canım insallah tutunmuştur bebişin. dualarımız seninle. sonucu mutlaka bıldır burdan. heycanla bekliyoruz :))
İnş. yeterli gelir cnm o ilacı kulananda baya kişi vardı. Benim 3 yıl bitti evlilikte geçen ay. Daha önce hiç tedavi görmedim zaten bebek düşünmediğimiz için. Hatta 3 buçuk yıl d. kontrol hapı kullandım :) Bende pco olduğu için bekarkende kendiliğinden adet olamıyodum zaten. O yüzden bebek düşününce gelin demişti dr. Bende eylülde gittim tahliller felan yaptı. Artık düşünün sonra zorlanırsınız dedi. Eylül ayında hemen iğnelere başlattı ve aşılama yaptı. Hiç kendimiz denemedik bile. Sonra aşılama tuttu ama kimyassal gebelikle sonuçlandı düştü. Geçen ay dinlenme ile geçti. Bu ay tekrardan iğnelere başladık. Tahminimce ve bi aksilik çıkmazsa 26 kasım gibi 2.aşılamam olucak. Yaşım 26 yarışmacı aşılama yaptırıcak arkadaşlara başarılar :)
Aynen öyle oluyo yaa inş. sınavı geçeriz :)) Batma ve kramp bendede oluyodu cnm. Benim ilk aşılama tuttu ama sora devam edemedi. 2.aşılama için iğnelerimi kullanıyorum şimdi. 3. iğneyi vurulucam bugün göbüşten.. İnş. bu sefer sonunu getiririz..Aminnnn bol boll bende istiyorumm:)))
Ayşecim ben 8. günde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama çok şükür hamileyim bugün kesinleşti 58.15ten 165.81e yükseldi değerim çok şükür Rabbime.. Bende de ne mide bulantısı ne de baş dönmesi oldu hatta hala da yok ama herkeste olan bi belirti söyleyebilirim göğüslerine dikkat et bendeki tek belirti o.. İnşallah hakkında hayırlısı olur üzülme hiç
Tebrik ediyorum aarkadaşım.
Allahım saklasın inşallah bebeğini. tamamına erdirsin hayırla kucağına almak nasip olsun amin amin amin... Pozitif çıktı, değerim yükseldi Allahım bu kelimeleri bizim de yazmamızı nasip et nolur.. 2 gün sonra benimde testim var. kasık ağrısı ve adet belirtileri var. bide gögüslerim çok hassaslaştı aşırı bi ağrı yüklendi. hayırolsun inşallah...
Ayşecim ben 8. günde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama çok şükür hamileyim bugün kesinleşti 58.15ten 165.81e yükseldi değerim çok şükür Rabbime.. Bende de ne mide bulantısı ne de baş dönmesi oldu hatta hala da yok ama herkeste olan bi belirti söyleyebilirim göğüslerine dikkat et bendeki tek belirti o.. İnşallah hakkında hayırlısı olur üzülme hiç
Umudum38 aynı günde aşılama olmuştuk biz, bak neredeyse beklemenin sonuna geldik. Bende de adet belirtileri var. Göğüslerde şişkinlik falan, bilemiyorum heyecanlıyım ben de. Pazar yaptırıcam ben test. Cuma-cumartesi şehir dışındayım çünkü. Allah yardımcımız olsun :)
tarihi belli olduğu için heycanlısındır. inşallah en kısa zamanda kocaman bi göbüşün olur :))
ayyy hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini yazarsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun. dualarımız seninle..o göbüşünün bebişli olur inşaaaallaaah..
ıyı aksamlar kızlar ancak fırsat buldum yazmaya amelıyatımız oldu şükürler olsunki bır sorunumuz yok sadece bıraz sancısı var esımın doktor cok guzel gectıgını soyledı 6 ay sonra ilk sperm testımız yapılıcak ınsallah guzel sonuclar cıkar varıkosel amelıaytı olucak arkadasların eslerı ıcın bır tavsıye amelıyat sonrası ozellıkle ılk gece bol nescafe ve kola sebebı ıse kafein cok ılgınc fakat sadece belden asagısı uyusturuldugu ıcın o ıgnenın etkısını sadece kafeın cabuk atıyormus doktor ve hemsıreler bunu soyledı gercektende etkısı cok fazla tavsıye ederım
İlk aşılamam negatif sonuçladı kızlar. Allah kimseyi çocukla sınamasın. Umarım isteyen herkes tez zamanda kavuşur miniklerine
Çok geçmiş olsun cnmm hadi bakalım zor olanı atlattınızz..Doğru diyosun benim ablamda epidurel doğum yaptı. Dr direk kahve ve bol bol çikolata yesin demişti.Çok güzel geçmişti ama 2. gün çok şiddetli baş ağrısı oldu. ( O biraz aman bebeğe geçmesin diye kahve içmedi pek iştahı olmadığı için çikolata yiyemedi çabuk atamamıştı ilacı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?