi digerleri 14 ve 16 mm idi. Husamettin bey boylesi daha iyi cogul gebelik istemeyiz dedi. Yasimda 38 yani cok yillanicak durumda degilim :) ama 1 aydan bisi olmaz herhalde :)
iyi geceler canim ..

slm kızlarrr, bende aranıza yenı katıldım. aşılama yaptırmayı düşünüyorum. baştan beri herkesin yorumunu tek tek okudum. hamişş olanlarla mutlu oldum :) olamayanlarlada üzüldüm tabi ama umutsuzluğa kapılmak yok. herkese bir gün nasip olcak annelik hissediyorum. çünkü hepimiz yürekten istiyoruz.

Aramıza hoşgeldinnn :)) Hayırlısı olsun arkadaşım tedavi sürecine başladın mı ? Sizde durumlar nedir azıcık bahset kendinden :)

hoşbulduk canım :)) geçen ay doktora gıttık, cok önemli bi sorun cıkmadı ve aşılama önerdi. folik asit ve yumurta geliştirici bi ilaç verdi. dört gözle adet olmayı bekliyorum ama bu ay bir hafta gecikti. folik asiti kullanıyorum ama diğer ilaca daha gecemedım cünkü önce adet olmam gerekiyo. stresten gecikti galiba. herseyin hayırlısı ne diyelim. aranızda olupta yazmak cok güzel :))

kızlaaaaar 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. bugün 12. günüm 2 gün kaldı ya çok heyecanlıyım. rüyamda bebeğimi gördüm Allahım inşallah. isteyen herkese hayırlısıyla nasip et mevlam.... aşılaması tutan arkadaşlar, Allahım tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun.. Allaha emanetsiniz sevgi selam ve dualarla...

slm özgecim sesin soluğun çıkmıyor varmı bir gelişme seninle beraber bende gün sayıyorum:) napayım çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alacağız senden

Hayırlısı bakalım o zamann :) Benimde ilk aşılamadan sonra 6 gün gecikmişti sinir olmuştum :) Yumurta geliştirici olarak klomenle felan mı başlıycaksın yoksa direk iğne mi ? Anladığım kadarıyla sende yumurtlama ile ilgili bi problem yok :)Burda stresni atabilirsin iştee hoşgeldin tekrardann

Şimdi bile kanda bellidirde tutt kendine 14.günee :) İnş gelmiştir bebek. C.tesi güzel haberler etir bizee :)

canım klomen değilde serophene diye bir ilaç. inşallah yeterli olur. hayırlısıyla bi başlasaydık tedaviye, gerisi Allahın izniyle olur insallah. sen neler yaptın simdiye kadar. kaç yıllık evlisin, birazcık bahsedersen sevinirim :))

arkadaşlar mrb 9 kasımda ilk aşılamamı yaptırmıştım sizinlede paylaşmıştım bugün tam 8 gün oldu ama ben mrk tan ölücem hiç midem bulanmıyo başımda dönmüyo of tutmadı die çok korkuyorum aşılaması tutanlar yaşadıkları belirtileri yazabilirlermi lütfen sadece bugün biraz göğüslerim acıyo gibi ama çok deil geçen ay 25 inde adet olmuştum yaklaşıyo die heralde morelim çok bozuk neden midem bulanmıyo

Şimdi bile kanda bellidirde tutt kendine 14.günee :) İnş gelmiştir bebek. C.tesi güzel haberler etir bizee :)

evet zor da olsa tutuyorum kendimi içim kıpr kıpır. inşallah canım ya inşallah ama bakalım mevlam ne takdir etti hakkımızda. sınava girmişim de sonuç bekliyen öğrenci gibiyim. O'ndan gelen en güzelidir.. Hakkımızda hayırlısı olsun... ya bi de bugün belim de sol tarafımda dizime doğru inen bi ağrı var. tüm ağrıları iye yormak istiyorum bakalım hayırlısı...sende durumlar nasıl?.. inşallah herşey gönlünce gidiyordur. En kısa zamanda bebişli olmak dileği ve duasıyla. bunlardan bol bol Allahım

canım insallah tutunmuştur bebişin. dualarımız seninle. sonucu mutlaka bıldır burdan. heycanla bekliyoruz :))

İnş. yeterli gelir cnm o ilacı kulananda baya kişi vardı. Benim 3 yıl bitti evlilikte geçen ay. Daha önce hiç tedavi görmedim zaten bebek düşünmediğimiz için. Hatta 3 buçuk yıl d. kontrol hapı kullandım :) Bende pco olduğu için bekarkende kendiliğinden adet olamıyodum zaten. O yüzden bebek düşününce gelin demişti dr. Bende eylülde gittim tahliller felan yaptı. Artık düşünün sonra zorlanırsınız dedi. Eylül ayında hemen iğnelere başlattı ve aşılama yaptı. Hiç kendimiz denemedik bile. Sonra aşılama tuttu ama kimyassal gebelikle sonuçlandı düştü. Geçen ay dinlenme ile geçti. Bu ay tekrardan iğnelere başladık. Tahminimce ve bi aksilik çıkmazsa 26 kasım gibi 2.aşılamam olucak. Yaşım 26 yarışmacı aşılama yaptırıcak arkadaşlara başarılar :)

Cnm adet günün geçmeden mide bulantısı zaten yaşamazsın rahat ol azıcık :) Benim aşılamada kasık batmaları,akıntı ve göğüslerimde aşırı bi şişlik vardı.Sonra test yaptığımda pozitif çıktı. Ancak 1 hafta sonra değerim düştü. Değer düştükten sonra belirtilerde geçti. Hem her hamileninde midesi bulanmazki belkide hiçç bulanmıycak . İnş.gelmiştir bebik

Aynen öyle oluyo yaa inş. sınavı geçeriz :)) Batma ve kramp bendede oluyodu cnm. Benim ilk aşılama tuttu ama sora devam edemedi. 2.aşılama için iğnelerimi kullanıyorum şimdi. 3. iğneyi vurulucam bugün göbüşten.. İnş. bu sefer sonunu getiririz..Aminnnn bol boll bende istiyorumm:)))

Ayşecim ben 8. günde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama çok şükür hamileyim bugün kesinleşti 58.15ten 165.81e yükseldi değerim çok şükür Rabbime.. Bende de ne mide bulantısı ne de baş dönmesi oldu hatta hala da yok ama herkeste olan bi belirti söyleyebilirim göğüslerine dikkat et bendeki tek belirti o.. İnşallah hakkında hayırlısı olur üzülme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…