Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım insallah tutunmuştur bebişin. dualarımız seninle. sonucu mutlaka bıldır burdan. heycanla bekliyoruz :))

çoook teşekkür ediyorum heyecanımı paylaştığınız için. inşallah tutunmuştur bebiş. Allah razı olsun benimde dualarım tüm bebiş bekleyen kardeşlerimizle birlikte inşallah. cumartesi yazcam bakalım hayırlsı diyorum...

tarihi belli olduğu için heycanlısındır. inşallah en kısa zamanda kocaman bi göbüşün olur :))

ayyy hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini yazarsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun. dualarımız seninle..o göbüşünün bebişli olur inşaaaallaaah..

Tebrik ediyorum aarkadaşım.
Allahım saklasın inşallah bebeğini. tamamına erdirsin hayırla kucağına almak nasip olsun amin amin amin... Pozitif çıktı, değerim yükseldi Allahım bu kelimeleri bizim de yazmamızı nasip et nolur.. 2 gün sonra benimde testim var. kasık ağrısı ve adet belirtileri var. bide gögüslerim çok hassaslaştı aşırı bi ağrı yüklendi. hayırolsun inşallah...

Umudum38 aynı günde aşılama olmuştuk biz, bak neredeyse beklemenin sonuna geldik. Bende de adet belirtileri var. Göğüslerde şişkinlik falan, bilemiyorum heyecanlıyım ben de. Pazar yaptırıcam ben test. Cuma-cumartesi şehir dışındayım çünkü. Allah yardımcımız olsun :)

Hayırlı olsun çok sevindim, inşallah darısı başımıza :)

amin. evet aynı gün yaptırmışız. inşallah dilediğimiz gibi olur, hakkımızda hayırlısı. ben kendime iki yol çizdim hamileysem ve değilsem diye . negatife de hazırladım kendimi, hayal enkazı altında kalmamak için. negatif olmaması temennim tabiki... Allahım gönlümüzde olanı da hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı eylesin, inşallah....

tarihi belli olduğu için heycanlısındır. inşallah en kısa zamanda kocaman bi göbüşün olur :))

Valla tahminimce o tarih yada cnm c.tesine gelmesini istediği için öyle tahmin ediyorum :) İnşallahhh kocaman göbüşlerimiz olsunn :)

ayyy hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini yazarsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun. dualarımız seninle..o göbüşünün bebişli olur inşaaaallaaah..

Aminn cnmm hepimiz inşallahh C.tesi kontrol var bakalım yumurtalar ne alemde ona göre şekillenicek aslında. Umutluyum bu kez herşey yolunda gidicekk :)

Maşallah arkadaşım değerinee bebecik yerini bulmuş artık sıkı sıkı tutunsun anneciğinee

cnm cok sevindim allahım tamamına erdirsin inş.. ne güzell , güzel allahım bizede nasip etsin burda değerlerimizi paylaşmayı..

aygul_ege cim senin aşılama sebebin neydi bi de problem olmazsa yaşını öğrenebilirmiyim??

mrb canım,çok sevindim Allah tamına erdirsin inş.değerin iki kattan fazla artmış,ikizlermi gelio acaba,hadi bakalım,öptm..

ıyı aksamlar kızlar ancak fırsat buldum yazmaya amelıyatımız oldu şükürler olsunki bır sorunumuz yok sadece bıraz sancısı var esımın doktor cok guzel gectıgını soyledı 6 ay sonra ilk sperm testımız yapılıcak ınsallah guzel sonuclar cıkar varıkosel amelıaytı olucak arkadasların eslerı ıcın bır tavsıye amelıyat sonrası ozellıkle ılk gece bol nescafe ve kola sebebı ıse kafein cok ılgınc fakat sadece belden asagısı uyusturuldugu ıcın o ıgnenın etkısını sadece kafeın cabuk atıyormus doktor ve hemsıreler bunu soyledı gercektende etkısı cok fazla tavsıye ederım

Selam kızlar...
Beteraycım hg cnm.nerelerdesn yoktun kac gundur?ıyımısın cnm neler yaptn?
Gogişim geçmis olsun.oh atlattınız sonunda sorunsuz şükür...bundan sonrası ıns hayırla dolu olur.umarım sayılar 6ayda milyonlarca olur cnm.
Özgee ay bende helecan yptm smdı.sonunda yarın ögrenıcez.
Umudum hosgeldın aramıza.umarım belırtılerın gebelıktendır cnm.
Ayşem_ayşem sende hoşgeldin daha erken cnm ya bulantı fln şmdıden olmyabılır gunun bıle gecmedı daha.ıns hamılesndr.

İlk aşılamam negatif sonuçladı kızlar. Allah kimseyi çocukla sınamasın. Umarım isteyen herkes tez zamanda kavuşur miniklerine

Çok geçmiş olsun cnmm hadi bakalım zor olanı atlattınızz..Doğru diyosun benim ablamda epidurel doğum yaptı. Dr direk kahve ve bol bol çikolata yesin demişti.Çok güzel geçmişti ama 2. gün çok şiddetli baş ağrısı oldu. ( O biraz aman bebeğe geçmesin diye kahve içmedi pek iştahı olmadığı için çikolata yiyemedi çabuk atamamıştı ilacı )

İlk aşılamam negatif sonuçladı kızlar. Allah kimseyi çocukla sınamasın. Umarım isteyen herkes tez zamanda kavuşur miniklerine

Geçmiş olsun cnmm :/ Pes etmek yokk ama bi yola baş koyduk pozitif sonuç alana kadar devamm..

Selam Derincan keyifler yerindedir umarım. Bir an önce gelsin adette yetiş bize tekrardan gün sayalım :)

Beterayy çok boşlama buraları . Biz iyiyiz bildiğin gibi iğneler devam :)

tesekkürler canım atlattık ıste bugecemız var bırde rısklı olan şişme yapabilir falan dedıler benım esımdede kola ıcme sorunu var hıc sevmıyor zorla ıcırıyorum fakat basının agrısını gecırdı kahve ve kola valla :)) hep zaralı derız ama faydasıda olduğu seyler varmıs ınsallah degerlerimizle bırlıkte daha guzel olur sonucumuz derinsucum tesekkur ederım canım ıyı dıleklerın ıcın saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…